پیام خوزستان

آخرين مطالب

پزشکیان: کشورهای اسلامی زندگی را به مردم غزه باز می‌گردانند سیاسی

پزشکیان: کشورهای اسلامی زندگی را به مردم غزه باز می‌گردانند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایلنا / ​رئیس جمهور بر ضرورت ایجاد یک ائتلاف بین‌المللی به ویژه با مشارکت کشورهای اسلامی برای کمک به مردم غزه و بازسازی این منطقه تاکید کرد و گفت: قطعا کشورهای اسلامی با کمک هم خواهند توانست غزه را دوباره آباد کنند و زندگی را به مردم مسلمان این منطقه باز گردانند.
مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز شنبه در دیدار اعضای شورای رهبری جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، ضمن گرامیداشت یاد همه شهدای جبهه مقاومت و تبریک پیروزی و دستاوردهای ارزشمند مردم مقاوم و مظلوم غزه در برابر رژیم صهیونیستی گفت‌: دستاوردهای بزرگ شما و مردم مظلوم غزه در عدم تحقق اهداف دشمن صهیونیستی، به رغم تعداد بالای شهدایی که در راه آزادی سرزمین‌تان تقدیم کردید، قابل تحسین است و این پیروزی را به همه رزمندگان و همه مردم غزه تبریک می‌گوییم.
رئیس جمهور در ادامه بر ضرورت ایجاد یک ائتلاف بین‌المللی به ویژه با مشارکت کشورهای اسلامی برای کمک به مردم غزه و بازسازی این منطقه تاکید کرد و افزود: قطعا کشورهای اسلامی با کمک هم خواهند توانست غزه را دوباره آباد کنند و زندگی را به مردم مسلمان این منطقه باز گردانند.
پزشکیان همچنین با تاکید بر حمایت و پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران از جبهه مقاومت و مردم مظلوم غزه گفت‌: ما به پیروزی نهایی مقاومت یقین داریم چرا که خدای متعال در قرآن کریم آن را تعهد کرده و وعده داده است.
در این دیدار یکی از اعضای شورای رهبری حماس ضمن قدردانی از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران و همه گروه‌های مقاومت از مقاومت فلسطین در راه رسیدن به این پیروزی در مقابل دشمن صهیونیستی گفت‌: بسیار خرسندیم که دیدار با شما در تقارن ایام پیروزی انقلاب اسلامی و پیروزی مردم ما در غزه اتفاق افتاده است. مقاومت فلسطین با تداوم این حمایت‌ها و همراهی‌ها برای انتقال این پیروزی به مرحله نهایی نبرد یعنی آزادسازی سرزمین فلسطین آماده می‌شود.
عضو شورای رهبری حماس ضمن گرامیداشت یاد بیش از 60 هزار شهید غزه و رهبران و فرماندهان برجسته مقاومت از جمله شهید سید حسن نصرالله، شهید هنیه، شهید سنوار، شهید عاروری و شهید صفی‌الدین گفت‌: اگر چه امروز صدای بمب و موشک و خمپاره در غزه متوقف شده، اما فراموش نمی‌کنیم چه جنگ بزرگی برای نابودی ما در غزه و در منطقه به راه انداختند و چه شکست‌هایی از جانب گروه‌های مقاومت در غزه، لبنان، عراق و یمن به آنها وارد و همه این دستاوردها در تاریخ ماندگار شد.
عضو شورای رهبری حماس با تاکید بر اینکه آنچه پیروزی ما بر علیه رژیم صهیونیستی را رقم زد، نه سلاح و مهمات، بلکه ایمان حقیقی به خدای متعال و عزم راسخ برای آزادی سرزمین‌مان بود، اظهار داشت: مردم غزه در راس هرم مقاومت قرار دارند و این پیروزی به نام آنهاست، چرا که ایستادگی آنها، ایستادگی گروه‌های مقاومت را ممکن کرد؛ ‌ما به وعده الهی ایمان داریم و یقین داریم تا تحقق هدف نهایی مشمول نصرت او خواهیم بودیم.

