فعالیت 6 مرکز خدمات جامع سلامت دزفول در ایام نوروز
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - رئیس مرکز بهداشت دزفول گفت:6 مرکز خدمات جامع سلامت در روزهای تعطیل نوروز آماده ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به شهروندان و گردشگران است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، غلامرضا زادمهر افزود: مراکز خدمات جامع سلامت خیبر، سردشت، باغچه بان به صورت شبانه روزی در سه شیفت فعال بوده و مراکز خدمات جامع سلامت حمزه سردشت (به منظور ارائه خدمات درمانی) و مرکز شهید بادروج (برای ارائه مراقبتهای بهداشتی واقع در خیابان روستا رو به روی درمانگاه امام علی علیه السلام) در شیفت صبح از ساعت 8 الی 13:30 و همچنین مرکز خدمات جامع سلامت طالقانی (میانرود) در شیفت شب خدمات درمانی را ارائه خواهند کرد.
وی ادامه داد: کشیک واحد بیماریهای واگیردار (شماره تماس 42230080)، تیمهای واکنش سریع، آزمایشگاه سل، سالک، مالاریا و التور (وبا) نیز در این ایام آماده اقدام به موقع در برابر طغیانهای بیماریها هستند و تیمهای بازرسی بهداشت محیط نیز بر فعالیت اماکن عمومی و تفریحی، رستورانها و اصناف در دو نوبت کاری نظارت دارند.
رییس مرکز بهداشت دزفول بیان کرد:تدابیر لازم در مرکز درمان هاری واقع در بخش اورژانش بیمارستان بزرگ دزفول برای ارائه خدمات مراقبتی و واکسیناسیون برای موارد حیوان گزیده اندیشیده شده است. گفتنی است تیمهای مدیریتی در نوروز 1404 نیز بر روند خدمات دهی در مراکز یاد شده نظارت خواهند داشت. مرکز غربالگری هیپوتیروئیدی نوزادان به صورت کشیک در روزهای 29 اسفند، 2 و 12 فروردین 1404 دایر و آماده خدمت رسانی است.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1065303/