پیام خوزستان

آخرين مطالب

پرونده اکران نوروزی در 1403 با فروش 100 میلیاردی بسته شد فرهنگی

پرونده اکران نوروزی در 1403 با فروش 100 میلیاردی بسته شد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / در ساعتی مانده به تحویل سال 1404 پرونده اکران نوروزی در سینمای ایران با فروشی نزدیک به 100 میلیارد تومان بسته خواهد شد و باید دید در ادامه چه سرنوشتی در انتظار 8فیلم اکران نوروزی خواهد بود.
با گذشت سه هفته از آغاز اکران نوروزی یعنی (8اسفندماه) پرونده سینمای ایران در سال 1403 با فروشی نزدیک به 100 میلیارد تومان بسته شد.
بازار
باتوجه به اینکه اکران نوروزی امسال به خاطر همزمانی با ماه مبارک رمضان زودتر از گذشته کار خود را آغاز کرد اما به نظر می‌رسد باوجود ایام ماه مبارک رمضان و شلوغی شب‌های عید مردم استقبال خوبی از سینما داشتند و با رکورد 1,225,926 نفر در طول سه هفته آمار قابل قبولی را از خود به جای گذاشتند.
البته اکران نوروزی امسال از نظر تعداد فیلم‌ها قدری متفاوت بود و با 8 فیلم کار خود را آغاز کرد که البته این اتفاق مورد اعتراض برخی از عوامل فیلم‌ها بود زیرا معتقد بودند باتوجه به تعداد سینماها و سالن‌ها رقابت 8فیلم به صورت همزمان خوب نیست و عدالت در اکران رعایت نمی‌شود. ضمن اینکه در این میان باید فیلم «7030» را هم به جدول اکران اضافه کنیم که تا پایان فروردین‌ماه 1404 اکران آن همچنان ادامه خواهد داشت.
اما بخشی از این میزان فروش و استقبال تماشاگران به تنوع ژانر در این جدول باز می‌گردد، اکران نوروزی امسال با سه فیلم کمدی «دایناسور»، «کوکتل مولوتف» و «عینک قرمز»، دو فیلم ویژه کودکان «پسر دلفینی2» و «بامبولک»، یک فیلم تاریخی «موس کلیم‌الله»، یک فیلم اجتماعی «رها» و یک فیلم دفاع مقدسی یعنی «پیشمرگ» ویترین متنوعی را در خود جای داده است.
در این ویترین جذاب همچنان فیلم‌های کمدی پیشتاز هستند و مجموعا با فروشی نزدیک به 60میلیارد تومان توانسته‌اند 60درصد از کل فروش اکران نوروزی را به خود اختصاص دهند. هرچند که «عینک قرمز» در رتبه آخر جدول اکران نوروزی است اما «دایناسور» و «کوکتل مولوتف» به ترتیب در رتبه‌های اول و سوم فروش نوروزی قرار دارند و توانسته‌اند بخش عمده‌ای از فروش نوروزی را به خود اختصاص دهند.
در این میان فیلم تاریخی «موسی کلیم‌الله» نیز با حضور در رتبه دوم فروش اکران نوروزی هرچند اختلاف زیادی با رتبه اول جدول دارد اما به نسبت سایر فیلم‌ها فروش خوبی را به ثبت رسانده است.
در میانه این جدول نیز فیلم اجتماعی «رها» و دو فیلم ویژه کودکان یعنی «پسر دلفینی 2» و «بامبولک» قرار دارند که با فاصله‌های کمی از یکدیگر در جدول فروش قرار گرفته‌اند.
