پیام خوزستان

آخرين مطالب

ورود ناگهانی پرسپولیس به خانه استقلال و نکونام! ورزشي

ورود ناگهانی پرسپولیس به خانه استقلال و نکونام!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ورزش 3 /تحول بزرگ پرسپولیس در روزهای پایانی سال رقم خورد و آنها به یک زمین جدید نقل مکان کردند تا در هفته‌های پایانی فصل تمرینات بهتری داشته باشند.
پرسپولیس بار دیگر شاهد تغییر مهمی در برنامه‌های تمرینی خود شد و پس از سال‌ها استفاده از ورزشگاه شهید کاظمی، به تصمیم اسماعیل کارتال تمریناتش را به مجموعه ورزشی آزادی منتقل کرد. این تصمیم که با تأیید مدیریت باشگاه همراه بود، دلایل متعددی دارد که مهم‌ترین آن، ترافیک شدید تهران و مسیرهای منتهی به آن واقع در اتوبان آزادگان در جنوب شهر تهران و البته، کیفیت نامطلوب زمین چمن این ورزشگاه است.
* چمن ورزشگاه کاظمی باید بازسازی شود
یکی از اصلی‌ترین دلایلی که موجب شد کارتال تصمیم به انتقال تمرینات بگیرد، وضعیت نامناسب زمین چمن ورزشگاه شهید کاظمی بود. این زمین به دلیل استفاده مداوم و عدم رسیدگی کافی، نیاز به بازسازی اصولی دارد که حتی اگر فرآیند بازسازی در فصل بهار آغاز شود، احتمالا تا پایان تیرماه و شروع تمرینات پیش فصل سال آینده قابل استفاده نخواهد بود و با این شرایط، ادامه تمرین در این زمین می‌توانست کیفیت آماده‌سازی بازیکنان را به شدت تحت تأثیر قرار دهد.
علاوه بر این و مهم‌ترین مسئله، معضل بزرگ ترافیک تهران یکی دیگر از دغدغه‌های سرمربی ترک‌تبار پرسپولیس است. کارتال معتقد است که وقت و انرژی بازیکنان نباید صرف ماندن در ترافیک شود، چراکه این مسئله علاوه بر ایجاد خستگی جسمی، از نظر روانی نیز بازیکنان را تحت فشار قرار می‌دهد. و حتی در این خصوص گفته: «دلیلی ندارد خانه بیشتر بازیکنان در غرب تهران باشد و مسیر 10 دقیقه‌ای تا ورزشگاه آزادی، تبدیل به چند ساعت برای حضور در ورزشگاه کاظمی شود و چرا باید چنین فشاری را به تیمم وارد کنم؟ این مسئله روی اعصاب و تمرکز بازیکنان تأثیر می‌گذارد و حتی ممکن است منجر به مصدومیت شود.»
* کوچ به زمین شماره 3 و حالا انتقال کامل به زمین شماره 2 آزادی
بازار
پرسپولیس در گام نخست، مدتی در زمین شماره 3 آزادی تمرین کرد، اما با اجاره رسمی زمین شماره 2 مجموعه ورزشی آزادی برای مدت یک سال، حالا سرخ‌پوشان رسماً این مکان را به‌عنوان پایگاه تمرینی خود انتخاب کرده‌اند. زمین شماره 2، پیش از این در اختیار باشگاه استقلال بود، اما حالا در اتفاقی غیرمنتظره و عجیب، پرسپولیسی‌ها در آن مستقر شده و تمرینات خود را به طور کامل به این زمین که یک سال قبل توسط آبی‌ها و با نظر جواد نکونام محصور شده و امکاناتی نظیر حوضچه آب سرد و گرم در آن قرار گرفته، منتقل کرده‌اند. این زمین، به مراتب چمن با کیفیت‌تری نسبت به استادیوم شهید کاظمی دارد و از نظر امکانات و دسترسی نیز برای بازیکنان و کادر فنی شرایط بهتری فراهم کرده است.
* امکانات در دسترس کارتال و بازیکنان
