پیام خوزستان

آخرين مطالب

از کسب جایزه بریکس تا شهادت یک بانوی ایرانی در لبنان سیاسی

از کسب جایزه بریکس تا شهادت یک بانوی ایرانی در لبنان
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - آبان ماه سال 1403 حوزه زنان و خانواده اخبار متنوعی داشت. در بحبوحه جنگ غزه و لبنان یک بانوی ایرانی به همراه همسرش در لبنان هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت و به شهادت رسید. از سوی دیگر بانویی از ایران توانست جایزه استارتاپ‌های بریکس را کسب کند. در آن روزها همچنان بحث نقش زنان در حمایت از جبهه مقاومت و کمک‌های بانوان در قالب هدیه طلاهای خود به محور مقاومت بسیار پربسامد بود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
تأسیس مراکز ویژه جهت حضور زنان در سیاست‌گذاری‌ها
همچنین زهرا بهروزآذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، از نمایشگاه قرار هفتم واقع در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) بازدید کرد و در جریان آخرین دستاوردهای علمی و فناورانه این مجموعه قرار گرفت.
معاون رئیس‌جمهور در این بازدید بر اهمیت کاهش فاصلهٔ علم و عمل تأکید کرد و گفت: شناخت مسأله، گام اول است، باید مسائل را از ابعاد مختلف نگاه کرد و بررسی کرد و راه‌حل‌های متخلف را شناسایی کرد، اما مؤثرترین راه‌حل‌ها را باید از طریق گفتگو و وفاق ملی پیدا نمود.
وی همچنین به ضرورت تأسیس مراکز رشد بانوان اشاره کرد و گفت: زنان نیمی از سرمایهٔ فکری، تخصصی و انسانی کشور هستند و باید در سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌گیری‌ها حضور بیشتری داشته باشند. از این رو توسعهٔ مراکزی که منجر به افزایش حضور زنان در عرصه‌های مختلف شود، الویت بالایی دارد.
شهادت بانوی ایرانی تجلی‌گر عزم و اراده تمام زنان مقاومت است
در آبان ماه سال 1403 یک بانوی ایرانی به همراه همسرش در لبنان هدف حمله پهبادی رژیم صهیونیستی قرار گرفت و به شهادت رسید. معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده طی پیامی شهادت معصومه کرباسی و همسرش را تسلیت گفت.
وی افزود: زندگی و شهادت مرحومه معصومه کرباسی، تجلی‌گر عزم و ارادهٔ تمام زنان مقاومت است، زنانی که با صبرشان ظالمان را رسوا می‌کنند و با شفقت و مسئولیت‌پذیری‌شان، میراثی از عشق به زندگی و امید را برای نسل‌های آینده بر جای می‌گذارند.
کمک دولت به دختران فعال در عرصه‌های علم و فناوری
همچنین به مناسبت هفته جهانی فضا، بهروز آذر در رویداد «دختران، پیشگامان عرصه فضا»، به نقش مهم جوانان و به ویژه دختران در ساخت آینده ایران اشاره کرد و گفت: شما هستید که امروز و فردای ایران را می‌سازید و در لبه دانش و علم و فناوری حرکت می‌کنید.
بهروز آذر در این رویداد به اهمیت ترویج علم برای نسل آینده اشاره کرد و افزود: ما امروز اینجاییم تا صدای شما را بشنویم و فاصله میان دولت و نهادهای مدنی ترویج علم را به حداقل برسانیم. معاون رئیس جمهور در پایان گفت: ما به دختران فعال در عرصه‌های فناوری کمک خواهیم کرد تا بتوانند بدرخشند و به آرزوهای‌شان در عرصه‌های علم و فناوری دست یابند.
فمینیسم و بی اعتنایی به رنج بشری در فلسطین
