پیام خوزستان

آخرين مطالب

رقابت ابراهیم حاتمی‌کیا و شهاب حسینی روی پرده سینما فرهنگی

رقابت ابراهیم حاتمی‌کیا و شهاب حسینی روی پرده سینما
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - خبرآنلاین / از 4 تا 8 اسفند که آخرین روزهای اکران 1403 به شمار می‌آید گیشه سینما با 14 میلیارد تومان 303 هزار مخاطب داشت.
بنا به اعلام همایون اسعدیان؛ دبیر شورای صنفی نمایش، بر اساس تصمیم شورا و موافقت سازمان سینمایی، فیلم‌های «بامبولک»، «پسر دلفینی 2»، «پیشمرگ»، «رها»، «دایناسور»، «عینک قرمز»، «کوکتل مولوتوف» و «موسی کلیم الله» به عنوان ترکیب نهایی اکران نوروزی مشخص شدند و از چهارشنبه 8 اسفند به صورت رسمی فهالیت خود را آغاز کردند.
از ابتدای هفته تا کنون گیشه سینما وضعیت نسبتا قابل قبولی را پشت سر گذاشت اما انتظار می‌رود 20 روز باقی مانده سال به علت همزمانی آخر سال با شروع ماه رمضان و همچنین سرمای هوا، اوضاع سینماها نسبت به تعطیلات نوروز چندان مطلوب نباشد با این شرایط وضعیت فروش فیلم‌ها از ابتدای این هفته (8 تا 10 اسفند) 10 میلیارد تومان بوده و در این مدت تنها 103 هزار نفر به سینما رفته‌اند.
در میان فیلم‌های اکران نوروزی کمدی «دایناسور» در دو روز اول صدر نشین گیشه شد. 
دو فیلم پرفروش دیگر «موسی کلیم الله» و «رها» هستند که در کنار «دایناسور» ترکیب متنوعی از فیلم‌های اجتماعی، دینی و کمدی را در صدر جدول فروش عرضه می‌کنند. 
علاوه بر فیلم‌های اکران نوروزی، چند فیلم دیگر هم که از ماه‌های گذشته به سینماها آمده بودند همچنان اکران خود را ادامه می‌دهند که از بین آن‌ها می‌توان به «خرچنگ»، «ساعت جادویی» و «معجزه پروین» اشاره کرد که در آخرین روزهای دی ماه به چرخه اکران اضافه شدند. 
همچنین فیلم‌های «هفتاد سی»، «صبحانه با زرافه‌ها»، «ببعی قهرمان»، «باغ کیانوش»، «شنگول منگول» «آریاشهر دو نفر» و «زودپز» از دیگر فیلم‌هایی هستند که در دو روز قبل در بعضی سینماها بلیت فروشی داشتند. 
از فیلم‌های اکران 1403، فیلم «هفتاد سی» در دو روز گذشته همچنان پرفروش‌تر بوده و بیش از یک میلیارد و پانصد میلیون تومان بلیت فروخته است. 
«دایناسور» به کارگردانی مسعود اطیابی با 62 هزار نفر تماشاگر رقم 6 میلیارد و 138 میلیون تومان فروش داشت.
«موسی کلیم الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا با 19 هزار مخاطب 1 میلیارد و 800 میلیون تومان فروش داشت این فیلم در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر 5 سیمرغ بلورین را به خود اختصاص داد و داستان درباره بخش ابتدایی زندگی حضرت موسی یعنی تولد اوست.
«رها» به کارگردانی حسام فرهمند نیز با نزدیک به 10 هزار مخاطب در جایگاه سوم گیشه قرار دارد و تا این لحظه فروش نزدیک به یک میلیارد تومان را تجربه کرده است. این فیلم در چهل سومین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد اما به این خاطر که با اقبال بالای داوران مواجه نشد سرانجام باعث ایجاد نارضایتی شهاب حسینی شد و او با انتشار نامه ای نوشت: ««رها» برای بنده کوچک و گروه سازنده آن انگیزه‌ای بزرگتر فراتر و عمیق‌تر از حضور در جشنواره و کسب عنوان داشت که مدت‌هاست میلی بودن آن به یقین همگان رسیده است. «رها»، حکایت همدلی همدردی و غم خواری ما بود با مردمی که هر روز بیش از پیش زندگی خود را در رویارویی با مشکلات معیشتی و اقتصادی در محاصره حلقه تنگ فقر می‌یابند. مشکلاتی که بیش از هر چیز عزت نفس و غرور آنان را هدف قرار داده است. 
مردمی که روز به روز رویاهای خود را در برخورداری از یک زندگی حتی معمولی دست نیافتنی‌تر می‌بینند. مردمی که در نگاه این روزهایشان حسرت گذشته نگرانی حال و ابهام آینده موج می‌زند. «رها»، قصه غصه ما از شرایط مردمی است که این انقلاب روی دوش و بر گرده آنان به چهل و شش سالگی رسیده و حال آنکه از فحوای دل و عمق خیال آنان که جویا شوی چنانکه دستشان برسد، در آرزوی جلای وطن و رفتن از این سرزمین هستند. 
ما را دیگر شادمانی‌های زودگذر برآمده از سلیقه‌های سطحی شما کارساز نیست. مدت‌هاست که نیست. ما به دنبال شعفیم؛ شعفی که مولود امید امیدی که در زندگی ما دیر زمانی است که به سردی گراییده و ما را در معرض بزرگترین معصیت بشری که همانا ناامیدی از رحمت خداست قرار داده است. باز اما چشم امید ما به وعده حق خداست که فرمود: براستی که پس از هر سختی آسانی است. آمین یا یگانه تنها، یا یگانه آشنا.»
«بامبولک» به کارگردانی آرش معیریان در ژانر کودک تا کنون 6 هزار مخاطب داشته و نزدیک به 500 میلیون تومان فروش را تجربه کرد.
«پسر دلفینی 2» به کارگردانی محمد خیراندیش: 3734 نفر تماشاگر / 351 میلیون تومان فروش 
«پیشمرگ» به کارگردانی علی غفاری: 2586 نفر تماشاگر / 188 میلیون تومان فروش
فیلم «پیشمرگ» به کارگردانی علی غفاری، یکی از آثار اکران نوروزی 1404، از این هفته در سینماهای کشور به نمایش درآمد این فیلم که در چهل و سومین دوره جشنواره فیلم فجر موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم شد، به زندگی شهید سعید قهاری، از فرماندهان شهید دوران دفاع مقدس، می‌پردازد و مهدی نصرتی، حسام منظور، الناز ملک و ساناز سعیدی ایفای نقش می‌کنند و داستانی از رشادت‌ها و مجاهدت‌های این فرمانده شهید را به تصویر می‌کشند. 
«عینک قرمز» به کارگردانی حسین مهکام: 879 نفر تماشاگر / 85 میلیون تومان فروش 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1058877/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوا بس ناجوانمردانه سرد است! به یاد مهدی اخوان ثالث

