پیام خوزستان

آخرين مطالب

حرف‌های جنجالی بیرانوند در شب پرحاشیه آزادی شهرستان ها

حرف‌های جنجالی بیرانوند در شب پرحاشیه آزادی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال ایران در حالی به جام جهانی 2026 صعود کرد که در بازی با ازبکستان دو گل عجیب و غریب دریافت کرد و این موضوع با واکنش منفی گروهی از هواداران حاضر در ورزشگاه آزادی همراه شد. شعارهای انتقادی آنها علیه علیرضا بیرانوند در طول مسابقه چندبار شنیده شد و همین مسئله به مهمترین سوال خبرنگاران بعد از سوت پایان بازی تبدیل شود.
ویدئو: 371628 علیرضا بیرانوند ابتدا درباره تساوی با ازبکستان گفت: «صعود به جام جهانی را به مردم عزیز ایران تبریک می‌گویم. این صعود برایشان لذت‌بخش است و به آنها عیدی دادیم. می‌توانستیم بازی را ببریم ولی ازبکستان هم بازی خوبی ارائه داد. بردن این حریف سخت بود ولی خدا را شکر که به جام جهانی صعود کردیم.»
مشروح پاسخ بیرانوند به حواشی این مسابقه که پیرامون خودش رخ داد را در ادامه بخوانید:
* به خودم ایمان دارم
اصلا شما نگاه فنی به این ماجرا نداشته باشید. به هر حال من به خودم ایمان دارم و افتخار می‌کنم که لباس تیم ملی را پوشیده‌ام. چون پیراهن تیم ملی را به تن دارم، کسانی که به من بی‌احترامی کردند را می‌بخشم چون سرباز همه مردم و این کشور هستم. اتفاقی که افتاده شاید برای من شرایط خیلی سختی باشد ولی از مردم عزیز تقاضایی دارم. آنها نام من را بزرگ کردند و شاید همانطور که من را بزرگ کردند، اگر بخواهند من را زمین خواهند زد. بیرانوند چندین سال در باشگاه بزرگ پرسپولیس بازی کرده. فکر کنم در شش سال، 13 قهرمانی برای این تیم آوردم و حالا باید جنبه این را داشته باشم که وقتی شش سال تشویق و حمایتم کردند، حداقل یکی دو بازی به من بی‌احترامی کنند.
* به خانواده‌ام کاری نداشته باشند
از هواداران پرسپولیس درخواست دارم که فقط با خودم طرف باشند و با اعضای خانواده‌ام کاری نداشته باشند. هر بی‌احترامی که به خودم بکنند را قبول می‌کنم. به هر حال این اتفاقی است که برای من افتاده. همه من را می‌شناسند. من فقط خدا را دارم.
* امیدوارم این اتفاق برای هیچکس رخ ندهد
بالاخره بچه‌های تیم ملی ناراحت می‌شوند. بازی اول وقتی موقع گردم کردن، آن اتفاق برایم افتاد، قبل از بازی امارات داخل رختکن همه تاکید کردند که برای بیرانوند بازی کنیم و خود امیر خان هم همین را گفتند. امروز هم طبیعی بود. باز هم خدا را شکر که در چند صحنه توانستم به تیم کمک کنم. امیدوارم این اتفاقی که برای من افتاده، برای هیچ ورزشکاری رخ ندهد.
* باید زودتر اشک می‌ریختم
