پیام خوزستان

آخرين مطالب

افزایش چگالی باتری‌های لیتیوم-گوگرد با فناوری‌نانو تایید شد علمي

افزایش چگالی باتری‌های لیتیوم-گوگرد با فناوری‌نانو تایید شد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا /شرکت سالیدئون تکنولوژی (Solidion Technology) اعلام کرده است که باتری‌های لیتیوم-گوگرد (Li-S) این شرکت به چگالی انرژی 380 وات‌ساعت بر کیلوگرم (Wh/kg) دست یافته‌اند. هدف بعدی این شرکت رسیدن به 450 وات‌ساعت بر کیلوگرم است. این دستاورد چشمگیر به‌تازگی توسط یک تولیدکننده پیشرو در صنعت باتری خودروهای برقی تایید شده است.
شرکت سالیدئون با توسعه مجموعه‌ای از راه‌حل‌های نوآورانه، موفق به رفع مشکلات اصلی در زمینه تجاری‌سازی کامل باتری‌های لیتیوم-گوگرد شده است. این راه‌حل‌ها شامل آند لیتیوم فلزی محافظت شده با گرافن/الاستومر، کاتد گوگرد محافظت‌شده با گرافن سه‌بعدی و الکترولیت‌های شبه‌جامد یا جامد هستند.
باتری‌های لیتیوم-گوگرد دارای چگالی انرژی نظری بسیار بالاتر از 600 وات‌ساعت بر کیلوگرم هستند و در حال حاضر تنها راه‌حل عملی ذخیره‌سازی انرژی هستند که قادرند چگالی انرژی باتری‌های لیتیوم-یونی را که حدود 260 وات‌ساعت بر کیلوگرم است، دو برابر کنند. از آنجا که ماده اصلی کاتد در این باتری‌ها گوگرد است که ارزان و فراوان است، باتری‌های لیتیوم-گوگرد گزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه و محیط‌زیستی‌تر نسبت به دیگر فناوری‌ها محسوب می‌شوند. این باتری‌ها برخلاف باتری‌های لیتیوم-یونی، هیچ‌یک از عناصر فلزی کمیاب و گران‌قیمت مانند کبالت، نیکل و منگنز را شامل نمی‌شوند.
ترکیب هزینه بسیار پایین گوگرد با چگالی انرژی استثنایی، این امکان را فراهم می‌آورد که قیمت تولید باتری‌ها به کمتر از 65 دلار به ازای هر کیلووات‌ساعت (kWh) برسد. به این ترتیب، هزینه باتری خودروهای برقی که برای یک پکیج 100 کیلووات‌ساعتی (100 kWh) که امکان مسافت 500 مایل را فراهم می‌آورد، به 6500 دلار خواهد رسید. این میزان هزینه به‌زودی قابل مقایسه با هزینه موتورهای احتراقی خواهد بود، که این موضوع به ارزان‌تر شدن خودروهای برقی کمک می‌کند و حتی بدون نیاز به یاری‌های دولتی، این خودروها به‌طور قابل توجهی قابل دسترسی‌تر خواهند بود.
باتری‌های لیتیوم-گوگرد با استفاده از گوگرد به عنوان ماده اصلی کاتد، که در مقایسه با فلزات گران‌قیمت همچون کبالت و نیکل مقرون‌به‌صرفه‌تر است، به‌عنوان گزینه‌ای زیست‌محیطی‌تر شناخته می‌شوند. همچنین، هزینه پایین‌تر تولید گوگرد و چگالی انرژی بالا، به همراه هزینه پایین باتری‌ها، این فناوری را به یکی از گزینه‌های مقرون‌به‌صرفه برای خودروهای برقی و راه‌حل‌های ذخیره‌سازی انرژی تبدیل می‌کند.
در حال حاضر، فناوری باتری لیتیوم-گوگرد همچنان در حال پیشرفت و بهبود است و از آنجا که سالیدئون به هدف بعدی خود یعنی 450 وات‌ساعت بر کیلوگرم نزدیک می‌شود، این فناوری پتانسیل بالایی برای تجاری‌سازی و استفاده گسترده در صنایع مختلف، به ویژه در صنعت خودروهای برقی و سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی دارد.
به نقل از ستاد نانو، دستیابی به چگالی انرژی بالا و هزینه پایین‌تر باتری‌های لیتیوم-گوگرد که توسط سالیدئون تکنولوژی به‌دست آمده، نشان‌دهنده پیشرفت‌های چشمگیر در زمینه توسعه فناوری‌های ذخیره‌سازی انرژی است. این موفقیت به همراه راه‌حل‌های نوآورانه در زمینه آندها، کاتدها و الکترولیت‌ها، این امکان را فراهم می‌آورد که صنعت خودروهای برقی به سمت دستیابی به هزینه‌های مقرون‌به‌صرفه‌تر و عملکرد بهتر پیش برود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1078019/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مجموعه داستان «شرّ درونش» منتشر شد

