پیام خوزستان

آخرين مطالب

رئیس کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی:

113 برنامه ملی و سراسری در ایام دهه فجر برگزار می‌شود گفتگو

113 برنامه ملی و سراسری در ایام دهه فجر برگزار می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رئیس کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: 113 برنامه با رویکرد تبیین اهداف و بیان دستاورد‌های انقلاب اسلامی با همکاری دستگاه‌های مختلف و تشکل‌های مردمی در ایام دهه فجر برگزار می‌شود.

به گزارش ایثار، سردار «یعقوب سلیمانی» معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران که سِمَت ریاست کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی را برعهده دارد، در نشست خبری رئیس کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی که در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، با تبریک ایام خجسته دهه فجر و اعیاد شعبانیه اظهار داشت: کمیته شهدا و ایثارگران یکی از کمیته‌های مهم ستاد دهه فجر است که اهمیت و جایگاه ویژه‌ای دارد و به تناسب این اهمیت، تبیین مباحث حوزه ایثارگری و شهادت را برعهده دارد. 113 برنامه ملی و سراسری که مبتنی بر اصل نوآوری و رویکرد تبیین است، با همکاری دستگاه‌های کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی در سراسر کشور اجرایی می‌شود. برنامه‌های سراسری فجرآفرینان سراسر کشور از 12 بهمن آغاز شده و تا 22 بهمن ادامه خواهد داشت. این برنامه‌ها از جمله ویژه‌برنامه روز جانباز در 476 شهرستان با مشارکت دستگاه‌های مختلف و تشکل‌های مردمی برگزار می‌شود.
رئیس کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره به برگزاری مراسم محوری «میهمانی لاله‌ها» در 20 هزار گلزار شهدای سراسر کشور افزود: آیین «میهمانی لاله‌ها» که قرار است روز پنج‌شنبه (18 بهمن) ساعت 14 با حضور خانواده‌های ایثارگران و مردم قدرشناس کشور برگزار شود، به‌صورت ویژه و نمادین در پنج گلزار شهدای منتخب کشور برگزار می‌شود. این گلزار‌ها شامل گلزار شهدای بهشت زهراء (س) تهران، گلزار شهدای اصفهان به‌عنوان نماد شهدای استانی، گلزار شهدای میقان شاهرود در استان سمنان به‌عنوان نماد شهدای روستایی، گلزار شهدای هشجین خلخال در استان اردبیل به‌عنوان نماد شهدای اهل تسنن و آرامستان کلیمیان تهران به‌عنوان نماد شهدای ادیان توحیدی برگزار می‌شود. 
وی، آیین تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و شهدا در روز دوشنبه (15 بهمن) و دیدار با رزمندگان، جانبازان و تکریم خانواده‌های معزز ایثارگران و شهدا را از دیگر برنامه‌های دهه فجر عنوان کرد و افزود: در این ایام نمایشگاه‌ها، نشست‌ها و جلسات گفتمان‌محور با هدف تبیین خدمات نظام در حوزه‌های مختلف برگزار می‌شوند. برنامه «بهاران خجسته باد» توسط مدارس شاهد سراسر کشور در این ایام برگزار می‌شود. همچنین مراسم «یاوران انقلاب» در 750 منطقه کشور در قالب جشن با محوریت گرامیداشت ایام دهه فجر و اعیاد شعبانیه توسط این کمیته برگزار می‌شود.
رئیس کمیته شهدا و ایثارگران ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی از اجرای برنامه دانش‌آموزی «خودباوری» با تأکید بر امیدآفرینی با هدف تبیین دستاورد‌های انقلاب برای نوجوانان و دانش‌آموزان خبر داد و گفت: 10 هزار و 800 نفر از نخبگان کشوری تحت عنوان «راویان پیشرفت» ساماندهی شده‌اند که در این ایام از مراکز علمی و پیشرفت‌های کشور بازدید خواهند کرد.
وی در ادامه این نشست خبری، بازدید از موزه عبرت و پیاده‌روی همگانی با حضور جامعه ایثارگری در سراسر کشور را از دیگر برنامه‌های کمیته شهدا و ایثارگران عنوان کرد و افزود: جشنواره سراسری قرآن و عترت کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران در ایام دهه فجر افتتاح می‌شود. همچنین برنامه ویژه صبحگاه مشترک توسط مرکز بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور بسیجیان مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران در سراسر کشور برگزار می‌شود.
سردار سلیمانی در ادامه بر مشارکت مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه فجر تأکید کرد و اظهار داشت: قرارگاه فرهنگی تشکل‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران راه‌اندازی شده است که در طول مسیر راهپیمایی 22 بهمن، هم در تهران و هم در شهرستان‌های مختلف، غرفه‌های متعددی را تدارک و پیش بینی کرده‌اند.نشست دبیران ستادی و استانی کنگره ملی «شهدای غریب در اسارت» روز سه‌شنبه (16 بهمن) با حضور معاون رئیس جمهور و برخی مسئولین کشوری برگزار می‌شود.
وی اجرای طرح «علمداران»، تکریم جانبازان و دیدار با 22 هزار نفر از خانواده‌های شهدا در سراسر کشور با حضور نمایندگان مقام معظم رهبری و تجلیل ویژه از این خانواده‌ها را از دیگر برنامه‌های ایام دهه فجر برشمرد و ادامه داد: در این ایام خجسته از فیلم سینمایی «صیاد» و نماهنگ‌ها و موشن‌گرافیک‌ها و چند موسیقی مرتبط با موضوع ایثار و شهادت رونمایی خواهد شد. بیش از 350 تشکل مردمی با این کمیته همکاری دارند و رویکرد ما مردمی کردن این برنامه‌ها و بیان دستاورد‌ها و اهداف و خدمات نظام و انقلاب است

