همه آنچه دیابتیها باید بدانند
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول، با شرح علائم قند خون و چگونگی مقابله با آن گفت: وجود دستگاه گلوکومتر(تست قند خون) در خانه بیماران دیابتی به خانوادهها کمک میکند تا به سرعت وضعیت قند خون بیمار را بررسی کنند. - اخبار استانها -
رضا معمارزاده در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در دزفول اظهار داشت: دیابت به دلیل نوسانات قند خون میتواند به سرعت خطرناک شود لذا در این شرایط، آگاهی از وضعیت قند خون بیمار به کمک دستگاه گلوکومتر، از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با اشاره به میزان قند خون اورژانسی در بزرگسالان اظهار کرد: قند خون بالای 250 میلیگرم در دسیلیتر یا پایینتر از 70 میلیگرم در دسیلیتر باید به عنوان وضعیت اورژانسی در نظر گرفته شود.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول به علائم افزایش قند خون اشاره کرد و افزود: علائم افزایش قندخون شامل تشنگی شدید، ادرار زیاد، تاری دید و خستگی است.
معمارزاده تصریح کرد: این علائم معمولاً به تدریج ظاهر میشوند و بیمار ممکن است در ابتدا به آنها توجه نکند اما در صورت عدم اقدام سریع، وضعیت میتواند بدتر شده و حتی به کما منجر شود.
وی همچنین علائم کاهش قند خون را توضیح داد و گفت: علائم کاهش قند خون شامل لرزش، تعریق، گیجی، ضعف و گاهی تغییرات شدید در رفتار است.
وی با بیان اینکه در صورت مشاهده هر کدام از این علائم، باید به سرعت اقدام کرد، افزود: در صورت افزایش قند خون، مصرف مایعات بدون قند و اجتناب از غذاهای حاوی قند توصیه میشود.
معمارزاده ادامه داد: در کاهش قند خون بیمارانی که هوشیارند، مصرف مواد قندی مانند آبمیوه یا قند حلشده در آب ضروری است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول همچنین به خانوادهها توصیه کرد: در صورت مشاهده این مقادیر قند خون، به سرعت با شماره 115 تماس بگیرند تا کارشناسان در مرکز ارتباطات، آنها را راهنمایی کنند.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1032305/