پیام خوزستان

آخرين مطالب

مدافعان خلیج همیشه فارس در حمایت از مردم قدس حماسه آفریدند سیاسی

مدافعان خلیج همیشه فارس در حمایت از مردم قدس حماسه آفریدند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، ظهر جمعه راهپیمایی روز جهانی قدس در بندرعباس با حضور گسترده مردم این شهر و مدافعان خلیج فارس برگزار شد. شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی با سر دادن شعارهایی علیه ظلم و اشغالگری، همبستگی خود را با مردم مظلوم فلسطین اعلام کرده و بر حمایت از قدس شریف و مبارزه با رژیم صهیونیستی تأکید کردند.
این مراسم که با حضور اقشار مختلف مردم از جمله زنان، جوانان و دانش‌آموزان برگزار شد، در نقاط مختلف بندرعباس از جمله میدان امام خمینی (ره) آغاز و تا مسجد جامع این شهر ادامه یافت. شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی ضمن ابراز انزجار از جنایات رژیم اسرائیل، به حمایت از آرمان‌های فلسطین و قدس شریف پرداختند و بر وحدت مسلمانان در دفاع از حقوق بشر و مقابله با استکبار جهانی تأکید کردند.
راهپیمایان در پایان با قرائت قطعنامه‌ای، حمایت خود را از انقلاب اسلامی ایران، مقاومت فلسطین و ادامه مبارزه تا آزادی قدس شریف اعلام کردند و بر ضرورت مقابله با اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در منطقه تأکید نمودند.
این راهپیمایی، همچون سال‌های گذشته، نمادی از همبستگی مردم ایران با ملت فلسطین و آگاهی بخشی به جامعه جهانی در خصوص مظلومیت مردم فلسطین و ضرورت آزادی قدس شریف بود.
قطعنامه پایانی مراسم روز جهانی قدس در بندرعباس
در بخشی از این قطعنامه آمده است؛ راهپیمایی روز جهانی قدس ترجمان حقیقت «یوم‌القدس یوم‌النصر» و «میدان بازتولید قدرت مردمی و سرمایه اجتماعی» و «نقطه همگرایی» در مبارزه جهانی علیه صهیونیسم و «افشای سازوکارهای نظام سلطه» و «نقد نظم استکباری» است که با ابزار و «نظام رسانه‌ای ایدئولوژیک»، درصدد معکوس‌سازی واقعیت‌های تاریخی است.
در بخش دیگر این قطعنامه آمده، ما شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی، به تبعیت از آموزه‌های حضرت امام خمینی (ره) و با لبیک به ندای ولی امر مسلمین جهان، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و با بانگ رسای توحیدی «الله‌اکبر» و «خامنه‌ای رهبر» و با شعار «علی العهد یا قدس» بر عهد تاریخی و آرمانی خود در دفاع از ملت مظلوم فلسطین و آرمان قدس شریف تأکید می‌ورزیم و نابودی «باندتبهکار» و «پایگاه پیش‌رانِ استعمار نوین» را به‌مثابه یک ضرورت تاریخی، دینی و انسانی، فریاد می‌زنیم.
ما شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی، فلسطین را مسئله اول جهان اسلام و نقطه‌ی ثقل تقابل تاریخی میان «گفتمان مقاومت اسلامی» و پروژه‌های سلطه‌جویانه‌ی نظام سرمایه‌داری جهانی می‌دانیم و با محکومیت قاطع «کودک‌کشی»، «نسل‌کشی»، «کوچ اجباری»، «آپارتاید»، «نابودی زیرساخت‌های حیاتی» و «سیاست‌های مهندسی جمعیتی» حمایت قاطع خود را از آرمان آزادی فلسطین اعلام و خواهان اقدام فوری جامعه‌ی بین‌الملل در توقف این جنایات ضدبشری و محاکمه‌ی سران رژیم صهیونیستی بویژه قصاب غزه، بنیامین نتانیاهو در دادگاه‌های کیفری بین‌المللی و آزادسازی ارسال کمک‌های بشردوستانه و بازسازی غزه به عنوان ضرورت انسانی هستیم.
در بخش دیگر قطعنامه آمده؛ ما مردم بصیر ایران اسلامی، در پرتو آموزه‌های اسلامی و با الهام از دکترین استکبارستیزی انقلاب اسلامی، حمایت‌های بی‌قید و شرط نظام سلطه، به‌ویژه تجهیز ماشین جنگی رژیم جعلی صهیونیستی توسط ایالات متحده آمریکا و برخی دولت‌های اروپایی، تأمین چتر امنیتی برای استمرار جنایات این رژیم در ساختارهای معیوب حقوق بین‌الملل را نه نشانه قدرت، بلکه نمودی از بحران مشروعیت و زوال تدریجی هیمنه جبهه استکبار می‌دانیم و با ادراک ژرف از معادلات مقاومت و مختصات جنگ اراده‌ها، به وجدان‌های بیدار و ملت‌های تحت ستم اعلام می‌داریم که هیچ سلاح پیشرفته‌ای توان ایستادگی در برابر قدرت ایمان، عزم انقلابی و پایداری راهبردی جبهه مقاومت را ندارد و سقوط محتوم رژیم اشغالگر، نه یک احتمال، بلکه ضرورتی تاریخی در روند تحولات آینده‌ی منطقه و جهان است.
ما مردم روزه‌دار ایران اسلامی، عملیات پیروزمندانه‌ی طوفان الاقصی و متعاقب آن «وعده‌ی صادق یک و دو» را مهم‌ترین عامل تغییر توازن قدرت و تثبیت مقاومت به‌عنوان بازیگر کلیدی در معادلات جغرافیای سیاسی منطقه دانسته و با گرامیداشت یاد شهیدان آیت‌الله رئیسی و امیر عبداللهیان معتقدیم امتزاج خون شهید القدس، حاج‌قاسم سلیمانی، زعیم مقاومت، سید حسن نصرالله و شیخ هاشم صفی‌الدین با خون پاک شهیدان مهندس‌ابوالمهدی، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار، محمد الضیف تجلی عینی وحدت االساحات است و معتقدیم ممزوج شدن خون‌های این شهیدان، مرزهای تصنعی را درنوردیده و جبهه‌ی متحد مقاومت را در برابر صهیونیسم جهانی استوارتر ساخته و تشییع کم‌نظیر آنان را گواه «زنده بودن مقاومت» و «استمرار قدرت اجتماعی» آن می‌دانیم؛
در بند پایانی این قطعنامه آمده ما مردم شجاع ایران اسلامی، سخنان خام و تهدیدهای پوشالی دولتمردان آمریکایی را مثل همیشه پوچ و غیرعاقلانه دانسته و اعلام می‌داریم چنانچه یک حرکت غلطی از طرف آمریکایی‌ها و عواملشان سر بزند، برخورد ما یک برخورد قاطع و حتمی است و دشمنان این مرز و بوم بدانند که در مواجهه‌ی با ایران هرگز با تهدید به جایی نخواهند رسید و اگر خباثتی نسبت به ملّت ایران انجام بدهند، سیلی سخت و محکمی خواهند خورد.
کد خبر 6419579

