پیام خوزستان

آخرين مطالب

محدودیت های ترافیکی دوشنبه 22 بهمن اعلام شد/ این خیابان ها بسته می شود شهرستان ها

محدودیت های ترافیکی دوشنبه 22 بهمن اعلام شد/ این خیابان ها بسته می شود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، تمهیدات ترافیکی مراسم راهپیمایی 22 بهمن را اعلام کرد.
به گزارش عرشه آنلاین؛ سردار سید ابوالفضل موسوی پور درباره تمهیدات ترافیکی مراسم 22 بهمن گفت: این مراسم، از ساعت: 6:30 صبح روز دوشنبه 22 بهمن ماه 1403، در تهران برگزار می شود؛ بنابراین ممنوعیت توقف، از ساعت 24 روز یکشنبه 21 بهمن ماه اجرا می‌شود.
وی درباره نقاطی که ممنوعیت توقف در آن اجرا می‌شود نیز افزود: در رینگ داخلی و خارجی میدان آزادی، هر دو مسیر بزرگراه جناح از میدان آزادی تا فلکه دوم صادقیه، هر دو مسیر بزرگراه لشگری از میدان آزادی تا پل اکباتان ، هر دو مسیر بزرگراه آیت الله سعیدی از میدان آزادی تا میدان فتح، هر دو مسیر خیابان آزادی و انقلاب از میدان آزادی تا میدان فردوسی و در ادامه تا میدان امام حسین (ع) ممنوعیت توقف اجرا می‌شود.
سردار موسوی پور با اشاره به دیگر ممنوعیت‌های ترددی گفت: مرحله اول ممنوعیت تردد از ساعت 24 یکشنبه 21 بهمن ماه، آغاز می شود. در مسیرهای شرق به غرب خیابان آزادی از ابتدای خیابان شهید برادران عزیزی به سمت غرب، ضلع شمال غربی میدان آزادی (حدفاصل خیابان محمد علی جناح تا جاده مخصوص)، بزرگراه جناح از خیابان دانش به سمت جنوب، غرب به شرق جاده مخصوص از ابتدای راستگرد مخصوص به آیت الله سعیدی به سمت میدان و دسترسی رینگ خارجی ضلع جنوب میدان آزادی به رینگ داخل میدان تردد ممنوع است.
وی افزود: مرحله دوم ممنوعیت تردد از ساعت 6 صبح روز دوشنبه 22 بهمن 1403 در خیابان آزادی از میدان آزادی تا میدان امام حسین(ع) و در ادامه خیابان دماوند تا بزرگراه امام علی (ع)، جاده مخصوص کرج از دوربرگران تأمین اجتمایی (بعد از پل ستاری)به سمت میدان آزادی، بزرگراه محمد علی جناح از فلکه دوم صادقیه به سمت میدان آزادی، بزرگراه آیت الله سعیدی از میدان فتح به سمت میدان آزادی، کلیه رمپ و لوپ‌های پل غیر همسطح بزرگراه شیخ فضل الله، ورودی به بزرگراه محمد علی جناح، جنوب به شمال بزرگراه نواب از میدان جمهوری و در ادامه شمال به جنوب خیابان توحید از میدان توحید به سمت خیابان آزادی،بزرگراه یادگار امام (ره) از خیابان تیموری به سمت جنوب، بزرگراه یادگار امام (ره) از خیابان بهنود به سمت شمال، خیابان برادران شهید رحمانی از میدان رحمانی تا جاده مخصوص کرج، خیابان کارگر حد فاصل خیابان جمهوری تا بلوار کشاورز، خیابان‌های فردوسی و قرنی حدفاصل خیابان‌های جمهوری تا سمیه، خیابان ولیعصر (عج) حد فاصل خیابان جمهوری تا طالقانی و میدان ولیعصر(عج) و خیابان‌های عمود بر خیابان انقلاب و خیابان آزادی در ضلع جنوب و ضلع شمالی اجرا می شود.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به پیش بینی مسیرهای جایگزین، اظهار کرد: شهروندان می‌توانند از مسیرهای جایگزین بزرگراه امام علی(ع)، خیابان سپاه (پل چوبی)، شمال به جنوب خیابان مفتح، تونل توحید، زیر گذر استاد معین در هر دو مسیر و شمال به جنوب بزرگراه ستاری - بزرگراه لشکری- خیابان معراج-شمال به جنوب سعیدی استفاده کنند.