علاوه بر زمین تمرین، تمام تجهیزات و اقلام ورزشی تیم بزرگسالان پرسپولیس، از جمله دستگاه‌های بدنسازی، تجهیزات پزشکی و وسایل موردنیاز فیزیوتراپی نیز از ورزشگاه شهید کاظمی به زمین شماره 2 آزادی انتقال پیدا می‌کند. بخش‌های پزشکی و فیزیوتراپی، جایگاه کادر فنی، سالن جلسات و تمام امکانات موردنیاز تیم، به گونه‌ای در زمین شماره 2 مستقر می‌شوند که تیم از نظر جسمی و ذهنی بهترین شرایط را داشته باشد و بدون دغدغه کارش را در هفته‌های پایانی لیگ برتر پیش ببرد و دوباره به سمت قهرمانی برود.
با توجه به انتقال تمرینات به آزادی، قرار است امکانات این مجموعه نیز تقویت شود. باشگاه برنامه دارد که تعداد کانکس‌های محل استقرار تیم و کادر فنی را افزایش دهد و اصلاحات لازم را در زمین‌های شماره 2 و 3 آزادی انجام دهد تا شرایط برای تمرینات بهینه‌تر شود.
پرسپولیس با انتقال به زمین شماره 2 آزادی، بیشتر تمریناتش را در این مکان پیگیری خواهد کرد، اما زمین شماره 3 نیز در دسترس آنها خواهد بود و پس از ترمیم سریع، دومین محل تمرینات قرمزها است و می‌تواند بار فشار تمرینی روزانه و حتی دیدارهای تدارکاتی روی زمین‌ها را کمتر کند.
* هدف بزرگ: قهرمانی در لیگ برتر
یکی از اصلی‌ترین دلایل این تغییر مکان، افزایش تمرکز تیم برای هفته‌های پایانی لیگ برتر است. پرسپولیس که فصل پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته، حالا تمام تمرکز خود را روی قهرمانی در لیگ برتر گذاشته است. این تیم در این فصل از لیگ نخبگان آسیا حذف شد، از جام حذفی کنار رفت و همچنین نتوانست قهرمان سوپرجام شود. بنابراین، تنها راه برای نجات این فصل و راضی نگه داشتن هواداران، قهرمانی در لیگ برتر است و در این شرایط، کادر فنی و بازیکنان امیدوارند که با این تغییر مکان تمرینی که اتفاق بزرگی برای آماده‌سازی آنها است، شرایط ایده‌آل‌تری برای تمرینات داشته باشند و بتوانند در بازی‌های حساس باقی‌مانده، با آمادگی کامل به مصاف رقبا بروند.
* خداحافظی با ورزشگاه شهید کاظمی!
با توجه به اینکه کیفیت زمین شهید کاظمی در شرایط مطلوبی قرار ندارد، کارتال معتقد است که بعید است تیم اصلی پرسپولیس در آینده‌ای نزدیک به این ورزشگاه بازگردد. حتی اگر بازسازی این زمین در برنامه قرار بگیرد، با شرایط موجود، این روند تا چندین ماه به طول خواهد انجامید و تیم به مکانی نیاز دارد که بدون دغدغه و وقفه، بتواند برنامه‌های آماده‌سازی خود را دنبال کند.
با این حال، این تصمیم به معنای متروکه شدن ورزشگاه شهید کاظمی نیست؛ باشگاه پرسپولیس برنامه دارد تا این ورزشگاه را در اختیار سایر تیم‌های پرسپولیس، از جمله تیم‌های پایه و بانوان قرار دهد و این مجموعه ورزشی همچنان بخشی از ساختار باشگاه پرسپولیس خواهد بود، اما نه برای تیم اول قرمزها.
تصمیم برای انتقال تمرینات پرسپولیس از ورزشگاه شهید کاظمی به زمین شماره 2 آزادی، نشان‌دهنده نگاه حرفه‌ای و آینده‌نگرانه اسماعیل کارتال و این باشگاه است، چراکه این تغییر نه‌تنها به نفع بازیکنان و کادر فنی بوده، بلکه می‌تواند در بلندمدت تأثیر مثبتی روی کیفیت فنی تیم بگذارد. حالا با استقرار قرمزها در آزادی، پرسپولیس در فضایی بهتر و مجهزتر تمرینات خود را دنبال می‌کند و این می‌تواند مقدمه‌ای برای موفقیت‌های بیشتر در فصل پیش‌ رو باشد. هدف اصلی، تنها یک چیز است: «قهرمانی در لیگ برتر و جبران سه جامِ از دست رفته در همین فصل.»

