پیام خوزستان

آخرين مطالب

سردار قاآنی: خاصیت مقاومت این است، هر که با آن بجنگد، آن را قوی‌تر می‌کند سیاسی

سردار قاآنی: خاصیت مقاومت این است، هر که با آن بجنگد، آن را قوی‌تر می‌کند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سردار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه در اولین سالگرد بزرگداشت شهید «حسین امان الهی» از شهدای کنسولگری کشورمان در دمشق که در مسجد سجادیه اسلامشهر برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به نقش برجسته شهدا و جبهه مقاومت، اظهار داشت: دشمنان با وجود برخورداری از امکانات گسترده، در برابر اراده ملت‌های مقاوم ناتوان هستند.
وی در ابتدای سخنان خود با تجلیل از مقام شهدا گفت: شهدا کسانی بودند که در بهترین شرایط زندگی کردند و با افتخار در راه خدا ایستادند. آنها با مقابله با قسی‌القلب‌ترین دشمنان، نام خود را در تاریخ جاودانه کردند. 
سردار قاآنی به نقش محوری جبهه مقاومت در منطقه اشاره کرد و افزود: امروز پس از یک سال و نیم جنگ گسترده، جبهه مقاومت در حالی ایستاده است که با کمترین امکانات در برابر تجهیزات پیشرفته دشمن مقاومت کرده است. غزه پس از 14 سال محاصره، همچنان پابرجاست و این نشان‌دهنده عزم راسخ مردم است. 
وی با اشاره به اقدامات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی با تمام ادعا‌های خود، در عمل ناتوان هستند. آنها حتی نمی‌توانند درک کنند که چرا موشک‌های ما با دقت به اهداف خود می‌رسند. این قدرت ما است. 
سردار قاآنی بر اهمیت خودکفایی و تولید داخلی تأکید کرد و گفت: امکاناتی که امروز در اختیار جبهه مقاومت است، حاصل تلاش و ابداعات داخلی است. همان‌طور که در لبنان و یمن دیدیم، مقاومت با کمترین منابع، بزرگ‌ترین ضربات را به دشمن وارد کرده است. 
فرمانده نیروی قدس سپاه خطاب به دشمنان گفت: جنایت‌های شما هرگز فراموش نمی‌شود. کشتن زنان و کودکان و تخریب خانه‌های مردم بی‌دفاع، نه هنر است و نه قدرت، بلکه نشانه ضعف و درماندگی شماست. 
وی در سخنانی با اشاره به ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد جبهه مقاومت تأکید کرد: خاصیت مقاومت این است که هر که با آن بجنگد، آن را قوی‌تر می‌کند. 
سردار قاآنی با اشاره به پیشرفت‌های نظامی مقاومت گفت: جوانان یمنی در حالی که روز‌های اول جنگ حتی سلاحشان به رژیم صهیونیستی نمی‌رسید، در طول یک سال 600 تا 700 کیلومتر به برد موشک‌های خود افزودند. این پیشرفت در هیچ جای دنیا سابقه ندارد. 
فرمانده سپاه قدس با تجلیل از مقام شهدا اظهار داشت: این شهدا معلمان واقعی جبهه مقاومت هستند، زیر دست این عزیزان، انسان‌های شریف و بزرگی تربیت شدند. وقتی مردم در مراسم بزرگداشت شهدا این همه احترام می‌گذارند، به خوبی جایگاه رفیع این شهیدان را درک می‌کنند. 
سردار قاآنی به شهدای اخیر کنسولگری ایران اشاره کرد و گفت: همه شهدای این حادثه، از شهید حاج رحیمی تا شهید زاهدی و دیگر عزیزان، قهرمانان راستین جبهه مقاومت بودند که برای عزت اسلام و سربلندی امت اسلامی ایستادگی کردند. 
وی با اشاره به تجربیات دفاع مقدس افزود: در جنگ تحمیلی، دشمن خرمشهر را با خاک یکسان کرد و بسیاری از بزرگان ما به شهادت رسیدند، اما همین دوران، ملت ایران را بزرگ و سربلند کرد. امروز هم باید به روند کلی کار نگاه کرد. 
سردار قاآنی در پایان تأکید کرد: این جبهه گسترده مقاومت با همه فراز و نشیب‌ها محکم ایستاده است و تا رسیدن حکومت به دست صاحب اصلیش (امام زمان عج‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) از پای نخواهد نشست.
انتهای پیام/ 112

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1078081/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رژه روز ارتش در سراسر ایران برگزار شد

هلاکت سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم

رژه باشکوه ارتش در اهواز/ نمایش اقتدار و توان دفاعی ایران

ساناز سعیدی و علی نصیریان در اکران مردمی فیلم هفت بهار نارنج

خاطره مهران غفوریان از حواس پرتی رضا شفیعی جم !

