افتتاح سه زمین چمن مصنوعی در مدارس خرمشهر
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - ؤ
پنجشنبه اظهار کرد: در راستای توسعه عدالت ورزشی و حمایت از زیرساختهای ورزشی در مناطق کمتر برخوردار، بنیاد علوی با همکاری آموزش و پرورش خرمشهر اقدام به احداث پنج زمین چمن مصنوعی در مدارس خرمشهر کرد.
وی افزود: سه زمین بهطور کامل نصب و بهرهبرداری شدند و 2 زمین دیگر نیز تا پایان اردیبهشتماه سال جاری تکمیل و به بهرهبرداری خواهند رسید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نماینده بنیاد علوی در خوزستان گفت: این طرحهای ورزشی با اعتبار 60 میلیارد ریال اجرا شده و مدارس هدف، عمدتا در مناطق محروم و فاقد امکانات مناسب ورزشی قرار دارند.
شیعهزاده با بیان اینکه نصب چمن مصنوعی در این مدارس، اقدامی فراتر از توسعه زیرساخت است ادامه داد: این طرحها، فرصتی برای نشاط، تحرک و پرورش استعدادهای ورزشی دانشآموزان در مناطقی است که سالها از این امکانات بیبهره بودهاند.
وی بیان کرد: این زمینها نقش مستقیمی در ارتقای زنگ ورزش مدارس، ایجاد انگیزه در میان نوجوانان و تقویت مشارکت اجتماعی در محیطهای آموزشی ایفا میکنند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1078119/