همچنین زهرا داورپناه، عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده، گفت: دولت‌های غربی با ظاهر کمک‌های انسان دوستانه، سعی کردند جریانات مبارز را سیاست‌زدایی کنند ما شاهد انسداد یا بی اعتنایی نسبت به این رنج بشری هستیم.
داورپناه با بیان اینکه فلسطینیانی که تحت قواعد اسرائیل قرار دارند و پذیرفتند در خاک اشغالی با آنان باشند هم به صورت سیستمی تحت آزار هستند و یکی از مسائلی که به بهانه طوفان‌الاقصی مرور شد بحث دشواری و شکنجه‌وار بودن زندگی روزمره در فلسطین اشغالی در ایام "به اصطلاح" صلح است.
وی با مرور نقدها و نابسندگی‌ها در اندیشه فمینیستی راجع به فلسطین، افزود: همیشه این سوال مطرح است که فلان رفتار، فمنیستی است یا زنانه. هم چنین در این تفکر، مرد فلسطینی در کنار مرد اسرائیلی، اشغالگر و ضد زن تلقی می‌شود حال آنکه این دو اصلاً در وزان همدیگر نیستند و مشکلات درون‌زای جامعه فلسطین، هرچه باشد، قابل مقایسه با ظلم صهیونیست‌ها نیست.
یکی از نقدهایی که خود کنشگران فمینیست اظهار می‌کنند این است که بعد از توافقات، دولت‌های غربی با ظاهر کمک‌های انسان دوستانه، جریان‌های مبارز را هم سعی کردند با کمک مالی هدایت کنند و جریان‌های فمینیست فلسطینی را در واقع سیاست‌زدایی کردند. به بیان دیگر این کمک‌های اندک را منوط به از بین بردن تفکر مبارزه و ضدصهیونیستی دانستند تا جایی که حتی نامگذاری یک مدرسه به نام یک زن مبارز فلسطینی را تحمل نکردند و کسی حق نداشت در مورد اسرائیل نقد و بحثی داشته باشد.
خانواده ستون توسعه و پیشرفت است
زهرا بهروزآذر، معاون رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در امور زنان و خانواده در نشست وزرایی اجلاس خانواده در قطر، به تبیین اهمیت تحکیم بنیان خانواده پرداخت و خانواده را ستون توسعه و پیشرفت خواند.
بهروز آذر افزود: "امروزه چهار روند کلان جهانی پیش روی خانواده‌ها قرار دارد که تأثیرات عمیقی بر آن‌ها گذاشته است: تغییرات تکنولوژیکی، مهاجرت و شهرنشینی، تحولات جمعیتی و تغییرات آب و هوایی. در مجموع، این چهار روند به دلیل تغییراتی که در زندگی روزمره و ساختار اجتماعی و اقتصادی خانواده‌ها ایجاد می‌کنند، نیازمند توجه ویژه هستند. این تغییرات ساختار خانواده‌ها را به چالش کشیده و روابط خانوادگی و آینده فرزندانمان را به شکل‌های مختلف دگرگون کرده است. "
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، ضمن اشاره به اهمیت برنامه ریزی و سیاست‌گذاری ملی و محلی در راستای تحکیم روابط و حفظ بنیان خانواده تاکید کرد: آنچه در گذشته و در نبود این برنامه‌ها باعث تحکیم خانواده‌ها می‌شد، ارزش‌های جامعه مانند احترام به بزرگترها، همبستگی، فداکاری، تعهد و وفاداری بوده است.
وی افزود: امروز وظیفه ماست که برای حفظ این ارزش‌ها تلاش کنیم و آنها را به نسل‌های آینده منتقل نمائیم.
کمرنگ شدن ارزش‌ها پایه‌های خانواده را متزلزل می‌کند
