کشف بیش از 10 هزار عدد مواد محترقه در مسجدسلیمان
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - فرمانده انتظامی مسجدسلیمان از کشف 10 هزار و 270 عدد مواد محترقه در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سرهنگ حمیدرضا بهاروند گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر عرضه مواد محترقه در تعدادی از واحدهای صنفی در مسجدسلیمان، موضوع در دستور کار مأموران پلیس شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با هماهنگی قضائی، ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی پس از شناسایی محلهای نگهداری مواد محترقه در بازرسی از 5 واحد صنفی 10 هزار و 270 عدد انواع مواد محترقه کشف کردند.
سرهنگ بهاروند با اشاره به این که پلیس با تولید و توزیع کنندگان مواد محترقه و آتش زا برخورد جدی و قانونی خواهد کرد، از خانوادهها خواست: برای پیشگیری از حوادث تلخ ایام آخر سال، ضمن نظارت بیشتر بر رفتار نوجوانان و جوانان، در صورت اطلاع از ساخت و نگهداری مواد محترقه مراتب را از طریق شماره تلفن 110 به پلیس اعلام کنند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1065436/