عراقچی: رم میزبان مذاکرات نیست، بلکه محل مذاکرات است

عراقچی: پیام رهبر انقلاب به پوتین حاوی نکات مهمی بود

پیام تبریک مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان گلستان به مناسبت روز ارتش

برشی از قسمت دهم سریال تاسیان

پیش‌بینی دیابت با کمک وضعیت دندان‌ها!

روایت شیاطین سرخ از کامبک تاریخی در اولدترافورد

گل‌های برتر هفته 29 لیگ برتر پرتغال

استفاده از آفساید نیمه‌ خودکار در لیگ نخبگان آسیا

بلان: این بدترین بازی الاتحاد در دوران من بود

رقابت تنیسور‌ها برای رسیدن به فینال تور جهانی جوانان

هک شدن بانک سپه تکذیب شد

فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد

پزشکیان در رژه روز ارتش: نیروهای مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح‌ است

رنگرز: مسابقات کشتی جوانان جام شاهد تراز بین‌المللی دارد

چهره‌های برتر هنر انقلاب اسلامی خوزستان مشخص شدند

ناحیه نوآوری صنعتی در خرمشهر راه‌اندازی می‌شود

جشنواره بین المللی شناورهای کارتنی در خرمشهر برگزار می‌شود

خاطرات محسن تنابنده از نگارش پایتخت

اختراع شگفت‌ انگیز ژاپنی/ خانه‌هایی که هنگام زلزله از زمین جدا می‌شوند

هنر دفاع کردن به سبک ویرجیل فن‌دایک

عملکرد ستاره‌های فوتبال در هفته گذشته

اوج حساسیت در جام حذفی هندبال

فاضل نظری به «نیست» رسید

رژه روز ارتش در سراسر ایران آغاز شد

النصر به خاطر استقلال جریمه شد

جلوگیری اسرائیل از سفر عباس به سوریه

بیفوما: دوست دارم فصل بعد اینجا بازی کنم | استقلال خوزستان را هرگز فراموش نمی‌کنم | در استقلال نیستم که قضاوت کنم

حسرت بزرگ پرسپولیس برابر سپاهان در ورزشگاه آزادی

حماس: توافق‌های موقت دیگر محلی از اعراب ندارد

این سریال جایگزین پایتخت شد

کشف دورترین و قدیمی‌ترین همزاد کهکشان راه شیری توسط «جیمز وب»

هواوی از نسل دوم عینک هوشمند خود با قابلیت ترجمه زنده و فریم تیتانیومی رونمایی کرد

روز تاریخی برای برادر ستاره پرسپولیس

بلانش: کار بی‌سابقه‌ای در بوکس ایران انجام دادیم

طارمی یک شبه در اینتر میلیاردر شد

چهار غول اروپا مشتری ستاره مغضوب یونایتد!

سالم الدوسری پادشاه لیگ حرفه‌ای عربستان است!

ترکیب احتمالی سپاهان مقابل پرسپولیس

پیام پوستکوگلو به منتقدان: باید بیشتر تحملم کنید!

پرسپولیس پر پرواز ستاره سپاهان!

فرمین لوپز: بهترین گلم را مقابل رئال در دالاس زدم

جدول خاموشی برق خوزستان فردا شنبه 30 فروردین 1404 + برنامه قطعی برق خوزستان و اهواز شنبه 30 فروردین 1404

بیفوما-استقلال خوزستان: منفی یک بازی!

پایان رویای یکی، پرواز دیگری؛ جدال سرنوشت‌ساز آزادی و تب‌وتاب تبریز

نتانیاهو از توافقات جزئی به‌عنوان پوششی برای اجرای اهداف سیاسی خود استفاده می‌کنند

حماس: آماده آزادی همه اسرای صهیونیست در ازای پایان جنگ غزه هستیم

بازدید معاون امنیتی وزارت کشور و استاندار خوزستان از مرز شیب عراق

خلاصه بازی ذوب آهن 1-0 استقلال خوزستان

منچستریونایتد 5-4 لیون؛ تیم سرالکس زنده شد