پیام خوزستان

آخرين مطالب

دنیامالی: فدراسیون ژیمناستیک اعزام‌هایش را کیفی‌تر کند سیاسی

دنیامالی: فدراسیون ژیمناستیک اعزام‌هایش را کیفی‌تر کند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - میزان /نشست تخصصی فدراسیون‌های ژیمناستیک و انجمن‌های ورزشی به منظور شرکت در بازی‌های آسیایی ٢٠٢6 ناگویا، صبح امروز ١6 بهمن ماه با حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و‌جوانان در محل این وزارتخانه برگزار شد.
 به نقل از وزارت ورزش و جوانان، احمد دنیامالی در نشست تخصصی فدراسیون ژیمناستیک با اشاره به این که این رشته برای مدال‌آوری در بازی‌های آسیایی و میادین مهمتر نیاز به یک کار زیربنایی اصولی و جامع دارد، گفت: از ١٩ دوره‌ای که کاروان ورزش ایران در بازی‌های آسیایی حضور پیدا کرده، ژیمناستیک تنها توانسته در یک دوره از این رویداد مهم مدال‌آور باشد که آن هم به بازی‌های آسیایی هانگژو بر می‌گردد. با توجه به این موضوع، وقتی بخواهیم دقیق و علمی عملکرد این رشته را تحلیل کنیم به این حقیقت می‌رسیم که ژیمناستیک در ایران به یک طرح و برنامه جامع نیاز دارد. با توجه به این که ژیمناستیک جزو رشته‌های پایه است باید استعدادیابی و نخبه پروری در آن از سنین کودکی در کودکستان‌ها آغاز شود. می‌دانیم که در کشور سخت افزار و اسباب لازم این رشته به اندازه مورد نیاز وجود ندارد، اما اگر می‌خواهیم به یک محصول نهایی خوب برسیم، باید سر خط تولید را در این رشته درست پایه‌گذاری کنیم. به جای این که در مسابقات جهانی شرکت کنیم و نتیجه‌ای نگیریم، پنج سال تمام انرژی خود را صرف کار پایه‌ای کنیم تا به یک تیم ملی منسجم برسیم.
وزیر ورزش و جوانان با اعتقاد به این که حضور در بازی‌های آسیایی محل سعی و خطا نیست، ادامه داد: بر این باوریم که باید به ژیمناستیک نگاه مثبت داشته باشیم و برای حضور در میادین به آن فرجه بدهیم. اما نه این که نماینده‌های ما در این بازی‌ها شرکت کنند و رتبه‌هایی بیاورند که دو رقمی است و در شأن کشور نیست؛ بنابراین باید بحث کیفی‌گرایی را در اعزام‌ها مد نظر قرار دهید و نهایتا در رشته‌هایی که می‌توانیم در جمع شش، هفت نفر اول مسابقات قرار بگیریم، اعزام شویم؛ لذا از هم اکنون برای بازی‌های آسیایی ناگویا فدراسیون باید به این نکته توجه کند که بعدا توقعی به وجود نیاید.
وی در خصوص صیانت و حمایت از خانه‌های اختصاصی ژیمناستیک در استان‌ها که برخی از آنها به بخش خصوصی واگذار شده، تاکید کرد: مطمئنا وزارت ورزش هر مساعدتی که نیاز باشد در خصوص بازپس گرفتن سالن‌های ژیمناستیک در استان‌ها انجام خواهد داد. اگر نیاز به اصلاح قانون باشد، بنده به شخصه در دولت و مجلس پیگیر آن می‌شوم و هر جا هم که نیاز باشد از اختیار خودم استفاده کنم. حتما پای کار خواهم بود. به شخصه مخالف این هستم که سالنی اختصاصی برای یک رشته ساخته شود، اما کاربری‌اش چند گانه شود و به سایر رشته‌ها تعلق بگیرد.
دنیامالی در پایان ابراز امیدواری کرد فدراسیون ژیمناستیک در فاصله 5٢٩ روز مانده تا بازی‌های آسیایی بتواند با استفاده از ظرفیت موجود، نماینده‌های خوبی را به کاروان ورزش ایران در این بازی‌ها تزریق کند که شانس مسلم مدال آوری باشند.
رشته‌های انجمنی، ثروت آینده ورزش کشور هستند

وزیر ورزش و جوانان امروز همچنین میزبان فدراسیون‌های انجمن‌های ورزشی بود تا عملکرد رشته‌های سپک تاکرا، موج سواری، بیسبال، سافتبال، تکبال و راگبی را برای شرکت در بازی‌های آسیایی ناگویا با حضور مسئولان و مدیران فنی این انجمن‌ها را بررسی کند.
دنیامالی در خصوص وضعیت فدراسیون انجمن‌های ورزشی که ٢٢ رشته را در قالب انجمن اداره می‌کند، خاطر نشان کرد: اعتقاد دارم فدراسیون انجمن‌های ورزشی به دلیل این که رشته‌های زیادی را تحت پوشش قرار داده، وظیفه سنگینی دارد. طبیعتا وقتی هم بار سنگینی به دوش باشد، کار به سختی جلو می‌رود بنابراین تمام تلاش ما این است که مکانیزم بودجه‌ریزی در این فدراسیون را متناسب با المپیکی بودن و مدال آور بودن آنها، در مقایسه با گذشته متفاوت کنیم. به علاوه اینکه در بعضی از این انجمن‌ها باید ابتدا کار زیربنایی انجام بدهیم و در بحث نیروی انسانی به فراوانی برسیم و آن وقت انتظار مدال‌آوری داشته باشیم. به طور مثال ما در شرایط کنونی نمی‌توانیم در مقابل کشوری مثل تایلند که در رشته سپک تاکرا مدعی است، حرفی برای گفتن داشته باشیم بنابراین باید از ظرفیت مزیت نسبی چنین کشور‌هایی استفاده کنیم تا به ثبات لازم برسیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1045934/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرسپولیس و تحقق یکی از خواسته‌های کادرفنی

انتقال روحیه مازیار به سبک شاه غلام!

