معاون امور مجلس وزیر میراث فرهنگی: خوزستان نیازمند تدوین برنامه جامع و ویژه است / ضرورت استفاده از ظرفیت همه اقوام در راستای سیاست های دولت چهاردهم
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: با توجه به آثار تاریخی و فرهنگی خوزستان و پراکندگی آنها، این استان نیازمند تدوین برنامه جامع و ویژه است.
، مراسم تودیع و معارفه مدیرکل پیشین و جدید میراث فرهنگی خوزستان، با حضور جواد واحدی معاون امور مجلس، حقوقی و استانها وزارت میراثفرهنگی، معاونان مجموعه ادارهکل میراثفرهنگی خوزستان، رضا کلاهکج مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، جمعی از هنرمندان و کارکنان ادارهکل فرهنگ و ارشاد خوزستان چهارشنبه نوزدهم دی ماه در اهواز برگزار شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در این مراسم اظهار کرد: با توجه به آثار تاریخی و فرهنگی خوزستان و پراکندگی آنها، این استان نیازمند تدوین برنامه جامع و ویژه است.
او با اشاره به اینکه در قانونهای برنامه یکم تا ششم آنگونه که باید به حوزه فرهنگ و میراث توجه نشده، گفت: در قانون برنامه هفتم با پیگیریهای دولت و مجلس، دو فصل جامع به این حوزه اختصاص داده شده است.
واحدی در ادامه به تعریف راهکار و چشمانداز در قانون برنامه متناسب با حوزه عملکردی وزارت میراثفرهنگی اشاره کرد و افزود: مبنای دولت وفاق ملی اجرای برنامه هفتم است و از مدیران کل انتظار میرود حوزه عملکردی خود را با قانون برنامه تطبیق دهند چرا که منطبق با شرح وظایف وزارتخانه در حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی است.
معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با بیان اینکه خوزستان در همه عرصههای اجتماعی، فرهنگی و مقاومت جزو استانهای اول است، بیان کرد: این استان در حوزه میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در زمره استانهای نخست کشور محسوب میشود و در ارزیابی استانها نیز متناسب با وسعت استان فعالیتهای مطلوبی داشته است.
او با اشاره به به ظرفیتهای میراثفرهنگی در استان خوزستان اضافه کرد: این استان دارای دو هزار و 595 اثر تاریخی ثبتملی، پنج اثر ثبت جهانی(در برگیرنده 17 اثر) و چهار شهر ملی صنایعدستی و یک شهر جهانی صنایعدستی است.
ضرورت بهرهگیری از ظرفیت همه اقوام
واحدی توضیح داد: خوزستان با توجه به قدمت تاریخی خود نیازمند برنامه جامع و برنامهریزی جدید است و باید نشستهای کارشناسی به منظور جمعبندی در خصوص حوزه میراثفرهنگی و اعتبار مورد نیاز آن در برنامه چهار ساله و پنج ساله لحاظ شود تا بتوان در زمینه مرمت و احیای آثار تاریخی، گامهای اساسی برداشته شود.
او خطاب به مدیرکل جدید میراث فرهنگی خوزستان اظهار کرد: با توجه به ظرفیت خوزستان در حوزه تنوع اقوام و سیاستهای رییسجمهور در این حوزه، ضرورت دارد از همه اقوام و ظرفیتهای آن در حوزه ماموریتی ادارهکل میراثفرهنگی بهرهگیری شود.
معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بر تعامل مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری وصنایعدستی خوزستان با استاندار، دستگاههای اجرایی مربوط، سازمان مدیریت و برنامهریزی استان و نمایندگان مجلس تاکید کرد و از او خواست از ظرفیت نمایندگان مجلس در زمینه جذب بودجه و سرمایهگذاری استفاده شود.
واحدی در پایان ضمن اشاره به حوزه های گردشگری مذهبی، طبیعی و سلامت در راستای جذب گردشگر داخلی و خارجی بر بهره مندی از ظرفیت قانون برنامه در حوزه اقتصاد دریامحور، تاکید کرد.
لازم به توضیح است که در این مراسم محمد جوروند به عنوان مدیر کل جدید میراث فرهنگی خوزستان معارفه و از زحمت های محمد حسین ارسطو زاده تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1025162/