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به محل‌های پیش بینی شده جهت پارک خودروهای شخصی مراجعه کنندگان ادامه داد: شرکت کنندکانی که قصد دارند با خودروی شخصی در مراسم شرکت کنند می‌توانند خودروهای خود را در کلیه معابر عمود بر خیابان‌های آزادی و انقلاب از شعاع 50 متری محدوده برگزاری مراسم، کلیه معابر عمود بر بزرگراه جناح شامل خیابان‌های صالحی و گلاب تا شعاع 50 متری محدوده برگزاری مراسم، بزرگراه فتح در هر دو مسیر، بزرگراه شیخ فضل الله در هر دو مسیر به صورت مورب،خیابان آیت الله کاشانی در هر دو مسیر، بزرگراه اشرفی اصفهانی تا تقاطع سازمان آب در هر دو مسیر، خیابان‌های موازی با محدوده اصلی برگزاری مراسم از قبیل خیابان‌های صالحی - تیموری- دکتر هوشیار-آذربایجان -نصرت - پرچم- نیایش -کلهر-فرصت - جمهوری اسلامی-آیت الله طالقانی، خیابان دماوند در هر دو مسیر، بزرگراه یادگار امام (ره) از خیابان تیموری به سمت شمال در هر دو مسیر و زیر گذر یادگار امام (ره) از خیابان امام خمینی (ره) تا خیابان بهنود در هر دو مسیر پارک کنند. 
موسوی پور گفت: 20 محل توقف اتوبوس‌های شرکت واحد پیش بینی شده است که موقعیت آنها به شرح زیر است:1- شمال به جنوب بزرگراه اشرفی اصفهانی 2-ضلع شمال خیابان شهید گلاب 3-شمال به جنوب خیابان شهید برادران رحمانی تا قبل از مخصوص 4-شمال به جنوب خیابان شهید عزیزی 5- هر دو جهت بلوار معراج به سمت آزادی 6- ضلع جنوبی خیابان حجاج به سمت آزادی 7-جنوب به شمال بزرگراه آیت الله سعیدی حدفاصل میدان فتح تا خیابان دامپزشکی8-جنوب به شمال خیابان 21 متری جی حد فاصل خیابان طوس تا خیابان آزادی 9- شرق به غرب خیابان طوس 10- جنوب به شمال خیابان شهیدان 11- جنوب به شمال خیابان میمنت12- جنوب به شمال زنجان جنوبی 13- هر دومسبر خیابان حبیب الهی 14- مسیر شرق به غرب خیابان آذربایجان 15- جنوب به شمال بزرگراه نواب از خیابان دامپزشکی تا میدان توحید16- بزرگراه یادگار امام(ره) حد فاصل خیابان نیکرو تا خیابان آزادی 17- خیابان کارگر شمالی حدفاصل بلوار کشاورز تا میدان انقلاب 18- خیابان دانشگاه حدفاصل خیابان جمهوری تا خیابان انقلاب19- خیابان ولیعصر (عج) حدفاصل خیابان جمهوری تا خیابان انقلاب 20- خیابان فردوسی حدفاصل خیابان جمهوری تا میدان فردوسی.
وی درباره موقعیت تاکسی‌ها نیز افزود: در خیابان ولیعصر (عج) حد فاصل میدان ولیعصر (عج) تا تقاطع انقلاب (محل استقرار میدان ولیعصر(عج)، بزرگراه لشکری حدفاصل پل ستاری تا میدان آزادی یا ورودی فرودگاه مهرآباد(محل استقرار پل ستاری)، خیابان کارگر جنوبی حدفاصل میدان حر تا تقاطع جمهوری ( محل استقرار میدان حر)، خیابان فردوسی حدفاصل میدان امام خمینی (ره ) تا میدان فردوسی ( محل استقرار میدان امام خمینی (ره) و بزرگراه لشگری قبل از دورگرد تامین اجتماعی به منظور انتقال مسافرین و راهپیمایی کنندگان به محدوده فرودگاه، تاکسی‌ها قرار خواهند گرفت.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تأکید کرد که فعالیت پایانه مسافربری غرب تهران از ساعت 22 فردا شب 21 بهمن ماه تا پایان مراسم 22 بهمن متوقف می‌شود و مسیر حرکت اتوبوس‌های برون شهری پایانه غرب به پایانه‌های جنوب و بیهقی منتقل می‌شود. 
موسوی پور از شهروندان خواست که برای شرکت در مراسم راهپیمایی، از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند و گفت: در طول مسیر راهپیمایی تعداد 13 ایستگاه مترو فعال و آماده ارائه خدمات به راهپیمایان هستند. 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1048529/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کتاب «چیستی تمدن» منتشر می شود

