پیام خوزستان

آخرين مطالب

بهادری جهرمی: جای تحریف به همه تعاریف رهبری درباره شهید رئیسی استناد کنید سیاسی

بهادری جهرمی: جای تحریف به همه تعاریف رهبری درباره شهید رئیسی استناد کنید
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر / سخنگوی دولت سیزدهم درباره برخی فضاسازی‌های رسانه‌ای اخیر درباره دولت سیزدهم گفت: اگر فرمایشات آقا را قبول دارید، خوب است به همه تعابیر و فرمایشات گذشته ایشان درباره این شهید توجه کنید.
علی بهادری جهرمی در رابطه با حواشی ایجاد شده در رسانه‌ها نسبت به گزارش نادرست شرکت‌های شبه دولتی که توسط شهید رئیسی به دست رهبر انقلاب رسیده بود، بیان کرد: در روزهای اخیر دیدیم که در فضای مجازی برخی افراد فرمایشات اخیر حضرت آقا را بهانه‌ای برای حمله مجدد به این شهید عزیز کردند. ما می‌گوئیم، اگر فرمایشات آقا را قبول دارید، خوب است به همه تعابیر و فرمایشات گذشته ایشان درباره این شهید توجه کنید و ببینید ایشان درباره شهید رئیسی چه تعابیری داشتند.
به همه توصیفات رهبری درباره شهید رئیسی استناد کنید
وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب راجع به شخصیت شهید رئیسی یادآور شد: ایشان فرمودند که شهید رئیسی در برخی ویژگی‌ها مشابه امیرکبیر است. حالا پرسش اینجاست که چرا باید این توصیفات از سوی حضرت آقا بیان شده باشد؟ خوب است که هر کسی که استناد به این فرمایشات می‌کند، به همه ابعاد آن توجه کند و آن را در نظر بگیرد. اگر کسی به فرمایشات حضرت آقا در مورد شهید رئیسی استناد می‌کند، باید به تمامی ویژگی‌های ایشان از جمله مدیریت، تخصص، پرکاری، فعالیت‌های مردمی و سایر نکات نیز توجه داشته باشد و آن‌ها را به‌عنوان مبنای تحلیل خود قرار دهد.
سخنگوی دولت سیزدهم در همین رابطه ادامه داد: در این صورت هیچ بحثی باقی نمی‌ماند و کسانی که قصد دارند برداشت‌های منفی از این فرمایشات داشته باشند، به جای تحریف، باید خود را اصلاح کنند و به آنچه که حضرت آقا در توصیف ایشان گفته‌اند، احترام بگذارند. در واقع، اگر کسی حقیقتاً اهل اخلاق باشد، باید از این تحلیل‌های غیرمنصفانه شرم کند. من در پاسخ به این نکته می‌گویم که در خانه اگر کس است، همین یک حرف بس است.
ماجرای جلسه رهبر انقلاب با شهید رئیسی و ارائه گزارش شرکت‌های خصولتی
سخنگوی دولت سیزدهم در توضیح مواردی راجع به گزارش‌های شرکت‌های نیمه دولتی که رئیس جمهور شهید به رهبری ارائه کرده بود، گفت: حال در رابطه با گزارش‌های خاص مورد اشاره، باید بگویم که ما نیز در جلساتی حضور داشتیم که تصاویر آن در رسانه‌ها منتشر شده است. در این جلسات، حضرت آقا ماجرایی را مطرح کردند که به‌طور خاص در تأیید شهید رئیسی و رویکرد ایشان نسبت به برخی مسائل بود. ایشان در صحبت‌های خود از موضوعاتی مانند شرکت‌های شبه دولتی یاد کردند که یکی از چالش‌های عمده حکمرانی کشور به شمار می‌رود. حضرت آقا تأکید کردند که این شرکت‌ها که معمولاً ماهیت شبه دولتی دارند، به‌جای آنکه منافع عمومی مردم را تأمین کنند، به‌عنوان قلک دولت‌ها استفاده می‌شوند. بسیاری از این شرکت‌ها پس از خصوصی‌سازی، به‌جای آنکه به دست مردم بیافتند، در اختیار گروه‌ها و نهادهای دولتی باقی ماندند و وضعیت به‌مراتب بدتر شد.
بهادری جهرمی ادامه داد: در واقع، خصوصی‌سازی به درستی در کشور انجام نگرفت و بسیاری از این شرکت‌ها، به‌جای اینکه به بخش خصوصی واقعی منتقل شوند، به‌صورت شبه دولتی باقی ماندند. این امر باعث شد که مشکلاتی همچون پرداخت فیش‌های نجومی و سوءاستفاده‌های مالی ایجاد شود. یکی از مشکلات بزرگ این شرکت‌ها این است که در بیشتر ادوار گذشته، این شرکت‌ها به‌عنوان منابع مالی پنهانی دولت‌ها مورد استفاده قرار گرفتند، بدون آنکه تحت نظارت دقیق قرار بگیرند. این شرکت‌ها به‌صورت شبه خصوصی اداره می‌شدند و حتی در مواردی حقوق‌های کلانی پرداخت می‌شد و استخدام‌ها در اختیار خودشان است که هیچ‌گونه نظارتی بر آن‌ها وجود نداشت. این وضعیت موجب شد که این شرکت‌ها از فرآیندهای عمومی و شفاف خارج شوند و به‌جای اینکه به مردم خدمت کنند، به منبعی برای تأمین منافع برخی گروه‌ها تبدیل شوند.