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1044868/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از مدیرکل ارشاد خوزستان تقدیر شد/رشد 70درصدی ظرفیت سینمایی

اشکش سرمربی نفت مسجدسلیمان شد

سرپرست جمعیت هلال احمر خوزستان منصوب شد

حماس در آزادی اسرای رژیم صهیونیستی هوشمندی بالایی نشان داد

فوری؛ قیمت سکه از 62 میلیون تومان عبور کرد / ثبت رکوردهای جدید در بازار سکه

کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان هر شب تشکیل می‌شود

عکس/ استادیوم آزادی 53 سال پیش از فراز آسمان

افتتاح 1679 پروژه عمرانی در دهه فجر

از جانشین آقای گل استقلال رونمایی شد

پس از یک سال، پرسپولیس اسناد بیماری نبیل باهویی را کشف کرد!

ابراهیم اشکش سرمربی نفت مسجد سلیمان شد

فولاد خوزستان برد، پرسپولیس لیگ برتری شد

سرپرست اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان خوزستان منصوب شد

آیت‌الله عبادی‌زاده: جانبازان، نماد صبوری و مقاومت هستند

استاندار کرمانشاه در دیدار با سردار کارگر: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت کرمانشاه ضروری است

اختتامیه جشنواره شعر دفاع مقدس و مقاومت و جایزه ادبی یوسف

جهاد تبیین رسانه‌ای مقابله با روایات دروغ در فضای مجازی است

آیین اختتامیه دومین کنگره سراسری شعر و داستان ایثار و مقاومت «روایت پایداری»

استادیوم آزادی در تسخیر هواداران استقلال

امام حسین (ع)، برترین الگوی شجاعت و شرافت برای نوجوانان است

استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی خواسته تاریخی مردم ایران است

میزبانی دوباره ورزشگاه آزادی از استقلال در یک بازی آسیایی پس از 2101 روز

بازگشت استقلال به ورزشگاه آزادی پس از 2100 روز!

رئیس عدلیه: پشتیبانی از مقاومت ادامه دارد

نقشه راه مدیریت مناطق ساحلی خوزستان تهیه می شود/ بهره‌گیری از مزایای طرح به عنوان سند بالادستی در توسعه دریامحور

100 نشست تبیینی گفتمان مقاومت در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود

خواننده نوجوان «عصر جدید» به تهران منتقل شد

کارگردان «ژولیت و شاه»: استفاده از حامد بهداد برای فروش نبود

معنای سوگواری از زبان مهناز شیرازی، گوینده سابق خبر

فاطمه مهاجرانی: از بازگشت برخی هنرمندان به فضای هنری خوشنودیم

نظر جالب محمد دلاوری درباره کنترل رسانه ها!

تیزر فیلم «شاه نقش» با بازی بهرنگ و هومن منتشر شد

چهره ها/ گلزار و حیایی در 17 سال پیش چقدر جوون بودن!

عکسی از مهدی هاشمی و شمیلا شیرزاد در «مرد آرام»

ماجرای ممنوع الخروجی محمد دلاوری چه بود؟

گریم متفاوت مهران مدیری در سریال «تاسیان»

چهره ها/ عصبانیت پریناز ایزدیار از شکار پرنده های کمیاب

ساخت جاذب امواج الکترومغناطیسی در ضخامتی کمتر از 4 میلی‌متر

پانسمان ارزان‌قیمتی که درمان زخم را متحول می‌کند

افزایش نگران‌کننده آمار غرق‌شدگی در خوزستان؛ 107 قربانی طی 9 ماه

سرپرست جمعیت هلال‌احمر خوزستان منصوب شد

تقدیر کبیری از کارکنان حفاظت هواپیمایی فرودگاه کیش در گرامیداشت روز پاسدار

راه اندازی سفرهای تفریحی دریایی بین جزایر پیشنهاد عبدالعلی زاده در بازدید از مارینا

بازدید نماینده رییس جمهور از کشتی سازی بوت سرویس کیش

اجرای قانون قایدی و سردار آزمون در لیگ ایران!

ارسال بخش دوم لایحه بودجه سال 1404 کل کشور به مجلس

با حداقل تغییر نسبت به بازی با استقلال خوزستان/ ترکیب احتمالی استقلال برابر الشرطه!

پروژه گردشگری شهر نی در شادگان راه اندازی می‌شود

خواندن غزلی از علیرضا قَزوه، نویسنده و شاعر ایرانی

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی