پیام خوزستان

آخرين مطالب

مدیرعامل بهمن سبز: چه کسی بلیت 220 هزار تومانی پیر پسر را می‌خرد؟! فرهنگی

مدیرعامل بهمن سبز: چه کسی بلیت 220 هزار تومانی پیر پسر را می‌خرد؟!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر / هادی اسماعیلی مدیرعامل موسسه بهمن سبز با اشاره به زمان طولانی فیلم «پیر پسر» پیشنهاد کرد این فیلم به صورت مینی سریال عرضه شود چون با این حساب سینمادارها حاضر به اکران فیلم نمی‌شوند. هادی اسماعیلی مدیرعامل موسسه بهمن سبز که بیش از یک سوم سالن‌های سینمایی کشور را در اختیار دارد با تمجید از کیفیت فنی فیلم «پیر پسر» و بازی بازیگران آن با تاکید بر بازی حسن پورشیرازی عنوان کرد: «پیر پسر» فیلمی است که از جهات مختلف فرمی، نکات قابل تحسینی دارد اما زمان طولانی این فیلم ممکن است با قالب‌های متعارف نمایش فیلم در سینمای ایران همخوان نباشد و مشکلاتی به همراه داشته باشد.
وی افزود: اگر زمان این فیلم کوتاه شود، احتمالا اکران آن موفق خواهد بود اما بعید به نظر می‌رسد که با زمان 190 دقیقه‌ای این فیلم، سالن‌داران سینما حاضر به نمایش گسترده آن باشند.
مدیرعامل موسسه بهمن سبز ادامه داد: «پیر پسر» زمان پخش 2 سانس از فیلم‌های متعارف و معمولی سینمای ایران را پر می‌کند و ممکن است سالن‌داران تمایلی به اکران آن نشان ندهند. اگر هم قیمت بلیت 2 برابر شود تا این قضیه را جبران کند، ممکن است ریزش قابل توجهی در مخاطبان این فیلم سینمایی به وجود بیاید.
اسماعیلی با اشاره به خبر افزایش قیمت بلیت سینما در سال 1404 گفت: در سال‌های اخیر بارها دیده شده که قیمت بلیت سینما تاثیر محسوسی روی تعداد مخاطبان داشته است و معلوم نیست چه کسی حاضر می‌شود برای تماشای یک فیلم 220 هزار تومان پول بپردازد؟
وی در ادامه با اشاره به اینکه زمان فیلم «پیر پسر» قبلا بیشتر از میزان فعلی و حدود 4 ساعت بوده است، گفت: ظاهرا نسخه فعلی «پیر پسر»، به نسبت نسخه اولیه کوتاه‌تر شده است و ممکن است سازندگان آن برای کوتاه‌تر کردن این اثر حساسیت‌هایی داشته باشند یا تشخیص‌ آنها این باشد که کار نباید از این فشرده‌تر شود تا صدمه‌ای به آن وارد نشود در این صورت می‌توان به آنها پیشنهاد داد که کار را به صورت یک مینی‌سریال عرضه کنند.
این مدیر سینمایی در ادامه افزود: این شور و شوقی که در حمایت از «پیر پسر» راه انداخته اند را می‌توان درک کرد اما باید پرسید چرا چنین اشتیاقی برای نمایش فیلم‌هایی دیده نمی‌شود که از جشنواره‌های چند سال قبل باقی مانده‌اند و باعث شده که میلیاردها تومان در صف اکران باقی بماند.
اسماعیلی در پایان با تاکید بر این که یک فیلم به تنهایی نمی‌تواند سینمای ایران را نجات دهد یا مسیر آن را عوض کند، گفت: ما وقتی وضعیت رو به سامانی خواهیم داشت که چرخه نمایش فیلم در ایران نظم و سامان مناسبی داشته باشد و همه فیلم‌هایی که از حداقل‌های فرمی برخوردارند، فرصت این را داشته باشند که بخت خود را در گیشه آزمایش کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1056218/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

و آنچه می‌بری آخر به گور، مردن ماست

دو خط کتاب/ دنیای سوفی

بازدید هیئت ایرانی از محل برگزاری مراسم تشییع شهید نصرالله در بیروت

کولایی: از زمان اوباما استفاده از تحریم برای به زانو درآوردن جمهوری اسلامی ایران طراحی شد

نصیحت و انتقال تجربه اکبر عبدی به جوانان

خیلی‌ چیزها هستش که تو ازش خبر نداری!...

