پیام خوزستان

آخرين مطالب

واکنش سخنگوی دولت به استیضاح وزیر اقتصاد؛ هیچ کسی خرده ای به دل ندارد سیاسی

واکنش سخنگوی دولت به استیضاح وزیر اقتصاد؛ هیچ کسی خرده ای به دل ندارد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / سخنگوی دولت گفت: وفاق راهبرد دولت است و مصممیم با این راهبرد مشکلات انباشته کشور را حل کنیم. ما از وفاق حل مشکلات کشور را می خواهیم. وفاق، مومنانه در دولت دنبال می شود. استیضاح یا استعفای یک فرد ما را از وفاق برای حل مشکلات مردم خارج نمی کند.
مهمترین بخش اظهارات فاطمه مهاجرانی به شرح زیر است:
واکنش به استیضاح همتی

توضیح ویدیو
* برای هیچ دولتی از دست دادن یکی از افراد کابینه مطلوب نیست اما این حق مجلس است.
* هیچ کس خرده‌ای به دل ندارد.
* استیضاح همتی تاثیر خود را در شاخص های بورس نشان داد که قابل پیش بینی بود.
* انباشت مسائل چهل و چند ساله ظرف 6 ماه قابل حل نیست و این مسائل طی 6 ماه هم خلق نشده است.
* امیدواریم با اقدامی که مجلس انجام داد شاهد ثبات در بازار باشیم هر چند استیضاح همتی تاثیر خود را در شاخص های بورس نشان داد که قابل پیش بینی بود.
* دولت وفاق را نه تنها به عنوان شعار بلکه راهبرد خود انتخاب کرده است.
* استیضاح یک فرد و یا استعفای یک فرد به هیچ عنوان ما را از وفاق خارج نخواهد کرد.
* واژه ناترازی که شما این روزها زیاد اون رو شنیدید نشان از این دارد که ما اگر که تدبیر درست داشتیم در امور خود حتماً با این میزان ناترازی‌ها مواجه نبودیم.
* ما مومن به وفاق هستیم و مومن به حل مسائل مردم.
246 هزار میلیارد تومان وام فرزندآوری و جوانی جمعیت به متقضیان داده شده است
توضیح ویدیو
* 190 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای جوانی جمعیت در قانون در نظر گرفته شده بود ولی 246 هزار میلیارد تومان وام برای ازدواج و فرزنداوری پرداخت شده است.
دولت تلاش می‌کند اثر این تحریم‌ها را روی سلامت مردم به حداقل برساند
توضیح ویدیو
* هزینه‌های سلامت تابع شرایط اقتصادی و اجتماعی است.
* یکی از موضوعات واقعاً تحریم‌هاست که صنعت دارویی ما را تحت تاثیر قرار می دهد.
* درست است حجم زیادی از داروهای ما امروزه داروهایی هستند که در داخل تولید می شوند اما این به این معنا نیست که ما کلاً بی‌نیاز از واردات هستیم و یا برای مواد پایه آنها بی‌نیاز از واردات هستیم لذا موقعی که تحریم شدت پیدا می‌کند هزینه‌هایی که بر این موضوع سوار می شود بسیار زیاد است.
* ما از یک سوی مواجه هستیم با تحریم‌ها از سوی دیگر با افزایش قیمت‌های تولید مواجه هستیم.
موظفیم یارانه‌ دهک‌های 8 و 9 و 10 حذف کنیم؛ امیدواریم این افراد دچار مشکل نشوند!
توضیح ویدیو
* طبق تبصره 13 قانون بودجه 1404 دولت مکلف است در سال 1404 یارانه نقدی خانوارهای پردرآمد یعنی دهک‌های 8 و 9 و 10 حذف کند لذا قاعدتاً ما باید طبق قانون رفتار بکنیم و امیدوار هستیم که این افراد در این زمینه دچار مشکل نشوند.
