پیام خوزستان

آخرين مطالب

احمدیان: مقاومت با جنگ متفاوت است شهرستان ها

احمدیان: مقاومت با جنگ متفاوت است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: هدف جنگ در طول تاریخ اعمال اراده و پیروزی بوده است، اما هدف مقاومت، تداوم مقاومت است، جنگ پایان دارد، اما مقاومت تمام نمی‌شود.
به گزارش مشرق، «علی اکبر احمدیان» ، دبیر شورای عالی امنیت ملی با حضور در بیست‌وسومین دوره آموزشی-تشکیلاتی جهاد اکبر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور در مشهد مقدس ضمن یادآوری فضایل زیارت امام معصوم به تبیین مفهوم مقاومت از نگاه مبانی جمهوری اسلامی ایران پرداخت.
احمدیان ضرورت تشخیص رسالت نخبگان در شرایط فعلی را یادآور شد و گفت: امروز ما در دنیا درگیر بحثی شده‌ایم که داغ است. مقاومت چه باید بکند؟ باید حتما وعده صادق 3 اجرا بکند، نکند، اگر نکند اصالتش را از دست داده است و اگر بکند، اصالت دارد؟ گاهی همین هم به ورطه سطحی بودن می‌افتد، ما هم به آن مبتلا می‌شویم.
وی ادامه داد: باید ببینیم فلسفه مقاومت چیست؟ از کجا شروع شده است؟ آیا در این 30-40 سال اخیر و حزب‌الله لبنان و مقاومت فلسطین ایجاد شده است یا نه یک جریان ریشه‌دار تاریخی است. رسالت مقاومت چیست؟ برای چه باقی می‌ماند؟
خلق دوگانه‌های کاذب در جامعه تاکتیک دشمن است
دبیر شورای عالی امنیت ملی به ریشه‌های قرآنی مفهوم مقاومت اشاره کرد و گفت: صبر و تقوا چیزی است که شما را در این مسیر حفظ می‌کند. بر این اساس خداوند فرمود «فاستقم کما امرت»، راه دومی جز این نیست. بعضی‌ها که گاهی گفت‌وگو و مذاکره را در روبروی استقامت قرار می‌دهند، این برداشت اشتباه است. یک مایه وجود ندارد، بله مذاکره جا دارد، منظورم نفی مذاکره نیست، با کفار هم می‌شود مذاکره کرد، با رعایت چه اصلی؟ بر مبنای اصل مقاومت هم می‌شود، مذاکره کرد و هم می‌شود جنگید.
وی با استناد به روایتی از معصومین ادامه داد: قدرت مومن و عقل بر همین است. عقل آن چیزی است که بین 2 ضرر، اقل‌الضررین را تشخیص دهد و بین 2 نفع اکثرالنفعین را تشخیص بدهد. مقاومت چیزی است که امروز باید بیشتر بشناسیم در غیر این صورت، دچار افراط و تفریط می‌شویم. برخورد طاغوت با مقاومت چیست؟ جنگ روانی دشمن را ببینید، او به دنبال شکست نیست. تلاش دشمن این است که به مقاومت پایان دهد. اگر دنبال اثبات شکست است به خاطر این است که بگوید مقاومت را ادامه ندهید. تاکتیک‌هایش دروغ، شایعه‌پراکنی، اختلاف و تفرقه است. تلاش میکنند بین ما اختلاف ایجاد کنند و گاهی ما هم داخل این پازل میافتیم، او میگوید مسئولین ایران چون امروز و فردا نزدند پس ترسیدند، عده ای در داخل میگویند چرا میترسید بزنید، یا مسئله مذاکره دو گروه می‌شویم. مذاکره بکنند یا نکنند.
احمدیان افزود: از تدابیر ائمه اطهار این است که تن به این دوگانه‌ها نداده‌اند. فرار از دوگانه هنر مومنین است، افتادن در دوگانه اشتباه است. یکی گفت، به مذاکره یا بگوید بله یا نه، ما گفتیم نه می‌گوییم بله و نه میگوییم نه. در حال حاضر چند تا از این دوگانه ها را داریم، مثلا طرفداران Fatf و مخالفان آن، این دوگانه‌ها را دشمن می‌سازد و بعضی به آن‌ها دامن میزنند. هدف همه این موارد هم اختلاف افکنی در جبهه مقاومت و جامعه ایران است.

