پیام خوزستان

آخرين مطالب

محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند سياسي

محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - خبرآنلاین / رئیس فراکسیون مجلس یازدهم می‌گوید: دولت احساس می‌کند برای ریاست مجلس رقبایی وجود دارند و مانند مجلس قبل نیست. در حال حاضر 5 نفر از منتخبین به صورت مستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند، بنابراین شرایط مجلس دوازدهم مانند مجلس قبل نیست.
جلال محمودزاده که به واسطه ردصلاحیت از حضور در مجلس دوازدهم بازمانده می‌گوید: «مجلس یازدهم چشم خود را بر روی اشتباهات دولت بسته بود و به دلیل نبودن نظارت فساد در دولت رسوخ کرده است.»
****
*آقای محمودزاده! به نظر شما دولت با علنی کردن اختلافات با مجلس چه هدفی را دنبال می‌کند؟
در حال حاضر اقتصاد کشور در وضعیت بسیار نامطلوبی بعد از انقلاب قرار دارد، فشار اقتصادی به مردم، گرانی کالاهای اساسی و کوچک شدن سفره مردم، همگی از جمله مواردی هستند که مشاهده می‌کنیم. مردم کاملاً تحت فشار اقتصادی هستند، در این دو سال طیف خانواده‌هایی که زیر خط فقر قرار گرفتند، بسیار افزایش پیدا کرده، تا جایی که خانواده‌های حاضر در قشر متوسط حذف شدند و به سمت خط فقر رفتند.
مجلس باید به دولت اخطار دهد شرایط به نحوی است که یک خانواده برای تامین نیازهای خود نیاز به حداقل 30 میلیون تومان درآمد ماهیانه دارد، یعنی درآمد زیر 30 میلیون زیر خط فقر است. در صورتی که خانواده‌هایی در جامعه حضور دارند که با 8 و 10 میلیون تومان حقوق زندگی خود را مدیریت می‌کنند، این شرایط باعث شده که فشار اقتصادی به شدت به مردم وارد شود.
از آن طرف هم مجلس وظیفه نظارتی دارد و باید اخطارهای لازم را به دولت بدهد و اگر دولت از مسیر اصلی در اداره کشور خارج شود، مجلس باید از طریق ابزارهای نظارتی که در اختیار دارد، دولت را به ریل اصلی برگرداند. وظیفه رئیس مجلس هم همین است که نظارت کند اما در حال حاضر دولت گفتار درمانی می‌کند و آمارهایی می‌دهد که کارشناسی شده نیستند و واقعیت ندارند و با واقعیت جامعه در تضاد است.
تیم اقتصادی دولت بسیار ضعیف است و توانایی مدیریت وضعیت فعلی را ندارد بنابراین وظیفه مجلس این است که از بعد نظارتی ورود پیدا کند و از دولت بخواهد که برنامه‌های خود برای حل این مشکل در بازه زمانی کوتاه مدت، متوسط و بلند مدت، ارائه کند. اما دولت حاضر نیست این اقدام را انجام دهد چراکه تیم اقتصادی دولت برنامه‌ای برای ارائه به مجلس ندارد چراکه اگر برنامه‌ای داشت وضعیت کشور به این ترتیب نمی‌شد، بنابراین تیم اقتصادی دولت تیم بسیار ضعیفی است، توانمندی مدیریت وضعیت موجود را ندارد لذا برنامه‌ای برای اصلاح وضعیت ندارد.
در مجموع دولت به این دلیل که برنامه ندارد خطاب به رئیس مجلس نامه نوشته و حرف‌های معمولی خود را در آن نوشته و برای انتشار به رسانه‌ها داده است.
رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند *با توجه به اینکه حدود 3 هفته به پایان عمر مجلس یازدهم باقی مانده، هدف دولت از علنی کردن اختلافاتش با مجلس چیست؟
