پیام خوزستان

آخرين مطالب

رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت:

باید فناور خوب تربیت کنیم علمي

  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وجود پژوهشگران زیاد در کشور، گفت: باید بتوانیم فناور خوب تربیت کنیم تا پژوهش‌ها در جامعه تاثیرگذاری داشته باشند.
به گزارش ایسنا - منطقه خوزستان، حسین وطن‌پور در افتتاحیه دومین رویداد تخصصی کارآفرینی سلامت با عنوان "استارتاپی‌ها به دیابت نگاه کنید" که امروز، چهارشنبه (15 اسفندماه) در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهار کرد: ما امروز از شما می‌خواهیم که یک تمرین با هم انجام دهید تا برای مشکلات کشور راه‌حل پیدا کنیم. در طول 40 سال سرمایه‌گذاری زیادی در آموزش و دانشگاه‌ها انجام شده است.
وی افزود: اتفاقات خوبی در این زمینه رخ داده است و فارغ‌التحصیلان و دانشجویان ما امروز از نظر سطح آموزش فوق‌العاده هستند. هر جای دنیا که می‌رویم ایرانیان را می‌بینیم. این را مدیون اساتیدی هستیم که در دانشگاه‌ها اطلاعات خوبی را در اختیار دانشجویان گذاشته‌اند.
رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: اما این آموزش چندان مشکل ما را حل نکرده است؛ به طور مثال در گذشته یک پزشک در اورژانس با بیماران زیادی مواجه می‌شد اما برای این پزشک سوال نبود که این همه مجروح از کجا می‌آیند و چه کاری باید انجام دهیم که تعداد این مجروحان کاهش پیدا کند. با وجود دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها در شهرها، باید ببینیم ما چه نقشی در جامعه داریم. حل کردن مسائل جامعه در دانشگاه‌ها به صورت جدی دنبال شد و تلاش کردیم برای کار در این زمینه مراکز تحقیقاتی ایجاد کنیم.
وطن‌پور گفت: امروز می‌بینیم که از دانشجویان دانشگاه‌های وزارت علوم نیز اینجا حضور دارند. ما باید باهم کار و مسایل را حل کنیم. این استارتاپ‌ها یک تمرین هستند. همه مشکلات نیز در این استارتاپ‌ها حل نخواهند شد. باید یاد بگیریم با هم باشیم، با هم کار کنیم و با هم پژوهش کنیم. روند پژوهش در کشور ما خیلی خوب شده است. امروز در حوزه فناوری‌های نوین، هوش مصنوعی، لیزر و... کارهای خوبی در کشور انجام می‌شود. در حوزه میکروبیولوژی در کشور کارهای تحقیقاتی انجام می‌دهیم. در رباتیک نیز فوق‌العاده هستیم. در دنیا در حوزه پژوهش فاصله ما با دیگر کشورها خیلی کم است و در این زمینه از دنیا عقب نیستیم.
وی افزود: ما پژوهش انجام می‌د‌هیم و مقاله چاپ می‌کنیم اما این مسائل نمی‌تواند مشکل ما را صد درصد حل کند. پژوهش ما هیچ درآمدزایی برای کشور ندارد و تنها موجب می‌شود من که وارد دانشگاه می‌شوم، از مرحله استادیاری به دانشیاری و بالاتر ارتقا پیدا کنم، اما این چه فایده‌ای دارد؟ تعداد زیادی عضو هیات علمی و دانشجوی PHD در کشور داریم. باید مشکل محیط زیست، دیابت، فشار خون و... را حل کنیم.
رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: این استارتاپ تمرینی است تا بتوانیم برای کشور راه‌حل پیدا و پژوهش‌ها را به یک پدیده تاثیرگذار تبدیل کنیم. تاثیرگذاری نیز انوع مختلفی دارد؛ ممکن است این تاثیرگذاری موجب افزایش اشتغالزایی، کاهش بیکاری و کاهش خروج نخبگان از کشور شود یا مشکلات و کمبودهای ما را حل کند. ما کشوری هستیم که دائما درحال تحریم هستیم، ما با اصولی جلو آمده‌ایم که دیگر کشورها حاضر به پذیرفتن آن‌ها نیستند؛ یا باید دست از آرمان‌هایمان برداریم یا روی آرمان‌های خود محکم بایستیم.
وطن‌پور گفت: 22 داروی بایوتک در کشور تولید می‌کنیم که این مساله برای ما 490 میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی دارد. امروزه دانشگاه‌ها درها را به روی همه باز کرده‌اند. امروز از صنعتگر و غیر هیات علمی می‌خواهند که بیایند و در دانشگاه کار کنند. امرز ما به دنبال فناور هستیم تا این دانش را به محصول تبدیل کنیم، تا در جلوگیری از خروج ارز، خروج نخبگان و حتی برای استقلال و دفاع از خودمان، تاثیرگذاری داشته باشیم. اگر ما دانش هسته‌ای و دانش موشکی را نداشتیم کشورهای دیگر با ما چنین صحبت نمی‌کردند؛ امروز ما در دنیا تاثیرگذار هستیم.
وی افزود: این تاثیرگذاری ما به خاطر جوانان ما است. استارتاپ‌ها شما را برای آینده آماده می‌کنند و باعث می‌شوند شما در آینده کسب و کار خود را راه‌اندازی کنید و تبدیل به کارفرما شوید. ما معتقد هستیم در سنین جوان‌تر اتفاقات خوب می‌افتد. باید بتوانیم فناور خوب تربیت کنیم. البته این مساله یک رفتار است. علی‌رغم فراهم بودن شرایط، می‌بینیم این اتفاق رخ نداده است، چراکه ما حس فکر کردن به اتفاقات اطراف را نداریم.
رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان‌کرد: ما امروز افرادی را در دانشگاه‌ها می‌خواهیم که این رفتار را تغییر دهند. معنی همه این حرف‌ها این نیست که آموزش یا پژوهش تعطیل شود، ما می‌گوییم پژوهش باید به نحو احسن انجام شود و ارتقا پیدا کند، نه روشی که استادی 20 سال اطلاعات کهنه را به دانشجویان آموزش دهد، آن هم اطلاعاتی که دانشجو می‌تواند همه را در اینترنت پیدا کند.
وطن‌پور گفت: دانشکده‌های توانبخشی و نهادهای مختلفی برای معلولین داریم. همه این نهادها یک روز دور هم جمع شدند و همه با هم اتفاق نظر داشتند که ما یک ویلچر استاندارد در کشور نداریم. اگر می‌خواهیم فناوری خوب داشته باشیم، به پژوهش خوب نیاز داریم. ما پژوهشگران فوق‌العاده‌ای داریم که تاثیرگذاری اجتماعی دارند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/111496/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای شادی پس از گل جنجالی اسماعیلی‌فر؛ حرکت منشوری یا نشان دادن لایک؟

