پیام خوزستان

آخرين مطالب

انقلاب اسلامی؛ محرک تحولات جهان اسلام/ طوفان الاقصی، نقطه عطفی در مبارزه با رژیم صهیونیستی سیاسی

انقلاب اسلامی؛ محرک تحولات جهان اسلام/ طوفان الاقصی، نقطه عطفی در مبارزه با رژیم صهیونیستی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب (تنا)،که دبیری این جلسه را برعهده داشت، تأکید کرد که ایمان و توکل به خدا موجب شده است، مردم غزه در برابر استکبار جهانی ایستادگی کنند. 
وی گفت: مردم فلسطین پای ارزش‌های خود ایستاده‌اند و انقلاب اسلامی توانسته است یک هندسه جدید در غرب آسیا شکل دهد و امروز امنیت و منافع ملی ما با جبهه مقاومت گره خورده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
حسین رویوران در این نشست با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در تغییر معادلات منطقه اظهار داشت:جهان اسلام نیاز به یک محرک داشت و انقلاب اسلامی ایران این محرک را به وجود آورد. این انقلاب یک الگوی جدید ارائه کرد که موجب زنده شدن اراده در میان ملت‌های منطقه شد.
وی افزود:اینکه مردم غزه و لبنان بدون هراس به میدان نبرد می‌آیند، نتیجه زنده شدن اراده، توکل و امید است. وقتی مردم غزه می‌گویند «حسبنا الله» یعنی خدا را در این نبرد محاسبه می‌کنند.
کارشناس مسائل خاورمیانه همچنین تأکید کرد که انقلاب اسلامی یک انقلاب فرامذهبی بوده و از ابتدای شکل‌گیری، حمایت از فلسطین را در اولویت خود قرار داده است.
رویوران به پیشرفت‌های مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت:در سال 1982 اسرائیل ظرف دو روز به بیروت رسید، اما در جنگ اخیر دیدیم که سه ماه نتوانست از مرزهای لبنان عبور کند و این یک تحول عظیم در اراده مردم است.
وی تأکید کرد که فلسطین اولین مسئله جهان اسلام است و جهان اسلام باید برای نجات امت، مبارزه با رژیم صهیونیستی را در اولویت قرار دهد.
کارشناس مسائل خاورمیانه همچنین تصریح کرد:امروز موجودیت اسرائیل در گرو غرب است و اگر در غرب جوامع معترض باشند، قطعا حمایت از رژیم صهیونیستی ادامه پیدا نمی‌کند.

پیام خوزستان

رویوران خاطرنشان ساخت: انتفاضه آمد تا باقیمانده جامعه فلسطین را در یک پروژه سیاسی-اجتماعی متحد کند. انتفاضه اول مقدمه‌ای برای انتفاضه دوم شد و فرهنگ انقلاب اسلامی ایران به فلسطین منتقل شد. 
وی تصریح کرد: مقاومت امروز یک اراده است؛ ابتدا تبدیل به یک سازمان و امروز تبدیل به یک قدرت شده است. امروز جامعه مقاوم شده است و ‌تنها با یک سازمان مقاوم روبرو نیستیم. مجاهدان امت آمدند و وحدت ساحات رو شروع کردند و تحول سیاسی-فرهنگی و اجتماعی را در جهان اسلام به وجود آوردند. 
کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: شکل‌گیری جریان مقاومت در منطقه پیش‌بینی‌های رژیم صهیونیستی را به هم زد و این رژیم را غافلگیر کرد.در جنگ کنونی رژیم صهیونیستی در جنایت از همه سبقت کرد، اما در معادله نظامی شکست خورد و این رژیم دیگر نمی‌تواند، جهان اسلام و شهامت و جسارت جامعه فلسطین را نادیده بگیرد. 
وی تأکیدکرد: آنچه در غزه و لبنان گذشت در حافظه رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند. این رژیم الان دچار مشکلات داخلی عظیمی شده است.در این رژیم تمام تضادهای داخلی تشدید شده و‌ پتانسیل جنگ داخلی پیدا کرده است.‌اسرائیل امروز در دنیا به عنوان جنایتکار شناخته شده ‌و چهره‌ای که از خود ساخته بودند در دنیا مخدوش شد.

پیام خوزستان

سید جعفر رضوی هم در سخنان خود به نبود رهبری واحد در داخل فلسطین به عنوان یکی از موانع مبارزه اشاره کرد و گفت:عدم سازماندهی، تفکرات ناسیونالیستی و چپ‌گرایانه و نبود راهبرد منسجم از جمله چالش‌های پیش روی مقاومت فلسطین بوده است.
وی در بخشی از این نشست به قدمت مسئله فلسطین اشاره کرد و گفت: مسئله فلسطین هیچ وقت مسئله جدیدی نبوده است.امت اسلامی و کشورهای اسلامی از پیش از اشغال فلسطین به این مسئله و‌ مهاجرت یهودیان توجه داشته‌اند. بحث فلسطین در گفتمان انقلاب اسلامی از پیش از سال 42 موجود بوده است و مردم نسبت به این مسئله هوشیار بوده‌اند.
وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی اظهار داشت:این عملیات وحدت میدانی را میان گروه‌های مقاومت ایجاد کرد و کشورهای حامی فلسطین را وارد میدان کرد. مقاومت از فاز دفاعی به فاز هجومی وارد شد و این عملیات، نسخه تکامل‌یافته‌ای از شمشیر القدس بود.
رضوی همچنین تأکید کرد که طوفان الاقصی، آغاز فروپاشی رژیم صهیونیستی را رقم زد و گفت:این عملیات مسیر عادی‌سازی روابط برخی کشورهای عربی با اسرائیل را قطع کرد و یک دوران جدید را برای منطقه به نفع اندیشه مقاومت به وجود آورد.
وی در پایان تأکید کرد: سازش نتیجه خوبی برای فلسطینی‌ها نخواهد داشت؛امروز مقاومت به جایگاهی رسیده است که برای رژیم صهیونیستی شرط می‌گذارد.در عرصه منطقه‌ای و تحولات؛ مقاومت دستاوردهای بسیاری داشته است و امروز راهی جز مقاومت وجود ندارد و این محور ‌قوی‌تر از گذشته به مسیر خود ادامه خواهد داد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1044816/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خواندن غزلی از علیرضا قَزوه، نویسنده و شاعر ایرانی

