پیام خوزستان

آخرين مطالب

اندیمشک بهترین مکان برای ایجاد شهر صادرات کشاورزی است گفتگو

اندیمشک بهترین مکان برای ایجاد شهر صادرات کشاورزی است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی گفت: اندیمشک بهترین مکان برای احداث پایانه صادراتی و شهر صادرات کشاورزی جنوب غرب کشور است و روند جذب سرمایه گذار برای احداث این پایانه در حال انجام است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اندیمشک، جهانبخش قلاوند در همایش بزرگ "و اینک بهار" که در ورزشگاه شهید سروندی اندیمشک برگزار شد با اشاره به ظرفیت های بالای کشاورزی این شهرستان اظهار داشت: موقعیت خاص جغرافیایی و دسترسی به مسیرهای ترانزیتی، نزدیکی به مرز و فرودگاه و داشتن زیرساخت راه آهن و آزادراه موجب شده تا پایانه صادراتی در این شهرستان دارای صرفه اقتصادی ممتاز باشد.
وی با بیان اینکه اندیمشک به عنوان دروازه وروردی و ترانزیتی مهم خوزستان باید متناسب با ظرفیت های آن پیشرفت و توسعه پیدا کند، گفت: ترک فعل ها، قصورها و تقصیرهایی از جمله غفلت از ظرفیت های گردشگری اندیمشک در سال های گذشته انجام شده است که فعال سازی این ظرفیت به عنوان اولویت در دستور کار است.
نماینده مردم اندیمشک اظهار کرد: متاسفانه در سال های گذشته به ظرفیت های بی بدیل گردشگری اندیمشک که می توانست این شهرستان را به قطب گردشگری جنوب غرب کشور تبدیل کند متاسفانه توجهی نشده است. رودخانه سیمره، بالارود، زال، سزار و دز، سدهای کرخه و دز و طبیعت بکر و بی بدیل اندیمشک باید محلی برای جذب سرمایه گذار باشد که این ظرفیت ها بدون استفاده باقی مانده است.
وی، آمار 14.2 درصدی بیکاری در اندیمشک را غیرقابل قبول دانست و گفت: آمار بیکاری در این شهرستان، سه درصد بیشتر از میانگین استانی است و این در حالی است که اگر همه ظرفیت های اندیمشک فعال شود، امکان ایجاد هزاران فرصت شغلی در این شهرستان وجود دارد.
قلاوند با بیان اینکه ظرفیت گردشگری اندیمشک به تنهایی توان ایجاد چهار هزار فرصت شغلی را دارد افزود: فعال شدن ظرفیت های صنعتی، کشاورزی، صنایع تبدیلی، گردشگری، انرژی و ترانزیتی می تواند اندیمشک را به شهرستانی پیشرو در کشور تبدیل کند.
وی با تاکید بر اینکه این شهرستان ظرفیت تبدیل به شهر نمونه(پایلوت) نیروگاه خورشیدی کشور را دارد گفت: هم اکنون اندیمشک یکی از شهرستان های شاخص کشور در نیروگاه های برقابی و سیکل ترکیبی است و با توجه به ظرفیت های خاص آن، ایجاد نیروگاه های خورشیدی و بادی در دستور کار است. مطالعه طرح جامع گردشگری اندیمشک، نیروگاه های خورشیدی و بادی و همچنین احداث نیروگاه دوم آب جریانی دز در حال انجام است.
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیاری از ظرفیت‌های اندیمشک مغفول مانده است اظهار کرد: این شهرستان با داشتن موقعیت خاص جغرافیایی، دروازه ورودی خوزستان و ظرفیت های انسانی، تاریخی، طبیعی و گردشگری اندیمشک، نیازمند بهره گیری از این فرصت ها برای تحول، تولید و اشتغال است. تحریم و تهدید دشمن علیه ملت مقاوم ایران اسلامی، اگر چه آسیب‌هایی به اقتصاد و معیشت مردم وارد کرده است، ولی حضور پرشور مردم در عرصه های مهم و حساس، بار دیگر حمایت از نظام اسلامی را به نمایش گذاشته است.
وی با بیان اینکه معیشت مردم آسیب دیده و باید جبران شود، گفت: مردم ایران اسلامی در طول تاریخ پای استقلال، امنیت و تمامیت ارضی کشور ایستاده اند و این جان فشانی برای عزت و اقتدار میهن اسلامی همچنان ادامه دارد.
قلاوند با اشاره به خدمات نظام اسلامی به شهر و مردم اندیمشک ادامه داد: پیش از انقلاب یک روستای دارای برق در اندیمشک وجود نداشته است و این در حالی است که امروز به برکت انقلاب اسلامی دورافتاده ترین روستاهای این شهرستان از نعمت زیرساخت های خدماتی برخوردار شده است که تکمیل این ظرفیت ها با قدرت در حال پیگیری است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1076095/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از شبنم عشق خاک آدم گل شد!