استفاده حداکثری از ظرفیت‌های اروپا یکی از موضوعات جدی ماست
توضیح ویدیو
* سیاست خارجی ایران سیاست ارتباطات متوازن با همه دنیاست؛ ما طبیعتاً بنا را بر این داریم که متناسب با ظرفیت هایی که در کشورها وجود دارد و سیاست‌های کلان خارجه که در کشور تدوین می شود از همه ظرفیت‌های دنیا استفاده بکنیم یقیناً اروپا هم یکی از این‌هاست.
تحت فشار حداکثری مذاکره نخواهیم کرد
توضیح ویدیو
* تحت تحریم مذاکره نمی‌کنیم عبارت دقیقی نیست عبارت دقیق این است که ما تحت فشار حداکثری مذاکره نمی‌کنیم.
* ما تحت فشار و تهدید مذاکره نخواهیم کرد، مذاکره امر ارادی است و اختیاری است اجبارپذیر نیست و طبیعتاً تحت فشار حداکثری ما مذاکره نخواهیم کرد.
وضعیت نمایشگاههای بهاره و ارائه کالابرگ
توضیح ویدیو
* نمایشگاههای بهاره از نیمه اسفند آغاز به کار خواهند کرد.
* محصولات با پنج تا سی درصد تخفیف به شهروندان ارائه خواهد شد.
* کالابرگ را برای افرادی که شامل دهک‌های پایین‌تر می شوند،خواهیم داشت که در در دو نوبت ارائه خواهند شد.
به آقای زلسنکی می‌گویم امنیت قابل خریدن نیست/ دارایی کشور را فقط با یک رئیس جمهور قمار نکنید
توضیح ویدیو
* به آقای زلسنکی می‌گویم امنیت یک موضوع درون زاست، امنیت را غیر کالایی ببینیم قابل خریدن نیست.
* امنیت را باید در قلب‌های مردم ایجاد بکنیم، امنیت نهالیست که از قلب مردم نشأت می‌گیرد و ستونی می‌شود که می‌تواند حاکمیت و حکومت روی آن استوار بماند؛ لذا دارایی کشور را فقط با یک رئیس جمهور قمار نکنید و و به مردم خود برگردید و مراقبت بکنید که دارایی‌های کشورتان را در این قمار نبازید.
حاضر نیستیم توهین به رئیس‌جمهور اوکراین را تجربه کنیم/ رویکرد ما رویکرد مذاکره است به شرط اینکه عزتمندانه باشد
توضیح ویدیو
* مذاکره یک امر ارادی است و طبیعتاً وادار کردنی نیست.
* مذاکره یک امری است که فرد باید بخواهد و وارد مذاکره بشود.
* فشار حداکثری هم قبلاً آزموده شده و دیدیم که فشار حداکثری نمی‌گوییم اذیت نمی کده اذیت می کند ولی ما حاضر نیستیم که آنچه را که ملت اوکراین در مورد توهین به رئیس جمهورشان شاهد بودند ما هم شاهد یک همچین وضعیتی باشیم.
* مذاکره امریست ارادی و طبیعتاً رویکرد ما رویکرد مذاکره است به شرط اینکه عزتمندانه باشد.
غزه بخشی از فلسطین هست و به هیچ عنوان قابل انکار نیست/ رویکرد ما کمک به مردم فلسطین هست
توضیح ویدیو
* غزه بخشی از فلسطین هست و این بخشی از فلسطین تاریخی است که مهد ادیان الهی است و تعلق این قسمت به فلسطین به هیچ عنوان قابل انکار نیست.
* طرح کوچاندن اجباری ساکنین غزه ادامه سیاست‌هایی هست که نسل کشی مردم غزه و مردم فلسطین را در خودش داشت.
* رویکرد ما رویکرد کمک به مردم فلسطین هست و امیدوار هستیم که شاهد این باشیم که این جنایت علیه بشریت هرچه زودتر به حداقل برسد و مردم فلسطین به خانه اصلی خودشان برگردند.
مشروح اظهارات سخنگوی دولت را در ادامه بخوانید:
