بررسی حمله موشکی ایران به پایگاه راهبردی «شیخ عیسی» با موشکهای «خرمشهر» و «فاتح 110»
شهرستان ها
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس- محمد زرچینی؛ در هفتههای اخیر موضوع تهدید نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران بهعنوان یک موضوع مهم در صدر تحلیل رسانههای جهان قرار دارد.
سردمداران آمریکا بارها ایران را به حمله نظامی تهدید کردهاند که این موضوع و عملیاتی کردن گزینههای روی میز ایالات متحده جای تامل جدی دارد؛ چرا که به نظر میرسد این تهدیدات بیشتر جنبه روانی دارد.
برای مثال اخیراً موضوع حمله با جنگندههای سنگین «بی 2» به تاسیسات نظامی و هستهای ایران مطرح شده بود که البته گزینههای روی میز ایران نیز در این زمینه بررسی شد که یکی از آنها احتمال حملات پهپادی و موشکی به پایگاه نظامی «دیگو گارسیا» در صورت اقدام نظامی علیه ایران بود.
اما این تنها پایگاه نظامی ایالات متحده در منطقه نیست. سایر پایگاههای نظامی آمریکا در کشورهای حوزه خلیج فارس و منطقه از جمله امارات متحده عربی، قطر، بحرین، عربستان سعودی، کویت، عراق، سوریه و ترکیه واقع است.
آمریکا پایگاه نظامی بزرگ «شیخ عیسی» را با کمک بریتانیا در جزیره بحرین راهاندازی کرده که این پایگاه پشتیبان عملیاتهای هوایی-دریایی ارتش آمریکا و سنتکام در منطقه است. دیگر پایگاه نظامی مهم ایالات متحده پایگاه نظامی «الفجیره» در امارات متحده عربی است که این پایگاه با هدف پشتیبانی از عملیاتهای هوایی به کمک جنگندههای «اف 22» نقش آفرینی میکند.
یکی دیگر از پایگاههای نظامی مهم ایالات متحده در منطقه غرب آسیا پایگاه نظامی «اینجرلیک» در شهر «آدانا» در جنوب ترکیه است. گزارشهای میدانی نشان میدهد که این پایگاه نظامی بیشترین انباشت بمب اتم را در منطقه دارد. پایگاه نظامی ایالات متحده آمریکا در 13 مایلی شهر «ریاض» نیز یکی دیگر از پایگاههای مهم ایالات متحده است که در عملیاتهای هوایی میتواند از آن استفاده کند و همه اینها به صورت بالقوه جزء تهدیدات علیه جمهوری اسلامی ایران به حساب میآیند.
اما سوال اینجاست که جمهوری اسلامی ایران در مقابل این تهدیدات چه پاسخی را در منطقه غرب آسیا و حاشیه خلیج فارس میتواند داشته باشد.
جمهوری اسلامی ایران در سالیان اخیر دکترین نظامی خود را بر پایه جنگ ناهمگون و قدرت موشکی و پهپادی پایهگذاری کرده و در این زمینه قدرت تجهیزاتی و تسلیحاتی و تاکتیکی زیادی در نیروهای مسلح ساخته شده است.
به نظر میرسد یکی از اقداماتی که جمهوری اسلامی ایران در صورت حمله ایالات متحده انجام دهد، حمله موشکی به برخی پایگاههای نظامی از جمله پایگاه «شیخ عیسی» در بحرین و پایگاه «الفجیره» در امارات و پایگاه «ریان» در نزدیکی 13 مایلی پایتخت عربستان سعودی است.

سردار سرتیپ پاسدار «امیرعلی حاجیزاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این زمینه میگوید: «ایالات متحده 10 پایگاه نظامی با بیش از 50 هزار نیرو در منطقه دارد و در یک اتاقک شیشهای نشسته است. کسی که در اتاقک شیشهای نشسته به بیرون سنگ پرت نمیکند.»
این اظهارات نشان میدهد که به احتمال خیلی زیاد در صورت حمله هوایی ارتش آمریکا به زیرساختهای نظامی و هستهای، یکی از اقدامات ایران حمله به پایگاههای نظامی ایالات متحده آمریکا در منطقه غرب آسیاست.
انتهای پیام/ 281
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1074372/