پیام خوزستان

آخرين مطالب

صیادشیرازی فرمانده‌ای در صف مقدم؛ شهادت مزد اخلاص پدرم بود شهرستان ها

صیادشیرازی فرمانده‌ای در صف مقدم؛ شهادت مزد اخلاص پدرم بود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با سالروز شهادت سپهبد شهید علی صیادشیرازی، مراسم «شب خاطره» با محوریت عملیات فتح‌المبین و کتاب «معبد زیرزمینی» و با حضور جمعی از فرماندهان و رزمندگان عملیات فتح‌المبین، خانواده‌های شهدای این عملیات، مسئولان کشوری و لشکری و علاقه‌مندان به ادبیات پایداری در آستان مقدس مسجد جمکران قم برگزار شد.
این مراسم که با اجرا و شعرخوانی سید احمد علوی آغاز شد، در بخش خاطره‌گویی، امیر احمد آرام از فرماندهان یگان عملیاتی در فتح‌المبین، از همراهی 14 ساله‌اش با شهید صیاد شیرازی گفت و او را «اسوه‌ی تعبد، اخلاق و انسجام در نیروهای مسلح» معرفی کرد.
وی در ادامه از نقش بی‌بدیل صیاد در طراحی و هدایت عملیات‌ها، خصوصاً در کردستان و فتح‌المبین، سخن گفت و خاطراتی ناگفته از تواضع، دقت، نظم و اخلاص این شهید بزرگوار را برای حضار بازگو کرد. روایت‌هایش از سال‌های پیش از انقلاب تا دوران فرماندهی شهید صیاد، نشان از الگویی کامل برای نسل امروز داشت.
سرهنگ خلبان عزت‌الله محبی از رشادت‌های هوانیروز در فتح‌المبین یاد کرد و شهید صیاد را «فرمانده دل‌ها» نامید.
وی افزود: صیاد وقتی فرمانی می‌داد، همه داوطلبانه و با افتخار پرواز می‌کردند؛ چون می‌دانستند او خود نیز در صف مقدم است.
خاطره‌ای از حضور مستقیم شهید صیاد در عملیات خطرناک انهدام آتش‌بارهای عراق، حضار را به تحسین واداشت.
در ادامه سرهنگ رضا شهبازی رزمنده و پژوهشگر حوزه ادبیات پایداری و چند تن از رزمندگان حاضر در عملیات فتح المبین از آن حماسه کم‌نظیر گفتند؛ حماسه‌ای که با حفر تونل‌هایی در دل خاک دشمن ممکن شد و مسیر عبور رزمندگان را فراهم ساخت. کتاب «معبد زیرزمینی» نیز یادگار همین تلاش‌های خاموش و قهرمانان گمنام است.
یکی از بخش‌های ویژه‌ی مراسم، سخنرانی مریم صیاد شیرازی فرزند شهید سپهبد علی صیاد شیرازی بود. او از آخرین روزهای حیات پدرش سخن گفت.
فرزند شهید صیاد شیرازی به روزهای آمیخته با اخلاص، بی‌اعتنایی به دنیا و آمادگی برای شهادت پدرش اشاره کرد و گفت: پدرم می‌گفت راز خوشبختی این است که از هیچ‌کس جز خدا انتظار نداشته باشی. او تمام عمرش را در سکوت و بی‌چشمداشت خدمت کرد و مزد این اخلاص را در نهایت، با شهادت گرفت. روزی که خبر رسید قرار است درجه سرلشکری‌اش توسط مقام معظم رهبری اعطا شود، چنان خوشحال بود که گفت: تنها چیزی که برایم اهمیت دارد، رضایت آقا و امام زمان است.
وی از عمق ارتباط پدر با مسجد مقدس جمکران و انس او با دعا، ساده‌زیستی و تلاش بی‌وقفه‌اش برای مردم گفت و با لحنی پر از احترام افزود: بابا معتقد بود اگر اخلاص داشته باشی، خدا خودش محبتت را در دل مردم می‌اندازد. و ما این را بعد از شهادتش دیدیم؛ وقتی که روزها و شب‌ها مردم کوچه و خیابان خانه‌مان را ترک نمی‌کردند.
در پایان برنامه هدایای متبرکی توسط آستان مقدس مسجد جمکران به خانواده شهید صیاد شیرازی، خانواده شهید رعیت رکن‌آبادی، خانواده شهید حیدریان و نویسنده کتاب «معبد زیرزمینی» اهدا شد.
کد خبر 6432374

پیام خوزستان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1079286/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

من غلام قمرم!

