پیام خوزستان

آخرين مطالب

حاشیه‌های ششمین روز جشنواره فیلم فجر؛ از قدردانی مداح مشهور تا شکستن دندان گفتگو

حاشیه‌های ششمین روز جشنواره فیلم فجر؛ از قدردانی مداح مشهور تا شکستن دندان
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا / در ششمین روز جشنواره مهدی هاشمی و هادی حجازی‌فر از نقش‌های جدیدشان رونمایی کردند. مداح مشهور فیلم ابراهیم حاتمی کیا را پسندید. پخش فیلم «ناتور دشت» در سینمای رسانه‌ها برای دقایقی قطع شد. همچنین کارگردان این فیلم خبر داد که یکی از بازیگران برای نقش‌آفرینی بهتر دندانش را شکسته است.
ششمین روز از جشنواره فیلم فجر همراه شد با اکران یک فیلم کمدی، یک انیمیشن پرفروش و سه فیلم اجتماعی که در سالن اصحاب رسانه به روی پرده رفتند.
روز گذشته فیلم‌های «کفایت مذاکرات» به کارگردانی حسین دارابی، «پسر دلفینی 2» به کارگردانی حسین قاسمی‌جامی، «ناتوردشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان و «مرد آرام» به کارگردانی بهنوش صادقی به نمایش درآمدند. «رکسانا» ساخته پرویز شهبازی نیز فیلم بخش ویژه بود.
با مرور حاشیه‌های ششمین روز جشنواره فیلم فجر همراه باشید.


بازارسیاه فروش بلیت جشنواره
بازارسیاه فروش بلیت جشنواره در سایت‌های اینترنتی داغ‌تر از قبل شده است و به عنوان مثال بلیت فیلم کمدی «صددام» به قیمت دومیلیون تومان پیش‌فروش می‌شود.


روزنامه فرهیختگان در گزارشی به این موضوع پرداخته و خبر داده که برخی از این آگهی‌های فروش بلیت جعلی هستند. این روزنامه نوشته است: برخی از این آگهی‌های فروش بلیت، اصلاً وجود خارجی ندارند و با هدف فضاسازی رسانه‌ای حول فیلم صورت می‌گیرند. اتفاقی که سبب می‌شود با برجسته شدن نام آن فیلم به‌عنوان اثری که برایش بازارسیاه راه بیفتد، مخاطبان را ترغیب می‌کند تا نسبت به خرید بلیت‌های آن فیلم اقدام کنند و به این ترتیب، صاحبان آن فیلم‌ها را با یک تبلیغ رایگان اما پربازده مواجه می‌کند که پاسخ خیلی خوبی نیز از آن می‌گیرند.
مداح مشهور از دیدن یکی از فیلم‌های جشنواره کِیف کرد
میثم مطیعی مداح مشهور بعد از دیدن فیلم جدید ابراهیم حاتمی‌کیا در جشنواره فجر از آن تقدیر به عمل آورد و گفت: از تماشای فیلم موسی کلیم الله کیف کردیم. از مردم دعوت می‌کنم پای کار این فیلم بیایند.

پیام خوزستان


استقبال از بخش ویژه
بخش ویژه مخاطبانش را پیدا کرده و با آن‌که دیروقت برگزار می‌شود، شلوغ‌تر از سانس‌های دیگر است. امسال با روی کار آمدن دولت وفاق، جشنواره فیلم فجر شاهد برگزاری بخشی ویژه برای نمایش فیلم‌هایی است که پیش‌تر فرصت اکران در این رویداد را پیدا نکرده بودند. در این بخش، روز گذشته فیلم «رکسانا» به کارگردانی پرویز شهبازی به نمایش درآمد و با استقبال گسترده اصحاب رسانه روبه‌رو شد. در ادامه، «پیر پسر» به کارگردانی اکتای براهنی روز جمعه و «قاتل وحشی» به کارگردانی حمید نعمت‌الله روز یکشنبه اکران خواهند شد. این اقدام مثبت که امکان نمایش آثار مهم سینمای ایران را در جشنواره فراهم کرده، فضایی تازه به این رویداد سینمایی بخشیده است.

