حزب الله: رژیم صهیونیستی اهمیتی به تواققنامهها قائل نیست
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» وابسته به حزب الله در پارلمان لبنان با اشاره با اشاره به تجاوز صهیونیست ها به لبنان تصریح کرد: «این رژیم اهمیتی برای توافقنامه امضا شده توسط دولت لبنان قائل نیست.» - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «حسن عزالدین»، عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» وابسته به حزب الله در پارلمان لبنان ضمن اشاره به اینکه دشمن صهیونیستی نیازی به بهانه و دستاویز ندارد، افزود: «این رژیم اهمیتی برای توافقنامه امضا شده توسط دولت لبنان قائل نیست.
»حزب الله: ارتباطی با حمله موشکی به شمال فلسطین اشغالی نداریم عزالدین در ادامه با تأکید بر هماهنگی کامل بین واشنگتن و تلآویو خاطرنشان کرد: «این هماهنگی و همخوانی به معنای باز گذاشتن بیش از پیش دست دشمن در دستیابی به آن چیزی است که در میدان نتوانست، آن را به دست آورد.»
این نماینده پارلمان حزبالله افزود: «مقاومت و مردمش فرصت مورد نیاز را به دولت لبنان دادند تا به نقش خود از طریق دیپلماسی عمل کند، اما به نظر میرسد، دشمن صهیونیستی اهمیتی برای این تلاشها قائل نیست.»
وی یادآور شد که دشمن صهیونیستی به دنبال اعمال فشار بر بیروت است تا به شرایطی که از لبنان مطالبه کرده، تن دهد.
گستردهترین حمله اسرائیل به جنوب لبنان از زمان آتشبسمناطق جنوب لبنان آماج حملات جدید صهیونیستها قرار گرفتشلیک 5 موشک از لبنان به شمال فلسطین اشغالی انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1068300/