پیام خوزستان

آخرين مطالب

حمله تند مهدی طارمی به بازسازی آزادی و قطع برق: پولشویی بوده یا پول خوری!؟ گفتگو

حمله تند مهدی طارمی به بازسازی آزادی و قطع برق: پولشویی بوده یا پول خوری!؟
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهدی طارمی پس از دیدار برابر امارات، بابت قطعی برق استادیوم آزادی، به انتقاد شدید از مسئولین پرداخت.
به گزارش "ورزش سه"، مهدی طارمی پس از پیروزی دو بر صفر ایران برابر امارات در دور سوم از مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی 2026، در یک مصاحبه طوفانی، اظهارات تندی را به زبان آورد.
طارمی در ابتدا گفت: سال نو را تبریک می‌گویم.
در نیمه نخست، تیم امارات به‌صورت فشرده دفاع می‌کرد و این مسئله کار را برای ما دشوار کرده بود، به‌طوری‌که نتوانستیم برنامه تاکتیکی موردنظر خود را اجرا کنیم. اما در نیمه دوم توانستیم عملکرد بهتری ارائه دهیم، از موقعیت‌هایی که داشتیم بهره ببریم و در مجموع، به نظرم بازی بسیار خوبی بود.
او درباره شرایط خودش و آسیب‌دیدگی که دارد، گفت: متأسفانه حدود چهار یا پنج ماه است که باوجود مصدومیت، همچنان تمرین و بازی می‌کنم. با توجه به شرایطی که وجود داشت، تصمیم گرفتیم که در دیدار برابر امارات استراحت کنم. مصدومیت من از ناحیه کشاله ران و همسترینگ است و متأسفانه مدت‌زمان زیادی است که با این آسیب‌دیدگی دست‌وپنجه نرم می‌کنم. با این‌حال، تصمیم گرفتیم که برای مدتی، حدود ده روز، استراحت کنم و ببینیم وضعیت چگونه خواهد شد.
طارمی در مورد انتظاراتش از فدراسیون برای ادامه راه تیم ملی گفت: باید بگویم که صعود ما به جام جهانی تقریباً قطعی شده است، اما به نظر من، باید از لحاظ ساختار تیمی برخی شرایط را بهبود ببخشیم. در حال حاضر، گروهی که در تیم ملی حضور دارند، تجربه شرکت در جام جهانی را نداشته‌اند. من تاکنون روی نیمکت تیم ملی نبوده‌ام، اما برخی نکاتی که در آنجا مشاهده کردم، به نظرم در سطح جام جهانی کارآمد نخواهند بود.
او ادامه داد: شرایط این رقابت‌ها کاملاً متفاوت است و سطح بازی‌های بین‌المللی، به‌ویژه در مقایسه با مسابقات آسیایی، بسیار بالاتر است. به همین دلیل، باید عملکرد بهتری داشته باشیم. با این شرایط، به نظر من کار بسیار سختی خواهیم داشت. ما در گذشته با برنامه‌ریزی دقیق و جزئیات مشخص به جام جهانی می‌رفتیم و در نهایت، آبرومندانه حذف می‌شدیم. اما اگر هدف ما صعود از مرحله گروهی باشد، یا حتی همان حذف آبرومندانه، فکر می‌کنم شرایط فعلی بسیار دشوار خواهد بود و باید از نظر ساختاری بهبود یابیم.
