پیام خوزستان

آخرين مطالب

خالد القدومی: نتیجه نسل‌کشی‌ها در غزه نابودی صهیونیست‌ها است/ ما صاحب حق هستیم و قدس را از دست نمی‌دهیم سیاسی

خالد القدومی: نتیجه نسل‌کشی‌ها در غزه نابودی صهیونیست‌ها است/ ما صاحب حق هستیم و قدس را از دست نمی‌دهیم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - - خالد القدمی، رئیس جنبش حماس در ایران با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری در آستانه روز جهانی قدس در ارتباط با اهمیت این روز بزرگ برای جهان اسلام اظهار کرد: فردا دومین روز جهانی قدس است که در جریان نسل کشی صهیونیست‌ها پس از طوفان الاقصی با شرایطی متفاوت نسبت به همیشه برگزار می‌شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
از اول ماه رمضان نتانیاهو جنایتکار اجازه ورود یک قطره آب را هم به غزه نداده است. صهیونیست‌ها متوجه شدند که اکنون منزوی هستند و در مقابل دوربین عنوان کردند که همه جهانیان علیه آنها شدند و مردم بدانند اکنون ما در شرایط حساسی هستیم.
خالد القدومی گفت: یک سو آمریکا و اسرائیل هستند و سوی دیگر همه مردم جهان. از هفت اکتر تا به امروز 60 هزار شهید داشتیم و هفتاد درصد آنها کودکان و زنان هستند. شب گذشته در یک لحظه 200 شهید داشتیم. امروز حقوق بشری را در مجامع بین المللی نمی‌بینیم و برای همین حضور مردم در خیابان‌ها بسیار با ارزش است.
خون کودکان روایت ها‌ی جهانیان را نسبت به صهیونیست‌ها تغییر داد
حضور شما در خیابان‌ها یعنی در کنار مظلومین هستیم. این مظلومان در غزه ثابت کردند که می‌توانیم مبارزه کنیم. در جغرافیای غزه توانستیم تا به امروز دشمن را شکست دهیم. اما این دشمن ترسو که نتوانسته مقابل مقاومت قد علم کند به سراغ قتل و نسل کشی مردم بی گناه رفته است.
رئیس حماس در ایران تاکید کرد:‌امام خمینی در زمانی که جمهوری اسلامی ایران در روز‌های آغازین خود بود فلسطین را اولویت کشور خود دانست. امام فرمود جمعه آخر ماه رمضان را به عنوان روز وحدت آمیز به عنوان روز جهانی قدس انتخاب می‌کنم تا عنوان کنیم دفاع از مظومین چه اتفاق مهم و واجی است. مردم ما و خون این کودکان روایت ها‌ی جهانیان را نسبت به صهیونیست‌ها تغییر دادند .
خالد اقدومی افزود:‌امروز همه جهان ثابت کردیم که می‌توانیم به صهیوینست‌ها فشار بیاوریم. نتانیاهو بار‌ها عنوان کرده تنها با جنگ اقدامات خود را عملی می‌کند. با این رژیم با این عقیده باید چه کرد؟ در جهان باید قرار داد‌های عملی و معتبر جهانی علیه صهیونیست‌ها تشکیل شود. ما تنها به سخنرانی نیاز نداریم به جهانیان و کشور‌های عربی می‌گوییم ما نیاز به تانک شما نداریم. شما اینقدر ضعیف هستید که حتی نمی‌توانید قطره‌ای آب به مردم غزه برسانید.
القدومی بیان کرد:‌ امروز صبح 35 شهید را در خیمه مراکز آواره‌ها دادیم. سوال بزرگ برای آزادگان جهان این است. چه باید کنیم؟
طوفان الاقصی علی‌رغم قربانی‌هایش ثابت کرد که مردم غزه همیشه با مقاومت هستند
خالد القدومی درباره شهادت بزرگان جبهه مقاومت تاکید کرد:‌مفهوم شهادت در فرهنگ اسلامی به معنی زندگی نو و اتفاقی نورانی است. با این شهادت‌ها مردم ما ثابت قدم‌تر شدند. فلسطینی‌ها ثابت قدم هستند. طوفان الاقصی علی رغم قربانی‌هایش ثابت کرد که مردم غزه همیشه با مقاومت هستند.