پیام خوزستان

احمدیان اظهار کرد: دوگانه‌سازی، ایجاد اختلاف، چندگانه سازی ، تحقیر و مسخره کردن، متهم کردن به ترس اقدام دشمن است. حالا یک بار غریبه این کارها را می‌کند اشکالی ندارد، اما یک وقت خود ما این کار را نسبت به هم انجام می‌دهیم، این چه کاری است، مواظب این باشید، تفاوت مقاومت با جنگ، خیلی تلاش می‌کنند، مسئله مقاومت را پاک کنند و بگویند 45 سال است بین ایران و اسرائیل جنگ بوده است. در حالی که ما در 45 سال گذشته در حال جنگ با رژیم نبودیم.
وی به تبیین نحوه مواجهه ایران با رژیم اشغالگر قدس در 45 سال اخیر پرداخت و گفت: انقلاب اسلامی قرار شد یک جبهه مقاومت در برابر اسرائیل شعله ور کند و توسعه دهد. این کار در این 45 سال شده است. کجا بنا شده است در این 45 سال با راه اندازی جبهه مقاومت اسرائیل را سرنگون کند و از بین ببرد؟ در فضای مجازی می‌بینیم غصه می‌خورند چرا غزه تمام شد؟ با جنگ غزه اسرائیل از بین می‌رفت، ایجاد هدف های بزرگ کاذب ،یکی از ترفند های دشمن است که شما احساس شکست بکنید. بله آقا فرمودند اسرائیل 25 سال آینده را نخواهد دید که 4-5 سال آن بیشتر نگذشته است بعد هم نگفتند این کار می‌شود، دشمن گفت که تا 25 سال آینده چه می‌کنم ایشان فرمودند تا 25 سال آینده معلوم نیست شما باشید، شما نیستید.
مواجهه امام با اقداماتی که به اسم صدور انقلاب شد
احمدیان با اشاره به این که ما مشغول تقویت مقاومت هستیم، افزود: ممکن است یک روزی این مقاومت به این منجر بشود که با جنگ نظامی هم دشمن را از بین برود، نمی‌دانم، ولی بنای ما این نیست که مقاومت با جنگ عمل کند، نفس مقاومت دشمن را از پای درمی‌آورد.
وی با ذکر مواردی از رویکرد امام راحل درباره مقاومت و صدور انقلاب افزود: امام فرمودند صدور انقلاب، یک عده راه افتادند این طرف و آن طرف نیروی مسلح درست کنند ، امام جلوی آن‌ها را گرفتند که یعنی چه در این کشورها از این داستان‌ها راه بیاندازید. آقا در آن زمان تعبیر قشنگی به کار بردند، فرمودند انقلاب شبیه عطر است، هیچ کس نمی‌تواند جلوی بوی آن را بگیرد. اینکه ما یک گروه راه بیاندازیم می‌شود مدل کمونیستی. مدل حذف اسرائیل که امام و آقا فرمودند در تفکر انقلاب اسلامی، یعنی پوچی اسرائیل را بر همه آشکار کردن و کارکرد خود را از دست بدهد و خود به خود ساقط شود. مانند اینکه امام در نامه به گورباچوف نامه نوشتند، همینطور تعبیری به کار بردند و هیچ کاری هم نکردند، فرمودند کمونیست به موزه تاریخ می‌رود و فروپاشید.
احمدیان افزود: براین اساس در راهی که پیش رو داریم مقاومت شرط است نه جنگ، دقت کنید پس نکته اول اینکه مقاومت با جنگ فرق‌های عمده‌ای دارد، جنگ یکی از اشکال مقاومت در مدت کوتاهی است. نکته دوم اینکه هدف جنگ در طول تاریخ اعمال اراده و پیروزی بوده است. اما هدف مقاومت، تداوم مقاومت است. سوم اینکه جنگ پایان دارد اما مقاومت تمام نمی‌شود. مقاومت تمام شود، مقاومت تمام نشده است ما توفیق همراهی با مقاومت را از دست داده‌ایم. چهارم اینکه نتیجه جنگ که به دست می‌آید عرض کردم پیروزی است که خدا خیلی با آن کاری ندارد، رسالت انسان پیروزی نیست، اقتضای آن تداوم مقاومت است، خداوند با تداوم مقاومت کار دارد و یکی از چیزهایی که به آن می‌دهد پیروزی است. براین اساس غایت مقاومت فرج است. فرج فقط ظهور نیست. ظهور شما به سمت امام است و ظهور فقط با مقاومت به وجود می‌آید. جنگ محک و میزان نیست، اما مقاومت محک و میزان است. ابتلا با مقاومت معنا پیدا می کند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی در انتها پس از تبیین موضوع مقاومت گفت: من سعی کردم وضعیت واقعی را از منظر انقلاب اسلامی نه از منظر بعضی برادران عجول ما البته پردغدغه و علاقه‌مند به انقلاب عرض کنم. لذا تا زمانی که انقلاب مقاومت می‌کند، انقلاب استمرار دارد و پیروز است و تمام افرادی که در دالان مقاومت حضور دارند آجر مقاومت را دارند.
پس از پرسش و پاسخ دانشجویی در انتهای این نشست تندیس یادبود بیست وسومین دوره جهاد اکبر به احمدیان اهدا شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1044612/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستانک/ عشق در هفتاد و پنج سالگی