پشت‌پرده خانواده پنهانی ایلان ماسک

پیش‌بینی وضعیت جوی و دریایی استان هرمزگان برای روز جمعه 29 فروردین 1404

جزیره کیش می تواند پایگاه دیپلماسی فرهنگی کشور باشد

ادعای لینه‌کر: یونایتد بازیکن مدنظر آموریم را فروخت

بررسی علل عدم نتیجه‌گیری تیم ملی نوجوانان

حسینی، نوری در روزهای تاریک استقلال

افشاگری جنجالی پیمان یوسفی از تیم ملی نوجوانان

عطایی خبر داد: انفجار بمب بزرگ والیبال ایران

کامبک منچستریونایتد تاریخی شد

مومنی: به بنگاه‌های تولیدی علاوه بر ظلم تعطیلی اجباری، ده ظلم دیگر هم می‌شود!

ضرورت تعهد بیشتر استان‌های معین در خدمت‌رسانی به زائران اربعین

مجموعه داستان «شرّ درونش» منتشر شد

عراقچی: رم میزبان مذاکرات نیست، بلکه محل مذاکرات است

عراقچی: پیام رهبر انقلاب به پوتین حاوی نکات مهمی بود

پیام تبریک مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان گلستان به مناسبت روز ارتش

برشی از قسمت دهم سریال تاسیان

پیش‌بینی دیابت با کمک وضعیت دندان‌ها!

روایت شیاطین سرخ از کامبک تاریخی در اولدترافورد

گل‌های برتر هفته 29 لیگ برتر پرتغال

استفاده از آفساید نیمه‌ خودکار در لیگ نخبگان آسیا

بلان: این بدترین بازی الاتحاد در دوران من بود

رقابت تنیسور‌ها برای رسیدن به فینال تور جهانی جوانان

هک شدن بانک سپه تکذیب شد

فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد

پزشکیان در رژه روز ارتش: نیروهای مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح‌ است

رنگرز: مسابقات کشتی جوانان جام شاهد تراز بین‌المللی دارد

چهره‌های برتر هنر انقلاب اسلامی خوزستان مشخص شدند

ناحیه نوآوری صنعتی در خرمشهر راه‌اندازی می‌شود

جشنواره بین المللی شناورهای کارتنی در خرمشهر برگزار می‌شود

خاطرات محسن تنابنده از نگارش پایتخت

اختراع شگفت‌ انگیز ژاپنی/ خانه‌هایی که هنگام زلزله از زمین جدا می‌شوند

هنر دفاع کردن به سبک ویرجیل فن‌دایک

عملکرد ستاره‌های فوتبال در هفته گذشته

اوج حساسیت در جام حذفی هندبال

فاضل نظری به «نیست» رسید

رژه روز ارتش در سراسر ایران آغاز شد

النصر به خاطر استقلال جریمه شد

جلوگیری اسرائیل از سفر عباس به سوریه

بیفوما: دوست دارم فصل بعد اینجا بازی کنم | استقلال خوزستان را هرگز فراموش نمی‌کنم | در استقلال نیستم که قضاوت کنم

حسرت بزرگ پرسپولیس برابر سپاهان در ورزشگاه آزادی

حماس: توافق‌های موقت دیگر محلی از اعراب ندارد

این سریال جایگزین پایتخت شد

کشف دورترین و قدیمی‌ترین همزاد کهکشان راه شیری توسط «جیمز وب»

هواوی از نسل دوم عینک هوشمند خود با قابلیت ترجمه زنده و فریم تیتانیومی رونمایی کرد

روز تاریخی برای برادر ستاره پرسپولیس