زهرا بهروز آذر معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در خصوص سفر خود به قطر و شرکت در کنفرانس بین‌المللی خانواده اظهار کرد: ارزش‌های خانوادگی بنیان تمدنی ما است در طول قرون هویت ما را حفظ کرده و ما را به اینجا رسانده است. این ارزش‌ها میراثی ارزشمند از گذشتگان هستند که به امانت به ما رسیده‌اند همانطور که حفظ آثار باستانی برای ما مهم است باید این میراث معنوی و فرهنگی را برای نسل‌های آینده حفظ کنیم. ارزشهای خانوادگی ریشه در اصول و باورهای بنیادین انسانی و فرهنگی دارند که به تقویت بنیان خانواده و جامعه کمک می‌کنند و ما باید با ترویج این ارزش‌ها خانواده‌های خود را حفظ و تقویت و یا به ایجاد جامعه‌ی سالم کمک کنیم.
وی همچنین اظهار کرد: کمرنگ شدن ارزشهای خانوادگی در برخی از جوامع بواسطه تغییر باورها و نگرش‌هایی است که آنها را شکل می‌دهد. زمانی تغییرات تکنولوژیکی مهاجرت تحولات جمعیتی و تغییرات اقلیمی نگران کننده و خطرناک می‌شود که بیش از هر چیزی بر بنیان‌های این ارزش‌ها تأثیر منفی داشته باشند. برای توانمندسازی خانواده در برابر بحران‌ها و تحولات جدید و ناشناخته نیازمند برنامه‌ی بومی و مشارکتی هستیم. همه ما باید با مطالعه مداوم نیازها فضای گفتمانی نسل جدید برنامه‌های آگاه سازی طراحی کنیم تا ارزش‌های خانوادگی را تقویت و پایدار کنیم و به نسل‌های آینده انتقال دهیم.
لزوم به کارگیری جوانان، زنان و اقوام در دستگاه‌های اجرایی
زهرا بهروزآذر، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با توجه به رویکرد دولت چهاردهم، در بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی بر به کارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی تاکید کرد.
در این بخشنامه بر لزوم هماهنگی با معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور در خصوص انتصاب معاونان، مشاوران و مدیران کل امور زنان و خانواده دستگاه‌ها و استانداری‌ها نیز تاکید ویژه شده است.
روایت زنانه، زندگی در غزه را دقیق‌تر نشان می‌دهد
مهدی سنجرانی، پژوهشگر حوزه و زن و خانواده، در خصوص کنشگری زنان و دختران فلسطینی در میانه جنگ غزه با بیان اینکه زنان غزه نگرش‌ها و گرایش‌های متفاوتی دارند و حتی برخی از آنان نگرش‌های فمنیستی نیز دارند؛ افزود: در این نشست، روایت‌گری زنانِ جبهه مقاومت در بُعد زندگی و با رویکرد مقاومت مد نظر است که نشانه‌ای از پویایی و اصالت مردم این منطقه دارد. رسانه‌ها روایت‌های غیردقیق و بعضاً نادرست از شرایط حقیقی انعکاس می‌دهند، همانطور که از اوضاع ایران نیز روایت‌های نادرستی توسط رسانه‌ها رقم می‌خورد. رسانه‌های صهیونیستی در ماجرای غزه تمام سعی خود را کردند که مردم غزه را از رزمندگان مقاومت جدا نشان دهد، در حالی که این دو از هم جدا نیستند.
پژوهشگر حوزه و زن و خانواده ادامه داد: مقاومت از دل مردم غزه برخاسته است و اگر فرماندهان مقاومت هم شهید شوند ولی مقاومت در بدنه مردم وجود دارد و دوباره قد علم می‌کند. روایت زنانه، زندگی در غزه را دقیق‌تر نشان می‌دهد و اتحاد جریان مقاومت و مردم را به خوبی نمایان می‌سازد و این حقیقت را برای جهان روشن می‌کند. زنان غزه رسانه را خوب شناخته‌اند و به بهترین شکل از آن بهره‌گیری می‌کنند، علاوه بر آن از ابزار زبان برای انتشار پیام غزه به زبان عربی و انگلیسی نیز به خوبی استفاده می‌کنند.
روایت زنان در غزه منبع خبری مناسبی برای سایر گروه‌های مقاومت است