وی همچنین ادعاهای اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره آینده غزه را فاقد ارزش دانست و تاکید کرد: آینده غزه از آن مردم این منطقه و اداره آن از طریق یک همکاری مشترک ملی میان فلسطینیان انجام خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1048950/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشده از گل رویش سیراب

سخنان دلنشین شمس لنگرودی

حس دوران کودکی

شاعرانه/ دلا بسوز که سوزِ تو کارها بِکُنَد

قالیباف: طوفان‌الاقصی سرنوشت تاریخ را تغییر داد/ درویش: آتش‌بس به معنای شکست اسرائیل بود

میرسلیم: بر ما ثابت شده که تفاله‌های داخلی دشمن از ایجاد انحرافات مأیوس نشده‌اند

عراقچی: رفع تحریم‌ها نیازمند مذاکره است، اما نه تحت سیاست فشار حداکثری

وزیر امور خارجه: به لحاظ کارشناسی زمینه‌ای برای مذاکره عادلانه وجود ندارد

متن گفت‌وگوی روحانی و پوتین درباره سوریه/ روسیه از چه زمانی پشت اسد را خالی کرد؟

نشست مشترک سران قوا برگزار شد

پورمحمدی: شخصی که گفت تحریم کاغذ پاره است، امروز کجاست؟

رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع: همه ماهواره‌های فضا را رصد می‌کنیم

اولیانوف: غرب مانع بازیابی برجام در سال 2022 شد

کشور‌های اسلامی توان آبادسازی غزه و بازگرداندن زندگی به مردمش را دارند

کارتال: نیاز به برد داشتیم/ از برگزار نشدن بازی در آزادی متعجبم!

تجلیل از عوامل فیلم «اسفند» در استان خوزستان

فرجی: ورزشگاه آزادی را قاب بگیرند نگه دارند!

گل‌محمدی استعفا کرد | lahzeh tv

مهدی تارتار: می‌ توانستیم با پرسپولیس مساوی کنیم؛ تفاوت ما و پرسپولیس یک «دورسون» بود/ بلانکو را می خواستیم، زورمان نرسید

کارتال:‌ از بازی نکردن‌ در آزادی متعجبم

کشورهای اسلامی می توانند غزه را دوباره آباد و زندگی را به مردم این منطقه باز گردانند

جزئیات دیدار پزشکیان با اعضای شورای رهبری حماس

فوری / مدارس و ادارات خوزستان یکشنبه 21 بهمن 1403 تعطیل شد؟

آل کثیر: شهرقدس کوچک است، چرا نباید در آزادی کنیم

دورسون: در ترکیه «کریستیانو رونالدوی دوم» بودم

آل کثیر: شهرقدس کوچک است، چرا نباید در آزادی بازی کنیم

فرجی: ورزشگاه آزادی را می‌خواهند «قاب» بگیرند؟

می خواهند ورزشگاه آزادی را قاب بگیرند؟

صدراعظم آلمان: راه‌حل دو کشوری لازمه تداوم صلح در خاورمیانه است

پزشکیان: کشور‌های اسلامی دوباره غزه را آباد کنند

تارتار: موقعیت ما بیشتر بود اما پرسپولیس حرفه‌ای‌تر بازی کرد

رفیعی: هواداران خیلی زود به هشتگ هرچه کارتال بگوید می‌رسند / پورعلی گنجی: تفاوت ما با الهلال زیاد است

دورسون: مالکوم به من پیشنهاد تعویض لباس داد!

آل‌کثیر: درک فوتبالی دورسون بالاست | اخبار ورزشی

بازیکنان پرسپولیس پس از برد مقابل گل‌گهر چه گفتند؟

آل کثیر: دورسون شعور فوتبالی بالایی دارد؛ ورزشگاه شهر قدس کوچک است

استخدام در دستگاه‌های اجرایی بر اساس سند جامع نیروی انسانی خواهد بود

واکنش مشاور امنیت ملی کاخ سفید به آزادی 3 اسیر صهیونیست

رسانه عبری: غزه ویران شد، اما شکست نخورد

فرجی: آزادی را برای چه چیزی آماده کرده‌اند

پزشکیان: کشورهای اسلامی می توانند غزه را دوباره آباد کنند

اعزام 270 نفر از دانش آموزان شهرستان بهار به اردوی راهیان نور

نظر آل‌کثیر درباره بازی سردار دورسون

تارتار: موقعیت‌های ما بیشتر از پرسپولیس بود

فرجی: می‌خواهند ورزشگاه آزادی را قاب بگیرند؟

رونمایی و جشن امضای کتاب «عربیکا» در قم برگزار شد

آل‌کثیر: درک فوتبالی دورسون بالاست

دورسون: مالکوم درخواست تعویض پیراهن به من داد نه من به او – آفتاب نو | اخبار ورزشی

در آزادی که بازی نمی‌کنیم، انگار یک نفر کم داریم! | اخبار ورزشی

رفیعی: رختکن نمی‌خواهیم، کنار خط لباس عوض می‌کنیم!