پیام خوزستان

آخرين مطالب

رقابت ایران و هند با مربیان جدید در آزادی ورزشي

رقابت ایران و هند با مربیان جدید در آزادی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر /رقابت‌های بسکتبال پنجره سوم انتخابی کاپ آسیا برای ایران از روز جمعه و با دیدار برابر هند آغاز می‌شود. امید است که با پیروزی در این دیدار راه تثبیت صدرنشینی در پایان پنجره هموار شود.
رقابت‌های بسکتبال انتخابی کاپ آسیا که از اسفند سال گذشته آغاز شد، از روز جمعه برای گروه E این مسابقات وارد پنجره سوم و پایانی می‌شود، گروهی که تیم ملی ایران در آن قرار دارد و پنجره‌ای که هند حریف نخست کشورمان در آن به حساب می‌آید.
دیدار تیم‌های ملی بسکتبال ایران و هند در شرایطی روز جمعه در سالن زنده یاد محمود مشحون برگزار می‌شود که ملی پوشان کشورمان در دیدار رفت که اسفند سال گذشته در چارچوب پنجره نخست برگزار شد، هندی‌ها را در زمین خودشان با شکست 86 به 53 مواجه کردند. هندی‌ها برای آن دیدار «وسلین ماتیچ» سرمربی پیشین تیم ملی بسکتبال ایران را در رأس کادر فنی خود داشتند، اما چند ماهی است که این مربی جای خود را به «اسکات فلمینگ» آمریکایی داده است.
تیم ملی بسکتبال هند با این مربی مطرح آمریکایی موفق شد در پنجره دوم انتخابی کاپ آسیا قزاقستانِ مدعی را شکست دهد و همین عملکرد و نتیجه برای ایران هشداری جدی بود. همانطور که محمدرضا اسلامی مربی پیشین تیم ملی بسکتبال هم تاکید دارد که اگر بازیکنان ایران مقابل هند با هوش و به گوش بازی نکنند و اجازه عرض اندام به حریف بدهند، قطعاً کار برای شأن خطرناک خواهد شد.
البته تیم ملی بسکتبال ایران هم با مربی متفاوت نسبت به یک سال پیش مقابل هند قرار می‌گیرد. برای دیدار سال گذشته «هاکان دمیر» ترک تبار در رأس کادر فنی تیم ملی ایران قرار داشت، اما حالا این جایگاه در اختیار «سوتیریس مانولوپولوس» قرار داده شده است.
با توجه به غیب قزاق‌ها مقابل ایران در پنجره دوم انتخابی کاپ آسیا، دیدار برابر هند دومین دیداری است که این مربی یونانی ملی پوشان کشورمان را هدایت می‌کند. اما نخستین دیداری است که این هدایت در آزادی و در سالن زنده یاد محمود مشحون انجام می‌شود.

ملی پوشان بسکتبال ایران در پنجره دوم انتخابی کاپ آسیا و چند روز بعد از بردی که به واسطه غیبت قزاق‌ها در تهران به نام شأن ثبت شد، در قطر مقابل میزبان خود و برای صعود زودهنگام به کاپ آسیا یک امتیاز (78- 77) کم آوردند.
با این اوصاف اگر هند دست کم گرفته نشود، بسکتبال ایران اولین برد خود را با سرمربی یونانی اش و به واسطه انجام بازی در آزادی جشن می‌گیرد و اینگونه آماده سفر به قزاقستان و برگزاری دیدار حساس و تعیین کننده برای تیم ملی این کشور می‌شود.
رقابت‌های پنجره سوم انتخابی کاپ آسیا در شرایطی آغاز می‌شود که تیم ملی بسکتبال ایران در گروه E صدرنشین است. جدول رده بندی این گروه به این شرح است:
قرار است در فاصله میان دو نیمه دیدار تیم‌های ملی بسکتبال ایران و هند، مراسم خداحافظی حامد حدادی برگزار شود. او شهریور سال گذشته و پس از پایان دیدار تیم‌های ملی بسکتبال ایران و لبنان در جام جهانی 2023، خداحافظی خود از تیم ملی را اعلام کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1056202/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

و آنچه می‌بری آخر به گور، مردن ماست

دو خط کتاب/ دنیای سوفی

بازدید هیئت ایرانی از محل برگزاری مراسم تشییع شهید نصرالله در بیروت

کولایی: از زمان اوباما استفاده از تحریم برای به زانو درآوردن جمهوری اسلامی ایران طراحی شد

نصیحت و انتقال تجربه اکبر عبدی به جوانان

خیلی‌ چیزها هستش که تو ازش خبر نداری!...