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی

زندگینامه خودنوشت مارتین بوبر به کتابفروشی‌ها آمد

چهره زرد مرا بین و مرا هیچ مگو

انتقاد زیدآبادی از اظهارات اخیر معاون وزیر اطلاعات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

حواشی نشست کم سابقه سه قوه با کلیدواژه‌های وفاق، وحدت به نفع مردم

اظهارات غضنفری در گفتگو با آخرین خبر درخصوص عدم ابلاغ قانون حجاب؛ رئیس جمهور دست از قانون گریزی بردارد

ضرغامی: مردم میگن گور پدر همه‌شون!

ظریف: اسرائیل از ایران می‌ترسد اما نه به دلیل سلاح هسته‌ای

علی مطهری: مردم تحت فشار اقتصادی هستند، باید تحریم‌ها رفع شود

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: جزئیات قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس تغییر کرده است

عارف: آفریقا مقصد صادراتی خوبی است

ادعای میرسلیم: آمادگی فنی لازم را برای پیوستن فوری به FATF نداریم

دستگیری اعضای یک شبکۀ تکفیری در کرمانشاه

پروژه گردشگری شهر نی در شادگان راه اندازی می‌شود

هواداران آبی پوش حمایت کردند؛ رکورد جدید استقلال در لیگ نخبگان آسیا

10 دستاورد مهم طوفان‌الاقصی/ پروژه صهیونیسم زیر پای مقاومت

پیش بینی بازی استقلال تهران و الشرطه با هوش مصنوعی

قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز 15 بهمن| تمام سکه 62 میلیون و 650 هزار تومان

آزادی 46 زندانی قم به مناسبت ایام الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه

با حداقل تغییر نسبت به بازی با استقلال خوزستان/ ترکیب احتمالی استقلال برابر الشرطه!

2 فوتی و مصدوم در حادثه رانندگی در آبادان

قیمت طلا 18 عیار | قیمت دلار | قیمت مثقال طلا | قیمت روز سکه بهار آزادی امروز دوشنبه 15 بهمن ماه 1403

قرآن رمز پیروزی مردم لبنان و فلسطین

سهراب بختیاری‌زاده تا اطلاع ثانوی سرمربی استقلال است!

انتقال آرمان امیدی به تهران/ چه بلایی سر ستاره عصر جدید آمده است.

کسب رتبه نخست مسابقات همخوانی و مدیحه‌سرایی قرآن توسط دانش‌آموزان پسر خوزستان

ترکیب احتمالی استقلال مقابل الشرطه؛ دو راهی ادامه بحران و امید

دوج‌کوین در تقاطع بازار؛ آینده قیمت چگونه رقم خواهد خورد؟

اهواز و آبادان نفس ندارند!/آخرین وضعیت شاخص آلودگی هوای خوزستان امروز دوشنبه 15 بهمن 1403

نتیجه بازی استقلال و الشرطه لو رفت: پیش بینی هوش مصنوعی را ببینید!

افتتاح مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بهبهان همزمان با دهه فجر

روایت سقوط یک شهرک بدون درگیری و حتی شلیک یک گلوله

استاندار خوزستان: جانبازان سرافراز مایه افتخار ایران هستند

ترکیب احتمالی استقلال مقابل الشرطه؛ به دنبال تکرار خاطرات خوش گذشته

سرپرست اداره‌کل حفاظت از محیط زیست استان خوزستان منصوب شد

ایران و عراق مصمم به حمایت از جبهه مقاومت و توسعه روابط

قالیباف: هر دو کشور مصمم هستیم که از جبهه مقاومت حمایت کنیم / المشهدانی: در کنار ایران به‌مانند دو بال حرکت خواهیم کرد

مقاومت وزارتخانه‌ها برای خدمات دهی به شهرک‌های صنعتی/ دلیل تعطیلی واحد‌های صنعتی چیست؟

قدرت انقلاب اسلامی ناشی از توکل به خدا و اراده مردم است

اطلاعیه قطعی آب در برخی از مناطق شادگان

خروج بیش از 25 هزار زایر ایرانی از مرزهای خوزستان

دستگیری سارق مسلح متواری در خرمشهر

خواننده با جوان برنامه عصر جدید با جت اورژانس هوایی به تهران اعزام شد

بازگشت استقلال به آزادی برای مجوز صعود در آسیا

تاکید بر توسعه ریلی و راه آهن خرمشهر-بصره در نشست روسای مجلس ایران و عراق

قالیباف: هر دو کشور مصمم هستیم که از جبهه مقاومت حمایت کنیم / المشهدانی: در کنار ایران به‌مانند دو بال حرکت خواهیم کرد / نباید امنیت منطقه مورد تهاجم قرار بگیرید

نیمی از اشتغال خوزستان متکی بر اصناف است

خدمات رسانی اتوبوسرانی تهران به تماشاگران مسابقه فوتبال تیم‌های استقلال و الشرطه عراق

انهدام باند سارقان منزل و سیم برق در خرمشهر