«فهرست منابع غیرکتابی کتابخانه دانشکده ادبیات و علوم انسانی» منتشر شد

داستانک/ حاضر جوابی تولستوی

وقتی سخنرانی شهید سلیمانی به دلیل عوارض جانبازی قطع شد

دو سوال از وزیر اقتصاد اعلام وصول شد

سرلشکر سلامی: سپاه در قلب حادثه آرام است و از دل حوادث قوی شده است

همایش وفاق ملی به هدف خود رسید؟

اعتراض تُند و تیز دوباره رسایی به انتصاب ظریف/ نیکزاد: اینکه می‌گویید مجلس کشک، حرف خوبی نیست

رئیس پارلمان عراق با قالیباف دیدار کرد

نشست مهم سخنگوی وزارت خارجه؛ از مواضع ایران در قبال مذاکره تا آخرین وضعیت سفارت سوریه در تهران

سردار سلامی: سپاه در عاشورای 61 هجری به دنیا آمد

سیدعلی خمینی: اگر انقلاب نبود، نه از حماس خبری بود و نه از حماسه

فرمانده سپاه: موشک‌های ما می‌‌توانند هر دشمنی را زیر ضربه قرار دهند

میلاد سرداران کربلا مبارک

افتتاح 4000 واحد مسکن روستایی در خوزستان

تصادف مرگبار خودرو با تیر برق در آبادان

آزادی 12 زندانی در گلستان همزمان با اعیاد شعبانیه

آزادی داور زن ایرانی پس از 40 روز بازداشت در دانمارک

دبیر شورای عالی امنیت ملی: مقاومت با جنگ متفاوت است

ترکیب احتمالی استقلال مقابل الشرطه/ ساعت بازی

قیمت سکه امامی | سکه بهار آزادی | قیمت نیم سکه | قیمت ربع سکه امروز دوشنبه 15 بهمن 1403 + جدول

عیادت استاندار خوزستان از خواننده جوان مسجدسلیمانی در بیماستان گلستان+ عکس

ماجرای بازداشت و آزادی مهسا قربانی در دانمارک چه بود؟

ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای آگاهی نسل جوان

استقلال پس از 2100 روز در آزادی میزبان رقیب آسیایی؛ تقابل حساس با الشرطه

جریمه نقدی استقلال، سپاهان، ملوان و استقلال خوزستان در کمیته انضباطی

تصاویر/بازدید مدیران کل میراث فرهنگی و گردشگری و حوزه هنری آذربایجان غربی از موزه دفاع مقدس و مقاومت استان

پس از پنج سال رخ داد؛ میزبانی آسیایی استقلال در آزادی

حجت الاسلام «صالحی»: امروز نظام مرهون صلابت و استقامت این راست قامتان است

رزرو هتل در اهواز ؛ هتل‌آپارتمان

ضرورت اعتماد به جوانان در سطوح مدیریتی خوزستان / نیاز به گفت و گو و به رسمیت شناختن"دیگری" داریم

انتقال خواننده جوان مسجدسلیمانی با جت فالکون به تهران

جذب 500 میلیارد اعتبار برای پروژه راه‌آهن خرم‌آباد اندیمشک

روزهای نوجوانی در کنار سرداران به نام خراسان جنوبی؛ با جبهه انس گرفته بودیم

2 نکته در مورد سفر جنجالی نتانیاهو به آمریکا

برترین های رقابت های کشوری تنیس 500 امتیازی"جام کارون" معرفی شدند

جولانژاد: بیش از 25 هزار زائر ایرانی در ایام شعبانیه از مرزهای خوزستان خارج شدند

زوج جدید خط حمله استقلال برای گلزنی

آزادی 385 نفر از محکومان مالی و جرایم غیرعمد در استان گلستان

گام‌های محمد ضیف به آزادی ختم شد

ماجرای بمب 2000 پوندی ترامپ/ چالش جدید تل‌آویو با  7  اکتبر

استقلال امروز رکورد تعداد تماشاگر را می‌شکند

جولانژاد: بیش از 25 هزار زائر ایرانی در ایام شعبانیه از مرز‌های خوزستان خارج شدند

آرمان امیدی خواننده عصر جدید به تهران اعزام شد

در آستانه دیدار حساس مقابل الشرطه عراق؛ برگ برنده استقلال رو شد

دستگیری 5 پیمانکار مرتبط با پرونده شهرداری آغاجاری

مقاومت در برابر ظلم مهمترین دلیل پیروزی و اقتدار ایران اسلامی است

کارگردان برگزیده تئاتر فجر: قدر بچه های استان ها را بدانید

آرمان امیدی به تهران منتقل شد

انرژی‌های تجدیدپذیر راهکار غلبه بر ناترازی‌ انرژی / خوزستان می‌تواند قطب انرژی خورشیدی شود