پیام خوزستان

آخرين مطالب

بقائی خطاب به بانیان قطعنامه در شورای حقوق بشر: تابع آمریکا نباشید سیاسی

بقائی خطاب به بانیان قطعنامه در شورای حقوق بشر: تابع آمریکا نباشید
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فارس / سخنگوی وزارت امور خارجه به انگلیس، آلمان و بانیان غربی قطعنامه ضد ایرانی در شورای حقوق بشر توصیه کرد برای اثبات صداقت خود در ابراز نگرانی نسبت به وضعیت حقوق بشر در ایران، تبعیت از آمریکا در اعمال تحریم‌های غیرقانونی علیه ملت ایران را متوقف کنند.
صدور قطعنامه ضد ایرانی در شورای حقوق بشر سازمان ملل از سوی ایران به شدت محکوم شد.شورای حقوق بشر سازمان ملل روز پنجشنبه 14 فروردین‌ماه با تصویب قطعنامه‌ای، مأموریت گزارشگر ویژه این شورا در امور ایران را تمدید و نسبت به فعالیت کمیته حقیقت‌یاب بدون محدودیت زمانی رأی داد. این قطعنامه در جریان پنجاه و هشتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو با 24 رأی موافق، 8 رأی مخالف و 15 رأی ممتنع به تصویب رسید.
* محکومیت قطعنامه ضد ایرانی
در همین ارتباط اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (جمعه) 15 فروردین‌ماه با ابراز تاسف از تداوم سوءاستفاده انگلیس، آلمان و برخی دیگر از کشورهای غربی از سازوکارهای حقوق بشری برای اعمال فشار سیاسی علیه کشورهای در حال توسعه، اقدام این دو کشور در پیشگامی برای صدور قطعنامه‌ای ضد ایرانی در شورای حقوق بشر را محکوم کرد.وی محتوای این قطعنامه را به دلیل سوءنیت طراحان آن، خلاف واقع‌ بودن ادعاهای مورد استناد، تعمیم‌ها و نتیجه‌گیری‌های کلی بر اساس یک یا چند نقض ادعایی، تناقض‌گویی و ادعاهای غیرمستند منتسب به افراد بی‌نام و نشان، فاقد ارزش و اعتبار حقوقی خواند.
* نه انگلیس نه آلمان از جایگاه اخلاقی برای درس آموزی به دیگران برخوردار نیستند
سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به عملکرد انگلیس، آلمان، کانادا و دیگر بانیان و حامیان این قطعنامه ضد ایرانی در دو سال اخیر در رابطه با فجایع مختلف حقوق بشری در منطقه غرب آسیا به‌ویژه نسل‌کشی در غزه و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم لبنان و سوریه، خاطرنشان کرد: نه انگلیس که خود از بزرگترین حامیان سیاسی و مالی و تسلیحاتی رژیم صهیونیستی است و وزیر خارجه‌اش اثبات نسل‌کشی در غزه را مستلزم کشتار میلیون‌ها نفر می‌داند و نه آلمان که دومین تامین‌کننده تسلیحات مورد استفاده در نسل‌کشی اسرائیل است و وزیر خارجه‌اش صراحتا کشتار کودکان و زنان بی‌گناه فلسطینی را مجاز اعلام کرده است، از هیچ جایگاه اخلاقی برای درس‌آموزی به دیگران در مورد حقوق بشر برخوردار نیستند.
* از هیچ تلاشی برای حفاظت و ارتقای حقوق بشر دریغ نمی‌کنیم
بقائی با اشاره به نگاه اصولی جمهوری اسلامی ایران در پاسداشت حقوق بشر و آزادی‌های بنیادین ملت وفق قانون اساسی و قوانین موضوعه و همچنین اسناد و معاهدات بین‌المللی مصوب دولت ایران، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان نظام حکومتی برآمده از یک انقلاب مردمی که وجود و اقتدار خود را وابسته به پشتوانه مردمی می‌داند، از هیچ تلاشی برای حفاظت و ارتقای حقوق بشر و نیز شناسایی و رفع موارد نقض حقوق بشر، از جمله از طریق وضع قوانین و مقررات مناسب و رسیدگی‌های مقتضی قضایی، دریغ نمی‌کند.
* توصیه به انگلیس، آلمان و بانیان غربی قطعنامه
این دیپلمات ارشد ایرانی با تأکید بر تعامل مستمر جمهوری اسلامی ایران با سازوکارهای حقوق بشری شامل دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر در راستای نقش‌آفرینی فعالانه برای ارتقای هنجارهای حقوق بشری در سطح جهانی، استفاده ابزاری برخی کشورهای غربی به‌ویژه انگلیس و آلمان از شورای حقوق بشر برای تحمیل دیدگاه‌های سیاسی خود علیه ایران را موجب خدشه‌دارشدن جایگاه و اعتبار این شورا و اخلال در روندهای مبتنی بر همکاری و هم‌افزایی بین کشورها در مورد حقوق بشر عنوان کرد.بقائی همچنین به انگلیس و آلمان و دیگر بانیان غربی قطعنامه ضدایرانی توصیه کرد برای اثبات صداقت خود در ابراز نگرانی نسبت به وضعیت حقوق بشر در ایران، تبعیت از آمریکا در اعمال تحریم‌های غیرقانونی و ضد انسانی علیه ملت ایران، که جملگی مصداق جنایت علیه بشریت است، را متوقف کنند.
روز گذشته پنجشنبه 14 فروردین 1404 علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو در جریان ارائه و تصویب پیش نویس قطعنامه L.20 با عنوان «وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران» در پنجاه و هشتمین نشست شورای حقوق بشر، ضمن انتقاد شدید از سازوکارهای نظارتی تبعیض آمیز و غیر موجه در این قطعنامه علیه ایران، تصریح کرد: این اقدام، شورای حقوق بشر را در باتلاق جدیدی از ناکارآمدی و هدر رفت منابع فرو می برد که موجب کاهش اعتماد به عملکرد این شورا خواهد شد.سفیر ایران همچنین گفت که جمهوری اسلامی ایران هیچ تناسبی بین قطعنامه و به ویژه سازوکارهای نظارتی جدید طراحی شده تحت عنوان FFM، با وضعیت حقوق بشر خود نمی‌بیند و قویا با این قطعنامه مخالف است. ایران همچنین از اعضای شورای حقوق بشر سازمان ملل می‌خواهد که با این اقدام فریبکارانه مخالفت کنند و مانع سوءاستفاده از شورای حقوق بشر از سوی برخی کشورها برای مطامع سیاسی خود شوند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1074877/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی زیبا از باران نیکراه