پیام خوزستان


نقش‌های جدید مهدی هاشمی و هادی حجازی فر
در ششمین روز جشنواره فیلم فجر، بازیگران مطرح سینمای ایران با نقش‌هایی متفاوت و تازه روی پرده رفتند که برای مخاطبان جالب توجه بود. مهدی هاشمی در فیلم «مرد آرام» در نقش یک مهاجر افغانستانی ظاهر شد و تجربه‌ای جدید را در کارنامه هنری خود ثبت کرد. همچنین، هادی حجازی‌فر برای نخستین بار در فیلم »ناتوردشت» در نقش یک محیط‌بان بازی کرد، نقشی که برای او و تماشاگران تازگی داشت. این انتخاب‌های متفاوت و چالش‌های جدید بازیگران، تنوع و جذابیت ویژه‌ای به جشنواره امسال بخشید.

پیام خوزستان


الهام گرفتن «ناتوردشت» از یک ماجرای واقعی
فیلم سینمایی «ناتوردشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان، بر اساس داستان واقعی گم شدن دختربچه‌ای به نام یسنا ساخته شده است. در بهار سال گذشته، یسنا، دختر چهار ساله‌ای از شهرستان کلاله در استان گلستان، هنگام بازی در مزرعه خانوادگی ناپدید شد. این حادثه به سرعت به یک بحران ملی تبدیل شد و تیم‌های امدادی و مردم محلی برای یافتن او بسیج شدند. پس از چند روز جست‌وجو، یسنا در میان علفزارهای بلند پیدا شد.
فیلم «ناتوردشت» با الهام از این ماجرا، داستان گم شدن دختربچه‌ای را روایت می‌کند که جست‌وجوی او توسط خانواده و جامعه، محور اصلی داستان است. این فیلم با بازی هادی حجازی‌فر و میرسعید مولویان، تلاش دارد تا ابعاد انسانی و اجتماعی این حادثه را به تصویر بکشد.

پیام خوزستان


نام فیلم «ناتوردشت» شباهتی به رمان معروف «ناطور دشت» اثر جی. دی. سلینجر دارد، اما داستان فیلم ارتباطی با این رمان ندارد و به یکی از اتفاقات مهم اجتماعی ایران می‌پردازد.
این فیلم در ششمین روز جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و با استقبال مخاطبان و منتقدان مواجه شد.
عذرخواهی برای شوخی‌های زشت
ابراهیم عامریان درباره شوخی‌های زشت فیلم «کفایت مذاکرات» در نشست خبری فیلم بیان کرد: ما کلمات بی‌ادبی در فیلم ندیدیم و اگر می‌دیدیم‌ حتماً حذف می‌کردیم. خیلی وقت است تلاش می‌کنم فیلم‌هایی بسازیم که شوخی بد نداشته باشند. اگر چیزی بوده است از شما عذرخواهی می‌کنم و در اکران عمومی اصلاح می‌کنیم. کلمات بی‌ادبی در فیلم ندیدیم‌.من اگر حس می‌کردم در دیالوگ‌ها از کلام ناشایست استفاده شده است، آن را حذف می‌کردم؛ این موضوع را که در فیلم از واژه‌های نادرست استفاده شده است قبول ندارم.
این بار کیایی صدای خودش را نشنید
اعتراض به کیفیت بد صدای کاخ جشنواره سوژه ثابت نشست‌های خبری است. افراد مختلف هر روز به این موضوع اعتراض می‌کنند و دیروز نوبت به عوامل «فیلم کفایت» مذاکرات رسید.
در نشست خبری فیلم «کفایت مذاکرات»، سیدابراهیم عامریان، تهیه‌کننده، و محسن کیایی، بازیگر فیلم، نسبت به کیفیت نامناسب صدای سالن اعتراض کردند. کیایی بیان کرد که صدای خود را در فیلم نشنیده است و عامریان نیز افزود که به دلیل وضعیت نامناسب صدا، خود او نیز به فیلمش نخندیده است.

