پیام خوزستان

آخرين مطالب

لفاظی وزیر خارجه آمریکا علیه ایران سیاسی

لفاظی وزیر خارجه آمریکا علیه ایران
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فارس / وزیر خارجه آمریکا مارکو روبیو مدعی شد که «ممکن است رژیم ایران را تهدید کنیم.»
روبیو در مصاحبه با یک مجری رادیو و خبرنگار آمریکایی، درباره اقدام نظامی علیه ایران لفاظی کرد.
وزیر خارجه آمریکا با هیو هیویت مصاحبه کرد و متن این مصاحبه در وبسایت وزارت خارجه این کشور منتشر شده است.
هیویت در بخشی از این مصاحبه به فروش نفت ایران به چین و تجاوزات آمریکا به یمن اشاره کرد و پرسید: «آیا حوثی‌ها به ما حمله کرده‌اند یا فقط بیانیه‌های مطبوعاتی منتشر می‌کنند؟
روبیو در جواب مدعی شد: «آنها (ارتش یمن) می‌گویند که حمله می‌کنند. منظورم این است که آنها پرتاب می‌شوند و سپس قبل از اینکه تهدیدی باشد در فاصله 100 مایلی ساقط می‌شوند، بنابراین وزارت دفاع هیچ مشکلی برای دفاع نداشت.»
بازار
وی مدعی شد: «در عین حال، رئیس‌جمهور به صراحت گفته است. ایران مسئول هرگونه کمکی است که به حوثی‌ها ارائه می‌کند...اما آنها (ایران) همچنان به آنها (یمن) کمک می‌کنند. این غیرقابل قبول است و باید تغییر کند.»
هیویت سوال کرد: «شما با محمدبن سلمان، محمد بن زاید و با اسرائیلی‌ها سر و کار دارید. در موضوع ضربه زدن (به ایران)، آیا ما در یک ائتلاف علیه ایران اقدام خواهیم کرد یا ما به تنهایی اقدام خواهیم کرد؟
وزیر خارجه آمریکا جواب داد: «رئیس‌جمهور واضح سخن گفته است. او آماده است هر کاری که لازم است انجام دهد تا از دستیابی ایران به سلاح اتمی جلوگیری کند. او کاملاً شفاف بوده است. او رئیس‌جمهوری است که می‌خواهد صلح را ترویج دهد. او ترجیح می‌دهد این موضوع را به صورت دیپلماتیک بدون جنگ حل کند و این ترجیح اوست این همیشه ترجیح او خواهد بود. اما اگر او را مجبور کنید بین ایران اتمی یا انجام اقدام (نظامی علیه ایران) یکی را انتخاب کند، رئیس‌جمهور به صراحت گفته است که او اقدام خواهد کرد. اینکه آیا کشورهای دیگر به دنبال این هستند که در این تلاش به ما بپیوندند یا فقط ما را گاهی اوقات بی سر و صدا تشویق کنند، این یک موضوع دیگر است. اما قطعاً اینها برای گام‌هایی که ما برمی‌داریم تعیین‌کننده نخواهد بود زیرا ما یک جهان را تصور می‌کنیم که در آن ایران و آیت‌الله‌ها، این متعصبان مذهبی، سلاح‌های هسته‌ای داشته باشند و این قابل قبول نیست.»
مجری این برنامه ویدئویی از روبیو سوال کرد: «آیا ما تسلیحات لازم برای تخریب سایت‌های آنها را داریم که در آن برنامه‌های توسعه غیرقانونی را انجام می‌دهند، آقای وزیر خارجه؟»
روبیو مدعی شد: «خوب اجازه دهید فقط این را آن بگویم و این احتمالا سوال مرتبط با وزارت دفاع است اما من به اندازه کافی مطمئن هستم که بگویم اگر رئیس‌جمهور تصمیم بگیرد که باید برای جلوگیری از دستیابی ایران به توانایی اتمی اقدامی انجام دهیم، ما توانایی انجام این کار را داریم، و حتی ممکن است رژیم را تهدید کنیم.»
وزیر خارجه آمریکا در حالی این حرف را زده که ترامپ طی دیدار هفدهم بهمن سال گذشته با بنیامین نتانیاهو در کاخ سفید، به قدرت ایران اذعان کرد و هشدار داد: «ایران ضعیف نشده اتفاقا خیلی قوی‌تر هم شده است.»
اظهارات روبیو درباره ایران در شرایطی مطرح شده که وزیر خارجه سابق آمریکا آنتونی بلینکن 30 آذر ماه در اندیشکده «شورای روابط خارجی» به ناتوانی این کشور در براندازی حکومت ایران اعتراف کرد. 
بلینکن در این نشست که در نیویورک برگزار شد، گفته بود که «آزمایش‌های آمریکا برای براندازی» طی 20 سال گذشته به نتایج موفقیت‌آمیزی ختم نشده است.
روبیو در مصاحبه با هیویت گفت: «من در وزارت خارجه هستم، درست است؟ ما صلح را ترویج می‌دهیم نه جنگ. رئیس‌جمهور به وضوح گفته است که این همان چیزی است که او نیز ترجیح می‌دهد. بنابراین همیشه به همه می‌گویم که دوست دارم از طریق وزارت خارجه این کار را انجام دهم، اما اگر نتوانیم، باید این موارد را به پیت هگزث در وزارت دفاع بسپارم اما ما ترجیح می‌دهیم در وزارت خارجه به آن بپردازیم اما برای انجام این کار به یک شریک راغب نیاز دارید.»

