پیام خوزستان

آخرين مطالب

روز قدس، روز تجدید حیات امت اسلامی و نمایش قدرت امت واحده است شهرستان ها

روز قدس، روز تجدید حیات امت اسلامی و نمایش قدرت امت واحده است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری مهر، متن بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به مناسبت روز جهانی قدس که در اختیار خبرگزاری مهر قرار گرفته به شرح زیر است.
روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، یادگار راهبردی و ماندگار امام بزرگوار ماست و این روز در زنده ماندن و فراموش نشدن مسئله فلسطین به عنوان یک مسئله محوری و اساسی برای جهان اسلام نقش به سزایی دارد.
ایران اسلامی با حمایت از مردم مظلوم فلسطین بر وصیت حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام «کُونَا لِلظَّالِمِ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْناً»، استقامت ورزید و هویت اصیل اسلامی خود را آشکار کرد و در ازا آن مجاهدت‌ها، فلسطین و قدس شریف همچنان مسئله اول جهان اسلام است.
ملت مظلوم فلسطین، برای آزادی قدس شریف و سرزمین مادری‌شان، سال‌ها در مظلومیت و غریبی مبارزه کردند و امروز علی رغم خیانت‌ها و کم کاری‌های برخی کشورهای اسلامی، روند ضعف و افول رژیم غاصب صهیونیستی شدت گرفته است.
حماسه بزرگ طوفان الاقصی نشان داد مبارزه مؤمنانه و صبورانه، قدرت آفرین است و جبهه مقاومت، بعد از طوفان الاقصی، توانسته است معادلات اقتدار و قدرت را برای اسرائیل برهم بزند. جنایت‌های جنون آمیز صهیونیست‌ها در طول جنگ اخیر غزه در فلسطین و لبنان، نهایت زبونی و استیصال رژیم غاصب را بر همگان آشکار کرد و جهانیان به چشم خود دیدند که اسرائیل، انتقام ضعف‌های خود در میدان نبرد را با کودک کشی، نسل کشی و تخریب بیمارستان‌ها و مدارس می‌گیرد.
سال‌ها مذاکره و طرح‌های سازش، نه تنها نتوانسته حق مردم مظلوم فلسطین را به آنان بازگرداند، بلکه رژیم جنایتکار صهیونیستی را در کشتار و خونریزی جسورتر کرده است. امروز، امت اسلامی، آزادیخواهان و اندیشمندان جهان نیز به این نتیجه رسیده‌اند که علاج مسئله فلسطین، تقویت جناح مبارز و مقاوم در دنیای اسلام و تشدید مبارزه با رژیم غاصب و پشتیبانان آن است. قطعاً مجاهدت حماسی و مدبّرانه، دشمن را مجبور به عقب‌نشینی به سمت نقطه‌ی زوال می‌کند و روز رهایی قدس از مسیر مبارزه فرا خواهد رسید.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن پاسداشت نام و یاد شهدای بزرگ راه آزادی قدس در ایران، لبنان و فلسطین به ویژه شهیدان پرافتخار حاج قاسم سلیمانی، سیدحسن نصرالله، سیدهاشم صفی الدین، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و دیگر فرماندهان و مجاهدان اعلام می‌دارد که خون این شهیدان بر قدرت و عظمت جبهه مقاومت خواهد افزود و رزمندگان مقاومت اسلامی استوارتر خواهند شد.
طرح‌های شیطانی ترامپ درباره غزه و فلسطین، راه به جایی نخواهد برد و جهان در برابر این قلدری‌ها و زیاده خواهی‌ها خواهد ایستاد.
روز قدس، روز تجدید حیات امت اسلامی و نمایش قدرت امت واحده اسلامی است. شرکت پر شور و حماسی ملت قهرمان و مبارز ایران به ویژه جوانان غیور در راهپیمایی روز جهانی قدس اعلام حمایت از مظلومان فلسطین و تجدید عهد با امام راحل در تداوم راه مبارزه علیه استکبار جهانی و صهیونیسم جنایتکار است. امید است همه اقشار ملت عزیز با مشارکت فعال در این روز جهانی بار دیگر پشتیبانی خود را از مقاومت اسلامی فلسطین اعلام داشته و برای یاری رزمندگان فلسطین اعلام آمادگی کنند. بی‌شک قدم‌های استوار مؤمنین روزه دار در این روز، جهاد کبیری در مبارزه با اسرائیل است.
کد خبر 6416534