فاطمه مهاجرانی صبح امروز در نشست خبری خود که در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، با تبریک ماه رمضان، با اشاره به استیضاح وزیر اقتصاد اظهار کرد: طبیعی است که برای هیچ دولتی از دست دادن افراد کابینه مطلوب نیست، اما استیضاح حق مجلس است و هیچ کسی خرده ای به دل ندارد با این حال انباشت مساله 40 و چند ساله در 6 ماه قابل حل نیست. امیدوارم تصمیم مجلس موجب ثبات در شاخص های اقتصادی شود، هرچند استیضاح وزیر اقتصاد اثر خود را بر برخی شاخص ها نشان داد.
استیضاح یا استعفای یک فرد ما را از وفاق خارج نمی‌کند
وی ادامه داد: وفاق راهبرد دولت است و مصممیم با این راهبرد مشکلات انباشته کشور را حل کنیم. ما از وفاق حل مشکلات کشور را می خواهیم. وفاق، مومنانه در دولت دنبال می شود. استیضاح یا استعفای یک فرد ما را از وفاق برای حل مشکلات مردم خارج نمی کند.
تبریک برای دریافت اسکار برای پویانمایی «سایه سرو»
سخنگوی دولت در ادامه بیان کرد: دریافت اسکار برای پویانمایی سایه سرو را تبریک می گویم و به کانون پرورش فکری و جامعه هنری کشور نیز برای این دستاورد تبریک می گویم.
مهاجرانی ادامه داد: بسته حمایتی دولت برای جبران قطعی برق و گاز صنایع شامل اعمال در اقساط و بیمه اجتماعی می شود. کارگروهی از وزارت نیرو، نفت، صمت و سازمان برنامه و بودجه تشکیل شده تا برنامه ریزی لازم برای تامین برق و گاز صنایع در تابستان انجام شود.
246 هزار میلیارد تومان وام برای ازدواج و فرزندآوری پرداخت شد
سخنگوی دولت ادامه داد: 40 هزار قطعه زمین برای اقشار محروم آماده شده و تقدیم آنها می شود. 190 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای جوانی جمعیت در قانون در نظر گرفته شده بود ولی 246 هزار میلیارد تومان وام برای ازدواج و فرزنداوری پرداخت شده است.
توضیح پیرامون حذف یارانه دهک‌های 8، 9 و 10
وی در پاسخ به این پرسش که آیا قرار است یارانه سه دهک بالا قطع شود؟ گفت: پایگاه رفاه ایرانیان که داده های شهروندان در آن جمع شده و مورد استناد است و طبق قانون بودجه، دولت مکلف است در سال آینده یارانه نقدی خانوارهای دهک های 8 تا 10 را حذف کند. ما باید طبق قانون عمل کنیم تا یارانه به افراد نیازمند پرداخت شود. آیین نامه این قانون در حال تهیه است و امیدوارم هرچه زودتر بتوانم این قانون را اجرا کنیم.
کالابرگ در دو نوبت ارائه می‌شود
سخنگوی دولت در خصوص توزیع اجناس مورد نیاز مردم در آستانه نوروز، بیان کرد: از نیمه اسفند نمایشگاه های بهاره فعال می شوند تا اجناس را با قیمت متعادل عرضه کنند. بین 5 تا 30 درصد این اجناس تخفیف خواهند داشت. کالابرگ نیز در دو نوبت ارائه می شود.
استفاده حداکثری از ظرفیت‌های اروپا از رویکردهای دولت است
مهاجرانی در خصوص سفر وزیر ارتباطات به صربستان، اظهار کرد: سیاست خارجی ایران، ارتباطات متوازن با همه دنیاست. متناسب با ظرفیت های هر کشور، با آن ها در ارتباطیم. استفاده حداکثری از ظرفیت های اروپا از رویکردهای دولت است. در زمینه ارتباطات و فناورانه با کشورهای اروپایی در ارتباط خواهیم بود.