وی عنوان کرد: هر چند رسانه‌ها بیشتر گریه، زاری و مظلومیت زنان غزه را نشان می‌دهند و حتی خودشان هم تاکنون بیشتر به این جنبه پرداخته‌اند ولی تصمیم زنان غزه بر این است که استمرار زندگی را از این پس پررنگ‌تر روایت کنند. روایت‌هایی که زنان غزه از استمرار زندگی در این منطقه دارند ابعاد مختلفی را شامل می‌شود مانند «روایت صدا یعنی حق حیات، مظلومیت مردم و غصب سرزمین فلسطین توسط اشغالگران»، «روایت زندگی عادی با نشان دادن پخت و پز و همچنین توزیع غذا توسط نهادهای خیریه مردمی بین افرادی که در خانه‌های نیمه خراب زندگی می‌کنند»، «روایت تحصیل با نشان دادن زنان تحصیل کرده، روال ادامه تحصیل در غزه و اختلالاتی که در پی شرایط جنگی در روند تحصیل رخ داده است»، «روایت معنویت با قرآن خوانی و همچنین تک‌خوانی و جمع‌خوانی اذکار مرسوم و سرودهای حماسی»، «روایت جنگ با نشان دادن جنایات دشمن صهیونیستی»، «روایت صبر» و «صدور بیانیه‌های کودکانه و زنانه به زبان‌های مختلف در قالب بیانی حماسی خطاب به خداوند، مردم سایر مناطق جهان و … به منظور بیان مشکلات و رنج‌های خود». هر چه مصیبت جنگ بیشتر می‌شود خلاقیت زنان فلسطینی بیشتر می‌شود و در مسیر روایت زندگی قدرتمندتر عمل می‌کنند؛ زنان روایتگرِ زندگی در غزه، منبع خبری مناسبی برای سایر گروه‌های مقاومت در دیگر نقاط جهان هستند.
پژوهشگر حوزه و زن و خانواده در بخش پایانی سخنان خود مطرح کرد: مسلمانان در قبال کمک‌رسانی همه‌جانبه به مردم غزه در زمینه‌های مختلف به ویژه در زمینه روایتگری جریان زندگی در غزه وظیفه دارند. برای کمک به جریان روایتگری زنان غزه و تبیین شرح حال فلسطین برای جهانیان، باید گزارش عالمانه‌ای از روایتگری زنان غزه را منعکس کرد. یاری‌رسانی به مردم غزه در هر بُعدی اهمیت دارد و بر تقویت جبهه مقاومت تأثیرگذار است.
لزوم بازتعریف نسبت زن و خانواده در حکمرانی تمدنی
مریم اردبیلی مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران در نشست علمی مدیریت شهری در الگوی حکمرانی تمدنی حوزه زنان و خانواده «شهر خانواده محور» با بیان این مطلب اظهار کرد: در گذشته یک نگاه کلیشه‌ای تصوری را ایجاد کرده که در خانواده سنتی، نقش زن فقط تعریف خاصی داشته و آن نگاه متحجرانه، نقش منفعلانه‌ای برای زن در نظر گرفته و زن را فرودست تعریف کرده است، در حالی که دقیقاً در تعریف خانواده عامل و عاملیت خانواده در شهر و جامعه، نقش محوری زن و مادر برای خلق این کنش مؤثر و شکل‌دهی به این انسجام برای قدرت بخشی، حتماً فوق‌العاده خواهد بود.
وی با اشاره به نقش زن در آینده تمدنی هم تصریح کرد: الگوی سوم برای آینده خانواده که همه دنبال آن هستیم‬ در واقع زنانی هستند که خانواده برای آنها فضایی ایجاد کرده که کنش‌های اجتماعی آنها با کنش‌های داخلی خانواده و یا نقش مادری آنها با نقش‌های اجتماعی‌شان متضاد نیست، بلکه لازم و ملزوم همدیگر و هم‌افزا هستند. بازتعریف این نقش کمک می‌کند که اولین محل بروز و ظهور زنان کنشگر و گام نخست کنشگری اجتماعی، در خانواده خلق شود.
مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران همچنین با بیان اینکه در حکمرانی و مدیریت شهری بسیاری از اقدامات در طول ادوار، مختلف، وضعیت کلانشهرها را شبیه کلاف سردرگم کرده است گفت: با تشکیل شبکه خانواده‌های شهر، تقویت آنها، هزینه کردن و البته بها دادن به ایده‌هایشان می‌توان شرایط افراد و محلات را بهبود بخشید و با همکاری خانواده‌ها راه حل‌هایی برای برون رفت از بن بست‌ها و مسائلی که اولویت‌های خانواده‌ها هستند را طراحی و اجرا کرد.
یک زن ایرانی کاندیدای استارتاپ‌های زنان بریکس شد
مسابقه استارتاپ‌های زنان بریکس از 3 ژوئن تا 18 اکتبر 2024 در روسیه برگزار شد. هدف از این مسابقه، برجسته‌سازی و حمایت از استارتاپ‌های تحت رهبری زنان در کشورهای عضو بریکس است.
این مسابقه که به یکی از رویدادهای کلیدی «ائتلاف زنان کسب و کار بریکس» در سال 2024 تبدیل شده و بیش از 1000 درخواست از 30 کشور از جمله برزیل، چین، مصر، اتیوپی، هند، ایران، روسیه، آفریقای جنوبی، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، بلاروس، بوتسوانا، اندونزی، زیمبابوه، قزاقستان، کلمبیا، لسوتو، قرقیزستان، موریتانی، نامیبیا، ازبکستان، اسواتینی، ترکیه، جمهوری آفریقای مرکزی، تانزانیا، نیجریه، غنا، اکوادور، ویتنام و هندوراس دریافت کرده است.
در مجموع، 26 برنده از 14 کشور توسط اعضای هیئت داوران بین‌المللی تعیین شدند که نام ایران نیز در میان آنان دیده می‌شود. برندگان این مسابقه شامل روسیه، برزیل، هند، چین، آفریقای جنوبی، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، مصر، اتیوپی، ایران، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و لسوتو هستند.
افروز باوفا بجندی بانوی ایرانی در مسابقه استارتاپ‌های زنان بریکس، مدیرعامل شرکت دانش بنیان هنرهای خلاق رسانه‌ای صور است که پروژه او در فهرست نامزدها قرار گرفت.
جایگاه سند ملی حقوق کودک در ساختار سیاستی کشور کجاست؟
زهرا بهروز آذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، در نشست «سلسله رویدادهای طراحی الگوی حکمرانی تمدنی در حوزه زنان و خانواده» که به مناسبت چهلمین سالگرد تأسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه علوم قضائی برگزار شد، بر اهمیت بازنگری در سند ملی حقوق کودک تأکید کرد.
بهروز آذر در این نشست گفت: هر خط مشی که گذاشته می‌شود دارای یک چرخه زندگی است و دوره‌های تولد، رشد، بلوغ و پیری را طی می‌کند، برخی از خط مشی‌ها با گذر زمان به دوره پیری می‌رسند، اما برخی دیگر با مواجهه با تغییرات محیطی شدید دچار پیری زودرس می‌شوند.
وی افزود: این سند زمانی تدوین شده است که هیچ قانون جامع و سند پیش‌نویسی در این حوزه وجود نداشته، به نظر می‌رسد مؤلفان در صدد پرکردن خلاهایی بودند که در حوزهٔ کودکان و نوجوانان در راستای تأمین حقوق ایشان وجود دارد.
وی همچنین به لزوم تعیین جایگاه سند ملی حقوق کودک در ساختار سیاستی کشور اشاره کرد و گفت: قبل از ورود به بازنگری باید هدف از تدوین آن و کارکردش مشخص شود. تا زمانی که جایگاه این سند مشخص نباشد، بازنگری آن بی‌فایده خواهد بود و اجرای آن با مشکل مواجه می‌شود. باید پاسخ دهیم که این سند قرار است در کجا قرار گیرد؟ آیا به عنوان سند بالادستی است و یا یک سند هماهنگ‌کننده در لایه میانی اجرایی و بین دستگاهی است؟ پاسخ به این سوال مشخص می‌کند که ادامه فرایند را چگونه پیش ببریم.
کد خبر 6422775

