پیام خوزستان

آخرين مطالب

آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی برای یک‌میلیون دانش‌آموز و 100 هزار معلم علمي

آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی برای یک‌میلیون دانش‌آموز و 100 هزار معلم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور از همکاری معاونت علمی و وزارت آموزش و پرورش برای آموزش یک میلیون دانش‌آموز و یکصدهزار معلم در سراسر کشور خبر داد.
به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین در نشست هم اندیشی با وزارت آموزش و پرورش با اشاره به همکاری معاونت علمی و آموزش رایگان هوش مصنوعی به دانش آموزان و معلمان به عنوان گامی آینده‌نگرانه برای تربیت نیروی متخصص حوزه هوش مصنوعی گفت: فاز نخست برنامه آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش‌آموز، از تابستان 1404 آغاز می‌شود و به طور همزمان، یکصد هزار معلم نیز در حوزه فناوری هوش مصنوعی آموزش می‌بینند.
وی، برنامه ویژه آموزش رایگان هوش مصنوعی را شامل بخش‌های نوآورانه و متنوع به منظور ایجاد جذابیت و آشناسازی متخصصان آینده این حوزه عنوان کرد و گفت: این برنامه به شکلی ویژه و جذاب طراحی شده است به طوری که شامل بخش‌های عملی نیز خواهد بود. از ابتدای سال تحصیلی آینده، یک میلیون دانش‌آموز در سنین 7 تا 15 سالگی را تحت پوشش قرار دهد. این برنامه به صورت کاملاً عملی و جذاب طراحی شده است.
افشین تربیت و پرورش نیروی انسانی متخصص را یکی از مؤلفه‌های اساسی در توسعه و پیشرفت کشور در فناوری هوش مصنوعی دانست و افزود: با آغاز فعالیت دولت چهاردهم، موضوع آموزش و یادگیری را با جدیت دنبال شد و در همین راستا، در نخستین گام فراخوانی اعلام کردیم که از تدریس هوش مصنوعی توسط استادان دانشگاه، حمایت کنیم. مجوز تدریس دو واحد درسی را از وزیر علوم هم دریافت کردیم تا هوش مصنوعی، مستقل از این‌که دانشجو در چه رشته‌ای تحصیل می‌کند، به عنوان واحدهای موظف، ثبت شود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، با اشاره به تدریس سرفصل‌های دانشگاهی هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها گفت: این کلاس‌ها از مهر تا دی ماه امسال برگزار شد که نسخه ضبط شده کلاس‌ها، به صورت رایگان در پلتفرم‌های آموزش مجازی در حال بارگزاری است تا دانشجویان از سراسر کشور، بدون محدودیت به این منابع آموزشی دسترسی داشته باشند.
وی با اشاره به آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه کوانتوم عنوان کرد: همین فرآیند مجددا در سال تحصیلی جدید اجرا خواهد شد ضمن این‌که با استفاده از همین سازوکار، از تدریس سرفصل‌های درسی و آموزش دانشجویان در حوزه فناوری کوانتوم نیز حمایت می‌کنیم.
افشین، با اشاره به حمایت از استادان به ازای تدوین سرفصل‌های درسی در حوزه هوش مصنوعی و کوانتوم گفت: علاوه بر تدریس این دوره‌ها، از تدوین سرفصل‌های درسی حمایت می‌کند به طوری‌که برای هر سیلابس هوش مصنوعی 100میلیون تومان و به ازای هر سیلابس درسی کوانتوم 150 میلیون تومان به اساتیدی که تدریس کرده و کلاسشان را ضبط کنند، تعلق می‌گیرد.
وی در ادامه عنوان کرد: معاونت علمی به طور گسترده و دقیق، تجربه کشورهای مختلف از جمله روسیه و چین در تدریس هوش مصنوعی را مورد بررسی و مطالعه قرار داد و کتاب‌های درسی و مدل‌های آموزشی مختلف را ارزیابی کرد. در این ارزیابی‌ها، ویژگی‌های فرهنگی و بومی هر کشور و روش آموزشی اتخاذشده نیز مد نظر قرار گرفت. همچنین مدل‌هایی که در سایر کشورها پیاده شده است مانند آموزش از طریق بازی را در کشور بومی‌سازی کردیم.
افشین، با بیان این‌که رویکرد معاونت علمی، «فناوری هوش مصنوعی برای همه» است و ناظر به همین رویکرد، از یادگیری علاقمندان هوش مصنوعی، از هر قشر و گروه سنی، حمایت می‌کند، ادامه داد: باید همین آموزش را برای والدین نیز پیاده‌سازی کنیم زیرا وقتی کودک هوش مصنوعی را می‌آموزد، پرسش‌هایی در ذهن او ایجاد می‌شود که پدر و مادر باید قادر باشند به این پرسش‌ها پاسخ بدهند.
وی افزود: این آموزش‌ها در دسترس همگان است و والدین هم می‌توانند از این آموزش‌ها استفاده کنند. حمایت‌ها به گونه‌ای طراحی شده است که بهترین اساتید علاقمند به آموزش هوش مصنوعی کشور، این حوزه را تدریس کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1066738/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستانک/ درویش و خواجه