بی قراری همسر منوچهر والی‌زاده در مراسم تشییع

یادنامه رادیویی برای منوچهر والی زاده

سکانسی نوستالژی از فیلم سینمایی «ضیافت»

قرار نیست که همیشه اونجا بمونیم!

عاشقانه های پدر دختری

بیش از 3 میلیون و 155 هزار نفر در ماه گذشته به سینما رفتند

چت جی‌پی‌تی هر هفته میزبان 400 میلیون کاربر است

چگونه کلان‌شهرها می‌توانند انرژی مصرفی خود را تامین کنند؟

بارش و کاهش شدید دما در انتظار خوزستان

گل دوم سپاهان به ذوب آهن توسط جواد آقایی پور

قلعه‌نویی در جمع دانش‌آموزان کم بضاعت

سند جدید استقلالی‌ها؛ چرا دربی پارسال لغو شد

از دربی مادرید تا تقابل لیورپول - PSG؛ اینتر به فاینورد خورد

ابلاغ وام 650میلیون تومانی نهضت ملی مسکن فردا به بانک‌ها

افزایش 82 درصدی ارسال نفت‌گاز به نیروگاه سنندج

قیمت نفت در انتظار ثبت افزایش هفتگی

ستاره خلیج فارس، الگویی موفق در حوزه اچ‌اس‌ئی در صنعت نفت

بومی‌سازی 384 تجهیز راهبردی در پالایشگاه پنجم پارس جنوبی

داستانک/ آخرین مشتری

قمر در عقرب در شعر و ادب فارسی

رونمایی عراقچی از طرح جدید وزارت‌ خارجه برای استان‌های مرزی

حضور سردار قاآنی در امامزاده جعفر (ع) پیشوا

دریادار سیاری: اگر دشمنان مرتکب خطا شوند، پوزه‌شان را به خاک می‌مالیم

واکنش همتی به هجمه‌ها برای تخریب و تداوم بی‌اخلاقی شبکه 3 سیما

فیلم‌های بخش ویژه جشنواره فجر، توقیفی نبودند!

باورپذیری باورنکردنی اکبر عبدی در بازیگری

تصاویری تلخ از تشییع پیکر دوبلور دوست‌داشتنی و خوش صدا

مراسم یادبود ایرج رضایی بلافاصله پس از تشییع منوچهر والی‌زاده

زخم کاری جناب‌خان به محسن کیایی!

جناب‌خان رفته تو فاز فیلم هندی!

گزارشگری متفاوت فوتبال توسط اکبر عبدی

تقسیم سهم منصفانه به سبک جناب‌خان

کیت وینسلت کارگردان شد؛ ماجرای خداحافظ ژوئن چیست؟

تولد غافلگیرکننده برای خانم بازیگر در یک کافه‌

هوش مصنوعی، لهجه اپراتورهای تلفنی را عوض می‌کند

روش بسیار حساس برای شناسایی هاگ‌های باکتریایی

واریزی بزرگ برای بازنشستگان/ حساب این گروه 35.000.000 تومان شارژ شد

مبلغ یارانه در اسفند 1403 افزایش یافت/ رقم جدید یارانه و زمان واریز مشخص شد

ایلان ماسک با توهینی جنجالی به فضانورد منتقد حمله کرد

داربی مادرید در یک هشتم؛ لیورپول به پاریس خورد

محسن کاوه: کشتی ما از جام باشگاه‌های جهان سودی نبرد

تیم‌های میکس ریکرو و کامپوند به مدال نرسیدند

پاسور مغضوب تیم ملی و یک رکورد استثنایی

قهرمانی پیشگامان سولدوز در لیگ برتر کبدی