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1073788/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک رمان امنیتی در بازار نشر

احتمال وضع مقررات جدید برای سفرهای خارجی اعضای کابینه دولت

آمریکا: با اعمال فشار حداکثری، دسترسی ایران به منابع مالی را مختل می‌کنیم

عارف درباره سلاح هسته‌ای چه گفته بود؟

فائزه هاشمی: در مورد حوادث سال 67، هیچ سندی از بابا نبود

هشدار سازمان هواشناسی درباره تشدید فعالیت سامانه بارشی/ احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن آب رودخانه‌ها

واژگونی خودرو در محور دیلم به هندیجان یک فوتی و 5 مصدوم داشت

تصادف در جاده شهیون دزفول هفت مصدوم داشت

هشدار هواشناسی درباره تشدید فعالیت سامانه بارشی

برگزاری نشست طلاب و روحانیون جنوب فارس به میزبانی مدرسه علمیه رضویه لامرد + عکس

ملتی که بترسد شکست خواهد خورد

سینمای ایران و ترکیه از روزگار فروزان تا هانده ارچل؛ از جونیت آرکین تا شهاب حسینی

آخرین قسمت فیلم ترسناک «احضار» در راه اکران

تلویزیون و 13 درصد مخاطب‌ برای برنامه سحرگاهی

نعیمه نظام‌دوست: آنقدر 13 بدر سبزه گره زدم که خسته شدم

بومی‌سازی کلاستر دیجیتال خودرو به دست محققان ایرانی

تبدیل امواج مغزی به کلمات با کمک هوش مصنوعی

یارانه‌ بگیران بخوانند/ جزییات نهایی واریز یارانه معیشتی مرحله دوم اعلام شد

سامسون مهاجم پرسپولیس را وسوسه می‌کند

تامین‌کنندگان اصلی مرغ کشور؛ امارات اول شد

دو خط کتاب/ ‏زمانی که یک اثر هنری بودم

جلسه کم‌سابقه کابینه دولت فرانسه درباره ایران

تخت‌روانچی به روسیه می‌رود

واکنش آذری جهرمی به برداشت‌ها از اظهاراتش: موافق بمب هسته‌ای نیستم

فرانسه: در صورت عدم دستیابی به توافق جدید هسته‌ای با ایران، رویارویی نظامی اجتناب‌ناپذیر به‌نظر می‌رسد

احتمال وضع مقررات جدید برای سفرهای خارجی اعضای کابینه

ارائه خدمت به بیش از 810 هزار نفر در خوزستان توسط جمعیت هلال‌احمر

ارائه 810 هزار خدمت امدادی و درمانی در خوزستان

غیبت ستاره پرسپولیس در سه بازی آینده

برگزاری محفل بزرگ قرآنی بانوان ایرانی و لبنانی در مزار شهدای مقاومت

نقی معمولی یک تنه رئیس صداوسیما را ضربه‌فنی کرد!

تعبیر جالب و قابل تامل نیما شعبان‌نژاد از زندگی مردم ایران

تصویر جالب از همای سریال پایتخت، 30 سال پیش

ستاره محبوب سینما راز زیبایی فریبنده خود را فاش کرد

برد پیت و دیوید فینچر در دنباله‌ «روزی روزگاری در هالیوود» به قلم تارانتینو

خشک کردن زعفران با فناوری جدید؛ کیفیتی بهتر با هزینه کمتر

از ایده تا انفجار:همه چیز درباره سلاح هسته ای؛ بمب اتمی چگونه عمل می کند؟

مدیر محکوم‌شده یوونتوس به میلان می‌رود

استقلال در آستانه واگذاری رکورد هشت ساله

سرمربی رئال به اتهام کلاهبرداری در دادگاه!

دعوت از 20 کماندار به اردوی انتخابی تیم ملی دانشجویان

اتهامات تند لاپورتا علیه مدیران لالیگا

«زخم پاییز» روایت زندگی شهید مدافع امنیت در بازار کتاب

وقتی روحانی، دستِ پوتین را خواند

هدیه‌ای از طرف رهبر انقلاب به نشانه‌ تکریم شهدای محیط زیست

اعلام آمادگی ایران برای ارسال کمک‌های امدادی به میانمار

سخنگوی وزارت خارجه: پرچم ایران از میدان‌ جنگ تا عرصه‌ دیپلماسی، نماد عدالت‌خواهی بوده است

معاون سیاسی سپاه: در صورت عملی‌شدن تهدیدها علیه برنامه هسته‌ای، ایران در دکترین دفاعی خودش تجدیدنظر خواهد کرد

آمریکا، 3 شهروند روسیه و 3 نهاد را در ارتباط با ایران تحریم کرد

مدیرعامل پالایشگاه آبادان خبر داد؛ افزایش سه میلیون لیتری تولید بنزین پالایشگاه آبادان در دولت چهاردهم