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1063413/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعرانه/ در اصل نام دیگر دنیا اسارت است

روحانی: برخی در سطوح عالی نظامی می‌گفتند خرید اس 300 خیانت به کشور است!

وزیر نفت: آمریکا با این فشارها و تحریم‌ها هم به اهداف خود نخواهد رسید

انتقاد روحانی از بحث‌های بیهوده درباره تعطیلی آخر هفته؛ پنجشنبه جزو دین است ولی شنبه نه!

دستاورد جدید وزارت دفاع؛ شکستن تحریم‌ها با تولید ترمزهای هوایی

کشف 32هزار لیتر نفت‌گاز قاچاق در اندیمشک

جوانان در آستانه سال جدید از موادمحترقه غیرمجاز استفاده نکنند

افزایش دما و احتمال بارش‌های خفیف در ارتفاعات در خوزستان

لزوم حل مشکلات برق و بهبود ایمنی جاده‌ها در رامشیر

لزوم نظارت شدید بر بازار و جلوگیری از گران‌فروشی در خوزستان

کشف ابزار نوین جاسوسی اسرائیل توسط واحد اطلاعات مقاومت غزه

فیلم حادثه‌ای در جایگاه سوخت بهبهان / خانم به جای اینکه ترمز بگیرد اشتباهی گاز میدهد و دو نفر را زیر می‌گیرد

حماس: با آزادی یک سرباز اسرائیلی و تحویل اجساد چهار تبعه دو تابعیتی موافقت کردیم

هدیه گران‌بها اما زجرآور برای جواد رضویان

خط قرمز عجیب یک پدر

دل‌خوشی‌های کوچک، قبل از مرگ

برنامه محفل در اندونزی اجرا می‌شود

نئوم؛ قطب جدید سینمای جهان

دعا برای یک دزدی موفق!

فضای مجازی اینطوریه!

بخاطر 15 میلیون می خواست به همه دروغ بگه!

دوال پا بر دوش لیسِ عطار

دستکاری نانولوله‌های کربنی مسیرهای تازه‌ای برای الکترونیک نسل آینده باز می‌کند

امام‌جمعه دزفول: برخورد جدی با مسببان گرانی‌ها در دستور کار باشد

هوای خوزستان در مسیر گرما؛ احتمال بارش باران

اعتراض شدید به توخل؛ همین الان اخراجش کنید!

پیام کواچ به سوله؛ به ثبات خط دفاعی دست نمی‌زنم

بنزما: پسرم با شکست‌های الاتحاد اشک می‌ریزد!

شهلا بهروزی‌راد: شروع خوبی در سال جدید خواهم داشت

درخشش طباطبایی با شکست رقیب قدرتمند آمریکایی

علی‌نژاد: کمیته المپیک دخالتی در امور فدراسیون‌ها ندارد

کاهش ساعات کاری بخش خصوصی؛ فشار مضاعف به تولید

خودروسازان، پسته‌ فروش شدند؛ صادرات 25 میلیون دلار پسته

انتشار سری جدید ایران‌چک 200 هزار تومانی

پاسخ شرکت ملی نفت به ادعای تولید نفت بی‌کیفیت‌

ابوترابی‌فرد: آمریکا در عمل تهدید و در سخن تقاضای مذاکره می‌کند

استقبال ایران از امضای معاهده مرزی بین تاجیکستان و قرقیزستان

سخنگوی کرملین: همه تحریم‌ها به بهانه موضوع هسته‌ای ایران غیرقانونی است

آزادی 707 زندانی جرائم غیرعمد در البرز با کمک خیرین و ستاد دیه

خط و نشان چمران برای اعضای شورای شهر / بعد از مصاحبه با خبرنگاران، چگونگی انتشار آن را دقیقا بررسی کنید !

رشد 9 درصدی فروش در “فخوز”

خیران شیراز با کمک 70 میلیاردی خود در جشن گلریزان سنگ تمام گذاشتند

انتقاد امام جمعه تهران از ترامپ

معجزه مقاومت عثمان بلال در برابر جوخه شکنجه صهیونیست‌ها

آزادی یک محکوم به قصاص پس از 8 سال

لزوم عزم مسئولان برای حل مشکلات خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران اندیمشک

سه امتیازِ عیدی؟ سرخ‌ها در آزادی به دنبال پرواز به صدر

آمادگی 24 مدرسه اندیمشک برای میزبانی از میهمانان نوروزی

ابوترابی‌فرد: آمریکا در عمل تهدید و در سخن تقاضای مذاکره می‌کند/عراق، فلسطین، یمن، لبنان و محور مقاومت حزب‌الله نماد عزت در برابر کافرین هستند

مهران غفوریان سکانس محبوبش را بازسازی کرد