پیام خوزستان

آخرين مطالب

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: سکه هنوز 15.5 میلیون تومان حباب دارد اقتصادي

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: سکه هنوز 15.5 میلیون تومان حباب دارد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / باوجود سیر صعودی طلا در بازار جهانی،‌ بازار سکه و طلا در نخستین هفته کاری امسال، فعالیت خود را با ریزش قیمت آغاز کرد اما به گفته رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، باوجود کاهش‌ قیمت‌ها هنوز هر قطعه سکه 15 میلیون و 500 هزار تومان حباب دارد و این صنعت در رکود به سر می‌برد و بازار پرشور پر معامله‌ای شکل نگرفته است.
نادر بذرافشان در رابطه با وضعیت بازار سکه و طلا در هفته اخیر اظهار کرد: طی این هفته نوسانات در بازار جهانی بسیار بود و از بعدازظهر روز گذشته (پنجشنبه) افزایش قابل توجهی را در بازار شاهد بودیم اما در کل از ابتدای هفته که اونس جهانی طلا ٣٠٣٨ دلار بود، در طول هفته، نوسانات افزایشی و کاهشی بسیاری داشت و در مجموع 181 دلار افزایش هر اونس جهانی طلا را داشتیم و آخرین قیمت به ٣٢١٧ دلار رسید.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: در بازار داخلی هم به صورت کلی نوسانات افزایشی و کاهشی داشتیم اما در مجموع علیرغم افزایش 181 دلاری اونس جهانی، بازارهای داخلی روند کاهشی قیمت را داشتند و هر گرم طلای 18 عیار با 88 هزار تومان کاهش، هفت میلیون و 740 هزار تومان معامله شد.
وی خاطرنشان کرد: در بازار سکه هم روند کاهشی دیده شد؛ سکه تمام طرح جدید با دو میلیون و ٨٠٠ هزار تومان کاهش در طول هفته به 91 میلیون و 200 هزار تومان و سکه طرح قدیم با شش میلیون و 300 هزار تومان کاهش، 82 میلیون و 200 هزار تومان فروخته شد. نیم سکه با دو میلیون تومان کاهش در آخرین قیمت 59 میلیون و ٣٠٠ هزار تومان معامله شد و ربع سکه هم با 300 هزار تومان کاهش، 31 میلیون تومان قیمت خورد. سکه یک گرمی بانک مرکزی نیز با 500 هزار تومان کاهش، آخرین قیمت آن 14 میلیون و 500 هزار تومان ثبت شد.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در رابطه با آخرین وضعیت حباب سکه نیز گفت: حباب سکه هم در این هفته حدود دو میلیون و 600 هزار تومان کاهش داشت اما هنوز هر قطعه سکه 15 میلیون و 500 هزار تومان حباب دارد.
بذرافشان تصریح کرد: با این وجود، طبق بررسی که در طول هفته اخیر صورت گرفته، در مجموع قیمت طلا و سکه بسته به نوسانات افزایشی و کاهشی (اونس جهانی طلا و ارز در داخل) روند کاهشی داشت اما همکاران ما با رکورد بسیار روبرو هستند که این شرایط متاسفانه از سال گذشته برقرار بوده و تا روزهای پایانی سال هم ادامه داشت؛ کاهش تقاضا داشتیم و با کاهش‌ها و نوسانات امسال هم از ابتدای سال هنوز رونق در صنعت ما شکل نگرفته و هنوز مبادلات و فروش مصنوعات طلا و سکه خیلی جدی و پرشور آغاز نشده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1078608/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چاپ دوم رمان «چگونه قایق بسازیم» روانه بازار شد

توئیت جدید سخنگوی دولت با دو هشتگ معنادار

هاشمی‌طبا: مجوز مذاکرات با آمریکا از رهبری گرفته شده، این حلقه سخت چرا به اسرائیل پاس گل می‌دهد؟

