پیام خوزستان

آخرين مطالب

پاسخ ایران به اتهامات آمریکا در شورای امنیت سیاسی

پاسخ ایران به اتهامات آمریکا در شورای امنیت
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نیویورک در نامه ای به شورای امنیت به اتهامات نماینده آمریکا در نشست روز جمعه شورای امنیت علیه کشورمان پاسخ داد. 
امیرسعید ایروانی در این نامه قاطعانه اتهامات بی‌اساس مطرح‌شده علیه جمهوری اسلامی ایران توسط نمایندگان ایالات متحده و رژیم اشغالگر و تروریستی اسرائیل در نشست علنی شورای امنیت مورخ 21 مارس 2025، که ذیل دستور کار «وضعیت خاورمیانه، از جمله مسئله فلسطین» (نشست 9883) برگزار شد، را رد کرد. 
وی با اشاره به نسبت دادن نادرست فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده و حمایت از تروریسم به ایران، از سوی امریکا و رژیم اسرائیل اظهار کرد: این اتهامات چیزی جز تلاشی حساب‌شده برای منحرف‌سازی افکار عمومی بین‌المللی از جنگ نسل‌کُشانه، جنایات جنگی و فجایع گسترده رژیم اسرائیل علیه مردم فلسطین در غزه نیست.
همچنین این اتهامات درصدد پنهان ساختن همدستی انکارناپذیر ایالات متحده در این جنایات و حمایت قاطع آن کشور از اقدامات مخرب و بی‌ثبات‌کننده رژیم صهیونیستی در سراسر منطقه است. در همین چارچوب، ادعاهای مشابه و بی‌اساس نماینده آمریکا در نشست علنی پیشین شورای امنیت در تاریخ 18 مارس 2025 (نشست 9881) که ذیل دستور کار صدرالذکر برگزار شد نیز به‌طور کامل مردود است.
ایروانی ادامه داد: نقش مستقیم ایالات متحده در تسهیل جنایات رژیم اسرائیل، انکارناپذیر و مستند است. حمایت سیاسی، نظامی و مالی بی‌وقفه آمریکا از رژیم صهیونیستی، این رژیم را در ارتکاب جنایات فاحش با مصونیت کامل از مجازات، جسور ساخته است. بنابراین، اتهامات بی‌پایه علیه جمهوری اسلامی ایران، صرفاً تلاشی مذبوحانه برای انحراف شورای امنیت از ایفای مسئولیت‌های خود، پرده‌پوشی حقیقت، محافظت از رژیم اسرائیل در برابر پاسخگویی و استمرار بخشیدن به مصونیت آن در قبال جنایاتش است.
بازار
نماینده کشورمان تصریح کرد: افزون بر این، این اتهامات بی‌اساس بار دیگر سیاست خصمانه دولت آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی ایران را برجسته می‌سازد و تأیید می‌کند که نمایندگی دائم ایالات متحده نزد سازمان ملل، تحت هدایت مستقیم واشنگتن، واقعیت‌های میدانی را نادیده گرفته و به طرح مکرر اتهامات بی‌پایه علیه جمهوری اسلامی ایران ادامه می‌دهد. نمایندگی دائم آمریکا نزد سازمان ملل متحد، در هر فرصت ممکن، شورای امنیت را به ابزاری برای پیشبرد دستورکار سیاسی واشنگتن بدل ساخته و تصویری ناصواب از ایران به‌عنوان تهدیدی علیه صلح و امنیت بین‌المللی ارائه می‌دهد.
ایروانی گفت: در پاسخ به ادعای بی‌اساس نماینده ایالات متحده پیرامون برنامه هسته‌ای ایران که در این نشست مطرح شد، لازم می‌دانم به‌صراحت تأکید کنم که فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران کاملاً صلح‌آمیز بوده و به‌طور کامل در چارچوب تعهدات ایران ذیل پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای انجام می‌گیرد. در مقابل، ایالات متحده تنها کشوری است که تاکنون از سلاح هسته‌ای استفاده کرده و مرتکب جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت شده است. افزون بر این، استانداردهای دوگانه و نفاق آشکار واشنگتن، در سکوت مداوم آن در قبال زرادخانه هسته‌ای اعلام‌نشده رژیم صهیونیستی، و ناتوانی در برخورد با تهدیدهای مکرر این رژیم به استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی علیه مردم فلسطین در غزه، کاملاً عیان است. چنین رویکردی به‌وضوح نشان می‌دهد که موضوع عدم اشاعه، صرفاً به‌عنوان ابزاری سیاسی از سوی ایالات متحده مورد استفاده قرار می‌گیرد، نه به‌عنوان یک اصل جهان‌شمول و بی‌طرفانه.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1067915/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نگاه مولانا به عشق در خوانش غزلی از دیوان شمس

واکنش متفاوت مهاجرانی به قطعی برق ورزشگاه آزادی؛ در قیاس با حادثه هیثرو، ماه عسل بود!