رئیس جمهور با کسی تعارف نداشت و گزارش‌های اشتباه را پیگیری می‌کرد
سخنگوی دولت سیزدهم با تاکید بر اینکه در رئیس جمهور با کسی تعارف نداشت و گزارش‌های اشتباه را پیگیری می‌کرد، اظهار کرد: شهید رئیسی به‌عنوان رئیس قوه قضائیه، با این شرکت‌ها تعارف نداشتند و در مواجهه با این مشکلات به‌طور جدی پیگیر اصلاحات بودند. ایشان در گزارش‌هایی که به رهبری ارائه می‌دادند، همواره از لزوم اصلاحات اساسی در این شرکت‌ها سخن می‌گفتند. برای مثال، یکی از طرح‌های ایشان برای اصلاح وضعیت این شرکت‌ها، در قالب برنامه‌ای تحت عنوان «طرح‌های پیشران» مطرح شد که هدف آن همکاری با این شرکت‌ها به‌گونه‌ای بود که هم منافع اقتصادی برای خود این شرکت‌ها و سهام‌داران شأن داشته باشد و هم در راستای حل مشکلات و منافع کشور و مردم قرار گیرد.
بهادری جهرمی افزود: در بخش انرژی، ایشان پیشنهاد دادند که شرکت‌های بزرگ مصرف‌کننده برق، خود به تولید برق بپردازند تا در مواقع اوج مصرف، تولید برق دچار مشکل نشود و به‌طور همزمان، برق مورد نیاز کشور نیز تأمین گردد. همچنین، در مورد آب، شرکت‌هایی که مصرف‌کنندگان بزرگ آب هستند، موظف شدند که در پروژه‌هایی مانند خطوط انتقال آب خلیج‌فارس به فلات مرکزی، سرمایه‌گذاری کنند و به تأمین مالی این پروژه‌ها بپردازند. بخش دیگری از این طرح هم در زمینه شرکت‌های پتروشیمی بود.
سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: -بعد از موضوع شرکت‌ها و طرح مطرح شده در رابطه مشارکت آنها در پروژه‌های ملی- پس از مدتی حضرت آقا از ایشان خواستند گزارشی درباره عملکرد این شرکت‌ها و پیشرفت این طرح تهیه کنند. حضرت آقا تأکید کردند که برخی از این شرکت‌ها پیشینه خوبی ندارند و خواستار بررسی دقیق عملکرد این شرکت‌ها شدند تا مشخص شود آیا واقعاً به وظایف خود عمل کرده‌اند یا خیر. در پی این درخواست، به دستور رئیس جمهور گزارش‌هایی از سوی شرکت‌ها تهیه شد و دولت هم همان گزارش شرکت‌ها را تقدیم حضرت آقا کرد.
بهادری جهرمی عنوان کرد: در این گزارش که موضوع بحث ما است، به وضوح مشخص بود که بسیاری از این شرکت‌ها نتوانسته‌اند به تعهدات خود عمل کنند و پیشرفت چندانی در کارهایشان نداشته‌اند و شهید رئیسی در آن دیدار اشاره کردند که نگرانی و تأکید حضرت آقا درباره عملکرد و سابقه منفی شرکت‌ها درست بوده است و با توجه به این گزارش، شرکت‌ها بر خلاف قولی که به دولت داده بودند کار مؤثری انجام نداده بودند. به‌ویژه در حوزه پتروشیمی، که یکی از بخش‌های مهم اقتصادی کشور به شمار می‌رود، وضعیت قابل قبولی مشاهده نمی‌شد. برای مثال، هلدینگ خلیج فارس که چندین مجموعه پتروشیمی را تحت پوشش دارد، متأسفانه نتایج مطلوبی در طرح پیشران حاصل نکرد.
گزارش شهید رئیسی به رهبر انقلاب متعلق به خصولتی ها بود نه دولت
وی ادامه داد: لذا اولاً این گزارش دولت نیست، گزارش شرکت‌ها است، شهید رئیسی از آنها می‌گیرند و به حضرت آقا ارائه می‌کنند. ثانیاً ما هم همین اعتقاد را داریم که این گزارش عدم عملکرد شرکت‌ها بود. خواست رهبری هم همین بود که باید از اینگونه شرکت‌ها کار خواست و این مسیری که در دولت شهید رئیسی آغاز شده استمرار داشته باشد و مرتباً از آنها پیگیری شود و نسبت به پیشرفت کار نظارت صورت گیرد. شهید رئیسی برای حل این مشکلات، به دنبال تدابیر جدی برای اصلاح وضعیت و بهبود عملکرد این شرکت‌ها بود.
بازار
سخنگوی دولت در پایان گفت: همین گزارش و جلسه مبنایی شد برای پیگیری و نظارت بیشتر و جلساتی را که به‌طور منظم و پنج‌شنبه‌ها برگزار می‌شد، برای پیگیری مسائل شرکت‌ها و ارتقای سطح همکاری و عملکرد آن‌ها اختصاص دادند. در این میان، برخی از شرکت‌ها پس از تذکرات و پیگیری‌های جدی، اقداماتی انجام دادند و توانستند در برخی حوزه‌ها پیشرفت‌هایی داشته باشند. به‌ویژه در بخش‌هایی همچون برق و خطوط انتقال آب، برخی از شرکت‌ها توانستند تحرکات مثبتی را انجام دهند. اما در خصوص برخی دیگر از شرکت‌ها، مانند همین شرکت‌های پتروشیمی، متأسفانه همچنان روند پیشرفت کند و ناکافی بود