مهاجم اینتر در خصوص قطعی برق ورزشگاه آزادی نیز اظهار داشت: چیزی جز تأسف نمی‌توان گفت. مدت‌زمانی یک ساله برای تعمیر و مرمت این ورزشگاه صرف شد، اما به نظر من این روند بیشتر شبیه به پول‌شویی بود. البته نمی‌دانم دقیقاً باید از چه اصطلاحی استفاده کنم، پول شویی بگویم یا پول خوری اما آنچه کاملاً مشخص است، این است که امکاناتی که در ورزشگاه مورد استفاده قرار گرفته، با آنچه که ادعا شده، زمین تا آسمان تفاوت دارد. کسانی که در این حوزه فعالیت دارند، به‌خوبی می‌دانند که متریال به‌کاررفته در ورزشگاه تنها ظاهر زیبایی دارد، اما در عمل کیفیت بسیار پایینی دارد.
طارمی ادامه داد: وضعیت برق ورزشگاه نیز که امروز مشاهده کردیم، کاملاً فاجعه‌بار بود. متأسفانه، ما همواره در سطح بین‌المللی به‌عنوان یک سوژه مطرح بوده‌ایم. برای مسئولان کشور متأسفم، زیرا به نظر می‌رسد که آن‌ها ترجیح می‌دهند نام ایران بد مطرح شود به‌جای آنکه مایه سربلندی باشد. متأسفم برای مسئولین کشوری یا مسئولانی که در این زمینه وظیفه‌ دارند اما به درستی عمل نمی‌کنند.
طارمی حضور رئیس‌جمهور برای مشاهده بازی گفت: پس از پایان بازی متوجه شدیم که ایشان در ورزشگاه حضور داشتند و این جای تقدیر و تشکر دارد. با توجه به شرایطی که در کشور وجود دارد و مسئولیت‌های زیادی که بر عهده دارند، حضورشان در ورزشگاه برای تماشای دیدار تیم ملی ارزشمند است. از ایشان سپاسگزاریم و خوشحالیم که توانستیم پیروز شویم و عیدی کوچکی به مردم بدهیم تا دل همگان شاد شود.
بازیکن تیم ملی درخصوص شرایط دشوار اقتصادی کشور نیز گفت: یک‌بار درباره دلار 90 هزار تومانی صحبت کردیم و از آن زمان تاکنون هر رسانه ورزشی که بوده، ما را مورد انتقاد قرار داده است. نمی‌دانم به چه دلیل چنین اتفاقی رخ می‌دهد. یعنی مسئله‌ای که در ایتالیا مطرح است، در ایران طور دیگری است. نمی‌دانم رسانه‌های ایرانی چگونه اخبار را پوشش می‌دهند که هر طور شده تلاش می‌کنند ما را بزنند. حال اگر درباره دلار 100 هزار تومانی صحبت کنم، احتمالاً برنامه‌ریزی می‌کنند که مرا نابود کنند!
طارمی اضافه کرد: درباره این موضوع واقعاً نمی‌دانم چه بگویم. هرچه گفته شود، باز هم کم است. ما همیشه درباره این مشکلات صحبت کرده‌ایم، اما یا کسی نمی‌شنود یا نمی‌خواهند که بشنوند. این وضعیت افتضاح است. همه ما دوست داریم که مردم کشورمان در رفاه باشند و این موضوع فقط به ایام نوروز محدود نمی‌شود، بلکه باید در تمام طول سال شرایطی فراهم شود که بتوانند زندگی راحتی داشته باشند. این درخواست چندان دشواری نیست.