پیام خوزستان


مشکل فنی وسط پخش فیلم
در جریان ششمین روز جشنواره فیلم فجر، نمایش فیلم «ناتوردشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان در سینمای رسانه‌ها با مشکل فنی مواجه شد و برای دقایقی متوقف شد.
این اختلال فنی باعث شد نمایش فیلم در مقطعی قطع شود، که واکنش‌هایی را از سوی مخاطبان و عوامل فیلم در پی داشت. محمدرضا خردمندان، کارگردان اثر، در نشست خبری پس از اکران، نسبت به این موضوع ابراز ناراحتی کرد و اظهار داشت: «این اتفاق ناخوشایند بود، اما خوشبختانه ادامه نمایش فیلم بدون مشکل پیش رفت.»
با وجود این اختلال، فیلم پس از رفع نقص فنی مجدداً روی پرده رفت و مورد استقبال تماشاگران حاضر در سالن قرار گرفت.
مجوز خواندن «شروین حاجی‌پور» را می‌گیریم
محمد امین همدانی تهیه‌کننده «پسر دلفینی 2» در نشست خبری گفت: ما می‌خواستیم از سوالات مربوط به آقای حاجی‌پور در برویم. این چیزی که پخش شد برای شروین نبود، به همین دلیل اسمش در تیتراژ نیامده است. مسیر قانونی هموار است و درحال دریافت مجوزهای لازم هستیم، شروین حتی مجوزهای دیگری را هم در این مدت دریافت کرده است.
عذرخواهی صوتی هادی حجازی‌فر
هادی حجازی‌فر در پیامی صوتی برای نرسیدن به نشست خبری «ناتوردشت» از تمامی حضار عذرخواهی و از حضور خود در این پروژه ابراز خوشحالی کرد. او گفت: خیلی تلاشم را کردم تا به نشست خبری ناتور دشت باشم اما فیلمبرداری جایی بود که نتوانستم خودم را برسانم.
بازیگری که دندانش را به خاطر فیلم شکست
در نشست خبری فیلم «ناتوردشت»، محمدرضا خردمندان، کارگردان اثر، از تعهد و فداکاری میرسعید مولویان، بازیگر نقش اصلی، تقدیر کرد و اظهار داشت: «روز اول فیلم‌برداری متوجه شدم چیزی در صورت میرسعید مولویان تغییر کرده است. برایم عجیب بود که او به دندان‌پزشکی رفته و دندانش را برای این فیلم شکسته بود.»

پیام خوزستان


همچنین، خردمندان به فداکاری هادی حجازی‌فر، دیگر بازیگر فیلم، اشاره کرد و افزود: در صحنه بتن‌ریزی که می‌خواستم با بدلکار آن را ضبط کنم، حجازی‌فر گفت که خودش می‌خواهد زیر بتن برود.»

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1047195/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیریت بحران خوزستان: فرمانداران و شهرداران در آماده‌باش هستند

شعری شنیدنی از حافظ

شاعر پیشگام اما ناشناخته!

فعال اصلاح طلب: هیچ راهی نداریم جز اینکه خودمان را در جامعه جهانی ادغام کنیم

محسن رضایی: امام خمینی در خصوص مسائل شیمیایی و هسته ای همیشه ممنوعیت قائل بودند

رفیق‌ دوست: شیوه مذاکره جلیلی را نمی‌پسندم؛ به عراقچی و تیم دیپلماسی دولت اعتقاد دارم

زارع: مجلس را حذف و مجمع را به عنوان سنا تعیین کنید!

