پیام خوزستان

آخرين مطالب

اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ در نوروز؛ به هر دهک چقدر پرداخت می‌شود؟ علمي

اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ در نوروز؛ به هر دهک چقدر پرداخت می‌شود؟
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی در نوروز اجرا می‌شود و طی امسال نیز هر ماه این طرح به اجرا در می‌آید.

مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیکی برای حمایت از معیشت خانوار‌های مشمول و تقویت سبد غذایی دهک‌های اول تا هفتم درحالی از اواسط اسفندماه سال 1403 کلید خورده است که براساس اعلام مسئولان، مرحله دوم آن نیز در نوروز اجرا می‌شود و طی امسال نیز هر ماه این طرح به اجرا در می‌آید.
پس از گذشت حدود 10 ماه از آخرین اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در دولت سیزدهم، با دستور مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی بودجه‌ای را برای اجرای این طرح تخصیص داد و به این ترتیب، مقرر شد تا اجرای این طرح با تحت پوشش قرار دادن هفت دهک درآمدی، از سر گرفته شود.
بر این اساس، به سه دهکِ اول به ازای هر نفر 500 هزار تومان و برای باقی دهک‌ها به ازای هر نفر 350 هزار تومان پرداخت می‌شود. این اعتبار برای خرید 11 قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص می‌یابد که در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود. در صورت استفاده نکردن کامل از اعتبار مرحله اول، مانده اعتبار به دوره بعد منتقل خواهد شد.
در همین راستا هم، مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیک در دولت چهاردهم با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار تحت پوشش سازمان‌های حمایتی (بهزیستی و کمیته امداد) در 11 اسفندماه آغاز و این امکان از آن روز، برای خانوار‌های مشمول سه دهک اول تحت پوشش جهت خرید کالا‌های اساسی فراهم شد.
مشمولان در این مرحله شامل 5 میلیون خانوار و تقریبا 12 میلیون نفر بوده‌اند که 20 درصد از جامعه هدف را تشکیل می‌دهند.
پنج روز پس از اجرای مرحله اول، یعنی 16 اسفندماه، اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های درآمدی اول تا سوم واریز شد و یک هفته پس از آن نیز، با اجرای مرحله سوم طرح کالابرگ، حساب‌های کالابرگی دهک‌های «چهارم تا هفتم» شارژ شد که جامعه هدف دهک درآمدی چهار تا هفت نیز، 10 میلیون سرپرست خانوار را شامل شده است. 
اما اجرای این طرح تنها معطوف به ماه مبارک رمضان یا پایان سال نیست، چراکه به گفته سیدحمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، مرحله دوم طرح در ایام نوروز انجام خواهد شد. او در این باره گفته است: «برای ایام نوروز ان‌شاءالله کالابرگ استمرار پیدا می‌کند. منتظریم جداول ابلاغ شود تا حدود اختیارات دولت معلوم شود که ببینیم آیا وضع موجود را باید ادامه بدهیم یا شیوه کالابرگ را که به محض اینکه ابلاغ شود، اطلاع‌رسانی می‌کنیم.»
باتوجه به اینکه طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از 230 هزار فروشگاه عمده، خرد و 13 فروشگاه زنجیره‌ای (افق کوروش، اتکا، ترقی، جانبو، دیلی مارکت، رفاه، گندم، محسن، مینومارت، هایپراستار، هایپرفامیلی، هفت و وال‌مارکت) اجرا می‌شود و علاوه بر این، خرید اینترنتی از طریق «اسنپ‌مارکت» و «دیجی‌کالا» نیز امکان‌پذیر است، مشمولان طرح کالابرگ الکترونیکی می‌توانند متناسب با نیازشان کالا‌های تعیین‌شده را (حداقل سه نوع کالای مختلف) از فروشگاه‌های متصل به طرح خریداری کنند.
مسئولان اجرای طرح در تشریح ویژگی‌های کالابرگ الکترونیک اعلام کرده‌اند که «محدودیتی در مقدار خرید هر کالا وجود ندارد، در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.»، «در صورت استفاده نکردن کامل از اعتبار مرحله اول، مانده اعتبار به دوره بعد منتقل خواهد شد.»، «اعتبار کالابرگ الکترونیک تا پایان خردادماه 1404 قابل استفاده است»، «مشمولان می‌توانند خرید‌های خود را در چند نوبت انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست. خریداران می‌توانند محصولات تولیدکنندگان مختلف را از گروه‌های کالایی مدنظر انتخاب کنند»، «اعتبار کالابرگ الکترونیک تا پایان خردادماه 1404 قابل استفاده است».
لازم به ذکر است که طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از 230 هزار فروشگاه عمده، خرد و 13 فروشگاه زنجیره‌ای (افق کوروش، اتکا، ترقی، جانبو، دیلی مارکت، رفاه، گندم، محسن، مینومارت، هایپراستار، هایپر فامیلی، هفت و وال‌مارکت) اجرا می‌شود. علاوه بر این، خرید اینترنتی از طریق «اسنپ‌مارکت» و «دیجی‌کالا» نیز امکان‌پذیر است. مشمولان این طرح می‌توانند برای مشاهده فروشگاه‌ها و اطلاع از مانده اعتبار خود، اپلیکیشن «شما» را از خدمات‌دهندگانی، چون «بازار»، «مایکت» و سایت shoma.sfara.ir دریافت و نصب کنند.
همچنین امکان استعلام مانده اعتبار از طریق کد دستوری #1463*500* فراهم شده و مرکز تماس6369 ـ 021 آماده پاسخگویی به سوالات و درخواست‌های مشمولان طرح است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1067534/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی زیبای هوشنگ ابتهاج

