پیام خوزستان

آخرين مطالب

همکاری ایلان ماسک با سانسور مخالفان اردوغان در ایکس سیاسی

همکاری ایلان ماسک با سانسور مخالفان اردوغان در ایکس
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش اقتصادنیوز به نقل از گجت نیوز، سانسور مخالفان اردوغان در ایکس؛ ایلان ماسک با تعلیق حساب‌های احزاب مخالف ترکیه، صدای منتقدان دولت اردوغان را خاموش کرده و نگرانی‌ها درباره آزادی بیان را تشدید کرده است.
همانطور که گذشته در اخبار تکنولوژی گفتیم، ایلان ماسک توییتر را خرید و با وعده‌های بزرگ وارد میدان شد.
قرار بر این بود که این پلتفرم به بهشتی برای آزادی بیان تبدیل شود. اما حالا به نظر می‌رسد این بهشت، بیشتر شبیه دنیایی از آزادی برای هر چیزی است جز انتقاد از دولت مردان این جهان. پس از دستگیری یکی از رقبای سیاسی اصلی رئیس‌جمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان، معترضان به خیابان‌ها آمدند و از طریق شبکه‌های اجتماعی اعتراضات خود را به اشتراک گذاشتند. اما همانطور که نشریه Politico گزارش داد، برخی از افرادی که علیه دولت سخن گفته‌اند، در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) تعلیق شدند.
خبر مرتبط

پیام خوزستان

هدف اصلی سانسور مخالفان اردوغان در ایکس: فعالان دانشگاهی طبق گزارش Politico، حساب‌های فعال مرتبط با دانشگاه‌ها که اطلاعات مربوط به زمان و مکان اعتراضات را برای دانشجویان و دیگر فعالان به اشتراک می‌گذاشتند، بیشتر هدف این تعلیق بودند. این حساب‌ها معمولا توسط فعالان خودجوش اداره می‌شدند که فالوورهایشان در حدود ده‌ها هزار نفر بود. این حساب‌ها اطلاعاتی را درباره زمان‌ و مکان‌های اعتراضات منتشر می‌کردند. اما حالا به نظر می‌رسد که این اطلاعات به دلیل سانسور از دسترس مردم ترکیه خارج شده است، در حالی که در دیگر نقاط جهان همچنان در دسترس است.
یکی از این فعالان این عرصه، عمر فاروق آسلان، برای فرار از سانسور، حساب دومی ایجاد کرد و ادعا کرد که حساب اصلی‌اش پس از پست کردن یکی از محتواهایی که بیش از شش میلیون بازدید داشت، تعلیق شد.
تشویق به نفرت یا سرکوب آزادی؟

پیام خوزستان

دولت ترکیه، تحت رهبری اردوغان، اعلام کرد که حساب‌های معلق به «تشویق به نفرت علیه حکومت» متهم شده‌اند. جالب است که این در حالی است که دولت خود در زمان اعتراضات عمومی به دستور ممنوعیت چند روزه برای تجمعات پرداخته بود. وزیر کشور ترکیه، علی یرلیکایا، ادعا کرده که مقامات ترکیه 326 حساب را شناسایی کردند که باید حذف شوند. از جمله 72 حسابی که گمان می‌رود از خارج ترکیه فعالیت می‌کنند. او همچنین افزود که 54 «مظنون» به دلیل فعالیت‌هایشان در شبکه‌های اجتماعی تا به الان دستگیر شدند.
البته باید توجه داشت که سرکوب فعالان در ترکیه لزوما به معنی همکاری مستقیم ایلان ماسک یا ایکس با دولت نیست. البته ما هنوز نمی‌دانیم که آیا شرکت داده‌های کاربران را به دولت تحویل می‌دهد یا خیر. اما به نظر می‌رسد که ایکس در پاسخ به درخواست‌های دولت اردوغان در سرکوب محتوا با حکومت همکاری دارد. در واقع، این شرکت تمایل زیادی به پیروی از درخواست‌های دولت ترکیه نشان می‌دهد.
همکاری ایلان ماسک با سانسور مخالفان اردوغان در ایکس

پیام خوزستان

در سال 2023، زمانی که ترکیه آماده برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری بود، اردوغان تهدید کرد که اگر ایکس درخواست‌های دولت برای حذف پست‌ها و حساب‌هایی که باید حذف شوند را اجرا نکند، دسترسی به ایکس را محدود خواهد کرد. ماسک و ایکس هم بلافاصله تسلیم شدند و ماسک با این جمله معروف پاسخ داد: «انتخاب این است که توییتر کاملا محدود شود یا دسترسی به برخی توییت‌ها محدود شود. کدام یک را می‌خواهید؟» جواب برای کسانی که طرفدار آزادی بیان مطلق هستند، کاملا واضح است. اینکه نه به سانسور، حتی اگر عواقب آن برایشان شدید باشد. علاوه بر این، طبق گزارش شفافیت شرکت ایکس در نیمه دوم سال 2024، ایبلان ماسک در این سال به 86 درصد از درخواست‌های دولت ترکیه برای حذف محتوا پاسخ مثبت داده‌است.
با این حساب در این درگیری و آشوب‌ها، برای اردوغان معادله بسیار ساده است؛ فقط کافیست درخواست کند و احتمالا به‌آن می‌رسد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1069136/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گازگرفتگی 3 مسافر نوروزی در تفریح‌گاه ساحلی دزفول