دولت احساس می‌کند برای ریاست مجلس رقبایی وجود دارند و مانند مجلس قبل نیست. در حال حاضر 5 نفر از منتخبین به صورت مستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند، بنابراین شرایط مجلس دوازدهم مانند مجلس قبل نیست که قالیباف تنها کاندیدای ریاست مجلس باشد.
لذا دولت این نکته را دریافت کرده کما اینکه از میان داوطلبین ریاست مجلس چهره‌هایی حضور دارند که از قالیباف بیشتر به دولت نزدیک هستند. لذا یکی از دلایل علنی کردن اختلافات دولت و مجلس همین نکته است. دلیل عمده هم این است که دولت برنامه اقتصادی برای ارائه ندارد.
حتی رئیسی هم نمی‌تواند مانع فعالیت‌های مجلس یازدهم شود *بنابراین دولت احساس بی‌نیازی به مجلس کرده و آن را جدی نمی‌گیرد....
حدود 110 نفر از نمایندگان مجلس تغییر کردند و اکثریت منتخین از جناح دولت هستند یا تجربه چندانی برای شروع حرکت جدی در مجلس ندارند. اینها مواردی است که دولت مشاهده می‌کند. لذا خود را موظف نمی‌داند که در فاصله آمدن افراد دیگر به جای قالیباف، برنامه‌ای ارائه دهد.
در صورتی که مجلس تا روز آخر یعنی تا روز 6 خردادماه مجلس مسئولیت دارد و باید وظیفه نظارتی خود را پیگیری کند و هیچ‌کس حتی شخص رئیس جمهور، معاون‌های او و وزرایش نمی‌تواند مانع اجرای مسئولیت مجلس یازدهم تا روز آخر شوند.
دولت به رئیس مجلس آینده نیم‌نگاهی دارد *منظور شما این است که مثلا دولت به ریاست رسایی بر مجلس بیشتر روی خوش نشان می‌دهد تا ریاست قالیباف؟
اسامی که برای ریاست مجلس مطرح هستند نسبت به قالیباف، به دولت نزدیک‌تر هستند و این واقعیت است که دولت نیم‌نگاهی به این موضوع دارد اما اینکه دولت تا چه اندازه موفق شود به نظر نمایندگان مجلس دوازدهم بستگی دارد.
*برای شما که عضوی از مجلس یازدهم هستید، این نکته عجیب نیست، رئیسی که همین نمایندگان از او دعوت کردند که وارد عرصه رقابت ریاست جمهوری شود، حالا با این ادبیات پاسخ نمایندگان را می‌دهد و رئیس همین مجلس را تخریب می‌کند؟
مجلس یازدهم در برخی از زمینه‌های نظارتی کوتاه آمد و رعایت حال دولت را کرد، در صورتی که اقدام اشتباهی بود. به عبارت دیگر مجلس یازدهم با هدف همکاری، از اشتباهات دولت گذشت و پیگیری نکرد، که اقدام مناسبی نبود.
برای مثال در قضیه چای دبش مجلس می‌توانست خیلی بهتر وارد شود اما متاسفانه وارد نشد و یا در مورد واگذاری پتروشیمی باختر به بخش خصوصی که تحقیق و تفحص آن انجام شده، اما هیئت رئیسه مجلس اجازه طرح موضوع در صحن علنی را ندادند، یا درباره خرید میوه شب عید وزارت جهاد و کشاورزی و شرکت آریو تجارت سهیل که تخلفات بسیار گسترده‌ای انجام داد، مجلس کوتاهی کرد، از موضوع هم گذشت و همین باعث شد مجلس در برخی مقاطع بازوی نظارتی خود را از دولت بردارد و تخلفاتی در بدنه دولت صورت بگیرد که به دلیل همین ضعف نظارتی مجلس بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/861178/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تفاوت دیدگاه مردم نسبت به موزه از گذشته تا کنون