سخنگوی دولت درباره افزایش قیمت کالاهای اساسی، گفت: انبارها کاملا پر است و کالاهای اساسی تامین شده است. جلسات قیمت گذاری کالاها توسط معاون اول رئیس جمهور برگزار می شود.
تحت فشار حداکثری مذاکره نمی‌کنیم
وی درباره رویکرد دولت در خصوص مذاکرات، گفت: عبارت «تحت تحریم مذاکره نمی کنیم» دقیق نیست. عبارت دقیق این است «تحت فشار حداکثری مذاکره نمی کنیم». مذاکره گفت و گویی بین طرفین و امر اختیاری است. تحت فشار حداکثری مذاکره نمی کنیم.
سخنگوی دولت درباره رویکرد دولت در خصوص نظارت بر قیمت اجناس، اظهار کرد: سه دستگاه درگیر هستند؛ همکاری وزارت کشاورزی، صمت، سازمان تعزیرات می تواند بازار را تنظیم کند.
در حوزه انرژی و آب به شدت با ناترازی مواجه‌ایم
مهاجرانی درباره تولید انرژی پاک در سال آینده، اظهار کرد: دولت 14 ابرپروژه در دست دارد که قسمتی از آن در خصوص تولید است. در بخش تولید انرژی، برنامه ارتقای توان نیروگاه ها، افزایش تولید برق از انرژی پاک، بهینه سازی مصرف و جلوگیری از اتلاف انرژی را داریم. دولت قصد دارد در 4 سال 30 هزار مگاوات برق از انرژی پاک تولید کند. ناترازی دردناک است، ولی یک واقعیت است در حوزه انرژی و آب به شدت با ناترازی مواجه ایم.
وی در پاسخ به این پرسش که چه پیامی به زلنسکی دارید، گفت: امینت یک موضوع درون زاست و قابل خریدن نیست. امنیت را باید در قلب مردم ایجاد کرد. دارایی کشور را با یک رئیس جمهور قمار نکنید و به مردم خودتان بازگردید و مراقب باشید دارایی های کشورتان را در یک قمار نبازید.
مهاجرانی درباره اقدامات دولت در خصوص نظام آموزشی کشور، اظهار کرد: تاکنون رئیس جمهور 17 جلسه درباره آموزش داشته و به جد پیگیر این حوزه است. جلوگیری از ترک تحصیل و اصلاح الگوی آموزش و پرورش بخشی از برنامه های دولت در این زمینه است.
تاکید بر پویش «نه به تصادف»
سخنگوی دولت درباره برنامه دولت برای سفرهای نوروزی تصریح کرد: وزارت میراث فرهنگی در نظر دارد تا 24 فروردین خدمات خود را افزیش دهد. 1 میلیون و 200 هزار نفر در این زمینه به مردم خدمت رسانی می‌کنند. پویش «نه به تصادف» اهمیتی زیادی دارد چون آمار تصادفات دردناک است و مردم با احتیاط رانندگی کنند.
سیاست ترامپ، ادامه نسل کشی مردم غزه است
مهاجرانی در خصوص طرح ترامپ برای کوچاندن اجباری مردم غزه، گفت: غزه بخشی از فلسطین است. این سیاست ترامپ، ادامه نسل کشی مردم غزه است. تاریخ جنایات علیه مردم فلسطین را فراموش نمی کند، امیدواریم این اتفاق رخ ندهد.
وی درباره تامین حقابه از سوی کشور افغانستان، خاطرنشان کرد: دیپلماسی همیشه جواب می دهد. سفر وزیر خارجه به کابل موجب شد که آب به سمت کشور ما باز شد. جاری شدن آب به سمت کشورمان فقط به خاطر بارش ها نبود. امیدوارم این روند ادامه یابد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1059960/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی زیبا از باران نیکراه