عملیات وعده صادق پاسخی به شرارت های رژیم اشغالگر قدس بود

رقابت جدید و جذاب پرسپولیس و استقلال

واکنش مقاومت فلسطین به وتوی آمریکا به قطعنامه تاسیس فلسطین

دولت سوسیال دموکراتیک چیست؟

حمایت خوزستانی‌ها از مردم غزه و عملیات تنبیهی وعده صادق

عمر فتنه های اسرائیل رو به زوال

برهم زدن معادلات نظامی و سیاسی جهان تنبیه کوبنده رژیم نامشروع

آموزش‌ مهارتی به بیش از 13 هزار سرباز نیرو‌های مسلح خوزستان

خطیب نماز جمعه تهران: «وعده صادق» طوفان الاقصی ایرانی بود | این عملیات از نظر  مقیاس در حد فتح خرمشهر بود

بادبان ناسا بر فراز زمین برافراشته می‌شود!

راهپیمایی مردم یزد در حمایت از عملیات غرور آفرین وعده صادق

تداوم پایداری جو در خوزستان

یادواره شهدای کنسولگری دمشق و شهید حجازی در شهرستان لنده

نایب قهرمانی شطرنج باز خوزستان در مسابقات بانوان کشور

خبر تهاجم به کشور از مرزهای خارجی تکذیب شد

حملات موشکی مقاومت فلسطین به اراضی اشغالی

کارگاه تولید نوشیدنی‌های گیاهی در آبادان

شناسایی بازار‌های جهانی برای صادرات آبزیان از خوزستان

حرکت منشوری دانیال اسماعیلی فر پس از گلزنی به نفت آبادان + فیلم

اطلاعیه قطع گاز در قلعه چنان

گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار شهید سید محمد حجازی در خوی

پیام تبریک مدیرکل تجسمی برای مسعود نجابتی «چهره سال هنر انقلاب»

اخترشناسان پرجرم‌ترین سیاه‌چاله ستاره‌ای کهکشان راه شیری را کشف کردند

عجیب‌ ترین قتل امسال توسط یک مادر و دختر رقم خورد!

بازدید مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان از سکونتگاه های غیر رسمی بهبهان

سومین سالگرد شهادت «سردار سید محمد حجازی» در کرمان

انتقاد از بی قانونی در نظام مهندسی اهواز

رشد چشمگیر گرما در اروند

از روبوتاکسی تا مریخ؛ نگاهی به بدترین پیش‌بینی‌ها و وعده‌های ایلان ماسک در 15 سال اخیر

واکنش فرمانده کل ارتش به انفجار در اصفهان

وضعیت تاسیسات هسته‌ ای اصفهان بعد از حادثه امروز

تساوی گل گهر سیرجان و استقلال خوزستان در لیگ برتر فوتبال

بهره‌برداری از 6 طرح ورزشی و آموزشی در اندیمشک

مخالفت مجمع تشخیص مصلحت با بندی از برنامه هفتم توسعه

برج آزادی تهران به مناسبت روز هموفیلی «قرمز» شد

تجلیل از دست اندرکاران رادیو مقاومت

تصویر روز ناسا؛ روبه‌روی NGC 1232

مخالفت آمریکا با عضویت فلسطین در سازمان ملل

تکریم خانواده شهدا و  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امر بزرگی است که باید از دل جریان‌های مردمی بجوشد

فروش نفت ایران به بالاترین سطح 6 سال گذشته رسیده است

قرارداد برداشت داده‌های لرزه‌نگاری دشت مغان امضا شد

سرنگونی 100 جنگنده پیشرفته؛ افتخاری از پدافند هوایی ایران + فیلم

سومین سالگرد شهادت سردار سید محمد حجازی در کرمان

مدل تلسکوپ فضایی جیمز وب با اندازه واقعی به نمایش در می‌آید

بارش‌های بهاری تا نیمه اردیبهشت‌ ادامه دارد؛ آیا بارندگی‌ها، کم‌بارشی زمستان را جبران می‌کند؟

خبری تازه درباره پروازهای فرودگاه امام و مهرآباد

پیش بینی هواشناسی هرمزگان جمعه 31 فروردین

جزئیات جدید از شنیده شدن صدای 3 انفجار در مرکز ایران

واکنش سپاه به آسیب نیروگاه اتمی اسرائیل