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای صدرنشینی

اهدای لباس به کودکان توسط داریوش شجاعیان، بازیکن هوادار

وفاق مردمی در گلستان آزادی 364 زندانی غیرعمد را بدنبال داشت

اوقات شرعی آبادان و خرمشهر 24 اسفند ماه 1403 + دعای روز سیزدهم رمضان

اوقات شرعی اهواز 24 اسفند ماه 1403 + دعای روز سیزدهم رمضان

استاندار خوزستان: آثار ارزشمند زنده‌ یاد"سیدمحسن شفیعی" چراغ راه نسل جوانان است

گل چهارم  منچستریونایتد به رئال سوسیداد توسط دیگو دالو

مربی خیبر: چادرملو خیلی گردن کلفت بود

اخباری: نتوانستیم در زمین خرم آباد فوتبال بازی کنیم

خلاصه بازی تاتنهام 3 - آلکمار 1

26 اسفند؛ آغاز فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر بوکس

حریفان نمایندگان کاراته ایران در لیگ جهانی چین مشخص شدند

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز جمعه 24 اسفند

استاندار خوزستان: نظم و انتظام لازم در بازار برقرار شود / خروج کالاهای اساسی همراه مسافر از مرزها تا اطلاع ثانوی ممنوع است

جهادکشاورزی نسبت به بیماری در مزارع گندم و چغندر قند اندیمشک هشدار داد

قاچاقچی چوب در دزفول دستگیر شد

رقابت پرسپولیس با قوهای اوج گرفته در شب دیدار دوستان قدیمی

موالی زاده: بازسازی پل و بازارچه هویزه فوری انجام شود

خوزستان قطب اصلی ورزش کشور است

استاندار خوزستان: حفظ و پرورش فرزندان گامی در راستای تقویت قدرت ملی است

شوت پر قدرت دیدنی؛ تاتنهام 2-1 آلکمار

بریس روی پاس تماشایی سولانکه؛ تاتنهام 3-1 آلکمار

گل سوم منچستریونایتد به رئال سوسیداد توسط برونو فرناندس

مصاحبه ابراهیم میرزاپور پس از برتری خیبر مقابل چادرملو

مصاحبه بازیکنان نساجی پس از تساوی مقابل سپاهان

مصاحبه سیاوش یزدانی پس از تساوی سپاهان مقابل نساجی

دبل فرناندز؛ گل دوم منچستر به رئال سوسیداد

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 3 - آاس رم 1

اخراج آرامبورو؛ منچستریونایتد 2-1 سوسیه‌داد

گل دوم تاتنهام توسط مدیسون؛ تاتنهام 2-0 آلکمار

برنامه ویژه فولاد برای تیم دوم؛ تغییرات بزرگ در راه است؟

هواشناسی خوزستان: هفته آینده جو هوا پایدار است/این مناطق مه آلود می‌شود

استاندار خوزستان: خروج هر نوع کالای اساسی از مرز‌های خوزستان ممنوع است

استاندار خوزستان: با گران‌فروشان و عرضه کنندگان مواد فاسد برخورد جدی می‌شود

درویش: مطالبات مالی پایه‌ها را تسویه حساب می‌کنیم/ زمین شماره 3 آزادی را به زودی می‌گیریم

گل اول تاتنهام توسط اودوبرت؛ تاتنهام 1-0 آلکمار

سپاهان و تراکتور باهم وارد دعوا نشوند تا یک تیم خاص سود ببرد

شیرهای آبی لندن 120 ساله شدند!

واکنش وزارت نفت به تحریم پاک‌نژاد: او به دلیل تلاش برای فروش حداکثری نفت تحریم شد

معاون حقوقی رئیس‌جمهور: اصلاحیه قانون حجاب در حال تدوین است

ممنوعیت خروج کالا اساسی همراه مسافر از مرزهای خوزستان به خارج از کشور

تبیین فرهنگ مقاومت محور اصلی در برگزاری مجالس محفل انس با قرآن است

عهد دوازدهم: استقامت و پایمردی در مسیر بندگی

آزادی 707 زندانی با 52 میلیارد کمک بلاعوض ستاد دیه

دوشیدن عجیب شیر خر در میدان آزادی تهران! + فیلم

مقاومت اسکارلت جوهانسون در برابر فشار‌های استودیو یونیورسال

خلیفه‌اصل: کاملا آماده بازی با مس رفسنجان هستیم

جوانان البرزی با پول توجیبی‌هایشان، زندانی آزاد می‌کنند

ویکی پدیاجستجو