دیدار عراقچی با نخست‌وزیر قطر در مسکو

نمایش رژۀ دریایی ارتش در تنگۀ هرمز

آکسیوس: دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در سفارت عمان در رُم برگزار می‌شود

رویترز: ایران به آمریکا اعلام کرد که به تضمین‌های محکم نیاز دارد تا ترامپ از توافق خارج نشود

حاشیه پرسپولیس- سپاهان؛ آزادی در قرق زنان

گزارش زنده: پرسپولیس0-سپاهان 0

«سرطانی» که لبنان و منطقه را تکه پاره می کند، اسرائیل است

حال و هوای زنانه ورزشگاه آزادی پیش از آغاز بازی پرسپولیس – سپاهان

حاشیه پرسپولیس- سپاهان؛ آزادی در قرق بانوان +فیلم

کلکسیون نایت نایت محبی در آزادی کامل شد!

حضور الهویی در ورزشگاه آزادی

شوک وحشتناک به پرسپولیس: گل‌‌ به‌خودی گولسیانی!

تعطیلی مدارس خوزستان فردا شنبه 30 فروردین 1404 | اخبار فوری تعطیلی مدارس اهواز و شهرهای خوزستان فردا

عکس| نماینده قلعه‌نویی در ال‌کلاسیکو

تصویر پربازدید از همه عشق‌های ارسطو در یک قاب

چهره ها/ تیپ مجلسی نعیمه نظام‌دوست در یک کنسرت

هوتن شکیبا در نقش قیصر در سریال «تاسیان»!

پرده‌برداری از نقش ژن‌های ارثی در ابتلا به سرطان و درمان آن

وزیر کار: طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه می‌یابد

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اهداف پروازی

5 سهمیه برای ایران در مسابقات پاراشنا قهرمانی جهان

تکذیب شایعات؛ کلوپ در ردبول خوشحال است!

سلام تراکتور به قهرمانی با شکست ملوان

بازدهی بازارها هفته چهارم فروردین 1404؛ سقوط تاریخی دلار

پیش‌بینی بانک آمریکایی از طلای 3500 دلاری

ای دل غم این جهان فرسوده مخور

شکوری راد: اسرائیل قبل از مذاکرات عمان به آمریکا احضار شد و گوشش پیچانده شد

دیدار ترامپ و پزشکیان در عربستان؟!

حال و هوای زنانه ورزشگاه آزادی پیش از آغاز بازی پرسپولیس - سپاهان

عجیب اما واقعی، حضور هواداران آقا در آزادی!

فیلم/ حضور آقایان در ورزشگاه آزادی با وجود محرومیت انضباطی

ادعای عجیب قائم مقام معاون سیما: وحید جلیلی جزو حامیان اصلی سریال پایتخت است!

چهره ها/ مهسا حجازی در پشت صحنه «تاسیان»

چهره ها/ سلفی خاص رضا گلزار

بغض آریا عظیمی‌نژاد و سیروس مقدم با دیدن سکانس‌ پایانی سریال پایتخت

نقشه مخفی ویروس زیکا برای عبور از جفت جنین لو رفت!

پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد/ بازنشستگان حساب خود را چک کنند

غیرمنتظره؛ شاید پایان آلومینیوم در لیگ برتر!

گل دوم تراکتور به ملوان توسط دروژدک

امیری این بار رهبر پرسپولیس برای پایان طلسم

گل سوم تراکتور به ملوان توسط دروژدک

خبر کوتاه بود و تکراری؛ اوستون اورونوف به دلیل مصدومیت تعویض شد!

سعید حجاریان: در مذاکره با آمریکا باید فعالانه برخورد کرد

تصاویری جدید از محل اختفای سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم

روز های خوشی در کشتی استان رقم خورد

آذرباد: اگر VAR بود بازیکن خارجی استقلال خوزستان اخراج می‌شد

برگ برنده «فخوز» در آستانه فصل گرم سال/ نیروگاه سبزوار، گام استراتژیک فولاد خوزستان در مسیر تامین پایدار برق