بازگشت 5500 میلیارد تومان به صندوق بیتالمال با پیگیری دادگستری خوزستان
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - با ورود دادگستری خوزستان به پرونده با موضوع تخلفات اقتصادی، یک شرکت پتروشیمی فعال در استان به پرداخت پنج و نیم همت خسارت در حق بیت المال محکوم که با اجرای حکم این وجوه به بیت المال باز خواهد گشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، رئیس کل دادگستری استان خوزستان گفت: با دریافت گزارشی از ضابطین خاص، مبنی بر برداشت و انتقال گاز مازاد توسط یک شرکت پتروشیمی از منابع شرکت ملی نفت ایران در شمال استان، موضوع در دستور تحقیقات و رسیدگی قرار گرفت.
علی دهقانی ادامه داد: پس از انجام اقدامات، تحقیقات، رسیدگیهای قضایی و اخذ نظریات کارشناسی، مشخص شد تخلفات از طریق دستکاری در دستگاه ترانسمیتر (کنتور) و استفاده از میعانات گازی بدون پرداخت هزینه آن، صورت گرفته و مبالغ نامشروعی توسط این شرکت پتروشیمی تحصیل شده است.
دهقانی گفت: با توجه به قوانین و مقررات مربوطه و تخلفات صورت گرفته از مفاد قرارداد، شرکت پتروشیمی مکلف شد خسارت ناشی از این اقدام را به مبلغ بالغ بر پنج هزار و پانصد میلیارد تومان در حق شرکت ملی نفت ایران به نمایندگی از بیت المال پرداخت کند.
وی گفت: این حکم در شعبه 108 دادگاه کیفری 2 اهواز صادر و پس از تجدیدنظرخواهی در دادگاه تجدیدنظر استان مورد رسیدگی مجدد قرار گرفت و تایید شد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1069343/