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1062285/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«نظامی گنجوی» شاعر عشق، حکمت و جاودانگی در ادبیات فارسی

فرمانده پدافند هوایی ارتش: امنیت کشورمان بومی و درون‌زا است

گزارش روزنامه خراسان از دستاوردهای دولت شهید رئیسی؛ 1000 روز خدمت صادقانه

طرح اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه در دستور کار مجلس

معاون عراقچی: فهرستی از عوامل آمریکایی درگیر فعالیت‌های تروریستی تهیه می‌شود

بهانه خوبی پیدا کردی!

توضیحات شبکه صداوسیما درباره سانسور سریال رضا عطاران

عکسی از دورهمی دو بازیگر سریال «از سرنوشت»

چهره ها/ غزل شاکری تولد همسر پزشکش را تبریک گفت

دانشمندان باید شوخی کنند!

خبر مهم عضو شورای عالی کار درباره جلسه دستمزد؛ روی رقم حقوق 1404 کارگران توافق شد؟

تاثیر کارگران افغان بر حقوق و دستمزد کارگران ایرانی

یک خوزستانی سرمربی تیم‌ملی ووشو شد

نگاهی آماری به دیدار تراکتور مقابل التعاون

احتمال تغییر در هیئت مدیره باشگاه فولاد خوزستان

یووه تماس با جانشین موتا را تکذیب کرد

آغاز اردوی تیم‌های ملی ووشو

کامبک جنجالی طارمی در اینتر با شگرد قدیمی

صحبت‌های دو لژیونر هندبال ایران در مورد تیم ملی

سهمیه چهارم فوتبال ایران نابود شد

توصیه رئیس مجلس به رئیس جمهور در خصوص مدیریت بازار شب عید

بادامچیان: ترامپ، گورباچف آمریکا است

نشست صمیمانه و افطاری روسای سابق و فعلی مجلس در بهارستان

رئیس مجلس قانون انتخابات شوراها را ابلاغ کرد؛ بهار 1405 زمان برگزاری انتخابات

صعود الهلال و الاهلی به یک‌چهارم نهایی لیگ نخبگان

اینتر - بایرن در یک‌چهارم/ پاری‌سن‌ژرمن، لیورپول را حذف کرد

بارسلونا برد و بی‌حرف و حدیث صعود کرد

فیلم کامل ضربات پنالتی التعاون 2 (0) _ (0) 2 تراکتور

خلاصه بازی بایرلورکوزن 0 - بایرن مونیخ 2

التعاون عربستان 2-2 تراکتور ایران؛ حذف تراکتور از لیگ قهرمانان در ضربات پنالتی

صعود اینتر در شبی که طارمی پنالتی گرفت

گل چهارم الهلال توسط ناصر الدوساری ؛ الهلال 4-0 پاختاکور

گل دوم التعاون به تراکتور توسط مندش

ضربه برالدو با اختلاف کم به بیرون رفت؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

عکس‌العمل استثنائی از آلیسون در دقیقه 109؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

گل دوم تراکتور به التعاون توسط دوماگوی

ضربه دیدنی و خطرناک دوئه در دقیقه 113؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

چه توپی درآورد دوناروما؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

گل دوم اینتر به فاینورد توسط هاکان چالهان اوغلو

بازهم توپ رو از روی خط دروازه بیرون می‌کشن؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

نجات دروازه دیدنی تونی؛ الاهلی 0-0 الریان

موقعیت خوب الدوساری؛ الهلال 3-0 پاختاکور

گل دوم بایرن مونیخ به بایرلورکوزن توسط آلفونسو دیویس در دقیقه 71

ضربه چیپ دیدنی؛ الاهلی 1-0 الریان

دستگیری شیاد صادراتی در خوزستان

آمار منفی عجیب روز تولد رابرتسون؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

واکنش تماشایی جاناتان؛ الهلال 1-0 پاختاکور

حضور اشلی کول در ورزشگاه؛ الهلال 0-0 پاختاکور

چه اشتباهی کرد مک‌آلیستر؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

فرصت‌سوزی عجیب فیرمینو؛ الاهلی 0-0 الریان