پیام خوزستان

آخرين مطالب

جبهه مردمی: عملیات تیاسیر بیانگر شکست امنیتی صهیونیست‌هاست شهرستان ها

جبهه مردمی: عملیات تیاسیر بیانگر شکست امنیتی صهیونیست‌هاست
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با تاکید بر دقیق بودن عملیات قهرمانانه امروز در شمال کرانه باختری و اینکه مقاومت ابتکار عمل را در دست دارد، اعلام کرد این عملیات بیانگر میزان شکنندگی سیستم امنیتی دشمن صهیونیستی و ناتوانی آن مقابل مقاومت است. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در ادامه واکنش‌های گروه‌های فلسطینی به عملیات قهرمانانه ضد صهیونیستی امروز در شمال کرانه باختری، جبهه مردمی برای آزادی فلسطین هم به نوبه خود در بیانیه‌ای به این منظور اعلام کرد: عملیات پیشرفته در ایست بازرسی تیاسیر تاکیدی بر شکنندگی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی و ناتوانی آن در مقابله با تشدید مقاومت در کرانه باختری اشغالی است.
این جنبش فلسطینی ادامه داد: موفقیت مقاومت در نفوذ به پایگاه نظامی ارتش صهیونیستی و رسیدن به خوابگاه نظامیان ارتش اشغالگر و تیراندازی به سمت آنها از فاصله صفر، بیانگر میزان شجاعت و برنامه‌ریزی دقیق و بالاست.
جبهه مردمی برای آزادی فلسطین تاکید کرد: این عملیات همچنین حامل پیامی روشن برای دشمن صهیونیستی است؛ با این مضمون که مقاومت ابتکار عمل را در دست دارد و قادر به مقابله با هرگونه چالش میدانی است. این عملیات همچنین فراخوانی صریح برای تشدید تقابل نامحدود با رژیم اشغالگر در همه میادین است.
جنبش مجاهدین فلسطین هم در بیانیه‌ای به همین منظور اعلام کرد: عملیات قهرمانانه امروز یک پاسخ عملی از سوی آزادگان فلسطینی به جنایات بزدلانه دشمن صهیونیستی علیه مردم فلسطین و تجاوزات رژیم اشغالگر به شهرهای شمال کرانه باختری است.
این جنبش فلسطینی افزود: این عملیات ثابت می‌کند که ملت فلسطین در برابر ماشین سرکوب و تروریسم رژیم اشغالگر تسلیم نخواهند شد. عملیات ایست بازرسی تیاسیر تاکیدی بر شکست همه تلاش‌های صهیونیست‌ها جهت پایان دادن به مقاومت در کرانه باختری است و ثابت می‌کند که مقاومت در دل مردم و آزادگان ما ریشه دوانده است.
مقاومت: عملیات تیاسیر سیلی جدیدی به سیستم امنیتی اسرائیل بودواکنش حماس به عملیات ضد صهیونیستی در کرانه باختری جنبش مجاهدین فلسطین تصریح کرد: این عملیات همچنین ضربه جدیدی به سیستم امنیتی- اطلاعاتی دشمن صهیونیستی وارد کرده و تاکید می‌کند که اشغالگران در هیچ کجای فلسطین امنیت نخواهند داشت.
جنبش جهاد اسلامی هم با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: عملیات قهرمانانه و پیشرفته در تیاسیر در شمال کرانه باختری اشغالی را که منجر به تلفات سنگین در صفوف نظامیان ارتش اشغالگر شد تبریک می‌گوییم.
جنبش جهاد اسلامی افزود: این عملیات قهرمانانه تاکیدی بر عزم مردم ما و مقاومت آنها برای مقابله با جنایات رژیم اشغالگر و جنایتکار صهیونیستی است که خانه‌های فلسطینی‌ها را منفجر و خانواده‌ها را آواره می‌کند و غیرنظامیان را به وحشت می‌اندازد.
این جنبش با آرزوی رحمت و مغفرت برای مجری این عملیات قهرمانانه تاکید کرد: مقاومت مردم ما تا زمان شکست و نابودی رژیم اشغالگر ادامه خواهد داشت.
منابع خبری امروز سه‌شنبه از عملیات ضدصهیونیستی در ایست بازرسی تیاسیر در شمال کرانه باختری خبر دادند. منابع عبری زبان اعلام کردند که مجری عملیات ایست بازرسی تیاسیر موفق شد یک برج مراقبت را تحت کنترل گرفته و از آنجا با نظامیان اسرائیلی درگیر شود.
طبق آخرین آمار؛ دو نظامی اسرائیلی در این عملیات کشته و شش نفر هم زخمی شده‌اند اما رسانه‌های عبری اعلام کردند که احتمال افزایش تلفات وجود دارد.
این عملیات ضد صهیونیستی در حالی انجام شد که ارتش رژیم اشغالگر که از دو هفته گذشته لشکرکشی گسترده‌ای به شمال کرانه باختری انجام داده، تدابیر امنیتی شدیدی را در این منطقه اتخاذ کرده است و از دیروز برای اولین بار از 23 سال گذشته حتی نفربرهای زرهی ارتش صهیونیستی هم وارد کرانه باختری شدند و از نظر تحلیلگران عملیات ضد صهیونیستی مذکور در میان این تدابیر امنیتی شدید صهیونیست‌ها یک شکست بزرگ برای این رژیم به شمار می‌رود.
این عملیات حوالی ساعت 6 صبح امروز به وقت محلی انجام شد و مجری عملیات هم به شهادت رسید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1045897/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشی از کتاب/ ​​​​​​​زندگی شما مثل یک کتاب است