در زمان تبادل اسرا دیدیم که حماس تنها جنگ را نمی‌شناسد و علاوه بر این به سایر موضعات هم اشراف دارد و مشخص شد جنبش مقاومت حماس در خط اول از کل جهه مقاومت قرار دارد.
خالد القدومی درباره توافق آتش بس و تمدید نشدن این آتش بس عنوان کرد: پس از آتش بس گذرگاه‌های مرزی باز نشد و صهیوینست‌ها از غزه بیرون نرفتند. صهیونیست‌ها نه مرحله اول توافق را درست اجرا کردند و نه تمدید این آتش بس را درست عملی کردند. آنها برای مرحله دوم عنوان کردن که باید همه اسرا را آزاد کنید، اما هیچ تعهدی نمی‌دهیم که جنگ تمام شود. به همه جهانیان می‌گوییم ما اهل توافق هستیم و می‌توانیم به سراغ نوافقات سیاسی برویم. اما آنها اهل توافق نیستند و منطق ان‌ها زور و نسل کشی است و هیچ منطقی ندارند. هیچ کشوری و هیچ مجمع بین المللی نمی‌داند چرا این صهیونیست‌ها جنگ را آغاز کردند
اسرائیلی‌ها اهل گفت‌و‌گو نیستند و در خون فلسطینی‌ها به دنبال دستاورد سازی هستند. آنها اصلا اهل توافق نیستند.
دشمنان ما حرف انسانی را به هیچ‌وجه نمی‌فهمند
رئیس جنبش حماس در ایران معتقد است دشمن راه دیگری غیر از تفاهم ندارد. دلیل جنایان امروزشان مشکلات داخلی شان و صحبت‌هایی که با ترامپ داشتند است. برای همین به دنبال جنگ مجدد رفتند. با این رهبران فاسد و افراط گرا مانند ترامپ و نتانیاهو نمی‌توانیم پیش بینی منطقی از آینده جنگ داشته باشیم.
باید به یک تفاهم برسیم، اما این دشمنان حرف انسانی را به هیچ وجه نمی‌فهمند
خالد القدومی گفت:‌تا وقتی که حمایت همه جانبه آمریکا از صهیونیست‌ها ادامه داشته باشد نتانیاهو فشار را حس نمی‌کند. امروز اگر جهان عرب و کشور‌های اسلامی به طور مستقیم و غیر مستقیم فشار بیاورند می‌توان امید داشت، اما به دلیل حمایت کامل آمریکایی‌ها شکور‌های عربی نیز اقدامی نمی‌کنند.
وی درباره اعای صهیونیست‌ها برای تصرف غزه گفت: این صحبت‌ها تنها برای خرید وقت است. این حرف‌ها مانور‌های شکست خورده نتانیاهو است. کسی که راهی برای پیروز شدن ندارد این حرف‌ها می‌زند.
به گفته رئیس جنبش حماس در ایران، منطق این است که به قانون باید احترام بگذاریم. ما مذاکره می‌کنیم. راهی جز مذاکره هم نیست، اما این حرف‌ها مانور است برای صهیونیست‌ها.
قدس قبله اول مسلمین است و این زمین را از دست نمی‌دهیم
امروز مقاومت ما شریک مردم در همه درد و اندوه و خوشی‌ها است. همرزمان ما که از مردم هستند شهید شدند و خانه و فرزندان خود را از دست دادند. این را باید بدانیم که فشار شدیدی روی مردم غزه هستند. دشمن ما نتوانست در میدان جنگ مقاومت را بشکند و خواستند با تهدید پیروز شوند که نتانستند. خواستند با اقدامات رسانه‌های و تحریک مردم به چیزی برسند که موفق نشدند. این جنگ است و باید هوشیار باشیم و دولت‌های عربی و اسلامی مسئولیت دارند که بیایند گذرگاه‌ها را باز کنند و کمک‌های انسانی را به غزه مدیریت کنند.
خالد اقدومی در انتها گفت: این نسل کشی‌ها وجود دارد، اما نتیجه اش شکست و نابودی صهیونیست‌ها با نتایاهو است. ما صاحب حق هستیم و این زمین، زمین فلسطینی‌ها است و قدس قبله اول مسلمین است و این زمین را از دست نمی‌دهیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1071144/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مسئول تدوین طرح‌های نظامی در جنگ تموز که بود؟

مهاجم برزیلی استقلال قبل از گل جشن گرفت!

