پیام خوزستان

آخرين مطالب

خط و نشان سردار قاآنی برای ترامپ ها و نتانیاهوها سیاسی

خط و نشان سردار قاآنی برای ترامپ ها و نتانیاهوها
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه، طی سخنانی به مناسبت روز جهانی قدس گفت: درود و رحمت الهی بر روح بلند امام خمینی (رحمت‌الله علیه) که روز قدس را روز اسلام و حیات آن نامیدند و سلام و درود بر خلف صالح ایشان، حضرت امام خامنه‌ای عزیز، که همچنان در مسیر نورانی امام راحل، پیشگام حمایت عملی از قدس شریف و جلودار امت اسلامی بوده و هستند.
وی ادامه داد: امسال در حالی روز قدس را گرامی می‌داریم که رژیم جنایتکار صهیونیستی با حمایت آمریکا، وحشیانه‌ترین جنایات خود را علیه مردم مظلوم فلسطین به اوج رسانده است. از طرف دیگر ملت مظلوم فلسطین اقتدار خود را با مقاومت همه جانبه و بی‌سابقه به اثبات رسانده‌اند.
سردار قاآنی بیان کرد: جا دارد یاد و خاطره شهدای والامقام، شهید سید حسن نصرالله، شهید اسماعیل هنیه و شهید سید ابراهیم رئیسی را گرامی بداریم؛ سه شخصیت ارزشمندی که در سال پیش در این برنامه سخن گفتند و امروز در اعلی‌درجات میهمان رحمت الهی‌اند. همچنین باید از تمامی شهدای بزرگواری که در میدان‌های نبرد فلسطین، لبنان و سایر جبهه‌های پشتیبان مقاومت در یمن، عراق، سوریه و جمهوری اسلامی جانفشانی کردند، یاد کنیم.
وی گفت: شهدای بزرگواری که در گردان‌های قدس و قسام در فلسطین حماسه آفریدند و در اوج نابرابری عزت و سربلندی مقاومت را به اثبات رساندند. طوفان الاقصی واژه مقاومت را تکمیل کرد. هم مقاومت در میدان و هم مقاومت مردمی و هم مقاومت در صحنه‌های دیگر. 
سردارقاآنی خاطرنشان کرد: یکی از این صحنه‌های مقاومت در عرصه مذاکره برای حمایت از مردم فلسطین بود که در ادامه میدان نبرد در میدان مذاکره با استحکام برادران فلسطینی ما ایستادند تا حقوق حقه مردم فلسطین را تامین کنند.
سردار قاآنی تصریح کرد: طوفان الاقصی پدیده جدیدی را به نمایش گذاشت. وحدت ساحات در طوفان الاقصی پدیده‌ای شد که استحکام جبهه مقاومت را به همه عالم نشان داد. علاوه بر این به میدان آوردن همه ملت‌های مسلمان و ملت‌های آزاده در جهان جز پدیده‌های جدیدی بود که در طوفان الاقصی به نمایش گذاشته شد.
وی تاکید کرد: بار دیگر، «طوفان الاقصی» با مقاومت صادقانه خود، تحقق وعده‌های الهی را به نمایش گذاشت و نشان داد که چگونه حق بر باطل پیروز می‌شود. این دوره مقاومت، از فلسطین تا لبنان و با حمایت ملت‌های آزاده در مناطق مختلف، ثابت کرد که هرچه دشمن درگیری خود را با مقاومت افزایش دهد، مقاومت استحکام و قدرت بیشتری می‌یابد. صحنه‌های ارزشمندی که در این مدت در میدان‌های نبرد رقم خورد، نشان داد که جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت‌های آمریکا هرگز نتوانستند مقاومت را محدود کنند. بلکه مقاومت قوی‌تر شد.
سردار قاآنی ادامه داد: امروز مقاومت در فلسطین بی‌تردید قوی‌تر از دوران «طوفان الاقصی» است. بدون شک، جنایات رژیم صهیونیستی خسارت‌هایی همچون تخریب خانه‌های مردم و شهادت شخصیت‌های ارزشمند را به دنبال داشته است، و این واقعیت‌ها را نمی‌توان نادیده گرفت. اما با نگاهی عمیق‌تر، روشن می‌شود که مقاومت نه‌تنها تضعیف نشده، بلکه عمق و قدرت بیشتری یافته است. دلیل این امر آن است که در طول 15 ماه جنایات رژیم صهیونیستی، نه‌تنها مقاومت کاهش نیافت، بلکه روزبه‌روز قوی‌تر شد و دامنه آن در سراسر جهان گسترش پیدا کرد.
وی افزود: روز قدس را در حالی گرامی می‌داریم که امت اسلامی به عمق و ارزش روز قدس و دفاع از قدس شریف بیش از گذشته متوجه و علاقمند شده است همچنین ملت‌های آزاده دنیا به این واژه ارزشمند بیش از گذشته آشنا شده‌اند و حاضر شده‌اند برای دفاع از ملت مظلوم فلسطین به خیابان‌ها بیایند. این نشان دهنده آن است که حقانیت قدس و مردم مظلوم فلسطین است و این مسیر حق حتماً تا پیروزی نهایی استمرار پیدا خواهد کرد.
سردار قاآنی تاکید کرد: دشمن باید بداند با جنایت نمی‌توانند در دل ملت‌ها و مردم دنیا جا پیدا کنند. بلکه خودشان را بیشتر تحقیر می‌کنند. جمهوری اسلامی مانند گذشته در کنار مردم فلسطین و در دفاع از قدس شریف همچنانی که در طوفان الاقصی و قبل از آن ایستاده بود و با اقدامات متفاوت چه در حمایت و پشتیبانی از مجاهدین جبهه مقاومت و چه انجام عملیات مستقیم مثل عملیات وعده صادق 1 و 2 همچنان از ملت مظلوم فلسطین و مقاومت اسلامی در منطقه حمایت می‌کند.
فرمانده نیروی قدس در پایان گفت: جمهوری اسلامی همچنان استوار ایستاده است و این استحکام، ان‌شاءالله تا تحقق پیروزی نهایی و آزادسازی قدس شریف ادامه خواهد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1070279/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کتاب "نهر تا بحر"؛ اشعار سه‌زبانه در حمایت از آرمان فلسطین

داستانک/ برو بالاتر...