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1067967/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعرانه/ جهان و هرچه در او هست ملک شیرخداست

شاعرانه/ باز آمدم چون عیدِ نو، تا قفلِ زندان بشکنم

بیانیه وزارت خارجه مصر درباره تماس تلفنی عبدالعاطی با عراقچی

بهشتی پور: حوثی‌ها از ایران دستور نمی‌گیرند

رسایی: اصول‌گرایی و اصلاح‌طلبی از یک جایی به بعد به اصول سواری و سکولاریسم تبدیل شدند

رونمایی از جدیدترین سامانه‌‌های موشکی سپاه

دوم فروردین یادآور 22 لاله گلگون کفن شهرستان گناوه

ایمان، صداقت و مقاومت اصول پیروزی در برابر ظلم و مشکلات اجتماعی

یمنی‌ها ثابت کردند که می‌توانند مقاومت کنند و قواعد بازی رو تغییر دهند

ماجرای فروش بنزین 30 هزار تومانی چه بود؟

به‌روزرسانی پروژکتورها جایی در قرارداد بازسازی ورزشگاه آزادی نداشت!

عراق بخشی از محور مقاومت نیست

مرگ جوان 19 ساله ایذه‌ای پس از عمل زیبایی بینی

عاشقانه‌های نریمان پناهی و همسرش روی آنتن صدا و سیما

روایت محمدرضا شریفی‌نیا در شبکه سه از همکاری‌اش پیش از انقلاب با رهبر انقلاب

دلیل موفقیت پرفروش‌ترین انیمیشن تاریخ چیست؟

هلالی به شکل رنگین‌کمان در آسمان شب

تمرکز کرده‌ایم تا در دورتموند جلوی آلمان کامبک بزنیم

سکوت عجیب کمیته فوتسال؛ راستگو کیه

عزیزی‌پور: اسکواش‌بازان دیگر مشکلی برای گرفتن ویزا نخواهند داشت

4 بازیکن استقلال غایب دیدار با خیبر

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «رحیمی»

شاعرانه/ نوبهار است در آن کوش که خوش‌دل باشی

درخواست دولت از فعالان اقتصادی؛ قوانین دست‌‎‌وپاگیر را به ما اطلاع دهید

تبلیغ شهرام جزایری برای بابک زنجانی

تحلیل تریتا پارسی از اظهارات مختلف مقامات آمریکا علیه ایران

در مسیر توسعه / چکیده‌ای از صحبت‌های مدیر عامل فولاد اکسین در اولین جلسه با معاونین و مدیران شرکت

برگزاری مراسم شب قدر در کشورهای مختلف جهان

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز شنبه 2 فروردین

سردار مرادحاجتی: شعار سال باید در همه حوزه‌ها بررسی و محقق شود

تردد بیش از 102 هزار مسافر از پایانه‌های مرزی خوزستان

اعزام فرنگی کاران خوزستان به رقابت های قهرمانی آسیا در اردن

پوستر بسیار زیبای فدراسیون فوتبال؛ ترکیب یوز ایرانی و برج آزادی برای بازی تیم ملی مقابل ازبکستان / عکس

دیدار عیدانه استاندار خوزستان با مهمانان نوروزی و آتش نشانان اهواز

لزوم افزایش تجهیزات و ارتقای خدمات‌رسانی به شهروندان در خوزستان

یوز ایرانی در پای برج آزادی منتظر شکار ازبکستان!

8 مصدوم در پی تصادف پژو پارس و ال نود در باغملک

قیمت سکه و طلا امروز شنبه 2 فروردین 1404

بازدید عیدانه استاندار خوزستان از مرکز دیسپاچینگ شرکت گاز استان

آغاز محاکمه بازیگر مطرح

زندگی آدمو مجبور به خیلی کار میکند

مداحی نریمان پناهی روی آنتن تلویزیون

استقبال عجیب از میهمانان ایستگاه فضایی بین‌المللی

امیرالمؤمنین علی(ع) را «که کُشت» و «چه کُشت»؟

بارش شدید باران و آبگرفتگی معابر در ایذه/ ویدئو

دو تنیسور برتر حال حاضر جهان از نگاه رافائل نادال

زمان پرداخت مرحله دوم کالابرگ از زبان رئیس سازمان برنامه‌

بنزین به حدکافی در انبارهای نفت ذخیره شده است

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ نقشه راه صنعت نفت

دیدگاه سعدی درباره معشوق