پیام خوزستان

آخرين مطالب

امیر سیاری: نیروهای مسلح آمادگی بالایی برای مقابله با تهدیدات دارند سیاسی

امیر سیاری: نیروهای مسلح آمادگی بالایی برای مقابله با تهدیدات دارند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر / معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: رزمایش های اخیر باعث شد مردم بدادنند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از چه آمادگی بالایی برای مقابله با هرگونه تهدیدی برخوردار هستند.
امیر دریادار حبیب الله سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش در چهارمین جشنواره فرهنگی مصباح که در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد با بیان اینکه تمام محورهایی که در اجرای این جشنواره فرهنگی در نظر گرفته شده است در راستای ارتقای توان رزمی ارتش بوده و این اهمیت برگزاری جلسات شورای تعالی معنوی و بصیرتی را نشان می‌دهد.
وی اظهار کرد: ما به دنبال این هستیم تا همه موضوع‌ها و محورهای این جشنواره را به مرحله اجرا در بیاوریم که اثرات آن باعث می‌شود، روحیه و معنویت در انجام کارها افزایش یابد و به دنبال آن توان دفاعی ما بیشتر شود.
رئیس ستاد ارتش با اشاره به اینکه در حکمی که مقام معظم رهبری به فرمانده کل ارتش و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ابلاغ کردند، به موضوع ارتقای معنویت اشاره شده است، افزود: فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) همواره تاکید فرموده‌اند که جنگ امروز، جنگ اراده است و هر کشوری که اراده قوی‌تری داشته باشد، در میدان رزم موفق تر است اما اگر اراده آن ضعیف باشد هر قدر هم تجهیزات داشته باشد بازهم منجر به شکست خواهد شد، چرا که تاب آوری آنها در میدان رزم ضعیف شده است.
وی تصریح کرد: اراده قوی با بالا رفتن ایمان به دست می‌آید و هر چقدر ایمان، اعتقادات، معنویت و توکل انسان بالاتر باشد، به همین مقدار اراده او در تاب آوری، حضور در صحنه، مقاومت و به دنبال آن توان دفاعی و بازدارندگی بالاتر می‌رود.
معاون هماهنگ کننده ارتش بابیان اینکه آنچه که در طرح‌های مصباح پیش بینی شده، محورهایی است که می‌تواند موجب ارتقای معنویت و تقویت اراده ما شود، اظهار کرد: مجموع 16 محوری که در اجرای طرح‌های فرهنگی مصباح و شورای عالی تعالی معنوی مدنظر قرار دارد، ما را به ارتقای معنویت و اثرگذاری در توان رزم خواهد رساند.
وی یادآور شد: رزمایش ذوالفقار نیز نشان از اراده، معنویت بالا و عشق و انگیزه‌ای بود که همرزمان ما در انجام ماموریت از خود نشان دادند.
امیر دریادار سیاری با تاکید براینکه اجرای طرح‌های مصباح به عنوان یک الگو می‌تواند تجلی کار مشترک و هم‌افزا در ارتش باشد و نتیجه ارزشمندی به بار آورد، خاطرنشان کرد: ما به این نتیجه رسیدیم که وقتی معاونت‌های ارتش و معاونت‌های عقیدتی سیاسی در کنار هم قرار بگیرند، دقت عمل در ارزیابی‌ها و اثر بخشی آن افزایش می‌یابد که این مهم نشانه موفقیت آمیز بودن این طرح‌ها در ارتقای توان رزم است.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری موفق رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش و قدردانی از فرماندهان و کارکنان حاضر در این رزمایش، گفت: تلاش بسیار زیاد و اثربخشی در راستای دستیابی به هدف بزرگی که در نظر گرفته شده بود، انجام شد. وسعت منطقه عملیات، یگان‌های شرکت کننده در رزمایش، تحرک بسیار بالا، تجهیزات متنوع و آمار بالای رزمندگان حاضر در منطقه، نشان از عظمت رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش دارد.
معاون هماهنگ کننده ارتش در ادامه با بیان اینکه در رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش بیش از 160 تمرین تخصصی انجام شد، گفت: حقیقتاً پا در رکابی، ولایت مداری، تلاش و کوشش تک تک کارکنان باعث شد این رزمایش با موفقیت انجام شود و این نکته حائز اهمیت است که با همه کارهای انجام شده و پرتاب‌های متعدد در زمین، هوا، دریا و زیر دریا و جابجایی نیروی انسانی از نقاط مختلف، به لطف خدا و با همت همه عزیزان کوچک‌ترین سانحه‌ای در رزمایش رخ نداد که این امر نشان از دقت و مهارت بالای کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران در انجام عملیات‌های رزمی دارد.
امیر دریادار سیاری ادامه داد: هدف نهایی رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش ارتقای توان دفاعی و بازدارندگی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با هر گونه تهدید فعلی و آتی بود که به آن دست یافتیم. این موفقیت در افزایش روحیه مردم ما اثر گذار بوده و باعث شد مردم بدانند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از چه آمادگی بالایی برای مقابله با هرگونه تهدیدی برخوردار هستند.
معاون هماهنگ کننده ارتش در پایان تصریح کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با پشتیبانی ملت، برای دفاع از تمامیت ارضی کشور و انقلاب اسلامی همیشه در صحنه هستند و این توانایی‌ها قطعاً در آینده بهتر و بیشتر خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1059753/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ستاره هلندی تا 2030 در میلان ماندگار شد