عارف: اقدامات توسعه‌ای را به تهدیدات دشمن گره نزده‌ایم

عراقچی: آمریکا نمی‌تواند با حمله به یمن مدعی اعاده ثبات در منطقه شود

خاطرات هاشمی؛ آمریکا اعلام کرده در مقابل ایران از ارتش جمهوری آذربایجان حمایت می‌کند

استقلال 1 - 1 خیبر صفر/ گزارش لحظه به لحظه

استقلال 1 – 1 خیبر صفر/ گزارش لحظه به لحظه

صدور حکم قطعی پرونده اعضای شورای شهر سردشت

استقلال یک - خیبر یک؛ گزارش زنده/ شروع توفانی در آزادی

استقلال یک – خیبر یک؛ گزارش زنده/ شروع توفانی در آزادی

گل محمدرضا آزادی به خیبر (استقلال 1-0 خیبر)

شمخانی: ملت ایران به رغم فشار اقتصادی به حمایت از مقاومت و فلسطین ادامه می‌دهد/ وزیر کشور: بیداری جهانی برای محکومیت رژیم جنایتکار صهیونیستی وجود دارد

اولین گل سال به نام استقلال!

خلاصه بازی استقلال - خیبر خرم‌آباد + حواشی وگل ها

گل زودهنگام محمدرضا آزادی به خیبر خرم آباد +فیلم

گل استقلال به خیبر توسط محمدرضا آزادی

استقلال 1 - 1 خیبر/ گزارش لحظه به لحظه

استقلال خوزستان در سالی که گذشت

پیش‌بینی بارش‌های پراکنده و افزایش دما در خوزستان

فیلم/ گل اول استقلال به خیبر توسط آزادی

نساجی در اهواز میزبان شد (عکس)

آزادی در کنار رامین: گلزنی در سه تورنمنت

حضور چشمی، رضاوند و حقیقی روی سکوهای آزادی

استقلال یک - خیبر یک؛ گزارش زنده/ حسینی، استقلال را از شکست خانگی نجات داد

حماس: مقاومت تنها راه دفاع از سرزمین و مقدسات فلسطین است

ستاره ازبک در پاس گل هتریک کرد

استقلال یک – خیبر یک؛ گزارش زنده/ حسینی، استقلال را از شکست خانگی نجات داد

تساوی استقلال و خیبر در نیمه اول + فیلم

پایان نیمه نخست؛ استقلال 1 _ خیبر خرم‌آباد 1

نیمه نخست پر از غافلگیری استقلال و خیبر برای سال جدید – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پیروزی تراکتور و استقلال خوزستان مقابل آلومینیوم و نساجی در نیمه اول + فیلم

ویدیو: گل اول استقلال خوزستان به نساجی توسط بیفوما

استقلال یک - خیبر یک؛ گزارش زنده/ توقف بازی برای بررسی پنالتی؛ حسینی، استقلال را از شکست خانگی نجات داد

نظری جویباری در جایگاه ویژه آزادی؛ عصبانیت مدیران استقلال از گل خیبر +فیلم

استقلال یک – خیبر یک؛ گزارش زنده/ توقف بازی برای بررسی پنالتی؛ حسینی، استقلال را از شکست خانگی نجات داد

گل اول استقلال خوزستان به نساجی توسط بیفوما

برتری یک نیمه ای تراکتور و استقلال خوزستان مقابل حریفان

نیمه نخست پر از غافلگیری استقلال و خیبر برای سال جدید

تساوی استقلال و خیبر با دو غافلگیری؛ آبی پوشان هنوز جان نگرفته اند

مقاومت 30 نفره در برابر پلیس/ پلیس پایتخت: فیلم ادعایی ضرب و شتم معترضان کاملاً ساختگی است

شادگان میزبان بیستمین جشنواره نخبگان قرآن، عترت و نماز دانش آموزان خوزستان

پلیس: تحصن در مقابل مجلس با مصوبه شورای امنیت کشور پایان پذیرفت/ تعداد کمی (حدود 30 نفر) در مقابل دستور پلیس مقاومت و گاهاً با فحاشی و پرخاشگری و هتک حرمت به تحصن خود ادامه دادند

اولین گل سال لیگ برتر برای استقلال

حکم قطعی برای 9 عضو شورای شهر سردشت/ از حبس تا شلاق

گل دوم استقلال خوزستان به نساجی توسط چاتزیسایاس

استقلال یک - خیبر یک؛ گزارش زنده/ پنالتی استقلال در اتاق وی ای آر رد شد!

استقلال یک – خیبر یک؛ گزارش زنده/ پنالتی استقلال در اتاق وی ای آر رد شد!

گزارش زنده از بازی امشب: بازی استقلال و خیبر به کجا رسید؟

با تشکیل کمیته‌های تخصصی و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری صنایع را به حرکت درمی‌آوریم

طرز پخت سبزی پلو ماهی؛ مدل رستورانی