موزه ملی ایران جزو معدود موزه‌های ملی دنیا است!

تفاوت موزه‌داران و افرادی که راهنمای موزه هستند

کتابی جالب برای کودکان نابینا

معرفی کتابی جالب درباره شاهنامه

مرکز رسانه قوه قضائیه: مادامیکه شبکه‌های اجتماعی برای مردم مسدود باشند، اژه ای هیچ فعالیتی در آنها نخواهد داشت

واکنش جالب مردم وقتی با فرماندهان ناوگروه 86 از نزدیک مواجه می‌شوند

بازگشت ناو شهید مهدوی از ماموریت اقیانوسی؛ دلاورمردان سپاه برای اولین بار با عبور از خط استوا وارد نیمکره جنوبی شدند

اقدام عراق برای ابطال گذرنامه‌ تروریست‌های ضدایرانی

واکنش دیپلمات پیشین ایران به امضای بیانیه حمایت از تعلق جزایر سه گانه ایرانی به امارات توسط بشار اسد

حمله تند رائفی پور به دولت رئیسی

پیش‌بینی ترقی از آرایش سیاسی مجلس آینده

پشت پرده منابع مالی موسسه مصاف ایرانیان به روایت گزارش هیئت تحقیق و تفحص مجلس

سردار طلایی‌نیک: نیاز دفاعی در داخل اشباع شده و تمرکز وزارت دفاع در حوزه بازار صادرات است

توصیه معنادار عبدی به رئیسی بعد از ادعایش درباره بچه‌دار شدن

برای بازی با پرسپولیس؛ بازیکنان استقلال خوزستان ممنوع‌المصاحبه شدند

برگزاری جشن دختران در اهواز+فیلم

احتمال خیزش گرد و خاک‌های محلی و موقتی تا دوشنبه در خوزستان

سیاست تک مسئله ای

هلاکت 15 نظامی صهیونیست در جنوب نوار غزه

حجازی: چرا سوال از شرافت فقط برای استقلال است

ورزشگاه آزادی در بین 20 ورزشگاه برتر جهان

حذف تیراندازی در مراسمات/جمع آوری سلاح های غیرمجاز

رهایی محکوم به قصاص از چوبه دار در باوی با بخشش اولیاء دم

بازارگردی در سی‌متری‌ اهواز، روایتی از نبود بهداشت در یک بازار بزرگ

تجهیز1100دستگاه تاکسی در اهواز به بارکد های پرداخت آنلاین کرایه

غبارروبی امامزاده ابراهیم(ع) طاق‌بستان با حضور خدام حرم رضوی

چرا قالیباف برای ریاست مجلس مناسب تر است؟

خرید سنگ تراورتن

آمار جدید قربانیان جنگ غزه

بیش از 13 هزار دانش آموز خوزستانی مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفتند

دانش آموزان نگران کارت ورود به جلسه امتحان خود نباشند

محکومیت قاچاقچی 3000  لیتر سوخت در آبادان

قلع و قمع ساخت و سازهای غیر مجاز در دزفول

مقام صهیونیستی: واشنگتن به این حقیقت رسیده که حماس از غزه ناپدید نخواهد شد

روزهای پایانی اردیبهشت یادآور تشییع سردار هور در اهواز+فیلم

خالد مشعل: در لحظه‌ای تاریخی و فرصتی برای شکست اسرائیل هستیم

مقاومت فلسطین در غزه 15 سرباز اسرائیلی را در رفح از پای درآورد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1403/02/29

جدول | ورزشگاه آزادی در بین 20 ورزشگاه برتر جهان

برگزاری مسابقات قهرمانی کاراته به مناسبت سالروز آزادی خرمشهر

چمران: هیچ درختی در تهران قطع نمی شود

برگزاری اردوی جهادی پزشکی در منطقه ملاشیه اهواز+فیلم

مطالبه حق بیمه از سوی کارگران شهرداری آبادان

آتیلا حجازی: شرافت؟ همه می‌خواهند استقلال قهرمان نشود!

رهایی محکوم ‌به‌ قصاص از چوبه دار در «باوی» پس از 7 سال

نسخه ساکت برای جدال با استقلال: سکوت

انتخاب دانشجوی دانشگاه علوم‌پزشکی ‌اهواز به عنوان پژوهشگر برتر آموزش پزشکی

بیداری دانشجویان غربی ریشه در فرهنگ مقاومت

چند خبر کوتاه از ورزش قزوین