«مسافر و مهتاب» از چه می‌گوید؟

ادعای رویترز درباره سفر محرمانه 7 کارشناس موشکی روس به تهران

محمد فاضلی: ظریف راحت شد

کوچک‌زاده: دولت دست عوامل تحریم‌های داخلی را از سر مردم کوتاه کند

ظریف: برخی می‌خواهند آمریکا بیاید ما را نجات دهد!

استعفای ظریف و استیضاح همتی در جلسه مجمع روحانیون بررسی شد

فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت

نماینده مجلس: پزشکیان گزینه قوی و کارآمد معرفی کند، نوکرش هم هستیم

توصیه جعفرزاده به رئیس جمهور با هشتگ پزشکیان تنها نیست

طعنه زیباکلام به استعفای ظریف: حق با تندروهاست

کشمکش «مصدق» و «رزم آرا» بر سر ملی شدن صنعت نفت

نامزدهای بهترین بازیگر «فیلم فجر» دچار «شک» شدند

آخرین وضعیت انتشار سریال «تاسیان»

چهره ها/ عکس جدید نازنین بیاتی

چهره ها/ استوری شکیب شجره از مراحل گریم خود برای فیلم موسی کلیم الله

تبریکی دیگر برای اسکار «در سایه‌ سرو»

حضور هنرمندان در آیین رونمایی یک پلتفرم جدید

مجید قناد به تلویزیون برمی‌گردد

چهره ها/ سه بازیگر اصلی سریال آبان در یک قاب

رونمایی از اولین رایانه زیستی جهان

ناسا پرتاب 2 ماموریت را به تعویق انداخت

پیشران موشک اسپیس‌ایکس پس از فرود آتش‌ گرفت و واژگون شد

اصرار مجلس بر مصوبه کاهش ساعت کار اداری

دو مدیر آبفا در بندر ماهشهر به قتل رسیدند

نظرمحمدی: هواداران داماش ما را تنها نگذارند

دلایل جدایی مسعود شجاعی از مس رفسنجان از زبان منیعی

طارمی گزینه اصلی اینزاگی برای جانشینی تورام مقابل فاینورد

دو‌ تیم روس در والیبال جام رمضان دبی!

برادران صداقت بر بام کراسفیت ایران

فوق‌ ستاره والیبال دنیا؛ 87 امتیاز تا جاودانگی

سرمربی لوبه از اعتماد به ستاره ایرانی پشیمان نیست

بازیکنی که شاید ستاره طلسم‌شکنی ارومیه باشد

بازگشت صادقی به تمرینات؛ کارتال تمام بازیکنان را در اختیار دارد

انتصاب سرپرست اداره کل مطالعات و پژوهش‌ها

شیخ‌ زکراکی، شهیدان نصرالله و سلیمانی از پرورش یافتگان مکتب بسیج هستند

نشست وبیناری به مناسبت برنامه‌های بزرگداشت هفته شهید برگزار شد

تفاهم‌نامه اداره کل تشکل‌های شاهد و ایثارگر(با همکاری موسسه شهید علیرضا افشار) و دانشگاه خوارزمی به امضا رسید

افزایش قیمت‌ طلا و سکه روی دور تند؛ دلار ثابت ماند

اجرای 14 پروژه بزرگ برای کاستن از ناترازی‌ها

به تو آورده‌ام پناه از خود؛ دیده‌ام بس که اشتباه از خود

آیا استیضاح همتی پایان گفتمان وفاق است؟

موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا تصویب شد

نصب طومار در حمایت از قانون عفاف و حجاب؛ نامه نمایندگان به رئیس مجلس قرائت شد

پزشکیان: باید بستری فراهم کنیم که رفتن آزاد باشد و جلوی دست و پای کسی را نگیریم

کمک چهار میلیارد تومانی رهبر انقلاب برای آزادی زندانیان نیازمند

واکنش ظریف به مشاجره زلنسکی و ترامپ

تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از سازمان شیلات

بهنام تشکر و رویا افشار در نمایش جدید کورش سلیمانی بازی می‌کنند

«سالن چهار» میلاد کی‌مرام چه زمانی اکران می‌شود؟