درخواست کوجو از مانه برای دریافت پیراهن بعد از پایان بازی

پیش بینی قیمت طلا و سکه 14 اسفند 1403

تعطیلی یک‌هفته‌ای کتابخانه ملی

سخنان جالب دکتر کاکاوند در مورد دل شکسته

روایت رحمانی فضلی از شوخی عجیب سعید جلیلی بعد از تحویل شورای عالی امنیت ملی

نبویان: ‏بالاخره با پیگیری نمایندگان مجلس، ظریف «استعفا داده شد»

ثابتی: سفر قالیباف به لبنان در شرایط جنگی کار خوبی بود

اعلام حکم نهایی دادگاه چای دبش؛ دو وزیر دولت رئیسی به حبس محکوم شدند

هشدار روزنامه جمهوری اسلامی به پخش سریال معاویه در عربستان

حضور سفیر ترکیه در وزارت خارجه ایران در پی اظهارات فیدان

ویدئویی از حضور علی نصیریان در اکران فیلم هفت بهار نارنج

قسمت دوم «زندگی پس از زندگی»؛ مادرم گفت دیگر امام حسین را قبول ندارم!

پخش غیرمنتظره آهنگ عاشقانه معروف در تلویزیون!

انجمن‌ها و سازمان‌های دولتی اسکار «در سایه سرو» را تبریک گفتند

سوتی جواد خواجوی در «پانتولیگ» در مقابل محمدرضا گلزار!

سلبریتی‌های کره‌ جنوبی در مسلخ فضای مجازی!

راز عجیب شان بیکر درباره‌ی «آنورا» لو رفت!

انیمشین ایرانی در کنار بزرگان جهان/ از شهر اشباح تا پینوکیو

آغاز پخش مینی سریال «دختران کوچه غم» بعد از 3 سال توقیف

تصویری از یک سنگ گیر کرده در چرخ های کاوشگر perseverance

هوش مصنوعی، تفکر انتقادی را از بین می‌برد

معاون عمرانی استاندار: آغاز نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان خوزستان

شزنی: از مسی نترسیدم و پنالتی‌اش را گرفتم!‏

مردم راجع به امباپه مزخرف می‌گفتند!

آنچلوتی: تکلیف صعود در بازی برگشت مشخص می‌شود

هشدار به هواداران استقلال؛ صورت‌حساب آماده!

جدال زرد و قرمز در تبریز تکرار می‌شود

جشن 75 هزار نفری استقلال نیمه تمام ماند؛ تکلیف صعود در عربستان

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

زیر مجموعه‌‌ی خودم هستم!

عارف: «رحمت‌الله اکرمی» خزانه‌دار بسیار محکم و استواری است

ثابتی: ظاهرا طیب‌نیا و دولتی‌ها بد به تیپ و تاپ هم زده‌اند

شیخ حسین انصاریان: ترامپ و نتانیاهو مگر چند سال زنده‌اند؟

ثابتی: در ماجرای مشهد، آقای جلیلی هیچ قصدی برای بیانیه نداشت

واکنش فاضلی به استعفای ظریف: بازی بدون توپ را نمی‌شود طولانی‌مدت ادامه داد

توییت عبدالرضا داوری درباره 4 اقدام شجاعانه همتی

ورود ثابتی به ماجرای روایت‌های نادرست آقای رییس‌جمهور از بی پولی

سفیر آکردیته ایران: تهران به دنبال توسعه همه جانبه روابط با جمهوری لتونی است

رئیس‌جمهور درگذشت مادر شهیدان پایدار فرد را تسلیت گفت

ثابتی: خاندوزی گزینه آقای قالیباف بود نه جلیلی

ماندگارترین سریال های ماه رمضان در تاریخ تلویزیون

نقد فیلم سینمایی رها؛ روایتی تلخ از واقعیت‌های اجتماعی

روایت تجربه گر مرگ در سه سالگی از غم و اندوه مادر و پدر

مردم جهان دیگر ژانر ابرقهرمانی را دوست ندارند؟!

روایتی از تجربه رسیدن به نزدیک ترین فاصله با پروردگار

عکس صمیمانه دو ستاره اسکار 2025 پربازدید شد

لحظه بازگشت کودک سه ساله از عالم برزخ بخاطر توسل مادر به سیدالشهدا

پویا امینی: استقلال به ناحق در دربی شکست خورد

ارتباط کودک سه ساله با فرشته نجات در سردخانه