او درخصوص انتقاد رسانه‌های ایتالیایی از او و جدایی احتمالی از اینتر نیز اظهار داشت: شما اخبار را دنبال می‌کنید، اما باید به آنچه که حقیقت دارد توجه داشته باشید؛ مانند حمایت سرمربی و باشگاه، نه صرفاً صحبت‌های منتشرشده در رسانه‌ها. در ایتالیا تیم‌های بزرگی حضور دارند و سایت‌هایی که فعالیت می‌کنند، طبیعتاً هواداران تیم‌های دیگر نیز ممکن است اخبار منفی را درباره اینتر منتشر کنند. با این حال، باشگاه و مربیان از مصدومیت من آگاه هستند و می‌دانند که عملکردم به دلیل این شرایط تحت تأثیر قرار گرفته است. خودم نیز این موضوع را می‌دانم و بابت آن متأسفم. اما اکنون باید روند درمانی را طی کنم تا بتوانم در ادامه فصل به اینتر کمک کنم. اگر تصمیم با من باشد، قطعاً فصل آینده نیز در اینتر خواهم ماند.
خبرمرتبط: رونمایی از ماموریت بزرگ نقل و انتقالاتی استقلال: این 2 ستاره!
وساطت یک استقلالی میان دعوای دو پرسپولیسی سابق و فعلی در میانه بازی ایران - امارات ! + عکس
وی درخصوص وجود خال‌های عصبی روی صورتش نیز توضیح داد: بله درست است. از لحاظ فوتبالی، تمام زندگی‌ام را وقف فوتبال کرده‌ام و تا زمانی که بازی می‌کنم، همواره به آن فکر خواهم کرد. اگر در شرایط نامناسبی باشم و نتوانم به تیمم کمک کنم، نمی‌گویم حرص می‌خورم اما طبیعتاً ذهنم درگیر می‌شود. نمی‌توانم بگویم که بابت آن ناراحت یا عصبی می‌شوم، اما علاقه و تعهدم به فوتبال باعث می‌شود که زیاد به این مسائل فکر کنم و شاید همین موضوع تأثیر خود را گذاشته باشد.
خبرمرتبط: اسطوره سپاهان دلیل قهرمانی های پرسپولیس را لو داد: حمایت های خارج از زمین یا...!؟
خبر جذاب نقل و انتقالاتی برای هواداران پرسپولیس: موافقت دو ملی پوش (یک لژیونر و یک ستاره) برای سرخپوش شدن
استقلال تعیین می کند تراکتور قهرمان شود یا پرسپولیس و سپاهان! + جزئیات
مهاجم تیم ملی درباره اینکه در اینتر نیاز به زمان دارد تا توانایی‌هایش را نشان دهد، اظهار داشت: قطعاً برای تطبیق با شرایط جدید زمان لازم است، اما این مصدومیت تأثیر زیادی بر عملکرد من داشته است. با این حال، اگر بتوانم از این مشکل رهایی پیدا کنم، فکر می‌کنم عملکردم بسیار بهتر خواهد شد و تمام تلاشم را برای موفقیت در اینتر به کار خواهم گرفت.
طارمی در پایان و درخصوص شایعه بازگشتش به آسیا گفت: پیش از این پیشنهاداتی از آسیا داشته‌ام، اما با تمام احترامی که برای فوتبال این قاره قائلم، به آن فکر نمی‌کنم. دوست دارم تا زمانی که توانایی دارم، در اروپا بمانم و عملکردم را بهبود ببخشم. در نهایت، هر فردی سبک زندگی خاص خود را دارد و این یک انتخاب شخصی است. برای من، فوتبال در اولویت قرار دارد و آن را به بسیاری از مسائل دیگر ترجیح می‌دهم. شاید در آینده شرایطی پیش بیاید، اما در حال حاضر اولویت اصلی‌ام ادامه حضور در فوتبال اروپا است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1067462/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کتاب «نقش نوروز در تقارب فرهنگ‌ها، به کتابخانه مجلس اضافه شد