توضیحات معاون رئیس جمهوری درباره افزایش اختیارات استانداران

باهنر: حزب اللهی‌ها توقع اضافی نکنند که 90 درصد جامعه مثل این‌ها فکر کنند

ماجرای غواصی هاشمی رفسنجانی در کیش

پیام شهر موشکی سپاه؛ آمادگی 10 برابر وعده صادق

فریاد آزادی قدس در امتداد طوفان‌الاقصی است

برگزاری «شبی با قرآن» در خرمشهر و تجلیل از مرزداران خوزستان و بصره

ایران آرمان آزادی قدس شریف را زنده کرد

دعوت حوزه‌های علمیه از مردم برای حماسه‌سازی در روز قدس

رویدادهای بین‌المللی مشهد، پیوست مقاومت و امت واحده را داشته باشد

زلزله امروز مسجد سلیمان

وقوع زلزله وحشتناک در مسجدسلیمان

فیلم/ ورزشگاه آزادی قبل و بعد بازی دیشب با ازبکستان!

دعوت نماینده ولی‌فقیه در لرستان از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس

نتانیاهو: اسرائیل در صورت عدم آزادی اسرا، بخش‌هایی از غزه را تصرف خواهد کرد

فراخوان کانون سنگرسازان بی‌سنگر به مناسبت روز جهانی قدس

کلاهبرداری 25 میلیارد تومانی با وعده آزادی زندانیان؛ پلیس هشدار داد!

برگزاری دو رویداد فرهنگی در مالزی به مناسبت روز قدس؛ از جشنواره سینمایی تا هنر نقاشی خیابانی

فریاد جهانی علیه ظلم؛ قم در خط مقدم حمایت از فلسطین

جامعه اسلامی مهندسین به مناسبت روز جهانی قدس بیانیه ای صادر کرد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/01/06

مشارکت خیر ایلامی در پویش آزادی زندانیان جرائم غیرعمد

مدیران فولاد پیگیر مجوز حرفه‌ای و تاکید بر ثبات فنی

وقوع زمین‌لرزه در حوالی مسجدسلیمان

فولاد خوزستان در سال 1403

◄ ورود بیش از 600 هزار خودرو به خوزستان در سفرهای نوروزی

ترامپ علم جهان را تهدید می‌کند

حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس؛ پشتوانه‌ای قوی برای تداوم مقاومت در کشورهای اسلامی

زمین لرزه وحشتناک در خوزستان!

از سخنرانی قالیباف تا دختران شهید نصرالله و شهید رئیسی

روز جهانی قدس؛ نماد همبستگی جهانی با مردم فلسطین

گزارش تصویری| تمرین تاکتیکی سرخپوشان در زمین شماره 2 آزادی

روز جهانی قدس نماد وحدت امت اسلامی و مقاومت در برابر ظلم و جنایات صهیونیسم است

تغییرات شتاب‌زده مدیران مسیر پیشرفت را سد می‌کند

هوتن شکیبا: برو تو رشته‌ای بیکار شو که دوسش داری!

کارگردان فلسطینی برنده اسکار آزاد شد

آیاتی که جمشید را بیدار کرد

پایان این قصه را چه کسی رقم خواهد زد؟

یکی ام تو بگو

قدرتمندترین موشک تاریخ ناسا سرپا شد

یارانه چه کسانی در سال 1404 قطع می‌شود؟

تاکید شیخ یعقوب شمس بر استفاده از ایده های نو

وقوع زمین لرزه به بزرگی 4 ریشتر در مسجد سلیمان

امباپه یک پیشنهاد باورنکردنی را رد کرد

پیام تبریک مسی با کنایه‌ به رافینیا

آغاز فعالیت‌های سال جدید معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید از موزه مرکزی شهدا

قفل قیمت دلار در روز نیمه تعطیل بازار

روایتی از رکوردشکنی تاریخی شرکت انتقال گاز ایران در سرمای بی‌سابقه 1403

مصرف بنزین کشور به 130 میلیون لیتر رسید

تبریک نوروزی فارسی‌آموزان صرب