پیام خوزستان

آخرين مطالب

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران خبر داد

برنامه‌های جدید شرکت ملی گاز در افزایش تولید گاز وزارت نفت

برنامه‌های جدید شرکت ملی گاز در افزایش تولید گاز
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از برنامه‌های جدید در حوزه انرژی و افزایش تولید گاز خبر داد و گفت: با مجموعه اقدام‌هایی که امسال برای افزایش تولید گاز انجام شد، رکوردهای بی‌سابقه‌ای در انتقال روزانه آن رقم خورد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، سعید توکلی شنبه (29 دی‌) در سومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی مدیریت مصرف بهینه گاز، اظهار کرد: هرچند موضوع ناترازی انرژی در سال‌های گذشته نیز در محافل مختلف مورد بحث قرار گرفته بود، اما امسال برای نخستین بار توجه تمامی طرف‌های ذی‌نفع را جلب کرد و اهمیت آن به‌خوبی درک شد.
وی ادامه داد: امسال برای نخستین بار، شخص رئیس‌جمهوری با جدیت تمام، موضوع ناترازی انرژی و اهمیت مدیریت مصرف آن را در نشست‌های متعدد هیئت دولت پیگیری کرد، ضمن آنکه این مهم با حساسیت ویژه‌ای در نشست‌های سران قوا نیز بررسی شد.
ناترازی گاز؛ دغدغه عمومی و ملی کشور
معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان اینکه ناترازی گاز به یک دغدغه عمومی و ملی تبدیل شده است، گفت: این تحولات نشان‌دهنده عزم جدی کشور برای حل مشکلات موجود و بهبود وضعیت انرژی است و سبب شد وزارتخانه‌های مختلف از جمله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان برنامه و بودجه نیز برنامه‌های خود را با سرعت بیشتری پیگیری کنند.
توکلی با بیان اینکه با وجود چالش‌های سخت پیش‌آمده و هزینه‌های معنوی زیاد آن برای شرکت ملی گاز ایران، خوشبختانه مدیریت مناسبی در زمینه تولید و مدیریت مصرف صورت گرفته است، تصریح کرد: این روند نشان‌دهنده تغییری مثبت در رویکرد کشور نسبت به مدیریت منابع انرژی است و امید می‌رود با ادامه این تلاش‌ها، شاهد بهبود وضعیت انرژی در کشور باشیم.
وی از برنامه‌های جدید در حوزه انرژی و افزایش تولید گاز خبر داد و تصریح کرد: امسال شاهد یک برنامه ویژه از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده‌ایم که هدف آن، استفاده از سکوی اطلاعاتی برای بهبود بهره‌برداری کاربران از منابع انرژی است.
ثبت رکوردهای جدید تولید گاز در 1403
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به رکوردهای جدید تولید گاز گفت: مقدار تولید و انتقال گاز هم‌اکنون به 876 میلیون مترمکعب در روز رسیده و با توجه به پذیرش ریسک مهندسی در تعمیرات اساسی، تلاش‌های انجام‌شده ظرفیت انتقال گاز را به‌طور قابل توجهی افزایش داده است.
به گفته توکلی، مجموعه اقدام‌هایی که امسال برای افزایش تولید گاز انجام شد، انتقال آن را به رکوردهای بی‌سابقه‌ای در روز رساند و به‌رغم بروز پدیده‌ای به نام توده هوای سرد اسکاندیناوی در ابتدای آبان که تأثیر آن بر 11 استان شمالی کشور بود، شرایط به گونه‌ای پیش رفت که مشکلات کمتری ایجاد شد. این موفقیت‌ها نشان‌دهنده همکاری و تلاش‌های مستمر در زمینه مدیریت منابع انرژی کشور است.
وی با اشاره به انجام اقدام‌های مختلف در زمینه مدیریت مصرف انرژی یادآور شد: برنامه‌ریزی برای اجرای طرح ملی همیار گاز در کشور، پویش 2 درجه کمتر، پویش صرفه‌جویی 10 درصدی به کمک صنایع بزرگ کشور، تولید و پخش برنامه‌های متنوع آموزشی با همکاری صداوسیما، تبلیغات محیطی، همراهی ائمه جمعه و جماعات، تقویت بورس انرژی و همراهی مردم به‌رغم چالش‌های موجود، وضعیت فعلی شبکه گازرسانی را نسبت به پارسال پایدارتر کرد.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران ضمن قدردانی از تلاش‌های تمامی همکاران، بر اهمیت همکاری و تبادل نظر برای بهبود خدمات و مدیریت انرژی تأکید کرد و خواستار مشارکت فعال تمامی همکاران در ارائه پیشنهادها و نظرها شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1033477/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قدیمی‌ترین منقبتی که در ادبیات فارسی وجود دارد برای قرن سوم است

