شکار طلا با آبمیوه مسموم؛ راز سرقت در بیمارستان فاش شد!
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - فارس / رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان از دستگیری سارق طلاجات با روش مسمومیت دارویی در شهرستان اهواز خبر داد.
سرهنگ سهراب حسیننژاد، رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان اظهار کرد: به دنبال اعلام وقوع یک فقره سرقت به عنف طلاجات با روش مسمومیت دارویی در یکی از بیمارستانهای شهرستان اهواز، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
بازار 
وی افزود: با بررسی کارآگاهان پلیس مشخص شد زن سالمند که جهت انجام امورات پزشکی به بیمارستان مراجع کرده، خانمی با طرح دوستی و کمک خیرخواهانه به او نزدیک شده سپس با دادن آبمیوه حاوی قرصهای مخدر بیهوشکننده یک عدد تکپوش و 2 عدد انگشتر طلا را به سرقت برده است.
رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان با بیان اینکه شاکی پرونده به دلیل دوز بالای مواد بیهوشکننده حدود 2 ماه در حالت کُما به سر برده و تحت درمان بود، تصریح کرد: مأموران پلیس با تلاش شبانهروزی و کار اطلاعاتی سارق و مالخر را شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی در عملیاتی ضربتی آنها را دستگیر کردند.
وی بیان کرد: سارق پس از مواجهه حضوری با شاکی و مستندات مستدل پلیس به سرقت طلاجات با استفاده از مواد بیهوشی اعتراف کرد.
سرهنگ حسیننژاد با اشاره به تحویل متهمان به مرجع قضائی، از شهروندان خواست که در اماکن عمومی از اعتماد به افراد ناشناس خودداری کنند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1077101/