اما نکته مهم در مورد «پیشمرگ» بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر است که با فروش نزدیک به 3 و نیم میلیارد تومان در یک فاصله نزدیک با «عینک قرمز» در انتهای جدول فروش اکران نوروزی قرار گرفته است. پیش از این نیز علی غفاری -کارگردان فیلم «پیشمرگ»- در یک گفت‌وگویی با ایسنا نسبت به تاریخ اکران نوروزی گلایه داشت و معتقد بود که فروش نوروزی از 4فروردین‌ماه تازه آغاز خواهد شد و مشخص می‌شود کدام فیلم‌ها فروش بهتری را داشته‌اند.
به هر ترتیب به نظر می‌رسد اکران نوروزی امسال باوجود ایام ماه مبارک رمضان و همچنین شلوغی‌های شب عید با 1,225,929 نفر تماشاگر توانسته آمار خوبی را از خود به جای بگذارد و شاید سینماداران هم از میزان فروش رضایت داشته باشند. به هرحال تعطیلات نوروز و ایام عید فطر همچنان باقی است و سینماداران و فیلم‌سازان هنوز فرصت خوبی برای فروش دارند.
بر اساس اطلاعات سامانه مدیریت فروش و اکران سینما (سمفا) تا پایان بامداد چهارشنبه، 29 اسفندماه فروش کل فیلم‌های نوروزی به 96 میلیارد و 559 میلیون تومان رسیده و بیش از یک میلیون و 225 هزار نفر هم به تماشای این فیلم‌ها نشستند.
همچنین با محاسبه ادامه فروش دیگر فیلم‌ها، رقم کلی فروش سینما در سال 1403 تاکنون به 1915 میلیارد تومان رسیده و 34 میلیون نفر هم تماشاگر فیلم‌ها بوده‌اند.
در ادامه، آمار فروش و تعداد تماشاگران فیلم‌های اکران نوروزی را تا بامداد چهاشنبه، 29 اسفندماه مشاهده می‌کنید.
اکران 1404:
«دایناسور» به کارگردانی مسعود اطیابی: 558,470 هزار نفر تماشاگر و 45 میلیارد و 424 میلیون تومان فروش
«موسی کلیم الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا: 235,445 هزار نفر تماشاگر و 17 میلیارد و 854 میلیون تومان فروش
«کوکتل مولوتوف» به کارگردانی حسین دوماری: 121,215 هزار نفر تماشاگر و 10 میلیارد و 519 میلیون تومان فروش 
«رها» به کارگردانی حسام فرهمند: حدود 106,979 هزار نفر تماشاگر و 9 میلیارد و 596 میلیون تومان فروش
«پسر دلفینی 2» به کارگردانی محمد خیراندیش: 77,297 هزار نفر تماشاگر و 5 میلیارد و 342 میلیون تومان فروش
«بامبولک» به کارگردانی آرش معیریان: 60,292 هزار نفر تماشاگر و 2 میلیارد و 330 میلیون تومان فروش 
«پیشمرگ» به کارگردانی علی غفاری: 61,425 هزار نفر تماشاگر و 3 میلیارد و 497 میلیون تومان فروش
«عینک قرمز» به کارگردانی حسین مهکام: 4,806 نفر تماشاگر و 386 میلیون تومان فروش 
فیلم «7030» که همچنان در حال اکران است توانسته با فروش 337میلیارد و 855 میلیون تومان فروش در صدر جدول فروش سینمای ایران در سال 1403 قرار بگیرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1066940/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدگاه نظامی در مورد جاودانه بودن سخن آدمی از زبان بهمن بنی‌هاشمی

