بازداشت 5 پیمانکار مرتبط با پرونده تخلفات مالی شهرداری آغاجاری
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - ایرنا / رئیس دادگاه عمومی شهرستان آغاجاری از بازداشت پنج پیمانکار مرتبط با پرونده تخلفات مالی شهرداری این شهرستان خبر داد.
سیدثارالله فروهرنژاد، رئیس دادگاه عمومی شهرستان آغاجاری بیان کرد: بر اساس مستندات و بررسیهای انجامشده، پنج پیمانکار به اتهام تبانی در معاملات دولتی بازداشت شدند که این افراد پس از تکمیل تحقیقات اولیه، با قرار قانونی روانه زندان شدند.
وی با اشاره به عزم جدی دستگاه قضایی استان در برخورد با مفاسد اقتصادی افزود: صیانت از بیتالمال و مقابله با تخلفات مالی از اولویتهای اساسی قوه قضاییه به شمار می رود و در این پرونده نیز تمامی ابعاد موضوع با دقت در حال بررسی است.
فروهرنژاد ادامه داد: دستگاه قضایی بدون هیچگونه مسامحهای با متخلفان برخورد خواهد کرد و در راستای اجرای عدالت، روند رسیدگی به این پرونده با حساسیت ویژهای دنبال میشود.
رئیس حوزه قضایی شهرستان آغاجاری اظهار کرد: تحقیقات برای شناسایی دیگر افراد احتمالی مرتبط با این پرونده ادامه دارد و مردم اطمینان داشته باشند که دستگاه قضایی با هرگونه فساد مالی که منجر به تضییع حقوق عمومی شود قاطعانه برخورد خواهد کرد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1044598/