تاکید وزیر خارجه ارمنستان بر مشارکت مستمر و عمیق کشورش با ایران

نوبخت: ایران اولویت اول دولت ترامپ نیست

برنامه دولت برای تحقق شعار سال از زبان قائم پناه

اظهارات تلخ و قابل تامل پلیس در مورد آمار تلفات جاده‌ای

حماس: مقاومت گزینه استراتژیک برای آزادی فلسطین است

حمله سگ‌های ولگرد به کودک 6 ساله

حضرت علی(ع) اسطوره مقاومت و الگوی همه آزادگان جهان است

پایتخت مقاومت در سوگ شهادت مولای متقیان + فیلم و عکس

بیانی: قطع شدن نورافکن ورزشگاه آزادی برای فوتبال ما زشت بود

آسیب دیدن 10 خودرو بر اثر انفجار دیگ بخار در مغازه مکانیکی شوش

نظر «متین ستوده» درباره دوبله نقش‌هایش به عربی و انگلیسی

غول سینمای فرانسه به اتهام آزار جنسی محاکمه می‌شود

جزئیاتی درباره سریال جدید «هری پاتر»

فرصت طلایی؛ 10 روز بی‌وزنی، 4100 پوند جایزه

بارسلونا سه بازیکنش را پس گرفت

تبریک رئیس کمیته ملی المپیک ایران به کریستی کاونتری

مادر بزرگوار شهیدان «ابوالفضل و جعفر مهرابی» آسمانی شد

آخرین وضعیت قیمت جهانی طلا

افزایش 4 میلیون لیتری تولید بنزین در ستاره خلیج‌فارس

آمادگی پخش فرآورده‌های نفتی برای تأمین پایدار سوخت

جنبش اعتراضی علیه یک امپراتوری فرهنگی

پرواز عقاب‌های ایران در لحظه تحویل سال 1404

ادعای وزیر دفاع آمریکا درباره ترجیح ترامپ به مذاکره با ایران

بازدید امیر حیدری از پروژه انسداد مرزی سیستان و بلوچستان

واکنش متفاوت مهاجرانی به قطعی برق ورزشگاه آزادی؛ در قیاس با حادثه هبثرو، ماه عسل بود!

موزه ملی انقلاب اسلامی میزبان پیکر یکی از شهدای گمنام شد

عزاداری شهادت حضرت علی (ع) در کردستان+فیلم

جابجایی مسافران نوروزی در خوزستان 70 درصد افزایش یافت

آبادان زیبا پذیرای مهمانان در سال1404

آیین نخل گردانی به مناسبت شهادت امیرالمومنین(ع) در مهریز

فولاد خوزستان در سالی که گذشت

خوزستان تا فردا بارانی خواهد بود

فروش دومین هفته اکران نوروزی چقدر بود؟

چهره ها/ عکس جدید الناز شاکردوست در سال نو

تحول صنعت پادکست با هوش مصنوعی

شماره 10 آرژانتین، مسی نیست!

ستاره سقوط‌ کرده‌ای که پیاتزا دعوتش کرد

مربی تیم ملی هندبال: عدم کسب سهمیه جهانی آزاردهنده بود

بیت‌کوین عقب‌نشینی کرد

هدف‌گذاری ایران برای تقویت جایگاه خود در عرصه بین‌المللی نفت و گاز

شیرین ترین و تلخ ترین اتفاقات سال 1403 از نگاه معاون پزشکیان

تمجید هافبک استقلال از بازیکنان ایران؛می دانم کار سختی در آزادی داریم

موزه ملی انقلاب در دومین شب از لیالی قدر میزبان لاله گمنام بود

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد امروز شنبه 2 فروردین 1404

حاشیه نگاری خبرنگار مهر از دیدار نوروزی رهبر انقلاب

واکنش معنادار اسطوره پرسپولیس به دیدار ایران مقابل ازبکستان

جابه‌جایی 166 هزار مسافر در پایانه‌های مرزی خوزستان

ترس هافبک استقلال از بازی در ورزشگاه آزادی؛ ماشاریپوف: بازیکنان ایران در بهترین تیم‌های اروپا بازی می‌کنند