تحت تاثیر بازی خوب سپاهان بویژه در نیمه اول قرار گرفتیم

هوش مصنوعی جلوی زوال عقل را می‌گیرد

کشف انقلابی: محققان دانشگاه مک‌مستر یک کلاس جدید از آنتی‌بیوتیک‌ها را کشف کردند

اعمال شب عید فطر

پیام تبریک استاندار خوزستان به مناسبت عید سعید فطر

ثبت بیش از 17 میلیون تردد خودرویی نوروزی در خوزستان

زبان هنر یکی از بهترین راه‌های انتقال فرهنگ غنی دفاع مقدس و مقاومت به جوانان و نوجوانان عزیز است.

محدودیت ترافیکی روز عید فطر اهواز اعلام شد

استاندار خوزستان خواستار تشکیل کمیته ویژه برای ساماندهی ورودی و هسته مرکزی شهر اهواز شد

عید سعید فطر روز بازگشت به فطرت و مقاومت است

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز دوشنبه 11 فروردین

گل محمدی: در صف اول مبارزه با خرافات و جادوگری هستم/ چیز خاصی نگفتم که این اندازه بزرگ شود/ باید روز بازی خبر احضار من منتشر می‌شد؟/ سپاهان مستحق پیروزی بود!

رشد 47 درصدی تردد مسافران از پایانه های مرزی شلمچه و چذابه

چرا عید فطر در ایران و عربستان متفاوت است؟

تاثیر بازیکن ایرانی در صدرنشینی تیم کویتی

افزایش 50 درصدی جابه‌جایی مسافران نوروزی در خوزستان

واکنش ایران به تهدیدات ترامپ؛ پایگاه‌های آمریکا از جنگ فراگیر در امان نیست

اعتراف جامعه اطلاعاتی آمریکا به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران

خاطره هاشمی از رمضان سال 73؛ میرسلیم تا ارتفاع 35 هزار پایی با هواپیما رفته هلال ماه را ببیند

قدردانی عراقچی از اقدام امارات در انتقال پیام آمریکا به ایران

نامه پزشکیان به معاون اجرایی درباره تجمعات مقابل مجلس تکذیب شد

واعظی: شمخانی در زمان مذاکرات هسته‌ای ناگهان غیب می‌شد

تصاویر/ برگزاری یادواره شهدای مقاومت با حضور سیده زینب نصرالله در قم

محور مقاومت و افکار محور مقاومت یک جریان فرهنگی است

ظهره‌وند: حیثیت نداشته اسرائیل از بین رفته است / زارعی: وضعیت غزه بازی دو سر باخت برای نتانیاهو است

آغاز طرح پیشگیری از غرق شدگی در خوزستان

حکم جدید استاندار خوزستان ابلاغ شد

قسمت بیست و نهم زندگی پس از زندگی: چشم های بسته

پروژه حذف نقی با حمله پهپادی!

میخواستن نقی رو به جای مالکی ترور کنن

هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن است!

عین بوقلمون مست غبغبش باد کرده بود

این برق فشار قوی آدمو اقیم میکنه

دریغ از یه پشگل تو کل مسیری که ما رفتیم!

انتصاب جدید در استانداری خوزستان

داستانک/ ﻣﻌﻠﻢ ﺟﻮﺍﻥ ﻭ ﺯﯾﺒﺎ

شعر خوانی زیبایی از استاد شهریار

روسیه برای ایران کارت دعوت فرستاد

گزارش وال‌استریت ژورنال از پهپاد ایرانی؛ سلاحی ارزان اما مرگبار!

انتقاد رسایی از قالیباف: اگر کسی غیر از دوستان نزدیکش تذکر بدهد، میکروفونش قطع می‌شود

علی مطهری: اگر روزنه‌ای باز شود، باید حتما مذاکره کنیم

برنامه نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال مردان مشخص شد

اهواز آلوده‌ترین شهر کشور شد

عیدی شاگردان گل‌محمدی به سپاهان

همدلی در رمضان؛ 390 میلیون تومان کمک معیشتی در اندیمشک

تصاویر/ گرامیداشت یاد «شهدای مقاومت اسلامی» در طرح ولایت دانشجویی

سپاهان اصفهان با نتیجه 2 بر صفر فولاد خوزستان را مغلوب کرد

شیوا مکی‌نیان در «پایتخت7» و فیلم «عطر داغ»