بخشی از کتاب/ مدار زندگی

هنر زیستن در رمان «تا اکنونِ کودکی‌ام»

انتشار رمان جدید نویسنده برنده بوکر

بسته پیشنهادی کتاب درباره تاریخ انقلاب

قائم‌پناه: ایران به دست متخصصین و کارگران این سرزمین آباد خواهد شد

سرلشکر سلامی: اسرائیل فرزند ارشد آمریکاست

راه‌اندازی خط تولید یک محصول بسیار مهم در منطقه هسته‌ای اصفهان که ایران را خودکفا کرد

«سراج» معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر شد

رهبر انقلاب: تهدیدهای آمریکا هیچ تاثیری در ذهنیت ملت، مسئولین و فعالین کشور و جوانان ندارد

میرتاج الدینی: چک برگشتی برجام را نزد آمریکایی‌ها داریم

رحمانی فضلی: قبل از انقلاب واقعاً بی‌عدالتی و ظلم حاکم بود

معاون دفتر رئیس جمهور: پزشکیان آمده تا اگر لازم بود خود را هم فدا کند ولی ایران را بسازد

فناوری‌های نوین اطلاعاتی به نیروی زمینی ارتش الحاق شد

انفجار مهیب یک مجتمع مسکونی در اهواز

«پروانه‌های بدون مرز» نوجوانان را با موضوع مقاومت آشنا می‌کند

عرضه هفتادمین شماره «سرو» با عنوان «آن که بر ظلمِ شب حمله‌ور شد»

یورش نظامیان صهیونیست به منازل اسرای فلسطینی در آستانه آزادی

پیام تبریک حجت الاسلام ادیانی به مناسبت یوم الله 22 بهمن

رکوردشکنی تاریخی قیمت طلا؛ سکه 70 میلیون تومان شد

رئیس سازمان محیط‌زیست هشدار داد: برخورد قضایی با برهم‌زدنندگان اکوسیستم

کتابخانه‌های عمومی روستای زرانگوش شهرستان بدره افتتاح شد

اعلام مسیر‌های راهپیمایی یوم الله 22 بهمن در خوزستان

دعوای یحیی گل محمدی و نصیرزاده بالا گرفت؛ سرمربی فولاد در آستانه جدایی

افتتاح کتابخانه‌های عمومی زید بن حمزه(ع) روستای زرانگوش

حمید مطهری و جملات خاصش؛ شاهکار است، نجیب ماندن در این دنیای نانجیب / عکس

1703 پروژه عمرانی در خوزستان افتتاح و کلنگ زنی شد

نماینده قم حامیان مذاکره را تهدید کرد!

دیدار رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با رهبر انقلاب اسلامی

قهرمانی ایذه در لیگ وزنه برداری بانوان خوزستان

مسیر‌های راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن در خوزستان اعلام شد

مسئول میز ایران در شبکه الجزیره: حمایت شاه از اسرائیل، محور اصلی اختلاف امام خمینی (ره) با رژیم پهلوی بود!

قیمت طلا 20 بهمن 1403 / سکه امامی- بهار آزادی- طلای 18 عیار

گرامیداشت سالگرد عملیات والفجر هشت در اروندکنار برگزار می‌شود

سهراب بختیاری‌ زاده: برخی افراد در حال بر هم زدن تیم استقلال تهران هستند!

جزئیات خدمات‌رسانی ناوگان حمل و نقل در مراسم چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

انجام پنجمین مرحله تبادل اسرا در نوار غزه

انصاری: احیای تالاب هورالعظیم از اولویت‌های سازمان است

پنجمین تبادل در چارچوب آتش‌بس غزه/ تبادل 3 اسیر اسرائیل در برابر 183 فلسطینی

قیمت سکه بهار آزادی 20 بهمن 1403

اولویت‌ سازمان محیط زیست، احیای تالاب هورالعظیم است

دیوار دفاعی تیم استقلال؛ درخشش مدافع یونانی در استقلال خوزستان!

قضاوت ازبکی برای جدال حساس آزادی؛ لطفولین داور بازی پرسپولیس - النصر شد!

ادامه افزایش عجیب قیمت ها در بازار طلا و سکه؛ طلای 18 عیار چقدر گران شد؟ | جدول قیمت ها

خـداحافظی حمیدیه با آب‌های خاکستری

تعطیلی مدارس خوزستان فردا 21 بهمن 1403 | آیا مدارس اهواز یکشنبه 21 بهمن 1403 تعطیل است؟

رای کمیته انضباطی در خصوص دیدار شهید چمران لارستان و غدیر ملایر اعلام شد

مقاومت، بهترین سلاح تولید امید مهدوی است

انفجار یک مجتمع مسکونی اهواز

عدم انتفاع کشور از مذاکره با آمریکا؛ توطئه‌ها و دسایس آمریکا علیه مردم ایران