درباره بغض بعد از سوت پایان باید بگویم که این اشک را باید زودتر می‌ریختم. فکر کنم بازی تراکتور و پرسپولیس باید این اتفاق می‌افتاد. چون تیم ملی به جام جهانی صعود کرد واقعا نتوانستم خودم را کنترل کنم. آرزو می‌کنم که در این سال جدید مردم عزیز همیشه خوشحال باشند. من هم فرزند این خاک هستم و هر اتفاقی که برایم بیفتد قبول می‌کنم. شاید بیرانوند اشتباهی کرده باشد و خیلی‌ها از او ناراحت باشند. اگر به من در ورزشگاه بی‌احترامی می‌شود به‌خاطر این است که با کسی معامله نکرده‌ام. همیشه با خدا بوده‌ام و او دستم را گرفته است.
تنها چیزی که من را ناراحت می‌کند لیدرهایی هستند که از طرف فدراسیون می‌آیند و هواداران را راهنمایی می‌کنند. وقتی صدای لیدرها را می‌شنوم که با صدای بلند می‌خواهند این اتفاق بیفتد، ناراحت کننده است. هر باشگاهی دو یا سه سهمیه لیدر برای تیم ملی دارد.
* پرسپولیسی‌ها را درک می‌کنم
هواداران پرسپولیس را درک می‌کنم. آنها فکر می‌کنند من غیرقانونی فسخ کردم و تیم را بدموقع رها کردم. اگر این رأی زودتر اعلام شود و مردم بدانند که در این پرونده واقعا حق با من بوده شاید آرام شوند. من برای هر رأیی که صادر شود آماده‌ام. می‌خواهند چهار ماه یا هشت ماه محرومم کنند آماده‌ام. زودتر رأی را صادر کنید. چرا با افکار عمومی مردم بازی می‌کنید؟
من به این دلیل خیلی چیزها را تحمل می‌کنم که برای باشگاه پرسپولیس خیلی زحمت کشیدم. آدمی هستم که در شش سال هواداران پرسپولیس من را بزرگ کردند و آنقدر بی‌جنبه نیستم که بخواهم با دو سه بازی بی‌احترامی واکنش نشان دهم. آنها را درک می‌کنم چون فکر می‌کنند من اشتباه کردم و حق با مدیریت باشگاه پرسپولیس بوده. از جایی شنیدم که بعد از اتمام لیگ می‌خواهند رأی را صادر کنند. اصلا این کار نکنند. به نظر من فردا دیر است و همین امشب رأی پرونده من را اعلام کنند.
* از حالا روی تراکتور تمرکز می‌کنم
تا دو ماه دیگر در تیم ملی بازی نداریم و از الان همه تمرکزم را روی باشگاهم می‌گذارم. آنجا کاری داریم که باید به خوبی انجامش دهیم و به پایان برسانیم. الان موقع زدن صحبت کردن نیست که باز بگویند بیرانوند شروع کرد و بیرانوند وارد حاشیه شد. خودم می‌دانم که مردم ایران چقدر مرا دوست دارند. بالاخره واکنش آنها را در ورزشگاه و فضای مجازی می‌بینیم. برخی اتفاقات برای خود من و برای فدراسیون و تیم ملی خوب نیست. امیدوارم هواداران پرسپولیس لااقل در بازی ملی و به‌خاطر پرچم تیم ملی، این کار را نکنند چون روی همه بازیکنان تیم ملی تاثیر می‌گذارد و آنها را ناراحت می‌کند. بگذارند در جاهای دیگر و فقط به خودم حرفشان را بزنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1069753/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماندن تو می تواند شهر را عاشق کند!

