توافق مدیران پتروشیمی و وزارت نفت برای واگذاری پتروشیمی آبادان
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، احمد میدری ظهر امروز پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرهای آبادان، شادگان و کارون که در سالن جلسات فرمانداری ویژه آبادان برگزار شد، اظهار کرد: پتروشیمی آبادان بعد از جنگ تحمیلی و بازسازی تا سال 85 جزو سودآورترین شرکتها بود و تا سال 90 سودآوری خوبی داشت.
وی در ادامه یادآور شد: اکنون همه سودآوری پتروشیمی به زیان تبدیل شد، شرکت پتروشیمی آبادان هر ماه مبلغ یک هزار و 100 میلیارد ریال برای پرداخت حقوق از سازمان بازنشستگی دریافت میکند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه زیان انباشته شده در پتروشیمی آبادان سه همت است تصریح کرد: وزارت نفت و پتروشیمی محصولات زنجیرهای هستند، پتروشیمی آبادان وقتی کنار پالایشگاه آبادان باشد، باید سودآور باشد ولی اگر جدا شود مشکلات عدیده ایجاد میکند.
میدری بیان کرد: در بسیاری از صنایع پتروشیمی اشتباه کردیم، اکنون ارزش یک تُن صادرات حدود 500 دلار است؛ این در حالیست که 10 سال پیش 700 دلار بود.
وی با بیان اینکه پتروشیمی آبادان اکنون در دریافت مواد اولیه از پالایشگاه مشکل دارد، گفت: مدیران پتروشیمی، وزارت نفت و کارشناسان هلدینگ خلیج فارس برای واگذاری پتروشیمی آبادان به این هلدینگ به توافق رسیدند؛ وزیر نفت گروهی را تشکیل داده تا از شنبه آینده فرآیند واگذاری پتروشیمی آبادان به هلدینگ خلیج فارس اجرایی شود.
پرسنل پتروشیمی آبادان عامل ورشکستگی
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به استخدامهای بی رویه در پتروشیمی آبادان یادآور شد: پتروشیمی آبادان وقتی در سال 84 سودآور بود، 400 پرسنل داشت ولی امروز بیش از یک هزار پرسنل دارد که یکی از عوامل ورشکستگی آن است؛ پتروشیمی آبادان یکی از محورهای اقتصاد این شهرستان است، بخشی از موضوعات در واقع منابع مالی هست و باید پیگیری شود تا افزایش یابد.
میدری با تأکید بر اینکه برای پیگیری هر موضوع باید کمیته تشکیل و به صورت مستمر مورد پیگیری قرار گیرد، عنوان کرد: ماه گذشته گروهی را برای توسعه گردشگری در خرمشهر تشکیل و رایزنی با طرف عراقی نیز آغاز شد؛ بعد از ایجاد منطقه آزاد اروند کار مردم به دلیل پیگیری از چند اداره سختتر شد.
وی با اشاره به اینکه منطقه آزاد به گونهای اجرا شد که گرهای باز نشد، افزود: استان خوزستان در بودجههای عمرانی معمولاً جزو چهار استان اول است و معمولاً بودجه تزریق میشود ولی به درستی استفاده نمیشود؛ تأسیسات دریایی خرمشهر یکی از عوامل رونق خرمشهر است، یک زمانی پنج هزار پرسنل داشت ولی اکنون کمتر از 500 نیرو دارد، برخی عوامل سبب کاهش رونق آن شده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: انتقال کارتهای بازرگانی و همچنین انتقال دفاتر مالیاتی شرکتها به همین مناطق را نیز پیگیری میکنیم؛ شرکتهای اقتصادی خوزستان به گونهای باید اداره شوند که زمینه برای احداث و راهاندازی شرکتهای بیشتری فراهم شود.
کد خبر 6356200
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1036341/