اظهارنظر وزیرخارجه آمریکا درباره مذاکرات با ایران

شکست مذاکرات اسرائیل و ترکیه درباره سوریه

جواد لاریجانی: با ترامپ فقط باید نقد معامله کرد

پزشکیان پیام داد

جروزالم پست: اسرائیل نگران توافق هسته‌ای ضعیف ترامپ با ایران است

آمریکا: نشست عمان اولین گام در جهت مذاکره جدی با ایران است

اظهارات جالب لاریجانی درباره سوریه

ساسان، ناجی فولاد خوزستان در شب بازی استقلال فولاد

یک تیم دیگر آرزوی برد پرسپولیس را دارد!

گل محمدی: شجاعانه بازی کردیم و مقابل استقلال پیروز شدیم

اظهارات سردار قاآنی در مورد اصابت موشک های ایران

ساخت موزه منطقه‌ای خوزستان در دل کارون

حمید مطهری: ما کارمان را سالم جلو می‌بریم

امیدواری استاندار خوزستان به عبور فولاد از چالش‌های پیش رو

مجتبی جباری سرمربی موقت استقلال می‌شود؟

وسواس بوژوویچ به خداحافظی در شب تلخ استقلال!

صحبت های احمد مهرانفر در اکران مردمی کوکتل مولوتوف .

نخستین حضور امین حیایی در سینما(1370)؛ 34 سال پیش

تسلط و قدرت بازیگری اگر سکانس بود

نمی‌تونم تا آخر عمر پای رفاقتم وایسم…

سحابی زیبای helmet در فاصله ی 11 هزار سالِ نوری از زمین

اعضای جدید هیئت‌مدیره سازمان منطقه آزاد اروند منصوب شدند

گل اول لیون به منچستر یونایتد توسط تیاگو آلماد

خاطره‌بازی با دیدار آرسنال - رئال مادرید در لیگ قهرمانان

اتفاق جالب چمپیونزلیگ؛ مصاحبه پس از بازی با خواهر!

سکوت جباری درباره خبر درگیری‌اش با بوژوویچ

برتری بانوان بسکتبالیست در بازی تدارکاتی

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

حضرتی: آمریکایی‌ها باید تعهد بدهند که بدقولی‌ها و بدعهدی‌های گذشته را کنار بگذارند

وزیر اسبق امور خارجه: همواره با دست پر از مسقط بازگشتیم

گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه در رابطه با ایران

استاندار خوزستان از مشارکت فولاد خوزستان در اجرای پروژه‌های عمرانی تقدیر کرد

شکست تلخ آبی‌ها در آزادی؛ استقلال مقابل فولاد خم شد!

خبیری:مقابل تراکتور برای خودمان بازی می‌کنیم نه تیم‌های دیگر

کابوس تمام نشدنی در آزادی؛ استقلال مقابل فولاد خم شد! +عکس و فیلم

پایان طلسم یازده ساله فولاد برابر استقلال در تهران

سد آهنین یونانی: مدافع استقلال خوزستان، نه کارت زرد می‌گیرد، نه گل می‌خورد (حتی از پرسپولیس)

عصبانیت هواداران در ورزشگاه: مدیران استقلال در وعده دادن قهرمان المپیک هستند!

گل‌محمدی: بازی سختی مقابل استقلال داشتیم

پایان مسابقات کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی کشور با معرفی برترین‌ها

گل‌محمدی: بازی با استقلال در آزادی برای هیچ تیمی آسان نیست/ شجاعانه بازی کردیم و بُردیم

ساسان، گلادیاتور فولاد در آزادی

بوژوویچ: پنالتی فولاد صحیح نبود/ از هواداران عذرخواهی می‌کنم

هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال؛ استقلال – فولاد خوزستان

سرقت ادبی از حافظ

سینما و هنر در هفته‌ای که گذشت

چهره ها/ حدیث میرامینی در قابی سیاه

چهره ها/ سمیرا حسن پور و استایل جدیدش

چهره ها/ استایل خاص یکتا ناصر در یک مراسم جلب‌توجه کرد