داستانک/ امید آدم ها

رهبر انقلاب فردا ساعت 10 صبح سخنرانی می‌کنند

رئیس اقلیم کردستان:نوروز نشانه آزادی و زندگی دوباره است

آذری جهرمی: آبروریزی در بازی بین المللی!

ایران 1-0 امارات: پیروزی ایران در طولانی‌ترین نیمه تاریخ!

بازی تیم ملی، مثل پیروزی جنجالی پرسپولیس!

خاموشی نورافکن‌های آزادی مقابل چشمان رئیس‌جمهور و وزیر ورزش!

حضور رییس جمهور در ورزشگاه آزادی

حضور مسعود پزشکیان در ورزشگاه آزادی برای تماشای دیدار ایران - امارات / عکس

واکنش آذری جهرمی به توقف بازی ایران و امارات: آبروریزی در بازی بین المللی!

حضور مسعود پزشکیان در ورزشگاه آزادی برای تماشای دیدار ایران – امارات / عکس

از خاموش شدن نورافکن تا حضور رئیس جمهور در ورزشگاه آزادی

کنایه آذری جهرمی به توقف بازی ایران و امارات در آزادی

آبروریزی بزرگ جهانی در ورزشگاه آزادی؛ با مقصران برخورد کنید

دختر شنل به دوش در جایگاه آقایان استادیوم آزادی +عکس

عجب بازسازی‌ای! دستمریزاد آبرویمان در روز اول 1404 بردید | کشور‌های عرب در پخش زنده چه دیدند؟

رکورد خاموشی در ورزشگاه آزادی؛ آبروریزی جدید مبارک!

آبروریزی بین‌المللی در ورزشگاه آزادی/ قطع برق در بازی ایران و امارات

سالی برای دقت، تلاش و ابتکار مضاعف

رسانه های عربی در مورد خاموشی ورزشگاه آزادی چه نوشتند؟

رسانه های عربی در مورد خاموشی ورزشگاه آزادی چه نوشتند؟ – آفتاب نو | اخبار ورزشی

حضور رییس جمهور در ورزشگاه آزادی برای دیدار ایران برابر امارات | اخبار ورزشی

هشدار پاریس به اتباع فرانسوی پس از آزادی یک شهروند: خاک ایران را ترک کنید!

پزشکیان به ورزشگاه آزادی رفت + عکس

توقف بازی ایران و امارات در دقیقه دوازده

3 امتیاز تا آرامش نوروزی؛ قلعه‌نویی برای جاودانگی می‌جنگد

بازی ایران – امارات در ورزشگاه آزادی متوقف شد

اتفاقی عجیب در دیدار ایران و امارات؛ برق ورزشگاه بازی را تعطیل کرد! – آفتاب نو | اخبار ورزشی

شرمساری بی نهایت در ملاقات با امام هشتم بخاطر گناه شرب خمر

افشاگری بهروز سریال پایتخت: نقش من رو با پول فروختن به یک نفر دیگه!

بغض منوچهر شاهسواری برای سانسور بیست قسمت از سریال «در پناه تو»

دیدن ملائکی که از ورود موجودات تاریک به حرم امام هشتم جلوگیری می کردند

سفید برفی همچنان درگیر طرفداری از اسرائیل است!

روایتی تکان دهنده از موجوداتی که افکار منفی به ذهن انسان تلقین می کنند!

‌ویدیویی فوق العاده زیبا از وصل شدنِ کپسولِ dragon به ایستگاه فضایی بین المللی

تصویری از سیاره ی مریخ و صدای وزش باد در این سیاره

آتش‌سوزی ساختمان 5 طبقه به علت روشن ماندن شمع هفت‌سین

فرودگاه وبندرگاه کیش با آمادگی کامل به گردشگران نوروزی خدمات دهی می کنند

بهترین بازیکن ایران- امارات مشخص شد

پیام پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال ایران به مناسبت سال جدید

تازه‌ترین برنامه اوپک پلاس برای جبران مازاد عرضه نفت

سرودن شعر شنیدنی در وصف حال و روز عید و شب‌های قدر

واکنش آذری جهرمی به توقف بازی ایران و امارات

توصیه ویژه نیویورک تایمز به ترامپ درباره ایران

گزارش زنده: ایران 0- امارات 0

پیام تبریک مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز سال 1404

سکوهای زشت ورزشگاه آزادی پوشانده شد!

شاگردان قلعه‌نویی در آخرین بازی سال/ ایران 0 امارات 0

درخواست فرانسه از اتباع خود برای ترک ایران