شعری از حامد رحمانی‌حسینی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

نوذر شفیعی: یکی از دلایل درگیری ترامپ با ایران به خاطر نقشی است که در استراتژی کلان چین داریم

امیر صباحی‌فرد: نیروهای مسلح برای مقابله با تهدیدات‌ آمادگی کامل دارند

رویترز به نقل از یک مقام ایرانی: تهران تمایل دارد مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا از طریق عمان ادامه یابد

علی جنتی: ما نمی‌خواهیم که آمریکا سفارت خود را در تهران باز کند اما...

ابوالفتح: با راهکار نظامی نمی‌توانند برنامه هسته‌ای ایران را از بین ببرند

عیادت پزشکیان از مجتبی رحماندوست

شیوه کلاهبرداری منافقین از مردم اروپا!

توضیح نائب رئیس مجلس به رئیس مجلس عمان درخصوص تصمیم غیرمستقیم بودن مذاکره با آمریکا

الویری: احساس می‌کنم یک جریانی به دنبال این است که فضا را ملتهب کند تا مداخله خارجی صورت بگیرد

لاریجانی: مسئله هسته‌ای را باید حتما حل کرد

افزایش میزان تولید نفت خام و حجم ارسال گاز از میدان یادآوران

سردار مرادحاجتی: هراسی از تهدیدهای آمریکا نداریم

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/01/17

کارتال شوکه شد؛ بازتاب ادعای خبرساز سرمربی پرسپولیس

درخشان: پرسپولیس از مدیرانش ضربه خورد/ بعید است با شرایط تراکتور، جام به دست ما برسد!

ساخت پوشش‌های هوشمند ارسال کننده سینگال برای کاهش خوردگی فلزات

ریزش قیمت طلا و سکه ادامه دار خواهد بود؟ | جدیدترین وضعیت قیمت طلا 18 عیار و انواع سکه در بازار

کشف سوخت قاچاق در زمین‌های کشاورزی هویزه

تخریب دیوار‌های حسینیه امینی‌های قزوین تکذیب شد

بهره‌مندی بیش از یک‌میلیون نفر از خدمات هلال‌احمر خوزستان

پیگیری اتصال پروژه‌های مسکن به تسهیلات بانکی نهضت ملی

پیش‌بینی برداشت 30 هزار تن سیب زمینی از مزارع خوزستان

بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات هلال‌احمر تا پایان طرح نوروزی

آبادانی و سازندگی جهادگران در خوزستان + فیلم

سرهنگ الهی راد: آموزش و پرورش نقشی بی‌بدیل در انتقال، حفظ و تداوم ارزش‌های دفاع مقدس به نسل‌های آینده دارد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز 1404/01/17

روایت چمران از حفاری قطعه252؛ کشفیات متعلق به بنیاد است

کشف 60 هزار لیتر سوخت قاچاق در هویزه

فولاد خوزستان در آغاز 1404؛الگویی از تاب‌آوری، پیشرفت و مدیریت استراتژیک

موازنه میان مقاومت و مصالحه، ممکن یا محال؟

سردار مرادحاجتی: نقش راه آهن و بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک نباید مغفول بماند

شهداب و فولاد در کمین سومین جام قهرمانی والیبال در آزادی

راه‌اندازی بزرگترین مرکز خدمات فولادی تهران در شمس‌آباد

وزش تندبادهای لحظه‌ای و وقوع گردوغبار در خوزستان

استان تهران رکوردار بیشترین آزادی‌ زندانیان

3 میلیارد و 240 میلیون دلار تجهیزات از آبادان خارج کردیم/روایت 285 گمنام صنعت نفت

چمران: کرایه تاکسی، اتوبوس و مترو از اردیبهشت افزایش می‌یابد

اولین واکنش شهید صیاد شیرازی پس از آزادسازی خرمشهر

پیش‌بینی رگبار و تندباد در خوزستان؛ دما به 40 درجه سانتی‌گراد می‌رسد

قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز 17 فروردین| تمام سکه 93میلیون و 500 هزار تومان

پایمردی جنبش انصارالله در مسیر مقاومت

جوان 27 ساله در سردشت به قتل رسید

یه تپه سالم تو زندگیش نگه نداشت

چهره ها/ قاب خانوادگی و جدید بهرام رادان پربازدید شد

وقتی اسم سکه طلا نظر نقی رو برای دعوت رحمت عوض کرد

علاقه زیاد به داماد رو باید از نورالدین یاد گرفت

چهره ها/ عکس یادگاری بازیگران سریال پایتخت در پشت‌صحنه

خطر رسوایی در کمین است