کواکبیان: با منتقدان دلسوز نباید برخوردهای تند و حذفی صورت گیرد

موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها

دیدار عیدانه رئیس جمهور با رئیس دستگاه قضا؛ تاکید بر انسجام، هم‌افزایی و تشریک مساعی قوا جهت تحقق شعار سال

پیش‌بینی فلاحت‌پیشه از دو سناریو درصورت عدم تعدیل مواضع ترامپ

واکنش گسترده رسانه‌های خارجی به رونمایی از شهر موشکی جدید سپاه

بازدید نوروزی فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای شمال‌غرب

مدیر اطلاعات ملی آمریکا: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست

اولین وزیر زن تاریخ جمهوری اسلامی: مگر مردها وزیر زاییده شده‌اند؟

عماد بهاور: ممکن است ادبیات اصولگرایان نسبت به دولت تندتر شود

کشت سیر در حدود 540 هکتار از مزارع دزفول

نظارت بهداشتی بر مراکز تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی اندیکا

روز قدس یادگار امام، نماد وحدت و بیداری امت اسلامی است/مقاومت دلیرانه مردم غزه پوشالی بودن ادعاهای اسرائیل را نشان داد

فلسطین متعلق به همه آزادی‌خواهان جهان است/ لزوم دفاع از حقوق فلسطینیان

مسیرهای راهپیمایی روز جهانی قدس در خوزستان مشخص شد

واکنش کنایه آمیز علیرضا بیرانوند پس از حمله هواداران شاکی در آزادی + عکس

نسخه شفابخش «اقتصاد بیمار»،عمل به فرامین رهبری است،«روز قدس»، پیام اقتدار ملت ایران به جهانیان صادر می‌شود

جبهه مقاومت امسال شگفتی‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی رقم خواهد زد

قیمت نفت به بالاترین سطح 3 هفته اخیر رسید

روز قدس، اعلام وفاداری آزادگان جهان به آرمان فلسطین است

توییت کنایه‌آمیز بیرانوند پس از شعارهای تنددیشب در آزادی

اسرائیلی‌ها فیلمساز فلسطینی برنده اسکار را آزاد کردند

از برخورد قضایی با یک بازیگر تا آزادی فائزه هاشمی

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد 6 فروردین 1404

قیمت طلا و سکه در بازار امروز چهارشنبه 6 فروردین

کاهش نرخ بیکاری در خوزستان منوط به تغییر نگاه بانک‌ها نسبت کسب و کارهای خرد است

اعتراض مجلس به خاموشی ورزشگاه آزادی: آبروی ورزش ایران به بازی گرفته شد

راهپیمایی روز قدس در بیش از 95 نقطه شهری و روستایی استان برگزار می‌شود

نساجی عملیات بقا در لیگ برتر را استارت زد

امیر آقایی: موبایلم همیشه روی سایلنته و عاشق کاغذ و مدادم!

صحبت‌های «میرسعید مولویان» درباره لاله مرزبان و شهاب حسینی

ترانه شاد جناب خان تقدیم به «هومن حاج عبداللهی»

روایت «امیر آقایی» از علت رد کردن فیلمنامه بهرتین فیلم‌های سال

میرسعید مولویان از واکنش‌ها به سریال «آبان» می‌گوید

باز جناب خان گرفت رو محسن کیایی!

کنترل پاندمی‌های آینده با ساعت‌های هوشمند!

اعمال تعرفه 25 درصدی برای خریداران نفت و گاز ونزوئلا

زمین‌لرزه‌ در حوالی مسجدسلیمان

درخواست امام جمعه کیش از محمدرضا عارف / اختیارات مدیریتی باید کیش به داده شود

مناطق آزاد بازوی اقتصادی کشور در شرایط تحریم هستند

کیش در مسیر نسل هفتمی شدن؛ جزیره‌ای هوشمند، سبز و پیشرو در سرمایه‌گذاری

سرمایه انسانی توانمند، کلید تضمین تولید است

صلح و سازش بین 2 طایفه در شادگان

گازگرفتگی سه مسافر نوروزی در تفریح‌گاه ساحلی دزفول

تاکید رییس پلیس راه خوزستان بر رسیدگی سریع به مجروحان تصادفات

میرشکاری: پیروزی برابر امارات گام بلندی برای دفاع از قهرمانی بود

درآمد 250 میلیون یورویی که امباپه از دست داد!

فرهاد مجیدی: تبریک و آرزوی موفقیت در جام جهانی

شروع تمرینات تیم ملی والیبال با مربیان ایرانی زیر نظر پیاتزا

شکست واترپلو جوانان ایران مقابل حریف سنتی