چگونه می‌توان از نوروز برای تقویت هویت ملی در دنیای امروز بهره برد؟

روسای قوا و مسئولان در راهپیمایی روز جهانی قدس

محسن رضایی: آمریکایی‌ها، اسرائیل را جلو انداختند که نه تنها فلسطین بلکه چهره خاورمیانه را تغییر دهند

فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح خود را برای بالاترین سطح تهدیدات دشمنان آماده کرده است

قدردانی از حماسه‌آفرینی ملت انقلابی در راهپیمایی روز جهانی قدس

روز قدس؛ نماد ایستادگی ملت ایران در مسیر مقاومت

گفتمان مقاومت؛ گفتمانی قدرتمند و آینده‌ساز

فریاد استکبارستیزی مردم کاکی در راهپیمایی روز جهانی قدس

آزادی قدس شریف به مطالبه اصلی آزادی خواهان تبدیل شد

بال‌های سپاهان برای قهرمانی را چیدند!

فریاد آزادی قدس از سنندج

حضور شهروندان اسپانیایی در سمینار حمایت از مقاومت در مادرید

پیشنهاد ترامپ به حماس درباره آزادی شهروند آمریکایی در ازای آتش‌بس

برنامه‌ریزی‌های کاربردی جهت تحقق منویات رهبر معظم انقلاب ارائه شود

کم کاری سینما و تلویزیون برای فلسطین

فریاد آزادی قدس شریف از دیار میرازکوچک‌‌خان + فیلم

تداوم حمایت از فلسطین؛ روز قدس کلید آزادی قدس

خلیفه‌ اصل: در بازی با نساجی کار سختی برای انتخاب 11 بازیکن اصلی‌ام دارم

تهدید جدی مقدم‌فر: هر خطای آمریکا، واکنش قاطع ایران را در پی دارد

مذاکره با آمریکا در ظاهر فریبنده است

خوزستان؛ قلب تپنده ایمان و اتحاد در حماسه روز قدس

حضور کارکنان، ورزشکاران و بسیجیان سلحشور گروه فولاد خوزستان در راهپیمایی روز قدس

فولاد خوزستان در سال 1403

سردار صفوی:رژیم صهیونیستی پس از هفت دهه جنایت و سرکوب در آستانه سقوط قرار گرفته/ به هرگونه تعدی پاسخ کوبنده خواهیم داد

مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود

دقیقی: شنیده‌ام شکل و شمایل استقلال خیلی بهتر شده/ نیمی از بازیکنان ما برای اولین بار در آزادی بازی می‌کنند

روز قدس فریادی جهانی برای آزادی فلسطین

ایران اسلامی با قدرت به تهدیدات و اقدامات دشمنان پاسخ می‌دهد

مهمترین پیامد روز جهانی قدس شکل گیری جبهه مقاومت است

حضور مدیر عامل،کارکنان و بسیجیان شرکت فولاد اکسین خوزستان در راهپیمایی روز قدس

عارف: راه آزادی قدس وحدت و انسجام امت اسلامی است

روز قدس نماد آزادی خواهی ملت مظلوم فلسطین است

نیکزاد: ملت ایران همواره از مردم فلسطین پشتیبانی کرده و خواهد کرد

امروز جبهه حق علیه باطل با محوریت ایران اسلامی در منطقه گسترش پیدا کرده است

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان:راهپیمایی روز قدس،نماد اتحاد و ایستادگی در برابر ظلم

عهد مردم «سنگده» در یاری قدس شریف+ فیلم

راهپیمایی روز قدس در شهرهای ترکیه

استاندار مازندران: راهپیمایی روز قدس، جلوه حماسی اتحاد ایستادگی و مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی است

آزادی قدس نزدیک‌تر از همیشه است

آخرین تحولات روز دهم نقض آتش‌بس/ سخنگوی حماس در حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسید/ ادامه حملات موشکی یمن به فلسطین اشغالی/ لیبرمن: ما به دوران حملات موشکی مداوم بازگشته‌ایم/ ادامه تلاش کشورهای میانجی برای احیای آتش بس در غزه

پرچم فلسطین در آسمان قدس به اهتزاز درخواهد آمد

حضور در راهپیمایی امروز یعنی دفاع از آرمان‌های مقاومت

روز جهانی قدس روز تجلی ایستادگی ملت‌های مسلمان در برابر استکبار جهانی است

پیام مدیرعامل بانک آینده به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس

علی احمدی وفا؛ از ایذه تا قله‌های کشتی فرنگی جهان

سردار محمدرضا نقدی :مریکا و اسرائیل در سراشیبی سقوط قرار دارند

خوزستان آب ندارد؛ باز کردن شیر آب ، یعنی آب زردرنگ، بوی تعفن و طعم گل و لای

پوستر باشگاه استقلال برای دیدار فردا برابر خیبر خرم آباد

مردم ایران امروز پاسخ محکمی به دشمنان دادند

ویکی پدیاجستجو