جانبازان نماد صبر، مقاومت و عشق به وطن هستند
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - مدیر منطقه 10 شهرداری اصفهان بهمناسبت اعیاد شعبانیه و ولادت حضرت اباالفضل عباس (ع) در دیدار با جانباز، مجتبی مطلبی فشارکی گفت:جانبازان نماد صبر، مقاومت و عشق به وطن هستند؛ باید همواره یاد و خاطره دلاوریهای آنها زنده نگه داشته شود.
محمد صیرفینژاد در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با تأکید بر اهمیت ثبت روزهای بهیادماندنی در تاریخ ملتها اظهار کرد: بعضی روزها یادآور فداکاری، ایثار و جانفشانی افرادی است که برای حفظ وطن و آرمانهای ملی از خودگذشتگی کردهاند.
وی افزود: یکی از این روزهای ویژه، روز جانباز است که به پاس قدردانی از ایثارگرانی که در دوران دفاع مقدس جنگیدند و همچنان با وجود سختیها در خدمت کشور هستند، گرامی داشته میشود.
مدیر منطقه 10 شهرداری اصفهان بهمناسبت اعیاد شعبانیه و ولادت حضرت اباالفضل عباس (ع) در دیدار با جانباز، مجتبی مطلبی فشارکی گفت: این جانباز متولد بیستوسوم مرداد 1347 در اصفهان، در 15 سالگی به جبهه پیوست و در عملیاتهای مختلفی شرکت داشت.
صیرفینژاد ادامه داد: این جانباز در عملیات والفجر 8 دچار موج انفجار شد، در بمباران شهرک دارخوین از ناحیه دست چپ مجروح شد و در نهایت در عملیات قائم 1365 پای چپ خود را از دست داد.
وی بیان کرد: جانباز سرافراز مجتبی مطلبی فشارکی در سال 1364 نیز به مدت شش ماه در مناطق عملیاتی کردستان عراق، در شرایط سخت و سرمای شدید حضور داشت؛ او در عملیاتهای کربلای 4 و 5 نیز شرکت کرد و دچار مسمومیت شیمیایی شدید از ناحیه ریه، چشم و پوست شد، اما باوجود تمام این سختیها، شجاعت و ایثارگری او همواره زبانزد بوده است.
مدیر منطقه 10 شهرداری اصفهان جانبازان را نماد صبر، مقاومت و عشق به وطن دانست و تأکید کرد: باید همواره یاد و خاطره دلاوریهای آنها زنده نگه داشته شود.
در ادامه این دیدار مجتبی مطلبی فشارکی، جانباز دوران دفاع مقدس نیز با بیان خاطراتی از دوران جنگ، ضمن تقدیر از حمایتهای مردم و مسئولان اظهار کرد: هدف من و تمام همرزمانم، دفاع از میهن عزیزمان ایران بوده است و امیدواریم همواره در خدمت به وطن و مردم خود باشیم.
به گزارش ایمنا، این دیدار در فضایی صمیمی برگزار شد و در پایان، لوح تقدیر و هدایایی از سوی مدیر منطقه 10 شهرداری اصفهان به جانباز مجتبی مطلبی فشارکی اهدا شد تا از ایثارگریهای او قدردانی شود.
کد خبر 836752
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1046241/