ادعای مشرق؛ کانال‌های مربوط به سازماندهی تجمعات غیرقانونی مسدود شدند

بگو مگوی مجری و نماینده مجلس بر سر سخن نقل شده از رهبری درباره قانون عفاف و حجاب

رییسی: لزوم راه‌اندازی آنژیوگرافی‌های جنوب غرب خوزستان / منطقه آزاد اروند نیروی متخصص پزشکی را بورسیه کند

سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی آبادان: سیاست‌های دولت وفاق ملی و اجرای برنامه های هفتم توسعه را پیگیری خواهیم کرد

اسرائیل مقر رهبران مقاومت را بمباران کرد؟ | واکنش جهاد اسلامی فلسطین

جو پایدار در خوزستان تا اواسط هفته آینده/ احتمال بارش‌های پراکنده در ارتفاعات

مقاومت پای دین دستور خداوند است

چالش بزرگ بوژوویچ در خط حمله استقلال؛ کوجو نیمکت نشین می‌شود؟

آزادی 290 نفر از زندانیان محکومین مالی و جرائم غیرعمد استان مرکزی

استاندار خوزستان: همکاری همه دستگاه‌ها برای کاهش تصادف های نوروز ضروری است

مربی استقلالی به کف دستش رسید!

صبری که شعله مقاومت را برافروخت + فیلم

خروج اقلام کالای اساسی از مرزها تا اطلاع ثانوی ممنوع است

برملا شدن یک راز از اوشین

سیلی محکم زنده‌یاد خسرو شکیبایی به پسرش پوریا، دو روز قبل از فوتش!

شوخی با رابرت دنیرو با ستاره ی قدیمی هالیوود

اکران آنلاین فیلم سینمایی عزیز‌ با بازی آزاده صمدی

پشیمانی از سقط جنین پس از ملاقات با روح کودک در برزخ

استفاده از فناوری یادگیری ماشین در تحلیل سیلاب‌ها

واریز 2.000.000 تومانی برای این افراد/ واریزی بزرگ دولت در راه است

بازدید تیم های مشترک بازرسی از عمده فروشان مواد خوراکی و پروتئینی در کیش

اتلتیکو در حال بررسی بیانیه یوفا؛ شکایت می‌کنند یا نه

مطهری: داوران زنگ می‌زنند عذرخواهی می‌کنند!

مازیار: پرسپولیس روز سختی خواهد داشت

مهم ترین نکات استفاده از کالابرگ الکترونیکی

وزارت خزانه‌داری آمریکا وزیر نفت ایران را تحریم کرد

سه‌گانه لارس اسونسن با «فلسفه آزادی» تکمیل شد

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

ادعای نورنیوز در مورد ارسال نامه ترامپ به ایران

بازگشت 31 زندانی در قم به مناسبت ماه مبارک رمضان

صندلی طبقه دوم آزادی هم کنده شد! (عکس)

مراسم معارفه سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار شد

عکس| استادیوم آزادی از صندلی لخت شد

معاون استاندار خوزستان: اطلاع‌رسانی هدفمند و شفاف منجر به افزایش اعتماد عمومی می‌شود

ستاره بزرگ در آستانه پیوستن به استقلال یا پرسپولیس؟

حمیدی: لزوم تقویت رسانه‌های تخصصی در خوزستان / باید از کلیشه‌های رایج در حوزه اطلاع‌رسانی فاصله گرفت

623 لیتر مواد مخدر شیشه مایع در سردشت کشف شد

بازسازی استادیوم آزادی هنوز ادامه دارد + عکس

بادامکی: زمین شماره 2 آزادی را هم گرفتیم

فروش سینما در هفته‌ گذشته ؛ «کوکتل‌مولوتوف» جای «هفتاد سی» را گرفت

حسادت جنیفر لوپز به آشتی بن افلک با همسر سابقش

حیایی و جمشیدی با «کوکتل مولوتف» در سینماها

ترمیم آسیب‌های زانو با غضروف بینی

اگر خودت را مجبور به لبخند زدن کنی...

دریادار سیاری: پیروزی در جنگ نرم نیازمند آثار فاخر فرهنگی است

تعلیق پژوهشگر ایرانی از دانشگاه آمریکایی به دلیل حمایت از فلسطین

عراقچی: همسایگان اولویت ایران هستند

حواشی بازدید رئیس جمهور از دو شهرک صنعتی در شهرستان قرچک

نماینده بسیج دانشجویی: سازش با امثال ترامپ جز ذلت در پی ندارد + فیلم کامل