بی قراری همسر منوچهر والی‌زاده در مراسم تشییع

یادنامه رادیویی برای منوچهر والی زاده

سکانسی نوستالژی از فیلم سینمایی «ضیافت»

قرار نیست که همیشه اونجا بمونیم!

عاشقانه های پدر دختری

بیش از 3 میلیون و 155 هزار نفر در ماه گذشته به سینما رفتند

چت جی‌پی‌تی هر هفته میزبان 400 میلیون کاربر است

چگونه کلان‌شهرها می‌توانند انرژی مصرفی خود را تامین کنند؟

بارش و کاهش شدید دما در انتظار خوزستان

گل دوم سپاهان به ذوب آهن توسط جواد آقایی پور

قلعه‌نویی در جمع دانش‌آموزان کم بضاعت

سند جدید استقلالی‌ها؛ چرا دربی پارسال لغو شد

از دربی مادرید تا تقابل لیورپول - PSG؛ اینتر به فاینورد خورد

ابلاغ وام 650میلیون تومانی نهضت ملی مسکن فردا به بانک‌ها

افزایش 82 درصدی ارسال نفت‌گاز به نیروگاه سنندج

قیمت نفت در انتظار ثبت افزایش هفتگی

ستاره خلیج فارس، الگویی موفق در حوزه اچ‌اس‌ئی در صنعت نفت

بومی‌سازی 384 تجهیز راهبردی در پالایشگاه پنجم پارس جنوبی

داستانک/ آخرین مشتری

قمر در عقرب در شعر و ادب فارسی

رونمایی عراقچی از طرح جدید وزارت‌ خارجه برای استان‌های مرزی

حضور سردار قاآنی در امامزاده جعفر (ع) پیشوا

دریادار سیاری: اگر دشمنان مرتکب خطا شوند، پوزه‌شان را به خاک می‌مالیم

واکنش همتی به هجمه‌ها برای تخریب و تداوم بی‌اخلاقی شبکه 3 سیما

فیلم‌های بخش ویژه جشنواره فجر، توقیفی نبودند!

باورپذیری باورنکردنی اکبر عبدی در بازیگری

تصاویری تلخ از تشییع پیکر دوبلور دوست‌داشتنی و خوش صدا

مراسم یادبود ایرج رضایی بلافاصله پس از تشییع منوچهر والی‌زاده

زخم کاری جناب‌خان به محسن کیایی!

جناب‌خان رفته تو فاز فیلم هندی!

گزارشگری متفاوت فوتبال توسط اکبر عبدی

تقسیم سهم منصفانه به سبک جناب‌خان

کیت وینسلت کارگردان شد؛ ماجرای خداحافظ ژوئن چیست؟

تولد غافلگیرکننده برای خانم بازیگر در یک کافه‌

هوش مصنوعی، لهجه اپراتورهای تلفنی را عوض می‌کند

روش بسیار حساس برای شناسایی هاگ‌های باکتریایی

واریزی بزرگ برای بازنشستگان/ حساب این گروه 35.000.000 تومان شارژ شد

مبلغ یارانه در اسفند 1403 افزایش یافت/ رقم جدید یارانه و زمان واریز مشخص شد

ایلان ماسک با توهینی جنجالی به فضانورد منتقد حمله کرد

داربی مادرید در یک هشتم؛ لیورپول به پاریس خورد

محسن کاوه: کشتی ما از جام باشگاه‌های جهان سودی نبرد

تیم‌های میکس ریکرو و کامپوند به مدال نرسیدند

پاسور مغضوب تیم ملی و یک رکورد استثنایی

قهرمانی پیشگامان سولدوز در لیگ برتر کبدی