شعری از آزاد کاعباسی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

معاون رئیس‌جمهور: مذاکره بخشی از مبارزه است

توئیت عباس عراقچی به انگلیسی پس از پایان دور اول مذاکرات مسقط

عارف: فرهنگ ایرانی نشان داده است اهل گفت‌وگو و مذاکره هستیم

اسلامی: اگر غنی‌سازی اورانیوم را انجام نمی‌دادیم، قادر به راه‌اندازی راکتورهای خود نبودیم

عراقچی عمان را به مقصد تهران ترک کرد

بقائی: عمان همچنان میانجی مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود

عبدالله نوری و مهدی کروبی دیدار کردند

واکنش تند کوچک‌زاده به مذاکرات ایران و آمریکا

اختصاص دانشکده سه‌گوش اهواز به فضایی برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان

بزرگترین اقتصاد دولتی در خوزستان شکل گرفته است

صنایع خلاق دانش‌بنیان بازار صادراتی خوبی دارند

تاکید استاندار خوزستان بر حمایت از صنایع محلی و تقویت بخش خصوصی

استعدادیابی هنری در مدارس اهواز اجرا می شود

لزوم همکاری دستگاه‌ها در اجرای طرح پیشگیری از غرق‌شدگی در خوزستان

بازگشت اسرائیل به مذاکرات؛ هیئت حماس راهی قاهره شد

پیمان معادی مترجم شد

تعجب دی‌جی‌علیگیتور از پخش موسیقی‌هایش در تلویزیون

از «کار خنده» تا «ابرسازه‌های ایرانی» در شبکه یک

خوش سلیقه‌ای دیگه!

تجلیل از ساخت «محفل»؛ زمینه انس با قرآن برای میلیون‌ها ایرانی فراهم شد

«مرجانه گلچین» دیگری با سریال «بزنگاه» متولد شد

شگفتی کیهانی؛ نگاهی به لحظه‌ای که جهان متولد شد

چگونه یک سیستم خنک می شود؟

گریه عجیب مهدی عبدی بعد از گل‌زنی!

کنعانی در انتظار گوشه چشم سرمربی

کاپیتان تیم ملی بهترین بازیکن تورنمنت تایلند شد

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

سخنان شنیدنی دکتر انوشه

عراقچی: با هیئت آمریکایی برخورد داشتیم و در حد سلام‌ علیک صحبت کردیم و چیز فوق‌العاده‌ای نبود

اظهارنظر «اولیانوف» درباره مذاکرات ایران و آمریکا

نیویورک تایمز: نمایندگان ایران و آمریکا، در مورد چارچوب و جدول زمانی مذاکرات به توافق رسیدند

کاخ سفید: ترامپ درباره مذاکرات امروز بیانیه صادر می‌کند

تریتا پارسی: ترامپ از دیدار مستقیم و مختصر امروز موضوع خوشحال خواهد شد

نظر ویتکاف درباره مذاکرات خود با ایران: ما یک گفتگو بسیار مثبت و سازنده داشتیم

تغییر ساعت 2 بازی مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال مردان

خواننده جنوبی از مسئولان به خاطر لغو کنسرت گله کرد

گزارش تصویری/ بازدید مسئولان استانی از روند احداث و تکمیل موزه دفاع‌مقدس و مقاومت اردبیل

کشف یکصد هزار لیتر سوخت قاچاق در هندیجان

سه ستاره خارجی آبی‌ها در آستانه جدایی!

باید دوست و دشمنت را بشناسی

فقط خودم میدونم که «آرزو» دختر خودم نیست

مستند «سخن پارسی» روایتگر بزرگان و فرهیختگان زبان فارسی

حذف کامل نسخه فعلی «چت‌جی‌پی‌تی»

دریچه زیبای فضاپیما

ادامه فعالیت سامانه بارشی در خوزستان

ریزش سنگین بازار طلا و ارز؛ کاهش 4 میلیون تومانیِ سکه بهار آزادی

سخنان دلنشین اردشیر رستمی

ایران‌شناس سوئدی درگذشت