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1071369/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

میرسعید مولویان: در سریال خاتون رضا فخار دُخترکُش نبود

منظومه شمسی از چشم «کاوشگر خورشیدی پارکر»

چگونه در ChatGPT به سبک استودیو جیبلی، عکس را به تصویر انیمیشنی تبدیل کنیم؟

حل مشکلات اقتصادی کشور با مشارکت همگانی

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از بیمارستان خیریه سرطانی امام حسن مجتبی (ع)

پیام کونته به میلان و یووه

لواندوفسکی: رویایم زدن 100 گل برای بارسلوناست!

سقوط یک پله‌ای تیم ملی شمشیربازی ایران در رنکینگ جهانی

شکست ناباورانه جوکوویچ مقابل تنیسور 19 ساله

معصومی ستاره نوظهور کشتی ایران

خبر ناامید کننده اینزاگی درباره طارمی

طلای جهانی از 3100 دلار عبور کرد

انتشار کتاب محمدجواد محبت پس از درگذشتش

علت تعطیلی سه کبابی در دزفول چه بود؟

پیام تبریک نماینده ولی‌فقیه و استاندار کرمانشاه به مناسبت عید سعید فطر

صهیونیست‌ها در برابر اقتدار مردم فلسطین درمانده‌اند

اقامه نماز عید فطر در سریال «ولایت عشق»

خودم رو هر روز صبح به کلانتری معرفی میکنم !

وقتی پژمان جمشیدی «دایناسور» می‌شود

موشک «اسپکتروم» در اولین پرتاب خود منفجر شد

اگر ناگهان پول زیادی به دستتان برسد، اولویت هزینه کرد شما کدام است؟/ اینفوگرافی یک نظرسنجی

نماز عید فطر در دزفول

مشکلات اقتصادی کشور با مشارکت همگانی

مهدوی: نشان دادیم شخصیت قهرمانی را شانسی به دست نیاورده‌ایم

اعتراض سپاهان به داوری دیدار با فولاد

پیش‌بینی شوکه‌کننده نایب رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره قیمت خودرو

حساب این گروه از یارانه‌بگیران میلیونی شارژ شد

رهبر انقلاب: مواضع ما همانی است که بود؛ دشمنان بدانند اگر شرارتی صورت بگیرد قطعا ضربه متقابل محکم خواهند خورد

شوشتر، تجربه سفر در تاریخ

توسعه فساد عامل خسارت به سرمایه معنوی جامعه است

نماز عید فطر؛ تجلی وحدت و بندگی در سراسر خوزستان

فهیمه ورژن معمولی و پرومکس!

تصاویر جذاب و دیده نشده از پشت صحنه سریال «متهم گریخت»

امام رضا(ع) و اقامه نماز عید فطر

آیا تغییرات آب‌وهوایی می‌توانند به نفع کشاورزی باشند؟

نماز عید فطر در جزیره کیش اقامه شد

معرفی کشورهایی با کمترین نرخ مالیات در جهان

«میزها و دیوارها»؛ تأملی دربارۀ اجزای دفتر کار

نماز عید سعید فطر به امامت رهبر انقلاب اقامه شد

ماراتن رکوردزنی قیمت طلا؛ مرز 3100 دلار شکست/ هجوم سرمایه‌گذاران به بازار فلز زرد

علاءالدین رفیع‌زاده عید سعید فطر را تبریک گفت

عکسی از علی لاریجانی و سردار حاجی زاده در نماز عید فطر به اقامت رهبری/ سردار نقدی و مهدی چمران هم آمدند

نماز عید سعید فطر در اهواز اقامه شد

تلپورت کوانتومی چیست؟

پزشکیان: تقارن عید فطر و روز «جمهوری اسلامی» نوید دهنده فردای بهتر برای ایران است

گزارشی از مراسم نماز عید سعید فطر در مصلای تهران

حریف پرسپولیس همدل‌تر از همیشه! (عکس)

برنامه نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال مردان اعلام شد – خبرگزاری ورزش ایران

مسئول تدوین طرح‌های نظامی در جنگ تموز که بود؟

مهاجم برزیلی استقلال قبل از گل جشن گرفت!