معادل‌های فرهنگستان برای «دوبلور» و «دوبله»

«شما که غریبه نیستید» به چاپ چهل و دوم رسید

شعرخوانی زیبا با صدای رشید کاکاوند

خوش چهره: مجلس به مردم عذرخواهی بدهکار است

نماینده مجلس: پزشکیان در تنش زدایی در منطقه و دوستی با همسایگان موفق بوده است

گلرو: رد مذاکره اصلا در دستور کار جمهوری اسلامی نبوده است

قاضی‌ زاده: در تمام سه سال دولت شهید رئیسی ما مشغول مذاکره محرمانه با آمریکایی‌ها بودیم

وزیر اسبق ارتباطات: هرکس می‌گوید می‌خواهد تحریم‌ها را بردارد، دروغ می‌گوید

یک نماینده: آمریکا به کانادا و مکزیک چشم طمع دارد چون ژئوپلیتیک ما را ندارد

طراحی دستیار هوش مصنوعی رئیس‌جمهور به 12 دانشگاه واگذار شد

توضیحات دریادار تنگسیری درباره ویژگی‌های فنی شناور حیدر 110

رئیس جمهور: اجازه نمی‌دهیم از آن طرف دنیا برای ما تصمیم بگیرند

رئیس‌جمهور برای دفاع از وزیر اقتصاد به مجلس می‌رود

آغاز مسابقه «مردان آهنین» با حضور فرامرز خودنگاه از امشب

آزمون جناب خان از علی فروتن برای دو لایه کردن توپ پلاستیکی

مهمانان این هفته «برمودا»/ از فرزاد جمشیدی و مجید مظفری تا اولین بانوی وزیر راه

همکاری دوباره شهاب حسینی و محسن چاوشی در آبان

چرخ‌گوشت صداوسیما هم رسید!

3 قسمت اول سریال توقیف شده «تاسیان» چطور بود؟

جناب خان جوراب قرمز حاج آقا رو داستان کرد!

«دوستان پرماجرا» روی آنتن شبکه پویا می‌رود

میشل تراچتنبرگ ستاره جوان هالیوودی درگذشت

برندگان جوایز تمشک طلایی 2025 مشخص شدند

Odin همچنان بی‌پاسخ؛ تلاش‌ها برای برقراری ارتباط ادامه دارد

پیوند هوش مصنوعی با فناوری نانو برای شناسایی سریعتر بیماری‌ها

هواپیمای مافوق صوت ناسا یک مانع بزرگ را در آستانه اولین پرواز برطرف کرد

توهین مدیرعامل فولاد خوزستان به خبرنگار آخرین خبر:‌ مواظب سوال کردنت باش!

نماینده مجلس: اختلاف در شورای شهر، اهواز را عقب انداخته است

اتمام ساخت 220 واحد طرح نهضت ملی مسکن در اندیمشک

شکارچی متخلف در تالاب میانگران بازداشت و راهی زندان شد

850 میلیارد تومان از عوارض آلایندگی خوزستان وصول شد

دی‌دار، محصول برگزیده هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات شد

تاج: همین که عابدینی در انتخابات شرکت کرد کار خوبی انجام داد

جایگاه شطرنجبازان ایران در جدیدترین رنکینگ فیده

میراث جاودانه دوپلانتیس در دوومیدانی

مهمدی: بدون اشتباه کشتی گرفتم و قهرمان شدم

کاهش سهمیه ایران در تنیس روی میز قهرمانی جهان

دلیل ورود حادثه‌ساز اتوبوس به پیست فرمول یک بحرین

فوق ستاره NBA ادامه فصل را از دست داد

«تاج» برای سومین بار رئیس فدراسیون فوتبال شد

کاهش یکدست قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار کوتاه آمد

صادرات نفت قزاقستان با خط لوله کنسرسیوم خزر پایدار است

عرضه نفت شمال شرق سوریه به دمشق آغاز شد

مصرف 75 درصد گاز طبیعی در بخش خانگی

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

کارنامه نخستین کتابخانه رسمی و حاکمیتی ایران؛ از ابتدا تا امروز

ظهره وند: امکان فعال شدن مکانیزم ماشه در شرایط امروز برجام وجود ندارد

شکایت رسمی گروه شمخانی از بلومبرگ

تصاویر ویژه و خاص از رزمایش ذوالفقار 1403 ارتش