درخواست امام جمعه کیش از محمدرضا عارف / اختیارات مدیریتی باید به کیش داده شود

کیش در مسیر توسعه؛ از جذب سرمایه‌گذاری تا تبدیل شدن به هاب مالی

یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مناطق آزاد، توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه است

برگزاری پویش روایت قدس در خوزستان

برخورد قضایی با عرضه کنندگان گوشت غیرمجاز در فضای مجازی اندیمشک

تیم ملی کشتی آزاد جوانان ایران با کسب 11 مدال قهرمان شد

صعود 5 فرنگی‌کار به نیمه نهایی قهرمانی آسیا

طلا دوباره خیز برداشت

ماندن تو می تواند شهر را عاشق کند!

کواکبیان: با منتقدان دلسوز نباید برخوردهای تند و حذفی صورت گیرد

موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها

دیدار عیدانه رئیس جمهور با رئیس دستگاه قضا؛ تاکید بر انسجام، هم‌افزایی و تشریک مساعی قوا جهت تحقق شعار سال

پیش‌بینی فلاحت‌پیشه از دو سناریو درصورت عدم تعدیل مواضع ترامپ

واکنش گسترده رسانه‌های خارجی به رونمایی از شهر موشکی جدید سپاه

بازدید نوروزی فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای شمال‌غرب

مدیر اطلاعات ملی آمریکا: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست

اولین وزیر زن تاریخ جمهوری اسلامی: مگر مردها وزیر زاییده شده‌اند؟

عماد بهاور: ممکن است ادبیات اصولگرایان نسبت به دولت تندتر شود

کشت سیر در حدود 540 هکتار از مزارع دزفول

نظارت بهداشتی بر مراکز تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی اندیکا

روز قدس یادگار امام، نماد وحدت و بیداری امت اسلامی است/مقاومت دلیرانه مردم غزه پوشالی بودن ادعاهای اسرائیل را نشان داد

فلسطین متعلق به همه آزادی‌خواهان جهان است/ لزوم دفاع از حقوق فلسطینیان

مسیرهای راهپیمایی روز جهانی قدس در خوزستان مشخص شد

واکنش کنایه آمیز علیرضا بیرانوند پس از حمله هواداران شاکی در آزادی + عکس

نسخه شفابخش «اقتصاد بیمار»،عمل به فرامین رهبری است،«روز قدس»، پیام اقتدار ملت ایران به جهانیان صادر می‌شود

جبهه مقاومت امسال شگفتی‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی رقم خواهد زد

قیمت نفت به بالاترین سطح 3 هفته اخیر رسید

روز قدس، اعلام وفاداری آزادگان جهان به آرمان فلسطین است

توییت کنایه‌آمیز بیرانوند پس از شعارهای تنددیشب در آزادی

اسرائیلی‌ها فیلمساز فلسطینی برنده اسکار را آزاد کردند

از برخورد قضایی با یک بازیگر تا آزادی فائزه هاشمی

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد 6 فروردین 1404

قیمت طلا و سکه در بازار امروز چهارشنبه 6 فروردین

کاهش نرخ بیکاری در خوزستان منوط به تغییر نگاه بانک‌ها نسبت کسب و کارهای خرد است

اعتراض مجلس به خاموشی ورزشگاه آزادی: آبروی ورزش ایران به بازی گرفته شد

راهپیمایی روز قدس در بیش از 95 نقطه شهری و روستایی استان برگزار می‌شود

نساجی عملیات بقا در لیگ برتر را استارت زد

امیر آقایی: موبایلم همیشه روی سایلنته و عاشق کاغذ و مدادم!

صحبت‌های «میرسعید مولویان» درباره لاله مرزبان و شهاب حسینی

ترانه شاد جناب خان تقدیم به «هومن حاج عبداللهی»

روایت «امیر آقایی» از علت رد کردن فیلمنامه بهرتین فیلم‌های سال

میرسعید مولویان از واکنش‌ها به سریال «آبان» می‌گوید

باز جناب خان گرفت رو محسن کیایی!

کنترل پاندمی‌های آینده با ساعت‌های هوشمند!

اعمال تعرفه 25 درصدی برای خریداران نفت و گاز ونزوئلا

زمین‌لرزه‌ در حوالی مسجدسلیمان

درخواست امام جمعه کیش از محمدرضا عارف / اختیارات مدیریتی باید کیش به داده شود

مناطق آزاد بازوی اقتصادی کشور در شرایط تحریم هستند

کیش در مسیر نسل هفتمی شدن؛ جزیره‌ای هوشمند، سبز و پیشرو در سرمایه‌گذاری