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1069048/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فاجعه عجیب در کارون/ یک کودک در رودخانه کارون اهواز غرق شد +جزییات

روز قدس به یکی از واجبات ماه مبارک رمضان تبدیل شده است

کاربرد های ورق استیل در صنایع مختلف

آنچه در قدس روی می دهد، نمونه‌ای برای گسترش روحیه جهاد است

جبهه مقاومت بیش از پیش برای نابودی رژیم صهیونیستی آماده جانفشانی است

بیانیه سازمان بسیج رسانه استان سمنان به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس

خون شهدای مقاومت، چراغ راهی برای نسل‌های آینده است

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی 4 ریشتر حوالی مسجدسلیمان در خوزستان را لرزاند

روز قدس فرصتی مناسب برای تبیین رشادت های جبهه مقاومت است

المان‌های نوروزی جدید در میدان آزادی

خوزستان در کاهش تصادفات رتبه آخر کشور را دارد

فاجعه عجیب در کارون/ یک کودک در رودخانه کارون اهواز غرق شد

روز قدس مایه عزت امت اسلامی است

قدس محراب قیام و قلب تپنده اسلام است

فوری/ وقوع زلزله 4 ریشتری در مسجدسلیمان

فوری؛ مسجد سلیمان لرزید!

قُدس، مِحرابِ قِیام، قَلبِ تپنده اسلام

روز قدس فرصتی برای همبستگی ملت‌های مسلمان در مقابله با اشغالگری است

وقوع زمین‌لرزه‌ در حوالی مسجدسلیمان

مسئله قدس و فلسطین، پلکانی میان عروج تا سقوط است

اسرائیلی‌ها فیلمساز فلسطینی را آزاد کردند

خون ایستادگی و مقاومت همچنان جریان دارد

پیش‌بینی افزایش دما و وزش بادهای متوسط در خوزستان

امسال مسلمانان با شور بیشتری در راهپیمایی روز قدس به خیابان‌ها می‌آیند

چهره ها/ ژست عاشقانه و دیدنی «ریما رامین‌فر» با همسرش

جناب خان تقلید صدای «محسن کیایی» رو سوژه کرد

پشت صحنه خنده دار سریال «بزنگاه»

اجراهای که در تعطیلات نوروزی به صحنه‌ می‌روند

برای اولین بار در جهان؛ ربات انسان‌نمای Unitree حرکت کیپ‌آپ را انجام داد

تأثیر مثبت زعفران بر سلامت روان در پژوهش‌های علمی

فطریه سال 1404 براساس نظر رهبر انقلاب و برخی مراجع اعلام شد

گازگرفتگی 3 مسافر نوروزی در تفریح‌گاه ساحلی دزفول

درخواست امام جمعه کیش از محمدرضا عارف / اختیارات مدیریتی باید به کیش داده شود

کیش در مسیر توسعه؛ از جذب سرمایه‌گذاری تا تبدیل شدن به هاب مالی

یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مناطق آزاد، توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه است

برگزاری پویش روایت قدس در خوزستان

برخورد قضایی با عرضه کنندگان گوشت غیرمجاز در فضای مجازی اندیمشک

تیم ملی کشتی آزاد جوانان ایران با کسب 11 مدال قهرمان شد

صعود 5 فرنگی‌کار به نیمه نهایی قهرمانی آسیا

طلا دوباره خیز برداشت

احتمال تداوم برنامه تعدیل کاهش عرضه اوپک‌پلاس برای ماه مه

بازگشت الفبای آبادانی به مناطق نفتی و گازی ایران

تلاش‌های اوپک‌پلاس در پایداری بازار؛ موفقیت 8 ساله

ماندن تو می تواند شهر را عاشق کند!

کواکبیان: با منتقدان دلسوز نباید برخوردهای تند و حذفی صورت گیرد

موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها

دیدار عیدانه رئیس جمهور با رئیس دستگاه قضا؛ تاکید بر انسجام، هم‌افزایی و تشریک مساعی قوا جهت تحقق شعار سال

پیش‌بینی فلاحت‌پیشه از دو سناریو درصورت عدم تعدیل مواضع ترامپ

واکنش گسترده رسانه‌های خارجی به رونمایی از شهر موشکی جدید سپاه

بازدید نوروزی فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای شمال‌غرب