بنیانگذار کتابخانه ملی را می‌شناسید؟

پزشکیان در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک متحد عمل کنند، آمریکا نمی‌تواند یکی از اعضاء را تحت فشار قرار دهد

وزیر دفاع: سامانه‌های جدید دفاعی در آینده نزدیک رونمایی می‌شود

معاون هماهنگ کننده بسیج: دشمن، شب وارد بستر دختر و پسر ما می‌شود و فردا، ایمان آن‌ها را متزلزل می‌کند

استاد دانشگاه جورج تاون قطر: ترامپ درباره فشار حداکثری علیه ایران تردید دارد

پزشکیان: ایران خواستار صلح و توقف همه جنگ‌هاست

پاشینیان: به‌دنبال تعمیق روابط با ایران هستیم

جشنواره استانی طعم کتاب با عشایر در گتوند برگزار شد

دانش آموزان و فرهنگیان قمی 4 میلیارد تومان به جبهه مقاومت کمک کردند

کتاب جدید وحید یامین‌پور رونمایی می‌شود

حمله شدید افشین پیروانی به فدراسیون: خودتان را مسخره کرده‌اید؛ همه لای لحاف خوابیده‌اند!

تلخ و فلجعه‌بار؛ شکست پرسپولیس مقابل الهلال مهر مردودی مدیریت فوتبال ایران بود!

تجلیل از خادمان تشییع و تدفین 14 شهید گمنام در خوزستان + تصاویر

علت آزادی صادق زیباکلام اعلام شد + فیلم

همایش یاوران مقاومت گامی بلند برای تشکیل جبهه واحد در برابر رژیم صهیونیستی است

زمان و مکان برگزاری اردوی تیم ملی کشتی فرنگی نونهالان اعلام شد

نوری: در بازی با الشرطه چرا آزادی تعویض شد؟

جنبش فتح: طرح‌های مهاجرت اجباری فلسطینیان محکوم به شکست است

سردار زهرایی: مردم مازندران بالاترین رقم را به جبهه مقاومت کمک کردند

دانلود مستقیم برنامه حسینیه معلی شب هفتم ماه شعبان 1403 + لینک تلوبیون برنامه حسینیه معلی 17 بهمن

برگزاری اردوی تمشک ویژه یکهزار و 600 دانش‌آموز خوزستانی

آزادی صادق زیبا کلام با قرار کفالت

بوژوویچ: آماده‌ایم بهترین اتفاق را در بازی با شمس آذر رقم بزنیم

پیروانی فدراسیون فوتبال را به نقد کشید؛ کمی بفهمید و خودتان را به نفهمی نزنید

حمله شدید پیروانی به فدراسیون: کمی بفهمید و خودتان را به نفهمی نزنید

حماس: عملیات «تیاسیر» نماد ناکامی سرکوب‌ها در کرانه باختری است

پذیرش رایگان بیماران مناطق محروم توسط مرکز بهداشت و همکاری بسیج جامعه پزشکی اندیمشک

2هزار و 194 کلاس درس در 2سال و نیم گذشته تحویل داده شد

ادامه تعقیب و گریز سپاهان و مس در صدر جدول لیگ هندبال

بررسی ویژگی‌های استاد طا‌هایی در پیش نشست پانزدهمین همایش بانوان فاضله هم‌عصر + فیلم

ماجرای ورود دشمن به بسترهای دختران و پسران ایرانی چیست؟

آزادی صادق زیباکلام با قرار کفالت

چهره ها/ استوری احترام برومند در حمایت از خواهرش و رضا بابک

بازیگر «خاتی» در خصوص فیلم طنز

کارگردان «بچه مردم»فرصت تولید خندوانه پیش بیاید دوباره همکاری می‌کنم

خیام وقار کاشانی: معرفی بدون اغراق قهرمانان ملی مطالبه امروز جامعه است

مهسا طهماسبی : اصلا فکر نمیکردم در جوکر اول بشم!

پاسخ شکیب شجره به فریدون جیرانی درباره ساخت کاراکترهایش

شکیب شجره چگونه از تئاتر راهی سینما شد؟

نشست مطبوعاتی «ناتور دشت» با حضور عوامل فیلم

کارگردان «ناتور دشت»: این فیلم اقتباس نیست

مهسا طهماسبی: نعیمه نظام دوست یک فرشته است

عکس عاشقانه نرگس محمدی و علی اوجی در جشنواره وایرال شد

تصویری خیره‌کننده از کاسیوپئا

تلسکوپ فضایی جیمز وب اولین جمعیت کوتوله قهوه‌ای احتمالی خارج از کهکشان ما را شناسایی کرده است !

خوشه‌ی جذاب ستاره‌ای باز Westerlund 1

«عبدی» همه بلیت‌های بازی با فولاد را خرید!

مدیرعامل بیمه دی: کار تیمی نشانه بلوغ سازمانی است

تشویق هواداران ارومیه‌ای حاضر در سالن مسابقه والیبال