بازی خطرناک رویترز با اخبار جعلی؛ پروژه رسانه‌ای برای جنگ‌افروزی ترامپ

دلیل مشکلات اقتصادی کشور از زبان میرسلیم

افشاگری رسانه فرانسوی از خوشگذرانی‌های مریم رجوی در ویشی

پیام وزیرخارجه ژاپن به عراقچی

توئیت خانم سخنگو درباره روز ملی شدن صنعت نفت

جشنِ صعود در ورزشگاه آزادی؛ راهنمای صعودِ تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی

آزادی 15 زندانی به همت یک خیر اهل شهر تیمورلو در شهرستان آذرشهر

اعلام آماده‌باش در خوزستان به دلیل شرایط جوی

زمین شماره 2 آزادی نیز به خدمت گرفته شد

برنامه قطعی برق اهواز فردا 30 اسفند 1403

شیرین کاری‌های دختر بچه محیا اسناوندی در برنامه شب عیدی

شما احساسات خانم ها رو درک نمی کنید

من اهلش نیستم

دیگ نذری و آرزوی تجربه‌گر مرگ برای ادای نذری

گفتم این آغاز پایان ندارد

دعای مادر و تابیده شدن نوری زیبا به روح تجربه‌گر مرگ موقت

مادرانه‌ای به وسعت سینما؛ مروری بر نقش آفرینی‌های مریلا زارعی

خاطره داریوش ارجمند از سریال ستایش

دانشمندان «ژن زبان انسانی» را به موش‌ منتقل کردند؛ نتیجه شگفت‌انگیز بود

دولت چین از دیپ‌سیک برای بهبود خدمات دولتی و اجرایی بهره می‌برد

حقوق کارگران چقدر افزایش یافت؟

میرسلیم: همه می‌دانند که ما گرفتار مشکلات اقتصادی مزمن شده‌ایم

16 نفر از مخلان نظم در چهارشنبه سوری دزفول دستگیر شدند

تصادف پراید و موتورسیکلت در دزفول موجب قطع پای یک زن شد

اسپانیا بیمارستان شد؛ ستاره بارسا جدیدترین مصدوم

مردم با کالابرگ بیشتر چه کالاهایی خریدند؟

سبد بدهم نارنج می چینی؟

ترامپ: ایران باید حوثی‌ها را به حال خود رها کند تا برای خودشان بجنگند

خاطرات شنیده نشده سخنگوی دولت سیزدهم از تواضع وزیر امور خارجه شهید

آکسیوس: ترامپ به ایران ضرب‌الاجل دوماهه داده است

آتش هورالعظیم زندگی در خوزستان را مختل کرد

سازمان هواشناسی کشور اطلاعیه مهمی صادر کرد

آزادی موقت؛ سرنوشت جیدون سانچو در دستان روبن آموریم

تهیه و توزیع 1500 بسته معیشتی به مناسبت ماه مبارک رمضان و فرا رسیدن سال نو

10 فیلم و سریال روز جهان برای تلویزیون دوبله شدند

خوبه شارژ فرهاد تموم نشد!

اگه زنت بود اینکارو میکردی!؟

بازی لیلا حاتمی با گویش و لجه‌های متفاوت

تجربه محمد رضا شهبازی از شنیدن خبر شهادت شهید رئیسی در وسط برنامه

ماژول آتنا در ماه را ببینید!

یک افشاگری جنجالی؛ مشتریان نرم افزار جاسوسی اسرائیلی لو رفتند

ناگلزمان: گذشته مهم نیست، فردا باید ایتالیا را ببریم

یک کتاب خوب/ تغییر ممکن است سخت باشد

جزئیات جلسه‌ای که در آن نفت ملی شد

استاندار خوزستان در دیدار مردمی آخر سال: مدیران ارتباط خود را با مردم تقویت کنند

لزوم برنامه‌ریزی گسترده برای راهپیمایی روز قدس و بزرگداشت روز جمهوری اسلامی در اصفهان

مسافران نوروزی احتیاط کنند/ حالت آماده‌باش اعلام شد

میودراگ‌ بوژوویچ از ایران رفت؛ استقلال، استقلال خوزستان را دور زد!

فرهنگ غنی خوزستان در ایام نوروز به نمایش درآید