نشست و برخواست پهپاد ابابیل روی عرشه نخستین ناو پهپادبر ایران

غضنفری: من نگفتم ظریف ساواکی است

فردا؛ دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با رهبر انقلاب

سرلشکر باقری در حاشیه الحاق ناو پهپادبر: دشمنان ما پیام‌های لازم را دریافت کرده‌اند

فرمانده سپاه: شناورها پایگاهی دوردست برای کشور هستند؛ اجازه نمی‌دهیم دشمن به مرزهایمان نزدیک شود

علی مطهری: پزشکیان دعوت ترامپ را بپذیرد

دانلود مستقیم برنامه حسینیه معلی شب هشتم ماه شعبان 1403 + لینک تلوبیون برنامه حسینیه معلی 18 بهمن

نظام مسائل مدیریت شهری خوزستان تدوین می‌شود

این شگفتانه ترامپ برای جهان است/ عربستان پس از آشتی با ایران در مسیر درست حرکت می‌کند

آزادی 265 زندانی در پی حضور قضات دادگستری تهران در زندان‌ها

جدول خاموشی‌های استان خوزستان برای روز پنجشنبه ، 18بهمن ماه منتشر شد.

جنگ نظامی در غزه و لبنان پایان یافته، اما جبهه‌های دیگر مقاومت با قوت ادامه دارد

دشمن با جنگ رسانه‌ای و روانی به دنبال خاموش کردن مقاومت است

سقوط مینی‌بوس به دره در جاده برفی خوزستان

تلاش دشمن بر تقلیل مفهوم مقاومت به جنگ است

بازدید کاروان‌های راهیان نور از سد کرخه اندیمشک

جایگاه مادران شهدا کمتر از شهدا نیست

تأکید دستگاه قضا بر خدمت بی‌منت به مردم

برگزاری همایش یاوران انقلاب و پیشتازان مقاومت ناحیه 3 کرج

جلسه برنامه ریزی دومین کنگره ملی 12 هزار شهید استان آذربایجان غربی برگزار شد

گره زدن اقتصاد به تحریم چاره جویی را برای رفع مشکلات از بین می‌برد

معرفی کتاب؛ «روی ماه»

ستاره جنجالی استقلال از گل آفساید هم خوشحال است

همدلی و وفاق ملی خواسته‌ شهدا از ماست

یزله پرشور خوزستانی‌ها در حسینیه معلی + ویدئو | هله...

وحدت و همدلی به تحقق اهداف انقلاب کمک می‌کند

هفتمین یادواره شهدای منطقه مارالان تبریز و یادبود شهدای جبهه مقاومت

فعالیت تراموا در تهران از از پایانه شرق تا میدان آزادی یکشنبه 21 بهمن 1403 آغاز می شود

مسیر مقاومت ادامه خواهد یافت

تفکیک درآمدزایی ماهانه فخوز؛شرکت فولاد خوزستان در دی ماه سال جاری با عملکردی قابل قبول، موفق به شناسایی بیشترین درآمد خود از فروش بلوم و بیلت داخلی شد

تنها پارادوچرخه‌سواران شانس مدال عازم تایلند می‌شوند

حاجی بابایی: رهایی قدس از مسیر مقاومت می‌گذرد

جناب خان: من و شریفی‌نیا مافیای سینماییم

بازیگر یهودی رفتار رژیم صهیونیستی با مردم غزه را از هیتلر بدتر خواند

«غریزه» در سانس ویژه روز هفتم جشنواره فیلم فجر 43

جواد یحیوی: دستمزدم در «بچه مردم» یک پنجم دیگر فیلم‌هایم بود

«چشم بادومی» فیلمی جسورانه است

سه فیلم اجتماعی در صدر؛ شنیده‌ها از جایزه آرای مردمی جشنواره چهل و سوم

جناب‌خان شهرام رو با خاک یکسان کرد!

شهرام قائدی از استرس شدیدی که در بازیگری وجود دارد میگوید

شانس اول اسکار درگیر یک جنجال رسانه‌ای

گریه شهرام قائدی با حرف‌های جناب‌خان

ماموریت جدید ناسا برای مطالعه خورشید