اینفوگرافی/ 6 خاصیت خوشمزه کاکائو
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - آخرین خبر / کاکائو با تاریخچهای که به دوران باستان بازمیگردد، نه تنها یک ماده غذایی محبوب بلکه یک منبع غنی از فواید سلامتی است. در نگاه اول، ممکن است به یاد محصولات شیرین و پر از شکر بیفتیم که با کاکائو تهیه میشود، اما اگر نگاهی دقیقتر به خود کاکائو بیندازیم، ویژگیهای شگفتانگیز آن نمایان میشود.
این پودر قهوهای رنگ که به دلیل طعم دلپذیرش در تهیه شکلات و دسرها به کار میرود در واقع دارای ویژگیهای بهداشتی فوقالعادهای است. کاکائو به طور طبیعی سرشار از فلاوانولها، نوعی آنتیاکسیدان قوی، است که با مبارزه با آسیبهای اکسایشی و کاهش التهاب در بدن، به حفظ سلامت قلب و عروق کمک میکند.
این آنتیاکسیدانها با جذب رادیکالهای آزاد، میتوانند در پیشگیری از بیماریهای مزمن مانند دیابت و بیماریهای قلبی مؤثر واقع شوند.علاوه بر این کاکائو میتواند حالت روحی را بهبود بخشد و احساس شادابی را تقویت کند. مصرف کاکائو بدون افزودن مقادیر زیاد شکر میتواند به تنظیم سطح سروتونین و اندورفینها در مغز کمک کرده و موجب ایجاد حس خوشحالی و آرامش شود.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1012173/